| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
27.12.2013 12:40:42
Zdravím opět z práce :) a přeji hezký jarní den
je tepleji než bylo letos na velikonoce ! klubou se mi hyacinty ![]() Katy - vši - opakovala jsem zábal PARANITEM a vybírala ručně , taky má Kája dlouhé vlasy a teď preventivně stříkám PARANIT sprej, ač jsou ve škole každou chvíli, pančelka píše do notýsku, tak jsme je od června neměli |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
26.12.2013 15:59:10
![]() Zdravím vás po svátcích, právě jsme se vrátili od tchánů, takže pupky k prasknutí, a to jsme se snažili nejíst. Jenže.. I v tomto ohledu je doma nejlíp, tady nikdo nikomu pod nos nepodstrojuje ) K večeři dneska bude asi selský jogurt od Hollandie.. nebo nějaký lehčí nápad??? Babička si nechala Verunku a Aničku radši k ruce, je to v podstatě prvně, co je tam náš benjamínek dobrovolně "sám". Byla jednou v nemoci, z nutnosti, a nedopadlo to dobře, tak snad tentokrát vše bude k všestranné spokojenosti.. Svátky byly celkem pokojné, tedy hlavně štědrý den u našich. Pohoda, i holky se celkem "krotily", je vidět, že jsou starší, a u stromečku moc nedivočily.. Svátky u tch byly poznamenány mou "blbou náladou", co vám budu vykládat, mé nářky jsou tu všeobecně známé, a nic se na nich nemění.. Vrcholem všeho byl manžel v garáži, chjo, ani ve svátek si nedá pokoj, grrr.. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.12.2013 18:11:24
i já se připojuji s přáním krásně prožitých svátků, bez nehod a jen samé pěkné ať nás všechny potká v tom nastávajícím roce
u nás letos netradičně začne večeře až cca kolem 20hod., protože Lukášova přítelkyně do 19h. dělá, tak na ni budeme čekat. Cukroví nám napekly babičky a ségra. Rybí polévku mi přivezla kosmetička. Manža včera udělal salát, kapr čeká už jen hodit na olej. Den jsme trávili couráním po Praze, tak jsem taková akorát do postele z toho nic nedělání.Zítra nás čeká návštěva tchýně, to zas bude tmelení rodin ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
24.12.2013 15:56:50
u nás taky klid, už jen řízky, je jich pár kapr byl letos dost malej
))Katy jj taky sem takhle vyndavala Majdě hnídy po pramenech ... živá hnída rupne (praskne) mezi prsty (nehty) .... mrtvá je bílá ..... a většinou dále od hlavy ..... mě dostalo, že durhá várka měla majda hnídy na jemných vlasech jako by kolem obrysuvlasů .... a z těch nejemnějších vlasů to vůbec nešlo :-/ |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
24.12.2013 13:22:03
Také se připojuji k přání klidných a pohodových vánočních svátků a hodně radosti v novém roce. Ať to všichni přežijeme v dobrém psychickém zdravi, ať nás ti lumpíci nechají odpočinout, i ve zdraví fyzickém, ať naše žaludky netrpí a váha se nezvýší!
![]() ![]() Berdo, ono to nebylo 6 hodin v kuse, bylo to tak po dvou hodinách a Dominika si při tom hrála na tabletu a dívala se na své oblíbené Špionky. Tak se to dalo. Brala jsem to pramínek po pramínku, svazovala gumičkama, uchycovala sponkama, co už jsem odblešila. Akorát mě pak děsně bolely záda, jak jsem se k ní musela sklánět. Máme ten Paranit a Difusil H, tak to necháme působit dýl a uvidíme. Bob, ten Tea Tree olej je součástí většny těch přípravků. Berdo, jak se pozná, že je hnida živá? Mikroskop máme. Bóbo, uf teda, ještě že to nebylo nic vážnějšího. Aspoň ty Vánoce že bude mít v pohodě. ![]() Já má už dnes nohy nahoře, salát i rybí polívka hotovy, jen pak strčím pstruhy do trouby. Děti s manžou ozdobily stromek, tak letos nějak už nezvykle máme klid. |
|
|
24.12.2013 11:39:26
díky všem za přání taky přeji krásné svátky a PFku dodám
)vši jj chce to trplivost, opakovat "kúry" nebo "kůry" ? )), vybírat .... hlídat ...vyčesání bylo jen na veš ... hnídy nic ... živé praskaj blééé .... taky dělám kubu, salát už mám, kapra zabitýho ... stromek stojí ... pohoda .... jen to počasí njn .... |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
24.12.2013 8:23:53
Všem přeji veselé vánoce, užijte si je s rodinnou a blízkými a dětičkám ty rozzářené oči u stromečku
![]() U nás bylo opět veselo, Kuba jel ve středu na plavání, jel autobusem, řidič prudce zastavil, vlítl mu tam chodec a jak se držel v pletených rukavicích, tak se neudržel a přeletěl celý autobus. Skončil s mírným otřesem mozku, zvracel a až do včerejška ho bolela pěkně hlava... Paráda, hlavně, že je to už dobrý, bohužel přišel o vánoční besídky ve škole, tak byl smutný, ale bylo mu tak blbě, že to pochopil.... No, už je lépe... Katy - vši, nám teda také pomohl orthosan na psy, a vždy po 5 dnech opakovat a přitom vyčesávat hnídy. Jarko - vše nejlepší ![]() Bob - užij si to doma, já byla bohužel také v práci... ale teď mě tam do konce roku neuvidí ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
24.12.2013 7:34:00
Ahoj Katy, nam pred lety pomohl sampon Parasidose (francouzska vyroba), letos jsem ho uz nikde nesehnala, videla jsem ho jeste ve slovenskych e-shopech. Tenkrat jsme koukali pod mikroskopem na ty hnidy a opravdu byly mrtve. Letos jsme koupili Paranit, po tech 5 min co tam pisi tedy nezabral, hnidy zustaly zive, tak jsme vybirali, rucne, vsivacek je u nas na nic. Ale kazdy den max 1/2h, pak uz holky rvaly, vy mate teda vydrz! Nekdo mi radil koupit Paranit pro miminka a udelat zabal na celou noc, pry to pomaha. Pak jsme jeste zkusili ten Orthosan pro psy, ale hnidy zustaly opet zive, mozna kdyby se to nechalo celou noc..... ale bala jsem se....psali 10 min a srst radne oplachnout
Jarko A jak to slavite? Moje babi mela narozky na Stedry den a prali jsme ji dopoledne.... no nic moc parba ![]() Tak vsem krasny Stedry den ![]() Jsem rada ze Vas mam ![]() PF take dodam Honza uz ho vypustil na FB. Vstala jsem driv a varim Kubu. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
24.12.2013 0:20:01
Katy nám zabral Paranit, stojí to teda 400kč, ale po jednom umytí dobrý. Je teda pravda, že šel hodně na krátko, takže tam je to taky o něčem jiném...
O tom Orthosanu na psy jsem taky slyšela. A ještě mi doporučili Teatree šampon (cca 200kč) i jako prevenci, že to ty vši nemají rády. Nechává se 5 min působit. No takže celkem drahá sranda, ale my se jich zbavili opravdu rychle. Ty budeš muset vybírat a vybírat. Ten všiváček taky nic moc, myslím, že se tím moc nevyčeše. Tak "lovu zdar" Jinak vám všem také přeji pohodové vánoce. Balím k našim a budeme na Moravě až do 5.1. už se těším! Jsem dnes tvrdla v práci skoro 10hod a už jsem toho měla fakt plné kecky. |
|
|
23.12.2013 23:19:22
všem které chodí pravidelně, všem které chodí občas, všem které jen nakupují a již nepíší, a i těm, které už ani nenakukují, ale kdysi s námi byly ......přeji krásné Vánoce !!!!!!!!!!!
a PF dodám )) |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.