| bob, Ondra | 11615 |
|
|
22.12.2013 23:22:00
Tak já jsem dneska konečně slepila linecké, ještě jsem ho chtěla nazdobit čokoládou, ale to asi už nedám. Mám tam i velké kulaté "medajle" na hory, ale ty taky nenazdobím, tak snad u našich mezi svátky..
Dnes si přijel bratránek pro cukroví, nabalila jsem jim celou krabici, strejda určitě nic nepeče, tak si kluci dají alespoň domácí. K večeru švagrovci přivezli dárky a talíř jejich cukroví. Švagrovka je blázen, letos 16 druhů! ale ta se na vánoce opravdu vyřádí, mám to tam ráda, je tam vánočně vyzdobené snad i WC ![]() No zítra ještě do práce, letos nějak nestíhám, takže mám stále co dělat... budu tam v celém baráku úplně sama a asi se budu muset pořádně oblíknout, protože mi sice šéf slíbil, že ještě bude topit, ale myslím, že to bude jen na sporo. Spaní - no taky bych spala víc, ale nějak se nejsem schopná dokopat do postele, jsem prostě sova. Jak mi někdo řekne, že chodí spát v devět, tak nechápu. Tak jdu udělat oběd na zítra a zalezu, myslím, že půlnoc to pět jistí. Včera jsem to trochu přehnala a šla ve 3 ráno v půl 10 mě vzbudila kámoška telefonem ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
22.12.2013 22:29:00
Katy jj já jsem kombinace alternativky, selský rozum, lékař
))))))))))))))))zejtra možná půjdu do přírody kouknout jestli někde neroste ....... |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
22.12.2013 22:15:17
Bradavice.. možná tě teď šoknu, já totál nealternativka, ale doporučím Vlaštovičník. Ségra na to trpěla jako malá, začlo to na rukách, pak si to přenesla na obličej. Vždycky jí to vypalovali, nejdřív různýma chemikáliema, pak šla i několkrát na dusík, jenže pořád se jí to vracelo. Sotva jsme se zbavili větších, naskákali hromady malinkých po celé puse. Děti se jí ve škole smály, bylo to fakt hrozný boj. Až jsme začali potírat Vlaštovičníkem, tak to zabralo. Tak na jaře, až ho někde potkáš, zkuste.
Uf právě jsme se s dětma dokoukali na Vzhůru do oblak. Ač animované, musim doporučit. 8,5 bodů na IMDB si to opravdu zaslouží. PIXAR prostě umí. |
|
|
22.12.2013 21:10:05
Jirka narval obal na sax (jířův dárek), nezabalenej do garáže na polici k jablkům ... a neřekl mi to ...dost často tam děti posílám ... no naštěstí tam teď nebyly
)) |
|
|
22.12.2013 21:08:47
Majdulko na tu knihu kouknu .....
U nás léčíme bradavice :-((((( Jířa měl jednu pidi už dříve, "odešla" ... ale asi ne 100% a má další, už byl i na vypalování, čtu všehcno možný co na to ... no a teď kouknu majdě na nohu a má jednu pidi ... uf :-((( ... z bazénu z plavání ..... loni nic a letos ??? doufám, že to zaléčíme a budou moct chodit plavat, Jířa má v 2. pol. chodit i se školou ....a do bazenu jen s botama ....... Děti čučí na nějaký film, potřebuji zabalit jeden dárek, už musím i koukat aby mi nenakoukly do notebooku )))))))))))Spaní, jj 6 hodin je málo, ale do postele se dříve nedostanu, dost často ještě dělám něco do práce, neb jezdím do práce cca na 8 hod .... a dom jezdím 13.30-14.00-14.30 hod ... tak mi pak hodiny chybí .... a taky přiznávám, že někdy jen tak tupě u PC "relaxuji" )) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
22.12.2013 20:36:51
Zrovna jsem si, Katy, říkala, že nesmím zapomenout strčit pod strom hokejky, které mám jinde než ostatní dárky. To bude zase napětí...
Při večeru jeden tip na dobrou knihu (vyčetla jsem z jedné diskuze zde a fakt bomba, i když ne zcela veselé čtení - jde o román z Afghánistánu): Khaled Hosseini - Lovec draků ![]() Pěkný večer všem! |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
22.12.2013 19:35:14
Holky teda 6 hodin spánku to by mě dlouhodobě zabilo.
Já musím spát min 7,5 hodiny, optimum o víkendu 8,5 hod. Jinak jsem jak zombie. ![]() Jinak dárky už mám nejen zabalený, ale i vyměněný s různýma částma rodiny, a poschovávaný po baráku. Doufám, že to pak najdem. ![]() |
|
|
22.12.2013 18:52:00
no bylo to kvůli kaprovi, my flašku rumu, strejda kapra
)))dopo nákup (uf peněženka plakala ... tedy karta )), kapr .... pak sem si odpo lehla !!!! a teď sem dopejkala 2x cukroví a nepečený !!! Bobiny mrkváče fakt super, už sem je kdysi dělala 1x -2x ... ale letos se povedly !!! mňam !!!!!!!večer už jen zabalím jeden dárek, naleju si víno, kočku si dám ze krk a nic dělat nebudu !!!! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.12.2013 17:53:54
No, mně volat v sobotu(v neděli) někdo v 7h.. tak ho asi zabim
![]() |
|
|
22.12.2013 8:52:46
jj Bobino ..... já musím vstávat v šest ...... a někdy je to fakt málo .....
víkend ...dnes sem si říkala, že si pospím .... děti šly taky pozdě, byla naděje, že budou spát alepsoň do 7.30-8.00 hod ... a ejhle v 7 hod telefon .. Jirkovo strejda ať si dojedem pro kapra úúúááááá ....... já myslela, že mám asi infarkt ....... Jirka hrál, a teď jede krmit na farmu dobytek, do práce ..... uf ..... radil mi jakýho si mám vzít kapra ..... grr .... |
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.