| Majlou,Dam03/04+Dan05/07 | 15924 |
|
|
Re: Prosím o radu23.5.2006 13:47:37
Ahojky Dádo... jen sem nakoukla. Myslím si že je to kvůli shodě podmětu s přísudkem - nemáš přesně určeno kdo nebo co se valí a proto je měkké i (může si říct lidé, oni...).
Jinak teploty pořád přetrvávají, navíc nám v sobotu večer otekl šourek,tak sme mazali na pohotovost a prý to může být nějaká alergie... Už sem z toho na mrtvici, protože to je pořád něco. My se z toho snad nevyhrabem... ach jo. Kouknu co jste psaly a když budu mít chvilku tak snad i zareaguju. Jinak zatím hezký den |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
Prosím o radu23.5.2006 13:04:04
proč se ve slovech trpí, valí, bydlí píše měkké i?
Neumím Lukášovi vysvětlit podle čeho je to a nemůžu to v učebnici najít. |
|
|
po obídku23.5.2006 13:00:08
já měla jen rajče a mozzarellu, když jsem se ničila v posilovně, tak ať to k něčemu je.
Vojta poslední dobou chodí strašně rád do jeslí, ani nechce domů, dnes nás dětičky překvapily, každý dostal kolečka a skládaly je a lepily z nich housenky. Tety nás ubezpečovaly, že to dělaly děti opravdu samy, tak to bych do nich neřekla, že jsou už tak zdatné. Berdo, já myslela že ušetříme (ne za vstupné), ale za nákupy. Naše děti musejí pořád něco kupovat, mají pořád hlad a jít s nimi někam to je síla. Např. nedělní ZOO byla za 800,- Nevím co myslíš s letenkou. Letenku má mít každé dítě od 2 let. Ale třeba by víc řekla Kamča, ta dělala v cestovce. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Re: Re: Re: pošmourné ráno23.5.2006 12:37:00
Nikdy neni tak spatne, aby nemohlo byt jeste hur....
Anicka vecer a pres noc blinkala a mela srajdu, Kacenka mela taky srajdu. Proto asi uz dva dny vic place chudinka. Teplotu nemaji, tak jsme na dietce a snad to brzy prejde. Ve Ct ma jit Anicka na obrnu, protoze minuly tyden jsem to odmitla jak nebyla ve sve kuzi. Tak bacha, asi neco radi. Bobino, s mizenim prispevku nevim, to se zeptej povolanejsich, neni to treba nastavenim I-exploreru? Na tu Betynku se juknu. Dado, my byli loni na Bambiriade na Vitkove a pokud vim, bylo to zadara... Prosim, jak je to s tou letenkou? |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Re: pošmourné ráno23.5.2006 9:15:19
Tak u nás počasí taky nic moc, po tom včerejšku, kdy Ondra lítal v kraťasích až do večera jsem se nějak rozmlsala na sluníčko :(
Berber, třeba byla opravdu jen přetažená, hlavně že je v poho. Ondra vstával kolem půl 7, děsně nám třískají dveře od výtahů a on má vedle toho pokojík, jsem zvědavá kdy to přijdou opravit :( Jinak mám celkem výhodu, že ho do 7mi manža nějak zabaví a pak mi ho strčí do postele, když odchází do práce. Pak se ještě válíme,protože nejsem schopná vylézt. A to jsem chodila do práce na 7hod! Jsem zvědavá jak se k tomuto budu vracet :( Jinak dnešní den pokračuje v duchu předešlého, dnes se mu prozměnu podařilo vylít kakao po celém stolečku, zemi, mojí polstrované židlia mojí noze a to tam měl jen asi 1/4hrnečku! Už jsem si říkala, jak se krásně učí pít z normálního hrnku, většinou mu to šlo bez většího bryndání, ale dneska mě opravdu dostal. Teď jsem mu vytáhla razítka, tak se tam bojím jít, protože tuším jak bude za chvíli vypadat, hlavně aby to neodnesla zeď. |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Ahoj holky!23.5.2006 8:57:09
Berber, to je super, že je Ani v pořádku. Je fakt, že my ospalí dospělí naše děti občas nechápeme - jako já dneska Hynka: o půl páté!!! hulákal vstávat, vstávat. No to jsem teda nehodlala akceptovat, dostal mlíčko a naštěstí ještě do šesti chrupal...
Včera jsem se už neozvala, nějak nebyla energie. Odpoledne jsme strávili na hřišti, dovezli do čistírny manžovi oblek a nakoupili, takže pořád co dělat :-) U nás je taky nějak zataženo, asi půjdeme rychle na chvíli ven, co kdyby začalo lejt... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Re: pošmourné ráno23.5.2006 8:34:51
BRÝRÁNKO..
Tak nevím co to včera bylo. Kdo ví jestli Zuby... Prostě to že spala tak dlouho bylo tím, že si v noci chtěla hrát, ale proč si chtěla hrát?? No to dospělák toužící po spánku asi těžko pochopí:-/ Každopádně celé odpoledne v pohodě, spát jsem jí nedala, až večer v 21h.. usnula během chvilenky, spala asi do 4h, dostala pití a spinkala dál... Nad ránem kňourala, ale to jsme uspěšně uignorovala a ještě na chvilku zabrala. Zatím v pohodě... Jsem ráda, že se z toho nic nevyklubalo. Tuhle zimu jsme měly štěstí a marodily snad jen týden, ťukyťuky na dřevo... tak jsem ráda, že v tom uspěšně pokračujem. Není nic bolestnějšího než nemocnéí dítko.... |
|
|
pošmourné ráno23.5.2006 7:48:12
tady docela zima. Děti jely v 6 se školou na výlet do dolů, tak jsme měli rušnější ráno. Doufám, že alespoň počasí vyjde.
Lolko, držím palce, ať pohovor vyjde. Já jsem uvažovala o práci, ale s Vojtovou nemocností by to bylo asi nefér, tak ještě rok počkám. Od září budu muset poprosit šéfa, aby mě zaměstnal a budu mu za sebe nosit peníze. Uvidím, co po mě budou chtít za papíry ve školce. Nechci dát výpověď protože ta holka co šla místo mě chce miminko, tak doufám, že by si mohla během 2-3 let nějaké pořídit a mě uvolnit místo:)) na Bambiriádu jsme chodili každý rok, na Ledné to bývalo super už kvůli tomu prostoru a parkování. Letos mi děti oznámily, že nejdou protože je to pro prťata, tak ušetříme, protože pro Vojtu tam toho ještě moc není. Místo toho vyrazíme do Jedličkárny, každý rok jsou tam "Prázdniny nanečisto" a to bývá moc hezké. Tak mi pádíme do jeslí a já jdu pak na rehabilitaci a zacvičit si. Včera jsem byla flámovat, tak jsem nějaká KO. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: :-)22.5.2006 23:05:16
Berdo jak to děláš, že se ti ukáže zpátky napsaný příspěvek. Když já dám zpět, tak se mi sice ukáže okno příspěvku, ale bez té zprávy, takže musím psát znova :(
Jinak my chodíme na plavčo do Betynky (doporučila mi to Sensi) a je to tam moc fajn. Nechají tě vybrat 100% náhrad (na minulém plavču to bylo 60% a říkala mi kámoška že mají kolikrát problém i s tím) My teď chodíme tak hodně, protože máme odkoupené hodiny od Dády za Vojtu, jak je furt nemocný, tak by to nevychodili a už jim to přesunuli snad do třetího kurzu a dál už nechtějí, takže plaveme jako diví :)) Myslela jsem, že Ondra bude protestovat chodit 4x týdně, ale naopak se mu to víc líbí, než když chodíme 1x týdně a hlavně se mu to líbí se staršíma dětma, to vždycky čumím, že dělá to co oni a nikdy předtím jsme to nezkoušeli. Lolko s pohovorem ti teda nepomůžu, vždycky si připadám jako blbec. Neumím se vychvalovat a třeba i říkat že něco umím, když moc ne, jak to spousta lidí dělá aby místo dostali. Každopádně držíme moc palečky. Berber, tak co u vás, už dobrý. Stoličky jsou hrozné, vždycky je otravný až hrůza. Berdo, kam jste šli k tomu očnímu? A to je dětský, nebo pro všechny? No jsi dobrá 3 hodiny, to by mě asi položilo, hlavně by jim Ondra zbořil čekárnu. Hlavně že je Ani v pořádku. CHrčení Kačky- to fakt nevím :( Dádo, fajn, že je ti líp. Macino, to víš že čteme, ale už jsem dlouho žádný neviděla :) Nočníkové zpravodajství: tak u nás děs a hrůza, dnes jseme odpo vyrazili na písek vybyveni 5ti slipama a kraťasama navíc, no skóre bylo 4x počůrané slipy a kraťasy, 1x pokaděné slipy a doma pročůral ty poslední, to už jsem opravdu rostla, vůbec nevím co s ním, vůbec mu to nevadí a klidně si v tom bude hrát :((( Příklad sedí na motorce, koukáme na pána jak opravuje sekací traktůrek a on čůrá ani nemrkne okem a komentuje ten traktor, ale normálně proudy vody, louže jak blázen a milostpán si ani nevšimnul!!!! pak takové menší učůrnutí, párkrát vyčůrání na travičku a doma tomu dal korunu, opět šílená kaluž, prozměnu v jídelní žiličce! Opravdu po dnešku nemám sil, nevím jeslti to vzdát nebo se týrat dál :( No nic je z toho děsný román, končím a jdu spát, doboru. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Re: Tak zpět22.5.2006 22:04:33
Berdo, dík za rady. Já jí to mažu Neutrogenou, což zabírá. Když jí to svědí, tak mažu Fenistil gelem, což taky zabírá. Tak zatím to takhle vcelku zvládáme. Teď je už týden "čistá", tak je to v pohodě.
Na tu Bambiriádu bysme se rádi podívali, ale asi vyrazíme až o víkendu, aby s náma mohl i manža. Lolko, když se domluvíme, tak tu budu, ale upřesni prosím pak čas. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.