| lolka,Viktorek 23.3. | 18949 |
|
|
Re: Re: AAAAhoj22.5.2006 18:40:42
myslíš že se mám pravidelně zpumrdlíkovávat?:-))))
To já vim,že by se mu to líbilo.No když nebude zbytí,tak si pořídim bič a pouta:-))) |
|
|
Tak zpět22.5.2006 18:36:58
Ahoj všem,tak jsem to skoukla co a jak....
Šárko,my se uvidíme.. Hakiniki,to je teda s chlapama.Nemáš to lehký.Zkus co by s ním pohlo,zabrnkat na city třeba?Musíme taktizovat,když o něco jde a ty ho tam potřebuješ dostat.Já třeba po zlym nic nesvedu.Anebo zařvu ale musim počkat tak den dva a pak mi moje vlastní rozhodnutí naservíruje jako že to vymyslel on.Mlčim,přikyvuju a mám ho kde jsem potřebovala.Je smutný že by to měl dělat s láskou a ze zájmu o malýho,ale jak jsme se bavily bude asi trošku sobec,zkus to na něj třeba nějak aby měl pocit,že tam jede taky kvůli sobě.Bude samostatnej otec schopnej se v nouzi postarat o své nemocné dítě,které vyžaduje speciální stravu a to jen tak někdo nezvládne.A pro tebe bude tímpádem větší oporou,když budeš vědět,že kdyby cokoli,táta to zmákne,protože ví o co jde. Zuzkabe-pozdravuj tu jednu:-) A ty neboj,takový věci tebe nepotkaj Vlaďko dík za pochopení:-) a taky se pomalu chystám do práce.Už jsem poslala životopis,je to přes kámošku a dnes mi volala jestli už mi volal šéf a pozval na pohovor.Normálně jsem vyklepaná a mám strach abych něco nezvorala.Tuhle práci jsem chtěla ještě než jsem byla těhotná a nevyšlo to a teď to vypadá že by mohlo,ale musím být samozřejmě flexibilní,alespoň nazačátku,než budu mít pevnou prac.dobu.No absolutně si to neumim představit na jednu stranu,na druhou stranu hrozně chci aby to vyšlo.A taky se bojim,že se mi bude stejskat po malym.No myšlenky,hrůza.A sebevědomí žádný. Nemáte někdo nějaký zkušenosti jak se tvářit při pohovoru se šéfama,tohle mi moc nejde.Absolvovala jsem vlastně asi 4 ale 3 z nich bylo spíš o štěstí. Poraďte na co si mám dát bacha? Jituše dík Majdulko,Hynek super slovní zásoba.Kam se hrabem:-)) Kaaczo ve st k později odpol.-navečer pojedu na Řepy,budeš doma?Kdyžtak hodim do schránky. Bóbo-opožděně všechno nejlepší k svátku Je tu ještě nějaká Monika? |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Re: AAAAhoj22.5.2006 18:01:36
Tak vidis, ze na nej neco plati :-)))
|
|
|
AAAAhoj22.5.2006 17:46:22
...musim hned reagovat:-))
Berdo,dobrej nápad,ale to už jsem taky zkoušela,on normálně přede mnou utíká.A hlavně nepije.Ale když jsem se minule prdla s kámoškou tak jsem ho skoro znásilnila:-)))Docela jsme se nachechtali,ale pral se se mnou docela silou. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
:-)22.5.2006 17:07:01
Holky, jak to, ze Vam mizi prispevky? Ja pokud zjistim, ze se mi nevlozil, tak se vratim a zkopiruju ho...
Rodic. prispevek...ani me nenapadlo, ze bychom to nedostali, dik za potvrzeni, Kaaczo. Dado, super tip na www stranky, dik! Berber, snad to bude k tem stolickam, Anicce ted take rostou a je spavejsi (a protivnejsi). Vcera jsme meli obe prujem, fakt sila, me uz teda bolelo bricho tri dny a u Anicky jsem myslela, ze je to k zubum, ale asi to byla nejaka viroza. Vladko, Honzovi rodice berou letos neterinku (4 roky) na tyden na Mallorku, Anicce to nenabizeli, asi si mysli, ze bych ji nepustila, jinak by ji brali vsema deseti. Tak premyslim, jestli ji tam preci jen neposlat. Trochu se bojim, uhlidat obe najednou a u more...ale na ekzem by ji to udelalo dobre a my se letos nedostanm nikam, tak nevim. Dado, musi mit dvoulete dite letenku? Dalo by se to zaridit na posledni chvili? Ty mas prehled, dik. Teda Majdulko, fakt prima vikend, my jsem shaneli boty (mam krasne platenky pro Ani) a hadry a v nedeli nas na chate chytla ta srajda, takze nic moc.Ve Ct se chystam s kamoskou na nejakou Bambiriadu, tak by to mohlo byt taky fajn. Kaaczo, svatby jsou prima, hend bych na nejakou zasla, budu muset predsvedcit sve kamosky, at uz do toho prasti :-) Tak jsme dnes byli na ocnim, objednani na 12h a stravili jsem tam cekanim, tri hodiny!!!Anicka uz tam usinala a byla protivna jak mraky. Ta lekarka je ale kapacita, tak to za to cekani stoji. Mela jsem obavu, ze Anicka levym okem silha, je to videt i na fotkach. Vysledek je ale, ze ma uplne zdrave oci, nesilha, proste ma jen siroky koren nosu a nejsou ji poradne videt vnitrni koutky, tak se to tak zda, jak se ji bude rustem nos menit, tak to zmizi. Vysetrili ji i zrak (neverila jsem, ze to pujde, ale krasne odpovidala co vidi :-), pak ji rozkapali oci a kontrolovali sitnici atd., to uz se ji vubec nelibilo, ale hlavni je vysledek, vse OK :-) Hned jsem tam nacpala i Kacku, protoze ma trosku zanet v ocicku, i kdyz si myslim, ze uz je spis pryc,jak to porad kapu,tak uz tam mame kartu, hura :-) |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Sobotni prispevek, ktery nesel vlozit22.5.2006 16:42:40
tak jsem vyhnala tatku s Anickou na plavco, Anicce dozniva ryma, Honza vypadal taky trosku jete, a ja to chytla pred dvema dny... fakt parada! Snazil se z toho vykroutit, ale Anicce plavco na rymu paradoxne vzdycky pomohlo, asi si tam ty dutiny pekne proplachne a je lip :-)
Vcera jsem ji ja blbec koupila Sterimar za dve stovky, lekarnice me presvedcila, ze je to lepsi nez Vincentka, a ona si to nenecha striknout do nosu! Mam dotaz, v Kacence uz dva dny tak podivne chrci, muze to byt ryma? Nic z nosu ji netece, zda se mi, ze dych normalne. Bobino, jak to, ze chodite 4x tydne plavat? Kam chodite, ze Vas nechaji nahrazovat? Haki,dala bych manzelovi precist aspon neco kratkeho o celiakii, aby si uvedomil o co se jedna a ze to neni legrace. Nekteri chlapi na tyhle veci proste nejsou, treba to povazuje za ciste zenskou vec, protoze se jedna hlavne o jidlo a nebo si ten fakt, ze je maly nemocny, boji pripustit (chlapi jsou v necem pekni srabi). Zkus na nej jit po dobrem, treba se opravdu boji... Kdyz to nezabere, tak to bude muset jit po zlem, je to urcite vec obou! Jejda, dneska je mezinarodni den celiakie, pry touto nemoci trpi jeden clovek ze sta!!! Vladko, gratuluju k praci, drobkove to urcite zvladnout, co bych za to dala, kdyby mohla Anicka od zari chodit do skolky! Drzime palecky Vaskovi, uz si bohuzel nepamatuju, co mu operovali, tusim neco s ledvinami? Anicka si umi sama obleknout a svleknout kalhoty, ponozky, boty, mikinu na zip. Tricka nezvlada. Koukam, Vojtil prezil dalsi uraz, ten andelicek straznicek se musi fakt ohanet a Dade uz je lip, tak fajn :-) Kaaczo, casto to Domince maz tou Lipobasi (treba 10x denne) a pokud ji to svedi, muzes si nechat predepsat Fenistil kapky nebo Zyrtec. My mame Fenistil. A dal uz nevim, Macino, tvoje romany samozrejme cteme :-) Lolko, muj manzel patri koukam nastesti take do druhe skupiny, ale byt tebou, zkusim vecer otevrit vinko a trosku si popovidat, treba ma nejake tajne prani :-))) . . . ....jdu docist zbytek, obe holky spi, tak to taky zalomim. |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Po poledni22.5.2006 13:21:13
Ahoj holky, moc zdravíme!
Dádo, super, že už je líp. Držíme palce, ať zmizí i ten kašel. Hakiniki, je mi moc líto, že to nějak Tvému manžovi ne a ne docvaknout. Přeju pevné nervy a moc na Tebe myslím, třeba nakonec pojede... Berber, u nás je to taky tak - pokud na něj něco leze, víc spí. Tak ať jsou to jen ty stoličky. Nebo byla třeba Ani víc unavená z víkendu, nepodnikali jste něco mimořádného? Dej vědět, jak to u Vás pokračuje... U nás prima dopoledne, hned ráno jsme byli u kámošky, půjčila jsem jí šátek na dovolenou a naučila ji ten jediný úvaz, co používám :-) Resp. jsem používala. Tak snad se jim osvědčí. A pak jsme na chvíli zašli na hřiště. Dělá se tam pěkný pařák. Hynek krásně obědval, aby ne, vždyť taky během dopoledne snědl pár křupinek na návštěvě (kámoška má mimi) a asi půlku jablka. Jak to tak vypadá, u nás se buď bude snídat nebo obědvat, obojí je asi nad Hynkovy možnosti :-))) Jinak se nám zhoršilo noční spaní, nějak se začal budil a chce napít, popř. huláká "mlíko". Přes den pořádně nejí a pak to takhle dopadá. Dneska jsem vyměkla a o půl páté ho dělala... Sakra, do srpna bych potřebovala, aby začal pořádně spát nebo mě po porodu odvezou do cvokhauzu... Mateřská - tak o těchto fámách jsem neslyšela, hlavně že to není pravda. Kaaczo, dík za info. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Re: Podivné ráno :-O22.5.2006 11:49:59
Tak, Ani nakonec vstávala v 11:10 :-O,
ale tváří se jako by nic.. tak jsem zvědavá na následky..... jak se to vyvine dál.... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Podivné ráno :-O22.5.2006 10:29:33
Něco není v pořádku, a já nevím co:-(
Poslední dny Ani odpo nespí, a tak je zcela normální, že večer usíná kolem 7. Když jsem šla v 10 spát trochu se připrobudila, dostala napít a zase usnula. Rostou jí stoličky, tak už jsem si zvykla, že se v noci budí několikrát, však já taky musím, chodim čurat:-O No, ale dnes ve dvě nezabralo ani napití, ani pohlazení, prostě vstala a šla si hrát. Asi po hodině jsem zavelela návrat do peřin, vzala si mlíčko a usnula a spala až do rána. Cca půl osmé?.. Jenže se probudila s brektotem utrápeným, svou "(ne)mluvou" mi naznačovala, že jí bolí bříško... nevím... Vzala jsem jí k sobě do postele a ruku v ruce jsme po delší chvíli přeci jen usnuly. Obě. Já vstávala asi před hodinou, cca po půl 10:-O... Šla jsem na záchod, a čekala, že se probudí a bude plakat. Nahlédla jsem s předsíně a byla vzhůru a pila mlíčko, co jsem jí tam dala a ona ho nechtěla... Šla jsem ještě na chvilku do kuchyně, vrátím se a SPÍ!! :-O Tak nevim... Nebudim jí, protože mám zkušenost, že když jí není dobře, je nejlepší, když to zaspí... Ale přemýšlím čím to... co se děje... ... ... |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
pondělní ráno22.5.2006 9:30:16
když jsme ráno bez manžela, je to u nás takové nějaké klidnější. Žádný křik, žádný spěch, všechno v pohodičce a vstáváme o 10 min. dýl než když on je doma.
Odvezla jsem Lukyna do školy, Domču k doktorovi, Vojtu do jeslí, pak zas pro Domču, hodila jsem jí do školy a začnu žehlit. Jsem tu jen do středy, tak abych to stihla. Včera jsem prala na chalupě, tak mě zas na víkend čeká prádlo tam. Já se toho snad nikdy nezbavím. Mě už je celkem fajn, jen trochu ten kašel zlobí, ale doufám, že už to bude na dobré cestě. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.