| Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 | 20336 |
|
|
tak je zase po víkendu21.5.2006 20:52:34
U nás to strašně uteklo. V pátek přijeli naši a dneska po obědě odjížděli, tak jsme to měli nadupaný. Bylo to moc fajn. Děti si zase užily na chvíli pořádnou babi s dědou, když ty, co mají v baráku, stojej za houby. Úplně mě naši dojali. Stěžovala jsem si, že jsme totálně vyšťavený, a že chci dát děti před školkou naočkovat na žloutenku a jak je to drahý a Jirka šáhnul do peněženky a na očkování mi bez řečí dal, že to mají děti od nich, že je to důležitá věc. Jsem z takovýhle věcí hotová. Jirka je mamky manžel, takže teoreticky se mnou a s dětma nemá nic společnýho, ale děti úplně zbožňuje, všechno s nima dělá, rozdal by se pro ně, a kdyby bylo třeba, tak pro ně dejchá. O to víc mě štve, když vlastní děda s babičkou jsou takový jaký jsou :o( No nic, ať si nezkazím dojem z víkendu. Bylo to fakt příjemný.
holky, díky moc všem za povzbuzení s tou prací, fakt to potřebuju a moc to těší!!! :o) Lolko, u nás je to podobný, ale naštěstí oboustranně, takže je to v pohodě. Je to ale asi tím, že jsme se dlouho snažili o děti a nic. Tak to bylo na povel a ne podle chuti, tak jsme si to asi dost znechutili. O to lepší to je, když to je :o)))) Jo a s tím, jak jsi psala, že svýho chlapa občas nenávidíš...to přesně chápu. Občas jsem tvrdě na rozvod, ale stačí se porozhlídnout kolem a jsem ráda za toho, co mám doma :o))) Kombucha - manžel ji pije pravidelně a snažil se o to i mě, ale neuspěl. BRRR Začíná ale zkoušet ty svoje patoky na dětech. Teď jim koupil jahodovej roibos a udělal jim ho s tím, jak je to zdravý a dobrý. Normálně děti pijou jako o závod a tentokrát nic :o))) No tatínek pochopil :o) okna - holky, nemyjte okna!!! Nám ve středu dávali žaluzie, tak jsem si okna umyla a kvůli tomu debilnímu pylu jsou okna, jako kdybych je nemyla rok!!! Hakiniki - držím palec, ať se manža dobře rozhodne a pojedete. S chlapama se musí pomalu a s diplomacií :o) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
mateřská21.5.2006 20:48:02
tohle jsem dnes našla na jedné diskusi o mateřské od 1.1.2007
"byla jsem se dnes zeptat na sociálce jak to bude a řekli mi že to dostanou jen ti co jim od 1. ledna 2007 vznikne nárok na mateřskou ale ti co ji už pobírají mají smůlu zdá se mi to strašně nezpravedlivé platím daně jako všichni a za stejnou práci v "uvozovkách!! budu mít polovinu" doufám, že to tak nebude!!! |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Super prima bezva neděle :-)21.5.2006 20:42:33
Ahoj holky, tak tento víkend se fakt povedl. Dneska jsme vyrazili na Putování za perníkovou chaloupkou, počasí nám přálo, na stanovištích jsme splnili skoro všechny úkoly (našli trpaslíky apod.), Hynek si to užíval, v cíli dostal od ježibaby perník a nastěhoval se jí do perníkové chaloupky (pomalovaný stan). Nemohli jsme ho odtamtud dostat. My s manžou jsme si opekli buřtík, takže spokojenost vládla na všech stranách :-))) Jinak Sněhurku chuděrku Hynek přejmenoval na "motorku" :-))) Více takových akcí!
A odpoledne opět tříkolková výjížďka směr hospůdka s hřištěm, joj, škoda, že už je ten víkend pryč... Dádo, do ZOO se taky chystáme, jsem zvědavá, jak se to bude Hynkovi líbit. Byl pouze v Jihlavě ve věku 4 měsíců, takže si to asi moc nepamatuje :-) Berber, tak to fakt naštve. Holt někdy příště... Hakiniki, prima, že manža snad nakonec s tebou pojede. I kdyby to u Vás trvalo jen toho půl roku, je potřeba, aby věděl co a jak. |
|
|
Re: Dovolená na Vysočině21.5.2006 20:35:25
zrovna v tomhle termínu jsem bez puberťáků, tak budu relaxovat na chalupě jen s Vojtou u bazénu, objednala jsem si sluníčko:))
|
|
|
ahoj21.5.2006 20:30:54
nejdřív jen krátce, včera jsem se připojovala jak divá, ale ani jeden můj příspěvek se neukázal.
Dnešní odpoledne jsme celá rodinka byli v ZOO, Vojta si to užil, já jsem pěkně utahaná, děti protivné a manža má prý zas na dva roky vybráno. Tyhle akce nesnáší a letos už byl 2x (před 14 dny v Jihlavě) |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Dovolená na Vysočině21.5.2006 19:46:06
Holky, tak mě napadlo.. nechcete někdo jet taky na pobyt s programem pro děti na Vysočině? Mají volný poslední trojlůžkový pokoj.
plná penze, strava vhodná pro děti od 2 let hlídání dětí ve vyhrazených hodinách 1x denně plavání dětí s instruktorkou (od 6 měsíců do 6 let věku), masáže kojenců 1x denně aqua aerobik 1x denně aerobik ( stretching, bodystyling, relaxace...) za poplatek (materiál) večerní výtvarná dílna pro rodiče Vybavení: vnitřní bazén za poplatek (40,-Kč/hod) venkovní bazén stolní tenis, šipky hřiště na volejbal a beach volejbal tenisový kurt (za poplatek 100,-Kč/hod za kurt) půjčovna a úschovna kol parkoviště v areálu penzionu ( zdarma ) Více viz Dovolená s dětmi i bez - prázdninový týden na Vysočině. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
MĚ VOMEJOU :-(21.5.2006 17:37:54
Takovejch krásnejch fotek jsem nafotila, a užuž jsem se těšila jak si je stáhnu z foťáku... a představte si, ona mi je ta naše malá obluda VYMAZALA!!!
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
Ahoj při nedělním odpoledni...21.5.2006 17:27:27
Tak jsme se opět vrátili z podSmrku, tentokrát se sobotní vyjížďkou do Polska.
Aninka se užila venkovského ovzduší, krav, koně, slepiček, písku, trávy a přetahování o hračky se stejně starou "sestřenicí" (dcerka manž.sestřenice, 03/2004)... a taťka "vodečky":-/ ... No, mě bylo taky celkem na nic, ale já k tomu nepotřebuju ani pít;-) a co tady Nového??? Hakiniki, až budeš online, ozvi se.. |
| Hakiniki-Kuba | 41020 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: :-(((21.5.2006 9:39:26
Dádo- u nás to je přesně tak. Když mi o něco hodně jde, taky si postavím hlavu a většinou si to vydupu, ale poslední dobou mně to dohadování dost unavuje. Nicméně v tomto případě použiji jakýkoliv kalibr.
Bob- trefila jsi hřebíček na hlavičku. Po včerejším rozhovoru s manžou z něj vypadlo, že je zbytečný tam jezdit, neb Kubíček to má jen na půl roku a pak bude zdravej. Prostě si nechce přiznat, že to má nejspíše na celý život. Chce počkat na to vyšetření v červnu, co nám řeknou. Jenže další sraz celiaků je zase až za rok. (MMCH 18.května je mez. den celiakie. Určitě jste si všimly plakátů na toto téma např. v městské dopravě.) Všem vám děkuji za vaše příspěvky. Momentálně to na 90procent vypadá, že manža pojede. Pokud ne, já jedu určitě. Mají tam např. představit test na domácí použití, který zjištuje obsah lepku v potravě, pro děti je tam speciální program, mám pocit, že dokonce s hlídáním zdr. sestrami a taky tam budou BL vařit, takže další výhoda pro mne. |
| Kamča+Kuba 27/3 | 18657 |
|
|
Re: Re: Re: Re: :-(((20.5.2006 22:47:48
tak mně dokonce zmizely dva příspěvky a další už se mi psát nechtěl :-(
Hakiniki-souhlasím s holkama, zkus manžela ještě přemluvit přeci jenom je to dost důležité nebo mu dej přečíst naše příspěvky :-) a držím palečky |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.