| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 39363  [Dalších 39113 >>]
bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: :-(((

20.5.2006 22:11:29
Hakiniki, mi to přijde, že si manža nechce připustit, že je Kbík nemocný a že má vážný problém... Kdyby byl v nemocnici, tak by to bral určitě jinak, ale když je to vlastně taková neviditelná nemoc, tak si třeba myslí, že zbytečně plašíš, nebo má třeba obavu jak by to tam zvládl a řeči, že se mu nechce, jsou jen zastírací manévr. Každopádně si musíte promluvit o tom, co je nejlepší pro vaše dítě, určitě se nějak dohodnete..
jituše 40446

Re: Re: :-(((

20.5.2006 21:37:54
Hakiniki,to se teda manžel moc pěkně nezachoval.Co kdybys například musela do nemocnice,jak by se o malého staral,co by mu vařil??? Jak se týká zdraví,měli by být informováni oba rodiče.
Vůbec se ti nedivím,že jsi naštvaná.Jeď teda alespoň sama,protože je to důležité.Ale asi bych doma udělala taky dusno!!
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209

Re: :-(((

20.5.2006 21:10:54
Hakiniki, musim říct, že bych asi udělala dost dusno. Ono ale zálěží na tom, jaké máš manželství a jak se k dítěti manža celkově staví. Jsou asi manželé, které prostě člověk nepohne. My se doma většinou snažíme o kompromis, ale občas musí jeden ustoupit. Když mi na něčem fakt záleží, tak to manža neblokuje. A já se snažim zas respektovat jeho požadavky. (No jsem zvědavá, co mi na tohle řekne, protože on tuhle diskusi pravidelně čte. ;))) A myslim, že ta výživa je dost důležitá věc, když je váš prťousek takto omezen. To není jako by sis chtěla vydupávat norkový kožich.
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209

Svatba

20.5.2006 21:03:41
My se dnes ráno probudili mírně nachcípaní, což bylo k naštvání, protože nás čekala svatba manžova bratrance. No nakonec jsme se po dlouhém rozhodování sbalili a jeli. Měli to docela pěkné, na zámku v Libochovicích a aspoň jsme si nacpali pupky. Obřad nic moc, je vidět, že to sekaj jak baťa cvičky. No aspoň to bylo krátký, tak to Dominika vydržela a ještě se tam divili, jaká je hodná holčička. No u svatebního stolu jim pak předvedla, jaká umí být i pěkně zlobivá holčička. Když jsem jí zabavila příbory, rozcupovala papírové ubrousky, cpala je babičce do šatů, pak do polívky, sobě do pusy, atd. atd. A jak získávala větší a větší pozornost hostů podél stolu (však tam byla vcelku nuda, tak to nebylo tak těžké), tak se dostávala víc a víc do ráže, že jsem svoji hodnou holčičku nepoznávala. Seděla v čele stolu přes celý dlouhý stůl naproti novomanželům, tak na ní bylo odevšad hezky vidět. Kristián naštěstí obřad i většinu hostiny prospal. Akorát zítra budem asi ležet s nohama nahoře, protože jsme K.O.
MajdulkaF 11941

Sobotní ahoj!

20.5.2006 20:50:21
Tak jsem Vám tu po poledni napsala dlouhatánský příspěvek a on tady není!!!

U nás prima den. Dopoledne jsme byli ve městě, něco pořídili, např. buřtíky na zítřejší akci, dali si zmrzku. Po obídku jsme to všichni tři zalomili a odpoledne strávili na hřišti. Paráda. Sice se to tu pořád honí, ale zatím neprší a já doufám, že to vydrží. Zítřejší Putování vede převážně lesem, takže bychom byli asi pěkně špinaví a to nemluvím o tom, že mokré dříví zrovna dobře nehoří... :-)))

Hakiniki, těžká věc. Můj manža je skvělý chlap, ale třeba na akce typu sraz březňátek ho nepřemlouvám. Zaprvé by mi to asi nebylo moc platné, a i kdyby nakonec jel, vím, že by se tam necítil dobře. A v konečném důsledku pak ani já. Prostě to tak je. Víkend, ale co popisuješ Ty, je podle mě přece jen z jiného soudku. Jde o vážnou věc, Kubíkovo zdraví a Vy oba jste rodiče. Myslím, že byste si měli promluvit, že bys mu měla vysvětlit, že potřebuješ podporu, že je nutné, aby byl i on informován, co Kuba smí jíst a co ne... A jestli tam budou nějaké přednášky, tak to se přece budete muset vystřídat u Kuby, ne? Nebo Kuba nejede? Moc držím palce, ať Tvůj manža nakonec pochopí a Vy si víkend užijete...
bob, Ondra 11615

Re: sobota

20.5.2006 20:42:19
Tak mi zase zmizel příspěvek, to je snad vždycky, když si to nezkopíruju :(

Tak jsme dnešní slunečné dopoledne strávili v nákupním centru, utratili spoustu peněz a vlastně nevím ani za co a odpo. zrovna když jsme vyšli ven začlo pršet, takže jsme se otočili na podpadku a šli zase domů :( Tak jsme alespoň vyzkoušeli novou knížku s puzzle, když už všichni umíte skládat, ale moc u toho nevydrží, dvakrát jsme spolu složili jeden obrázek a konec, ale snad postupně natrénujeme :)

Šárka + Vojta 12/04 45706

sobota

20.5.2006 7:58:30
Dobré ráno, děvčata,
my už od 6 na nohou, bohužel ani ten víkend není výjimka a já se vždycky tak těším, že se vyspím. Vyjde to jednou za uherák. Tak půjdu se psem, vařím oběd, zabalím Voj a psa, pojedeme k mamce ( doufám, že bude Praha průjezdná bez úcp) a k obědu, který by měl dokončit taťka, se vrátíme. Odpo snad nějaké nákupy, možná výlet. Dala bych si říct to putování za perníkovou chaloupkou, Majdo.

Hakiniki - s některejma chlapama je to těžký. Moc by mě trápilo, kdyby se takhle můj mužskej choval. Pokud je to jednorázový šprajc, asi bych jela a možná mu to pak i vyprávěla. Ale pokud to má delšího trvání a ty říkáš, že ani neví manža, co s klukem pořádně je, co může a nemůže jíst, našla bych si duši, která by ty starosti i radosti sdílela se mnou.

Tak Vojta tu se mnou sedí a snaží se vám taky něco napsat, tak já jdu s tím psem, vypadá to na studené, ale slunečné ráno.

Bobe, obdivuji tvé zapálení pro mytí oken. Na ty své se raději ani nedívám a jsem ráda, že máme žaluzie. :)

Takže všem přejeme krásný víkend.
bob, Ondra 11615

Re: Hakiniky

19.5.2006 22:51:45
S tím manžou je to fakt blbé, to bych asi taky udělala dusno. To on vůbec neví o co jde a co by měl a hlavně neměl Kubík jíst? Asi bych ho donutila přečíst si nějaký článek o té nemoci.. to jsou chlapi, myslí si že je to jen na ženské :((
Každopádně tam jeď ať už s manžou nebo bez něj, určitě ti to hodně dá..
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Hakiniky

19.5.2006 22:39:11
to je těžké s těma chlapama,asi bych taky chtěla aby se mnou jel, když se jedná o dítě a pravděpodobně to bude záležitost asi na celý život.

U nás to funguje tak, že když něco hodně chci, tak si to "vydupu, vykřičím" a musí být po mém a když nemám potřebu mít ho tam, tak ho pošlu do háje
Hakiniki-Kuba 41020

:-(((

19.5.2006 22:30:28
Ahoj holky, mám depku. Příští víkend máme jet od pátku do neděle do Jeseníků, kde je celostátní sraz celiaků. Bude tam spousta doktorů, psychiatrů, výrobců BL potravin, a spousta dalších odborníků, kteří mají co do činění s celiakií a BL dietou. V neposladní řadě tam přijede i spousta lidí, se stejným zdravotním problémem. Já jsem nás přihlásila hned druhý den, co jsem se dozvěděla, že Kubíček musí držet BL dietu. No a manžel mi právě oznámil, že se mu tam nechce a že nepojede. Mně moc vadí, že nemá ani šajnu o tom, co malej může jíst a ani nemá zájem, se něco dozvědět. Prostě nechce pochopit, že já tam NUTNĚ POTŘEBUJU BÝT!!! Prý mám jet sama.
Řekla jsem mu, že nemá zájem o věci, které se týkají našeho syna a stejně to s ním nehlo. Co by jste dělali vy, na mém místě?
[<<Předchozích 240] Názory 241250 z 39363  [Dalších 39113 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.