| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 39363  [Dalších 39103 >>]
bob, Ondra 11615

Re: Re: Dnešní Hynkova hláška

19.5.2006 22:02:18
Tak vás mám pozdravit od Jarky, stále jim nejde net a nějak se nemůžou dohodnout s Telecomem, prý ji to naběhne na půl minuty a pak to spadne, takže nic nepřečte :( Už si stýská, jestli se na nás tady ještě někdy podívá..
bob, Ondra 11615

Re: Dnešní Hynkova hláška

19.5.2006 21:48:12
Majdulko, fakt dobrý ;)
Jinak buď v klidu já bych v těhu na okna nelezla, ty máš právo sedět s nohama nahoře, tak se prosímtě šetři a takové věci neřeš ;)

Zjistila jsem, že Ondra spí o hodně míň, než jsem si myslela. Leží potichu v postýlce, takže o něm vůbec nevím, ale nespí. Dneska jsme ho načapali po 21hod, chvíli dělal že spí a pak z toho měl bžundu, odpoledne tam kolikrát taky přijdu a už nespí.. teď nám ještě děsně třískají dveře od výtahu, takže se budí už kolem 6té jak začínají chodit lidi do práce :(
MajdulkaF 11941

Dnešní Hynkova hláška

19.5.2006 19:52:47
"Jedu na tříkolce. Je to O.K." :-)))))))))
MajdulkaF 11941

Šárko,

19.5.2006 19:51:57
ahoj, to je prima, že se Ti na srazu s náma líbilo!

My si dneska užili skvělé odpoledne, taťka nám dorazil brzy domů, tak jsme udělali velký okruh, my pěšky a Hynek na tříkolce, stavili se v hospůdce, no fakt spokojenost. Mraky se honí, chvíli svítí sluníčko, chvíli fučí vítr, ale neprší, a to je hlavní. Snad to vydrží i na víkend, v neděli se tu jde opět pochod "Putování za perníkovou chaloupkou", loni to bylo fajn a letos to bude určitě ještě lepší, to už bude moct Hynek plnit i úkoly. A jestli bude pěkně, upečeme si v cíli buřtíky :-)

Zuzko, tak si užijte slavnostní večeři. Taky bych někam šla...

Bob, máš můj obdiv, žes okna umyla. Já žehlení opět odložila...
jituše 40446

Lolko,

19.5.2006 19:35:58
tak u nás je to podobné jako u vás.Chtěla bych totiž druhé mimino,tak mi to bojkotuje a radši nic,než abych neplánovaně otěhotněla......
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Bob,

19.5.2006 18:50:17
týjo..kde jste?já dřepím v práci a čekám,až manžel v práci skončí a zajdeme na jídlo do pizzerky..už mám hlad jako vlk...má dnes narozeniny,tak se mi na jeho počest nechce vařit...

zítra je pochod Praha-Prčice..nejdete někdo??
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678

Re: Re: Re: Re: Re: Bob,

19.5.2006 17:56:51
ahojky,tak jsem vás rychle prolítla....

Lolko-taky znám jednu takovou,co její manžel nic...u nás je to taky spíš naopak....

Bob-okna?to oprší...

dnes jsem koupila Elišce panenku Baby Annabell...umí hodně funkcí..dostane jí v porodnici..jako od Vojty....

už chodím do porodnice..včera tam přijímali holku,která měla od 4h ráno bolesti,bylo po poledni,kontrakce po 7min a ona stále zavřená...no už mě začíná polévat strach...bylo mi jí děsně líto...
bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: Re: Bob,

19.5.2006 16:40:23
Tak jsme zvítězila a pádíme ještě na chvíli ven, než začne pršet.

Holky, kdo to sliboval ten recept na ty sušenky s oves. vloček?? Tuším Máca? Prosím, prosím, byly moc dobré...
Šárka + Vojta 12/04 45706

Pozdní dík

19.5.2006 15:25:04
Ahoj všechny,
krapet pozdě - ale přeci - děkuji Lolce za pozvání na sraz březňátek, Dádě za výběr příjemného prostředí a vám ostatním za milou společnost, i když jsme se některé moc nepotkávaly.
Ale výkon je, že jsem se díky tomu srazu přihlásila k vám na diskusi, i když se budu vyskytovat jen sporadicky. Já to doma moc nestíhám, ale zrovna jsem v práci, tak jsem sem zabrousila. Vojta se mi před chvílí probudil, tak si pročtu pár vašich příspěvků, abych se chytala a zase se přihlásím.
Fotky jsou pěkné, časem snad pošlu i ty, které jsem fotila, leč je jich požehnaně a jsou veliké.. :)

Zatím se mějte a všechny zdravím. Šárka
Šárka + Vojta 12/04 45706

Re: Jééé...

19.5.2006 15:05:18
Tak jeďte opatrně a také si užijte víkend.
[<<Předchozích 250] Názory 251260 z 39363  [Dalších 39103 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.