| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 39363  [Dalších 39093 >>]
lolka,Viktorek 23.3. 18949

Re: Jééé...

19.5.2006 15:05:15
.....chtěla jsem napsat,že nemůže mít člověk asi všechno.
Jínak díky i ostatním,těší mě vaše reakce a pochopení.Už fakt jdu.Pááááááá
bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: Bob,

19.5.2006 15:04:02
se mi to nějak odklepává samo, nevím co blbého mačkám :(

Holky srandičky, srandičky, jenže já si už měsíc říkám, nemá cenu mýt okna, když bude stejně pršet, takže bych je neumyla asi nikdy :) Tak já jdu pokračovat, zatím mám jen 2 místnosti..
lolka,Viktorek 23.3. 18949

Jééé...

19.5.2006 14:59:26
Fakt hlásí déšť i na víkend,jo?!Ach jo.
Říkala jsem vám že jsem přečetla na srazu tu knížku Vždy s láskou Petra?Je to celkem pěkný.Kdo nevíte,píše to Petra Němcová co přežila tsunami,ale její přítel bohužel ne.Je to příběh hezkej až mi chvílema připomínal červenou knihovnu.
Jen mě moc nebavily kapitoly o modelingu ale i tak jsem se zas poučila jak to tam asi chodí.
Hezky tam píše o době co zažila před revolucí.Začátek mě fakt chytil.Takže taková pohodovka na chalupu,doporučuji.

Jinak díky Majdulko za povzbuzení.A Kamčo,bylo mi jasný,že máte chlapy normální a máte problém spíš opačný:-))).Holt asi nemůže mít člověk něco.
Dádo tak u nás je to taky 1,max.2krát za měsíc.Tebe chápu,ty máš 3 děti a v tvym tempu.....bych padla za vlast.
Zběhlá kámoška mě chce vytáhnout do sexshopu a prej mi poradí,tak se těšim:-))))

Jinak frčíme do Plzně,tak přes víkend nebudu.Kdyžtak pište na ICQ.Papáááááá a hezkej víkend!!!!!
bob, Ondra 11615

Re: Re: Bob,

19.5.2006 14:54:35
Dádo, s vám to už nestíhám než se Ondra vzbudí
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Re: Bob,

19.5.2006 14:11:12
nechám ti klíče pod rohožkou, máme tu taky asi 8 oken na mytí:))
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Re: Re: Re: Hezké odpoledne,

19.5.2006 14:10:24
jsem na skok v Praze, poplatila jsem účty, oběhala resty, došla jsem si zacvičit, ale musela jsem to vzdát, nebyl to dobrý tah s těmi antibiotiky.
Teď jsem z toho nějaká poničená, asi si půjdu chvíli natáhnout kosti.
Lukáše jsem poslala na nákup na víkend, prý má pršet, tak to mě štve. Asi vyrazíme do kina nebo se budu válet v posteli a nechám dětičky tatínkovi.

lolko, u nás je chudák manžel. Sexuální život s příchodem Vojty je u nás z mé strany uzavřená kapitola. Jsem schopná to zvládnout sotva jednou za měsíc. Doktorka mě kvůli tomu poslala i k psychologovi, ale já raději budu tolerovat manželovi nějaký ten úlet, když o tom nebudu vědět.
MajdulkaF 11941

Bob,

19.5.2006 14:01:01
neblázni, Kamča má pravdu, na víkend hlásí deštivé počasí. Radši hoď nohy na stůl a dej si kafíčko :-))) Já bych měla žehlit, ale mě se táááák nechce...
Kamča+Kuba 27/3 18657

Re: Re: Hezké odpoledne,

19.5.2006 13:52:12
Bob přeci nebudeš mýt okna když má pršet :-)
bob, Ondra 11615

Re: Hezké odpoledne,

19.5.2006 13:50:28
Kamčo, to je dobrý nápad s tím fenistilem, mám ho doma a vůbec mě to nenapadlo. Ale Ondrovi to vůbec nevadí, neškrábe si to, přijde mi, že o tom ani neví.

Tak jsem zaplatila daň z nemovitosti, zaurgovala dárky k manžovým narozkám, co měl před měsícem a letím něco dělat, nevím jeslti se rozhoupu k mytí oken, ale měla bych :(
Kamča+Kuba 27/3 18657

Hezké odpoledne,

19.5.2006 13:32:49
Dádo-no půl pátá to je děs, my se zatím ustálili na půl 7, to celkem jde :-)

Sensi- tobě chutná Kombucha jó? téda mě vůbec né, máma mě to nutila pít, ale já to radši vylejvala nebyla jsem schopná to vůbec polknout

Lolko-tak u nás je to s tím sexem naopak, manžel by mohl pořád takže já jsem ráda když občas u té TV usne, ale věřím, že opačně je to taky naprd

Vlaďko-tak držím palečky ať to bobečci ve školce zvládnou bez problémů

Marko, Bob-mě poštípali komáři na srazu v pátek a ještě teď do mám nateklé a svědí to, v lékárně mi řekla potírat Fenistilem a je fakt, že se to zlepšilo, ale stejně se mi ještě nestalo abych měla po komárech takové otoky

trička-nejdražší máme snad za 150Kč, u nás moc sekáčů není, resp. to co je je děs, Sensi nechceš udělat pobočku u nás? :-)
[<<Předchozích 260] Názory 261270 z 39363  [Dalších 39093 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.