| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 39363  [Dalších 39083 >>]
MajdulkaF 11941

Po poledni

19.5.2006 13:28:40
Ahoj, tak jsme si dneska užili prima dopoledne. Šli jsme do nově otevřeného mateřského centra, mají tam kromě herny i kavárnu, takže jsme si s kámoškou daly kávičku a nic nám nechybělo. Pak jsem ještě pobyli chvíli u nich, dostali oběd :-))) a hned po návratu to Hynek zalomil. Dnes sice s hysterickým záchvatem (natřikrát se mu nepodařilo otevřít schránku, tak jsem to udělala sama a neštěstí bylo hotovo...). Bohužel tady v baráku zase budou dělat rachot, potkala jsem řemeslníka a cca za hodinu mají řezat dlaždice, takže já si lehnout bohužel nemůžu. Hynka snad nevzbudí...

Dádo, u nás dnes budíček super, sice se ve čtvrt na šest vzbudil na mlíko, ale pak to ještě zalomil a vstávali jsme až po sedmé.

Lolko, k tomu Tvému problému: taky už jsem slyšela o dost chlapech, kterým se nechce... Prý je to teď v poslední době čím dál častější. Jak ale na něj, to fakt neporadím :-((( Budu držet palce, aby se to co nejdřív zlepšilo!

Zdenda+Tes 2/04+Zuzi 11/06 10595

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno

19.5.2006 12:54:09
Bóbo - to je v poho ;+) Ale nevím,jak se Ti ten film bude líbit,když už jsi četla knížku. Já když četla napřed knížku,tak jsem z filmu byla většinou trošku zklamaná,protože se většinou dost lišil.
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno

19.5.2006 11:26:12
Chtěla jsem napsat Zdendo, ale v tu chvíli jsem myslela na Saxofonku:-( Omlouvám se Zdeni:-))))))))))
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré ráno

19.5.2006 11:21:02
Tak jsem dnes nechala Kubu doma a ráno jsme vše objeli na kole, abychom to stíhali, to už je paráda, že dobře jezdí a člověk si může dovolit dělat i složitější trasy po městě. Klárce se to v sedačce také líbí!!

Terezko, to jsem ráda, že se film líbil, chtěla bych na něj jít, protože, jak jsem už psala, tak knížka je super!!!!

Lolko, no já spíše patřím ke druhé skupině - u nás se vymlouváme na bolesti hlavy, neb chlap je občas neodbytný:-)))) Ale chápu tvoje stesky.....

Tady je zatím pěkně, ale prý hlásili deštivo, tak uvidíme, na chalupu rozhodně pojedeme a uvidíme:-))
Zdenda+Tes 2/04+Zuzi 11/06 10595

Re: Re: Re: Re: Dobré ráno

19.5.2006 10:23:33
Majdulko - tak referuji,jak jsem slíbila :c) Celkově se mi Šifra líbila,rozhodně jsem se nenudila. Tedy zdá se mi to udělané dost na efekt,samá honička,skoro nikdo není ten,za koho se vydává... Ale to téma je fakt zajímavé a chystám se přečíst si knížku. Nepovažuji se za zvlášť náročného diváka,ale všechno taky neskousnu,každopádně tenhle film patří k těm lepším,co jsem kdy viděla. Takže asi tak ;+)
bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: Dobré ráno

19.5.2006 9:50:09
Marko, tak sestra říkala, že se teď stejně nepozná jestli by byl nakaždý boreliozou, že tak za 3týdny měsíc, kdyby měl příznaky chřipky - bolení hlavy, veliká únava... že ty fleky a boule jsou většinou místní podráždění kůže a třeba malý zánět.. takže nic..

My letíme ven, už je tolik hodin, se vždycky vypravujeme půl dne :(
Marko+2 kluci 12448

Re: Re: Dobré ráno

19.5.2006 9:30:30
Bob, Dádu taky zřejmě něco pokousalo. V úterý ráno jsem mu našla asi 7 červených teček na ramenou a zádech. Řekla jsem si, že ho pokousal komár. Ale večer se mu ty pupínky zvětšily a já se bála neštovic. to jsem ale pak vyloučila podle knížek. Včera jsme byli u Dr. na lžičce, tak jsem jí to ukázala, no a nic, potřela mu to genciánkou a že to může mít i týden. Ty pupence jsou vystouplé a ztvrdly a zatím je má pořád. Asi to byl fakt komár, tak mě překvapilo, že to má tak dlouho. Asi jsou citliví.
bob, Ondra 11615

Re: Dobré ráno

19.5.2006 9:02:20
Teda Dádo, ty si užíváš, tak to pak zalomíš s ním, nic jiného ti nezbyde.
To já jsem dnes přišla v 7:30 za ním, protože mi bylo divné, že ještě spí a on tam seděl a hrál si.. jsem mohla ještě ležet :)

Nevím jestli mám jít s Ondrou k Dr. v út. ho kousla v lese u vody nějaká potvora, manža mu to zabil na čele a tvrdí, že vůbec neví co to bylo, komár prý ne.. ale ten červený flek se mu zvětšuje a má tam takovou červenou boluli, není to sice nějak extremně velké, tak fakt nevím.

Lolko, chápu jak ti je, u nás v těhu a po něm taky žádná sláva. Myslím, že strašně moc dělá to pracovní vypětí :(
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Dobré ráno

19.5.2006 7:54:29
Majdulko, Kamčo, my dnes vstávali o páté. Jsem totálně vyřízená. Vyměním Vojtu na pár dní za spící dítě, nemáte někdo zájem:))
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

alergie, ekzem

18.5.2006 23:08:15
Kaaczo, moje ségra i neteř mají od malička podobné problémy jako píšeš u Domči a i když pečlivě vyřadily všechno co tu Sensi vyjmenovala, snaží se co nejmíň koupat, vyzkoušely jakoukoliv radu, tak neteři hodně pomohlo až moře a ségra trpí pořád, protože u moře nikdy nebyla. Domince to vůbec nezávidím, protože to musí být hrozně nepříjemné. Neteři (jak byla se mnou na srazu) pak už museli dávat i prášky na zklidnění,protože se přes noc rozdrápala do krve a ještě byla nevyspalá. Tak držíme palečky ať se toho brzy zbavíte.
Dětem mojí kamarádky pomáhají sušené žampiony, jestli jsem ti to už neříkala na srazu.

Moje švagrová měla termín 3.5 a pořád nic, ta nás pěkně napíná. To už předhonila snad i Kaaczu.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 39363  [Dalších 39083 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.