| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 39363  [Dalších 39073 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

hezký večer

18.5.2006 23:03:41
dnes jsem byla celý den v Budějovicích na výstavě, koupila jsem si pár kytiček a jinak nic. Přivezla spoustu prospektů, tak budu zítra studovat:))

Vojta to s tchánovcema zvládnul v pohodě. Mně je už líp, kašel sice trvá, ale už v menší míře.

Sensi, tibetskou houbu měla moje kamarádka asi dva roky a dávala jí celému širokému okolí (i mně ji nutila), ale nejsem typ,který by se o to staral a se svou frekvencí cestování by to ani nemělo smysl.

Šifru jsem si objednala a dnes jsem v novinách četla šílenou kritiku, že je to film o ničem a pěkná slátanina v Canes ho prý vypískali a Hankse označili za zombie.

Fotky ze srazu nemám, ale moc se těším, že uvidím ty vaše a spoléhám, že tam naleznu i Vojtu.

Vojty žebra jsou v pořádku, alespoň si nestěžuje.
jana
  • 

vase pomoc

18.5.2006 22:55:10
ahoj, kdybyste meli chvilku a chteli podporit dobrocinny projekt (stavba centra pro sirotky v Africe), hlasujte prosim zde:
neziskovka

a pokud byste meli chut hlasovat i pro jednu velkou prazskou rodinu...
rodina

jedna se o rozdeleni penez, ktere kdu usetrilo za predvolebni kampan.
diky a omlouvam se za spam, jana

lolka,Viktorek 23.3. 18949

Re: Re: Oblékání a svlíkání

18.5.2006 22:25:07
Tak to nechápu s tim oblíkáním.My ani náhodou!!!

Bob-já to taky nehrotim.Mně zas bojkotuje nočník.A s jídlem hrůza,sice jí sám ale dostat ho ke stolu je děs.Na srazu celkem jedl.Vim,že mám být důslednější a vymýšlet fígle,ale nějak na to nemám.A lítat za nim s jídlem teda nebudu.Pak mám zas výčitky,že je děsně hubenej.No co vám budu vykládat:-))))
Berda-Berda 12477

Asho

18.5.2006 22:14:24
ten pas mam a rada Ti ho strelim. Manzilek mi ho koupil pri prvni nvsteve tehuobchodu, protoze tvrdil, ze me budou urcite strasne bolet zada (od mych 15 - od nehody, me bolely vzdycky) a ejhle, ani pri jednom tehu jsem o zadech nevedela. Takze pas mi lezi nepouzity ve skrini. Myslim, ze by mohl pomoct+ samozrejme nejake cviceni, ale to si musis uz odcvicit sama :-) Drim palce, at je lip!

Musim Vas docist...
lolka,Viktorek 23.3. 18949

Re: Hezký večer

18.5.2006 22:14:06
Hakiniki,ještě mi nic nepřišlo psala jsem sem číslo ICQ,nebo napiš tvoje.Moje je 244 274 412.Ráda pokecám.

Holky vy nějak marodíte?
Já jsem si teda přivezla ze srazu prostydnutí zad,jak se mi za jízdy spotily a pak mě asi ofouklo a 2 dny vždycky ráno jsem se nemohla nadechnout,natož pohnout.Něco se mi tam bloklo.No stará babucha!:-))Ale šlo to rozhejbat.

Včera jsem byla na gyn.prohlídce a postěžovala jsem si(při otázce že neberu žádnou antikoncepci),že sice neplánujeme další mimi,ale že to u mě nemá absolutně smysl při naší sexuální frekvenci,která je velice nízká.Je tam totiž taková super sestřička,je to soukromý a jsou tam dost v pohodě.Tak se mi dostalo odpovědi,že se to stává po porodu,tak jsem musela vysvětlit,že chyba není na mé straně a že se snažím ale stejně nic.
Tak mi sestřička vyprávěla,že je to teda teď síla,ale že rozhodně nejsem první kdo si stěžuje a že dnes ti chlapi kolem 30tky makaj makaj a že u nich hraje velkou roli únava atd.atd...
došly jsme pak i s Dr.na to,že když budu chtít použít třeba ARGIN MAX,tak on ho stejně nespolkne-leda nadrtit do čaje:-)),a k sexuologovi už ho teprve nedostanem.Takže když neuspěju s povzbuzovákem,tak napíše sexuologa mně a oni mi prej snad poradí jak na něj.
Brala jsem tu konverzaci dost na pohodu a s úsměvem,ale je fakt,že se obě tvářily dost vážně a řekly mi i,že jsem na takový problémy ještě mladá a že by se to mělo řešit.
Je fakt,že mě občas přepadne depka.
Proto i to hubnutí...a tak.:-))Myslím,že už kdysi dávno nějak po porodu jsem si tu stěžovala,že celý těhotenství nic a pak taky nic a od té doby taky skoro nic.A já to mám tak rááááááááááda:-((((
Věřily byste,že ho občas úplně nenávidím?
Ale jinak je to nejlepší chlap a táta na světě.To je blbost,co?Ale víte jak to myslim.
No nic,počkám až přijde a usne u televize.Papáááááá a užijte si za mě!!!:-)))

bob, Ondra 11615

Re: Oblékání a svlíkání

18.5.2006 21:58:54
Majdulko, já tomu ještě dávám čas a nějak mě to zatím nedeptá, ale o vánocích už z toho budu opravdu na nervy, vy těhule jste v poho, budete ještě doma, ale já ho musím v březnu někam upíchnout a jít do práce..
A ještě mě deptá, že nechce sám jíst. Umí to, ale prostě nechce, raději nejí a dělá blbiny a čeká (nebo se dožaduje) až ho nakrmím.. jak jsem viděla na srazíku vaše ratolesti, jak se samy krásně krmí, tak mě to fakt štve :(
BERBER+A+L+V 7963

Zdravím jenom na rychlo

18.5.2006 21:52:24
jsem KO :-/

Jen chci napsat Vlaďce, že není MACECHA!
Mě hrozěn mrzí, že se porušily školky, teď je málo míst, a děti berou v první řadě pracujícím matkám.. myslím to jako tak, že se pozapomíná, že kolektiv a aktivita je dobrá pro děti, přece, ne??!!!
Jasně, máme Mateřská Centra, ale stejně...

Vlaďko, taky jsem uvažovala, že když nebude letos těhu, že nastoupim do Práce.
Do chvíle než řekli, že zvýší mateřskou na 7600,-, a já bych v práci měla něco mezi 8-9000,- ...

A teď mám SNAD na další 4 roky o zábavu postaráno, ..jestlo se to po volbách nezmění, tak by i ty peníze mohli být unosné...
Hakiniki-Kuba 41020

Hezký večer

18.5.2006 21:46:48
Ahoj všem, píšu jen krátce, neb si jdu lehnout a budu doufat, že se mi podaří usnout a nevzbudit malýho. Ten zánět hltanu mi spadnul na plíce a pořád jenom kašlu a nejde to zastavit. Teplotu už nemám, tak jen doufám, že to nechytne Kubík.

Kaaczo- dnes už nemám sílu na ty fotky, tak zítra, ano?

Vaskovi držíme palečky, taky nevím, co jsou izotopy.

Lolko- prosím potvrď mi autorizaci u ICQ, ať pokecáme, jak jsme si říkali na srazu.:-)))

Zbytek už si bohužel nepamatuji, tak dobrou noc.
MajdulkaF 11941

Oblékání a svlíkání

18.5.2006 21:42:00
Tak u nás zatím funguje jen zouvání botou na suchý zip, tkaničky sice rozváže, ale nějak není schopen si ty boty povolit. Taky si zouvá bačkory (umí rozepnout tu přesku). Svlíká si čepici a bundu na zip, triko přes hlavu a kalhoty zatím ne. Oblékání teda nefunguje vůbec, max. si křivě nasadí kšiltovku :-))) Takže, Bob, nepropadej panice :-)))

bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: Trička

18.5.2006 21:31:27
Lolko, to je výzva s tou svatbou, buď podlehneš a odsuneš to (ale zase se naposled pořádně nadlábneš ;)) nebo zatneš zuby a budeš vidět ihned v praxi jestli to funguje :))) Akorát myslím, že na svatbě člověk nejí z hladu, ale protože se to prostě nedá ustát si nezobnout, tak dej vědět jak to dopadlo. Jsem zvědavá jak to bude fungovat, tak musíš podávat pravidelné info co a jak..

Vlaďko, tak to už to máte určitě děsně krásné :)
Nemyslím, že jsi krkavčí matka kvůli té práci, kdybych dostala dobrou nabídku, udělala bych totéž... hlavně, aby se tam šmudlům líbilo.
U nás by to stejně nešlo, jsme s plínama a ještě se vůbec neumí svlíkat, natož oblíkat. Ale už se mi občas podaří ho namotivovat, aby se alespoń pokoušel svlíkat.

[<<Předchozích 280] Názory 281290 z 39363  [Dalších 39073 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.