| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 39363  [Dalších 39063 >>]
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209

Re: Re: Trička

18.5.2006 20:47:29
Vlaďko, Domi jde taky od září do školky. Musím říct, že je mi to trochu líto a chvílema pochybuju. Ale zas vidím, že už je hodně samostatná a společenská a děti vyloženě potřebuje. A aspoň budu mít na Kristiánka víc času, bude mu půlrok. Budu jí tam dávat asi na tři dny v týdnu, abych si jí taky ještě užila. No uvidíme. Jinak včera se skoro celá sama oblíkla, jen ty ponožky, na ty už neměla trpělivost. Ale už je taky semtam zvládla. Kalhotky i kalhoty už oblíká bez problémů, s vrškem je to horší, to jí musim triko správně nastavit.

Jinak mi teď došlo, že za třičtvrtě roku půjdete vlastně skoro všechny už do práce. To to letí. Měla jsem pocit, že ty tři roky jsou moře času. Jsem ráda, že můžu být ještě na mateřský s Kristiánem, do práce se mi teda vůbec nechce. Zvěsti tamodtud jsou katastrofální, neb můj šéf byl sesazen, místo něj to vede člověk-pohroma, a tudíž odtamtud odchází nejen můj šéf, ale i většina mých kamarádů a dobrých kolegů. Jsem z toho dost vedle, protože až se tam vrátím, nebude kámen na kameni. :((

Lucky a Vaska je mi líto, ale taky nevim, co to vlastně je.

Holky, chystáte se mi ještě někdo poslat ty fotky? Zatím dorazily od Ashy, Maciny, Bóby a Kamči. Posílat je bude ještě Bob a Hakiniki.
bob, Ondra 11615

Re: Trička

18.5.2006 20:43:23
Tak 300 za triko bych nedala ani náhodou!
Mi se podařilo sehnat triko Timbukto s Disney obrázky za 39kč (teda upozornila mě na to kámoška.. tak jsem vzala rovnou 3ks :) )

To triko s rybičkami má určo Vojtík.

Sensi, Vaskovi držíme moc palečky, snad to dobře dopadne.

Holky letím žehlit
Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 20336

Re: Trička

18.5.2006 20:04:31
díky za podporu s tou prací. Připadám si trochu jako macecha, že je dávám tak malý do školky. No ale můžu s čistým svědomím říct, že to není z touhy po kariéře, protože já bych klidně byla žena v domácnosti :o)), ale z čiré nutnosti :o).

Macino - tak 300,- za trička bych taky nedala. V poslední době jsem měla super úlovky tady v sekáči. Mají tu na začátku stojan se slevama. Jsou tam učiněný hrůzy, ale taky hezký věci s flekama a tak. Mám zkušenost, že se 90% těch fleků spolehlivě vypere, tak tam lovím a trička dráž než za 20,- nekupuju :o))))

Bob - dlouho jsem tu nebyla, protože nám odešel do věčných lovišť monitor a na novej zrovna nebylo. Jsme nějak totálně vyšťavený. S tím souvisí i ta reknostrukce. Už máme všechno hotovo, ale nezbylo už na podlahu do toho druhýho pokojíčku, tak to musí chvíli počkat. Zatím jsme vymalovali a vyměnili topení, tak se to pomaličku rýsuje. Zbytek bytu už je naštěstí hotovej!!! Hurááá :o)))

lolka,Viktorek 23.3. 18949

Re: Asho,

18.5.2006 20:01:22
Ahojky...

Asho,těhu pás jsem měla a pomáhal mi,akorát jsem ho nemohla nosit do konce,protože po nabrání 27kg mi pak už ten sucháč vzadu nedržel.Ale to nebude tvůj problém:-)).Mohla bych ti ho půjčit,jen nevim jak ti ho dopravit.Poštou?nebo jsi z Prahy?

Zdravím Lucku s Vaskem a s těmy izotopy to sice nevim co je,ale když je to horší,tak to mě mrzí a držíme palečky,ať je to cokoli,ať se lepší!!!

Zdendo AHOOOJ,zdravím krajany!Zrovna zítra zas jedem do Plzně za dědou,máme nějaký starosti kolem chaty.

Co ty Dádo,jak je?Vojtíška lituju-teror doma ze strany sourozenců a ještě si takhle natluče,bumbrdlíček.A my máme bubáky v nose:-))Říkali jsme tak tomu i když my jsme byly malé.Akorát nevim,čeho se pak bude bát.

Vlastně Asha nebo kdo mi říkal na srazu,že straší liškou a jezinkama.Něčim co se nedá potkat jen tak nebo vůbec.

Já jsem se dnes objednala na 3 týdenní kurz redukce váhy podle čínské medicíny,napíchnou mi ucho abych nebyla nervózní že nežeru:-))Jenže mají to celkem plný,tak tam jdu až 14.6.A to jedeme 17.6. na Moravu na svatbu,Honza bude svědčit.Tak ještě přemýšlím jestli to ještě trošku neposunu:-)))

MajdulkaF 11941

Trička

18.5.2006 18:21:00
Ta trička jsou ze sekáče, jedno je úplně nové (byla tam ta původní cedulka) za 72,- Kč, to druhé je za 60,- Kč. Tři stovky bych za triko teda taky nedala...
macinam 20024

Re: Macino,

18.5.2006 17:46:02
díky :-)))
taky sem viděla krásné trička, ale nějak se mi nechce za triko bez rukávů dávat 300,- , ikdyž je krásné... přece jen nás je moc a korun... no nechám toho :-/
MajdulkaF 11941

Macino,

18.5.2006 17:40:34
myslím, že Vojtík od Dády.
MajdulkaF 11941

Asho,

18.5.2006 17:40:11
ten pás měla moje kamarádka a strašně si ho chválila. Já bohužel osobní zkušenost nemám. Ale je fakt, že teď už dlouho nevydržím rovně sedět, třeba na židli, spíš se přesouvám na gauč do poloseda, podložená polštářema.
macinam 20024

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

18.5.2006 17:38:51
jééé prosím, kdo má tričko s rybkama z tomboly????
MajdulkaF 11941

Macino,

18.5.2006 17:38:47
čteme :-)))

Vlaďko, velká gratulace k práci a dvojčátkům ke školce! Ať se Vám tam líbí!!!

Tak jsem zpět z města, mám radost, koupila jsem Hynkovi dvě super trička na léto.
[<<Předchozích 290] Názory 291300 z 39363  [Dalších 39063 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.