| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 39363  [Dalších 39053 >>]
macinam 20024

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

18.5.2006 16:14:56
hmmm tak ani nevim, jetli ty moje romány někdo čtete ;-)))
macinam 20024

Re: Re: Re: Re: Ahoj

18.5.2006 16:14:35
lego- jůůů kdyby byly okna a dveře, taky bych to brala :-))) jinak nám kostek stačí, pak asi prodám někde chevu a koupím nějakou velkou krabicu s malýma kostkama a pak se uvidí, na vánoce mám v plánu koupit asi "autodráhu" od WADER, má od nich autíčka i vláček, tak bych vzala asi to, dálnici a koleje a udělám z toho jedno velké :-)))) no a kdyžtak u některé babi objednám tatrovku, Nika i Erik měli každý novou, ale obě rozmlátili :-///

Sensi, na houbu se optám mamky, ona má kefír ráda, já jen do koktejlu s jahodama nebo tak, a děcka mi moc samotné nepijou, ale zase kdyby byl čerstvý, možná bych dělala koktejly častějc a kdoví, třba bysme si zvykli :-))))
Lucku pozdravuj a že přeju brzko modré proužky ;-)))

alergie- MAjdulko, taky mě škrábe v krku, většinou po čerstvých lískáčích, když projdou teplem, tak mi už nevadí, a s těma jabkama, to zase řiká Roman, ale nevím, jestli je to postřikem nebo něčím jiným, protože mu vadí i některé, kde myslím nestříkají a jiné z obchodu mu nevadí...tak nevim

Anita- taky sem jim nakukovala do katalogu, jak sem byla s Šimim, nakonec sem měla jen podrsenky na kojení, ale vážně sem uvažovala o podpůrném páse pod svoje obrbřicho, poslední trimestr sem měla fakt potíže při delší chůzi

Kaaczo- jo už pamatuju, no nedivím se, že běháš, je fajn, že nejsou kočičky "zlé", snad dojdete na to, co jí vadí a všecko bude lepší

Zdendo, já ti nevim, ale kupovala sem v Litexu přes katalog a všecko supr padlo, pořád ho do nich dostávám a na stránkách mají i E-shop

jééé to je mi líto, chudáček malej Vasko :-(((

AHOOOJ VLAĎKO :-))))) si mi připoměla, že sem, se chtěla chlubit ;-))))
MÁME NOVÝ MONITOR hihihi ne že by to byla nějaká zvláštnost, ani není nijak super, le je placatý a fajn, jen mám pocit, že ho neumíme pořádně nastavit... ty barvy :-/// no není to ono... taky mě docela štve to, že v každém úhlu, vypadá jinak...
hmm tak nevím, jestli je to důvod k chlubení?

a GRATULUJU ke školce i k práci :-)))) hlavně aby šlo všecko správně a jak si představuješ, aby ste to všecko v poho zvládli :-))))

Michala- no jo, jako u nás, sme uprostřed města a co se signálu týče, není to o moc lepší... jak naprší, tak listí nepustí signál k nám ...a to Roman lezl na stromi a řezal větve aby to šlo aspoň v suchu...

Asho, tenkrát sme to řešili nějak jinak (už ale nevím jak ??? :-O), ale myslím, že by ti mohl pomoct, já se jen podkládala takovým tím podkovovým polštářem na kojení, hodně mi to ulevovalo při ležení

bob, Ondra 11615

Re: Re: Re: ahoj z Krumlova

18.5.2006 15:49:17
Ahojky Vlaďko, tebe jsem už neviděla ani nepamatuju :) Jak se vede, co baráček už je přestavba hotová? musíš dát fotečky jak to mají svišti teď hezoučké..

Tak jsem konečně narval do našeho přeplněného PC fotky ze srazíku, moc jich není, jen z výletu na kolotoč a pár z karnevalu.. pak manža něco fotil v neděli ale tam je převážně Domi s Ondrou a pak Vojta, Kuga,Fany.. a ještě jsem našla nějaké fotky z dřívějška co jsem ani neviděla, no musíme nechat už nějaké konečně udělat v reálu, ať můžu Ondrovi založit album.

Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 20336

Re: Re: ahoj z Krumlova

18.5.2006 15:23:53
díky za info, přímo jí zavolám. Psala jsem jí ještě na ICQ a to je teda taky aktuální :o)))

S tou Domi je to blbý, chuděrka 4 píchance!!! Tak ať je to co nejlepší.
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545

těhotenský pás

18.5.2006 15:22:17
holky, nemáte s ním některá zkušenost? Mně vám tak děsně bolí záda (i před těhu jsem chodila s vystrčeným zadkem, mám lordozu) a hlavně mě teď bolí vazy na jedom boku :-( Včera jsem kvůli tomu celou noc nespala, nemohla jsem bolestí ležet na boku, hrozně mě to táhlo a na zádech za chvíli už nemůžu dejchat, navíc mám bezva rýmu a Kubajz skončil v naší posteli - prostě hororová noc. Tak uvažuju o tom těhu pásu, ale neznám nikoho, kdo ho měl...
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209

Re: ahoj z Krumlova

18.5.2006 15:19:57
Jo, Vlaďko, tak Míša se asi neozve, před chvílí mi od ní přišla SMSka:
"Díky listí na stromech nám nejde wi-fi, přepojí nás na nový bod, tak cca 2 týdny bez netu :( na satelit taky nefunguje! Zbývá jen zahradničení a knihy. Mějte se. mj"
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

18.5.2006 15:17:50
Bóbo, taky se tu klepeme na ta okna a dveře, co mají být v červnu, manžel si chudák nepostaví ani pořádnou garáž :-))) Pořád mu chybí dlouhé překlady!

Sensi, já začala všechno ovoce i zeleninu omývat wegiwashem - znáš? Umývám tím i citrony, než je vymačkám.

Plavky - no minule jsem se v 7. měsíci ještě vešla do svých celkových plavek, už byly takové "vytahané", teď uvidíme... Stejně bych do toho bazénu radši neměla lézt :-( Majdulko, až budeš mít ten plavecký model na sobě, tak hoď fotku, popis ti sluší ;-)

Kaaczo, tu alergii nezávidím. Za ušima a v lalůčkách taky míváme suchá místa a prasklinky, to možná s tou alergií nesouvisí, zlobí to co vím víc dětí a jiné kožní problémy nemají. Tak ať aspoň brzy zjistíte, z čeho to je :-(

Vlaďka-Honzík a Justýnka 03/04 20336

ahoj z Krumlova

18.5.2006 15:16:27
tak se zase hlásíme. Teď už snad na pravidelnější korespondenci :o))) Už zase máme monitor, tak se můžu připojovat bez pocitu, že dám oči brzo na výměnu :o)) Na televizi se to fakt nedá :o)

Jak jsem tu minule psala o tý práci, tak se to stalo skutečností a 1.9. nastupuju na plný úvazek do práce. Děti už mám přijaté do školky. Jsem zvědavá, jak to všechno zvládneme. Jusťa s Honzou snad budou v pohodě, ale uvidíme. Mezi dětma jsou spokojený a na mně tak strašně vázaný nejsou. No mám z toho nervíky, ale byla to nabídka, co se neodmítá. Nikde není psáno, že až přijdu do práce v březnu, že něco pro mě bude a navíc jsem si teď docela polepšila. Mám z toho smíšený pocity, ale všechno se ukáže, až to nastane. Teď si pořádně užijeme léto!!! Doufám, že bude stát za to :o))).

Míšo, příští týden pojedu nějaký den do Volar, tak jsem si říkala, že bysme se konečně stavili. Co ty na to? Hodilo by se ti to někdy? Ozvi se.

Jinak doufám, že jste všichni ok, číst to tu zpátky fakt nezvládám :o).
Kamča+Kuba 27/3 18657

Re: Re: Re: Ahojky :c)))

18.5.2006 15:14:58
tak koukám, že jste rozjely diskusi těhu plavky, tak ta se mě už teda netýká,
taky do třetího nejdu, ale zase jsem se zasmála tomu jak přišla Zuzka k Sensi do obchodu v těhu plavkách :-)
¨
Bóbo-jo taky jsem si říkala červené sandálky jak půjdou k tomu khaki-růžovo oblečení :-)

Šifru-také jsem četla a knížka se mi moc líbila a tak se chystám na film i když myslím, že mě to určitě zklamne, knížka je vždycky lepší

Kaaczo-tak to si Domi opravdu užila, posíláme pofoukání na bebíčka, je statečná
bob, Ondra 11615

Re: Re: Sensi,

18.5.2006 15:09:29
tak na plavču jsme byli tento týden 4x a už od pondělka je voda hodně ledová má 28st. jsem se dívala, no Ondra to snáší statečně, když se pak rozplave sám, tak myslím, že mu zase taková zima není, ale ta půlhodina v té kose naprosto stačí. U Kuby je problém, že on se klepe a má fialové rty naprosto vždycky, když je vidíme vylízat z vody ;), musíš ho víc vykrmit, ať ho hřeje nějaké to sádlíčko ;))))))

My máme taky nějaký eksem, ale už se to lepší, někdy je to vidět víc někdy míň, nedávno mu to vyrašilo v Ostravě, ale po týdnu zase dobrý, nevím jestl snědl něco co jindy ne. Má takové suché místa většinou na hrudníčku.. Dr. říkala že má citlivou pokožku, tak moc nekoupat, staší obden a hodně mazat...
Kaaczo, to je fajn, že Domi není alergická na kočky, to by bylo určitě těžké rozhodování..

Tak musím přiznat, že jste mě tak dokonale zmátly, že jsem si taky myslela, že se psalo o plavkách, ikdyž jsem původní zprávu o Zuzkabe v pláťácích přčetla dobře
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 39363  [Dalších 39053 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.