| Zdenda+Tes 2/04+Zuzi 11/06 | 10595 |
|
|
Re: Re: Ahojky :c)))18.5.2006 14:51:33
Sensi - docela dobrý,jen jsem pořád nějak bez energie. A Ty?
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj18.5.2006 14:40:30
Kaaczo - chudák Domi,ta si taky užije :-( A pak že kojení omezuje vznik alergií... Terce se zatím žádná neprojevila a to jsme kojili jen krátce.
|
| Sensi+Kuba 3/04+Honza 12/06 | 19122 |
|
|
Re: Ahojky :c)))18.5.2006 14:40:05
ted mi nekdo rikal, ze tehu obleceni maji jen v nekterych H+M, rozhodne v Letnanech jo, jinde bohuzel nevim a jak se mas spolutehulko?:-)
tak K. uz je vzhuru, tak vyrazime ven... jeste jedna spatna zprava, lucka byla dnes s vaskem na izotopech a zase to ma horsi, vic mi rekne odpo, ale za par tydnu jdou znovu na ultrazvuk, co a jak, tak to vypada, ze operace nepomohla:-( |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Uf,18.5.2006 14:37:21
tady plodím posudek bakalářky a vůbec mi to nejde :-( Nechápu, jak jsem mohla napsat diplomku... Spisovatelkou se teda na stará kolena určitě nestanu :-)))
Zdendo, tak pak dej vědět. Mirka Spáčilová to dneska v novinách moc nepochválila. I když upřímně řečeno, ona nepochválí skoro nikdy nic :-))) |
|
|
Ahojky :c)))18.5.2006 14:32:36
Majdulko - na Šifru jdeme dneska,tak zítra poreferuji. Jinak taky spíš preferuji knížky,ale vytáhli nás známí,tak se aspoň dostanu mezi lidi ;+)
Sensi - v H&M mají těhu oblečení? Jsem si nikdy nevšimla. No možná v Plzni to mít stejně nebudou. I v C&A tu mají menší výběr než v Praze. Jsme holt zapadákov :c) Taktéž v prodejně Litex těhu oblečení nevedou. No,moc se tady s námi nepočítá... Asi si udělám výlet na Zličín :c))) |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahoj18.5.2006 14:16:09
Dopoledne jsme byli na té alergologii. Dominka vydržela 4 injekce a na poslední dvě už brečela. No nedivim se jí. Testovali jí prach, pyly, roztoče a kočky. Zjistilo se, že jí naběhl i ten kontrolní vpich, který nic neobsahoval, tak prý má velmi citlivou kůži samu o sobě. Kočky vyvolali mírnou reakci, ale nic významného. Ještě půjdem na imunologii na odběr krve na potravinové alergie.
Sensi, ono to neni tak jednoduchý. My jsme samozřejmě všechny potraviny, které jsou u AE známé jako alergenní, vyřadili. Navíc rajčata a hrušky, na které alergická je určitě. Problém je v tom, že se mi zas minulý týden osypala a rozdrápala si ruce do krve. Nepřišli jsme na to, co by mohla mít závadného. Kromě toho máme kočky, takže jsem měla podezření, jestli ten alergen nejsou ony. Podle toho dnešního vyšetření se zdá, že ne. To se mi ulevilo, nerada bych řešila, jestli dítě bez vyrážky nebo milované kočky dát pryč. Macino, na ručičkách má takové suché fleky a za ušima praskliny. Jednou se jí to vyselo i pod kolena. Akutně když to vyskáče, tak jsou ty fleky rudé a svědivé, a taky se to projevuje i zarudnutím tváří. Na slunci to po pár dnech mizí, v zimě se to zhoršuje. Teď je vcelku v klidové fázi, fleky nejsou skoro vidět, ale číhají tam v latentní formě. Těhu plavky - plavat jsme chodili docela často, používala jsem své normální dvoudílné plavky. Bóbo, taky bysme měli zájem o okna a dveře Duplo!! Jojo, my u nás taky několikrát potkaly na písku takovou vždycky fešácky oblečenou holčičku, a před pár dny jsem zjistila, že je to dcerka majitelky místního sekáče. :)) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Teda Bóbo,18.5.2006 14:14:34
ještě Ty si rejpni :-))) No aspoň jsem Vás tady pobavila :-)))
Plavky - jsou od firmy Anita. |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Re: Re: Neumím číst...18.5.2006 14:08:24
No to je docela dobrá představa, Zuzka před rozsypáním už se do ničeho nevešla, tak si vzala plavky:-))))
Lucce držíme palce, ať se zadaří, aspoň budete mít i druhá dítka brzy po sobě a budou si spolu hrát:-))) Já teda už do třetího nejdu:-)))) |
| Sensi+Kuba 3/04+Honza 12/06 | 19122 |
|
|
Re: Sensi,18.5.2006 14:08:11
a od jaky firmy a za kolik? mas foto?
(chudaci holky, az to tu budou po nas louskat;-) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Sensi,18.5.2006 14:03:50
já mám právě dvoudílné a na podprsenku se dá zipem přidělat taková sukýnka a bříško je zakryté. Už se těším, až je vyzkouším v praxi :-)
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.