| Sensi+Kuba 3/04+Honza 12/06 | 19122 |
|
|
Re: Neumím číst...18.5.2006 14:03:22
urcite budu:-)
to nevadi majdulko, ja si rikala, proc pises o plavkach a predstava, ze ke me Zuzkabe prilitla v plavkach (misto platacich) me teda docela pobavila hahaha:-))) |
|
|
zehleni18.5.2006 14:02:00
tak jsem chtela zehlit a pradlo jsem nechala u K. v pokoji, to jsem teda truhlik:-(
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Neumím číst...18.5.2006 14:01:37
Teprve teď jsem si všimla, že Sensi nepíše "těhu plavky", ale "těhu pláťáky". No nic...
Sensi, tak že Lucku zdravíme a držíme palce, ať se zadaří co nejrychleji. Doufám, že nás budeš kdyžtak informovat, abychom tu mohly s holkama držet palce :-) |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj18.5.2006 14:00:10
ja pri vsi smule budu mit urcite dvojcata kluky haha;-)
majdulko, ja mam 2 dilny plavky a mela jsem je i v tehu, ale ted mi jedna pani v kramu poradila litex, ze maji i tehu obeleci+spodni pradlo i plavky, maji i www.litex.cz a ceny (oproti jinym firmam) vcelku ok, ja poridim nej. ty saticky, pujdou nosit i bez bricha (nebo tuniku) ad jablka... na ne ma alergii moje babicka a zjistila, ze je to jen na strikany jablka, tak ji jen ze zahradky a od znamych... |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj18.5.2006 13:56:31
diky moc(za tasku), zkus se zeptat, jestli uz jsou v prodeji ty okna a dvere na duplo, ale myslim, ze v katalogu (nemam ho doma) psali az v cervnu:-(, no do vanoc to snad stihnem:-)
jeste vam musim naspat, ze jsem se stala pestitelem, vlastne chovatelem:-) tibetske houby, je to neco jako kombucha, ale dela z mleka kefir za 24hodin, je to fakt dobrutka, davam ji plnotucny mliko, at nam dela plnotucny kefir:-), kdybyste mel nekdo zajem, dam vam, mnozi se dost rychle ;-) info o ni je tady: http://mbm.dotnet11.hostbasket.com/iis/ a je to pod kefir, mlecny kefir jo a jeste musim napsat, jak dobry vliv mel sraz breznatek na lucku, respektive narozeny a jeste v brisku miminka, rikala, ze teda uz taky zacnou, kdyz to tak vidi:-))) |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Těhu plavky18.5.2006 13:52:04
jsem taky pořídila. Přece jen, nejvíc těhu budu přes léto a nemoct se ani vykoupat... Zvlášť jestli budou vedra jako loni...
Alergie - já mám na nějaké kytky, taky mi vadí určité druhy jablek a třeba neloupené mandle (hned mě začně škrábat v krku a mám tam knedlík), Hynek naštěstí zatím nic, rok jsem ho kojila, do roka neměl lepek atd., tak snad se tomu vyhneme... Vrtání ho nevzbudilo, asi ho ten jeho dnešní den blbec pěkně vyčerpal... |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Re: Re: Ahoj18.5.2006 13:50:56
To mi právě jediné na těch botech vadí, ale mají růžový vnitřek, tak aspoň něco:-)) Jsem zvědavá, jak budeš potom oblíkat tu svoji slečnu:-))) Máš zdroj a prostě holčičky jsou na to oblíkání jiný, víc se vyřádíš:-))))
|
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Re: Re: Ahoj18.5.2006 13:49:21
Sensi, dnes jsem s ní mluvila, dorazí v út nebo ve st, tak se ho zeptá, jestli nejsou nějaké spec. akce, jinak jak jsem psala, sleva asi 20% z doporučených cen v katalogu:-)) To víš, že ti hned napíšu:-)) Jinak taška je objednaná, doveze jí až bude zásobovat Pardubice - dám vědět!!
|
|
|
Re: Ahoj18.5.2006 13:27:21
Tchyni se knizka taky moc libila, proto mi ji pujcila, tak se do ni mozna pustim, stejen vetsinou knizky jsou lepsi nez filmy, to je fakt:-)
No Bobo, to nevim, jak Klarce budou ty cerveny sandalky ladit ke khaki-ruzovy? haha:-))) Jo , dej vedet, az budes mit zase nej. info o Legu, vanoce se blizi milovymi kroky!!!:-))) ja se chÿstam do H+M, kdyz v kramu byla Zuzkabe, mela moc hezky letni tehu-plataky, tak snad na me budou mit, i kdyz ja uz nakupuju jen tam, protoze tam maji velikost kalhot i 32! coz mi je akorat:-) |
|
|
plavani18.5.2006 13:23:40
Bob, byli jste vcera plavat? Manza rikal, ze byla strasne ledova voda (mela pry 27stupnu) a vsichni byli uplne modry a 2 pani s detma odesly, ze proste nevydrzely tu kosu a deti breceli, Kuba pry taky brecel a pokazdy kdyz se neco docvicilo, tak se splhal nahoru po manzovi a pry: "Stačíííííííí", no sila...
priste uz vodu pry trochu ohreji;-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.