| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Ahoj18.5.2006 13:21:04
Šifru jsem dočetla asi před týdnem a hrozně se mi to líbilo, já mám takové knížky ráda, je to strašně dobře napsaný, čte se to strašně rychle, má to asi 500 stránek a měla jsem to za 3 dny přečtený:-))) Nevnucuji, doporučuji, četla jsem i kritiku - počkám až to někdo uvidí, ale knížka je knížka....
Já jsem dnes taky nějak utahaná, ráno jsem vlítla vyřešit ty Klárčiny botičky a mám radost, koupily jsme krásné červené na léto, přesně podle mých představ:-))) Škoda, že nejsou růžové, ale prostě už nikde běhat nebudu!!!! Stihla jsem si koupit ještě 2 trička pro sebe, tak budeme kočky:-)) Musela jsem běžet ještě do MC, dělám jim účto, tak pro papíry a rychle domů vařit!! Zítra dopo odjíždíme na chalupu, přijede i tchán s tchýní - to zase bude, a bude tam i moje mamka, prostě lidí jako smetí a musím navařit:-(( Alergie - nechci to zakřiknout, my žádnou v rodině nemáme a na ekzemy nikdo netrpíme, ale jsme v tom asi v širokém a dalekém okolí jediné:-( |
| Sensi+Kuba 3/04+Honza 12/06 | 19122 |
|
|
slipy18.5.2006 13:08:25
menime tak 2x denne, nekdy vydrzi i v 1 cely den, ale obcas se "ukakne" nevim, jak to lip napsat;-), mame jich tak 10 a zatim staci
miminka... ja bych tak chtela mit takovou hodnou, spavou a nebrecici holcicku jako je Majda nebo Kacenka:-))) |
| Sensi+Kuba 3/04+Honza 12/06 | 19122 |
|
|
Re: Po poledni18.5.2006 13:06:30
ahojky,
Sifru mam ted pujcenou od tchyne, ale slysela jsem kritiku, ze to zas neni tak vyborny, proste klasicka detektivka pro sirokou verejnost ;-) (no ja jsem na filmy docela narocna:-), je to docela bichle, tak ani nevim, jestli to zacnu cist, kazdopadne film je hodne efektne udelany, to urcite, ale asi na nej nepujdu... jak tu psala Bob o Ucastnicich zajezdu, tak me to prislo uplne vymyslena blbost, okopirovana Nuda v Brne, ale bohuzel milionkrat horsi, ale jak rikam, ja jsem na filmy trochu narocnejsi:-) dopoledne jsme byli taky cvicit, dneska mam desnej den, nejradsi bych porad jen lezela a spala, snad bude K. spat dlouho a trochu si odpocinu..., uz aby byly ty prvni 3 mesice za mnou... ad alergie... holky, ja nechapu, proc proste nevyradite citrusy, cokoladu a jiny potraviny "z ciziny" + omezite mlecny vyrobky? vzdyt to je to nejjednodussi a samo se to zlepsi, nerikam, ze mate hned najet na makrobiotiku, i kdyz u ekzemu je to to nejlepsi;-), ale takovahle dieta nikomu neuskodi a ekzem se zlepsi, Kuba ma jen obcas par pupinku na krku nebo tele nebo na nozickach, kdyz sni napr. neco s citron. aroma atd,, ale jinak nic... na alergologii stejne nema smysl chodit driv jak ve 3 letech, do ty doby se to porad meni a stejne 100% neurci, co jim je, jen samozrejme, kdyz se jedna o priznaky alergie na lepek nebo karvs. mliko, to je delaji driv, ja se s K. chystam az ve 3 letech a podle toho urcim skolku... mame (v Cimicich) jednu i pro alergiky -5 trid + 3 tridy normal, tam bych ho dala nejradsi, kdyz se mu neco projevi, ale jinak jsem byla na dni otevr. dveri v jinych skolkach a vesmes nebyli moc pristupny, co se tyce jidla, pry, kdyz to bude jen na citrusy, tak mu napr. pomeranc proste nedaji (a pochybuju, ze mu misto toho daji neco jinyho:-( ), ale kdyby mel vetsi alergii, tak ho pry nevezmou, ze nejsou schopni pro nej varit... proto jedina dalsi alternativa je ta waldorfs. skolka na zizkove, sice trochu z ruky, busem asi 15-20min, ale vari tam hodne zdrave, vetsinou jen 2x tydne maso a omezene i mlec. vyrobku a tam mi rekli, ze berou i alergiky, ze dokonce muzu napr. v nekt. dny davat jidlo s sebou, ze mu ho ohreji (to se mi teda moc nechce:-( ) ad tehotenstvi... moje 2 kamaradky z gymplu jsou uplne stejne tehotny jako ja, ale ted jedne bohuzel zjistili, ze se plod nevyviji jak ma, tak dneska bude vedet co a jak:-( , to jsou samy nervy, ja mam zas za 14 dni ultrazvuk a nejradsi uz bych tam sla ted, jestlije vsechno ok... omlouvam se, ze nestiham reagovat, ale vcera jsem byla zase v praci a dneska padim, az se k. vzbudi taky pryc, taky vam prijde, ze nic nestihate?;-) a to mam porad jen 1 dite haha |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Po poledni18.5.2006 12:45:49
Tak včera tu v tuhle dobu bušili do zdi, dneska vrtají... To jsem teda zvědavá, kdy vzbudí Hynka... Dopoledne jsme byli na cvičení, dneska měl nějakou krizi, nechtěl nic dělat a tahal mě dřív domů. Taky se párkrát praštil, jak zakopl, asi má den blbec. V každém případě šel spát už v půl dvanácté.
Zdendo, když máš net doma, to se koukej častěji ukázat :-))) Kaaczo, Hynek zatím jezdí pomalu, takže brzdí tak, že přestane šlapat a tříkolka se zastaví. Je to jednoduchý stroj, ne jako kolo, není tam ta brzda, že když šlápneš dozadu, tak brzdí. Ani přední brzda tam není, takže budeme jezdit jenom po rovině. Dneska píšou v MF Dnes o tom filmu Šifra mistra Leonarda. Četla jste některá tu knížku? Stojí to za to? |
| macinam | 20024 |
|
|
ahojky :-))18.5.2006 8:46:36
dneska tu máme kráááásně, včera pršelo od rána asi do půl čtvrté, ale pak zase bylo takové vedro jako v létě :-O
no podařilo se mi konečně koupit Erikovi sandále, on má stejnou velikost jako já, takže si musí vybírat v dámských, což je docela problém, ale ve sportu měly slevu, tak má krásné šedivé za 420,- :-) kožené i s koženou výstelkou (? je to tak dobře????) grrrrrrrrrrrrrrr mě taáááák štve ta reklama na niveu.... nejde mi vypnout a nevidím přes to!!!!!!!!!!!!!!! Dádo, moc sem nedočítala, ale všimla sem si o Vojtíkovi a děckách :-/ to je jak u nás... kdo koliv malého přes den pitomě postraší, tak se mi pak v noci budí s pláček a křikem... nazabití!!!! a co žebra?? už lepší??? chůva- taky sem včera koukala a přemýšlela, jestli to není ten spolužák, jak si minule psala po rodičáku ;-)) no ta babi.... fakt na odstřel... tu mít doma, tak su dneska asi někde v blázinci :-////// Teres- moooc gratuluju a pozdravuju :-))))))) těhulky-docela vám závidím stav, mě totiž v těhu je úplně super, paráda a ani žádné nevolno nic :-))) ale to je jediné co závidím, Šimi má svoje vstekací období, takže ideální abych se nemohla nakazit :-DDD taky bysme ho už neměli kam dat a rodit? děkuji NE! že Dádo ;-))) ZuzkoBe- teda.... ten malej...chudinka Eli, snad nebude mít trauma :-( Kaaczo??? a jak to vypadá, ten ekzem co má Domi??? Šimi má totiž na rukách a stehnech takové pidi pupínky lehounce červené a některé s bílou špičkou a taky si to škrábe- teda když ho vysleču... pokaždé u dr se zapomenu zeptat :-/ Berber hihihi krásná Anička, šikovná,vás dr pochválí ;-)))))) Bob, mě se mooc líbí, jak se chystáš, že vynadáš ;-))))) :-DDDDDDD Majdulko, paráda, šikulka Hyneček :-))) taky si řikám, že bysme měli někam zkusit vyjet, když na srazíku Šimimu ta trojkolka šla, ale mám trošku obavu... má doma jen kolo Kaaczo-hihihi už tě vidím, jak jedna Kaazca stojí a drží kočár a druhá letí chytit Domi ;-))))))))))))) Bob-já ti nevim, ale odle mě, nebýt babičky, tak žádnou chůvu nepotřebovali, rodina celkem v poho, to že neřeší všlijaké potíže je jiná věc, ale babi nebyla babi, ale další přerostlé děcko... a pořádně rozmazlené |
| Zdenda+Tes 2/04+Zuzi 11/06 | 10595 |
|
|
Dobré ránko :c)))18.5.2006 8:37:49
Zuzko - to jsou teda matky. Že jí to nebylo blbý... Já bych taky vypěnila,když by šlo o Terču.
Kaaczo - no já a fotky... ;+) Ale já se polepším,teď,když mám net už doma. Zatím mám na břiše jen špek,ten fotit nebudu :c) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Re: Re: Večerní příspěvek17.5.2006 22:51:26
Zuzko, tak to bych asi vypěnila, třikrát to už fakt není normální...
Dádo, chudák Vojta, foukáme na bebíčko. A co ty, už jsi lepší? Dneska nastoupila do busu ženská s rouškou, tak jsem tak dumala, jestli to má kvůli alergii, nebo má oslabenou imunitu a bojí se že něco chytne, nebo něco sama roznáší. Každopádně se na ní všichni divně dívali. |
| Hakiniki-Kuba | 41020 |
|
|
Re: Re: Večerní příspěvek17.5.2006 22:43:06
Majdulko- vidíš jakýho máš doma šikulu.
Dádo- vy snad ty maléry přitahujete. Už si dejte chvíli pohov. Tak ať to do zítřka Vojtíška přestane bolet. ZuzkaBe- no to bych taky rostla z takovýho spratka, když si ho neumí máma ani ohlídat. Jednou to člověk pochopí, ale třikrát by bylo moc i na mně, obvzlášť, když by moje dítě brečelo. Asi bych si taky nebrala servítky. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hnusné počasí17.5.2006 22:30:58
Kaaczo jsi mě prokoukla, na to hovínko jsem fakt čekala ;)
Majdulko, Hynek je šikulka, na srazíku mi přišlo, že ta tříkolka je na ušlápnutí o hodně těžší než to Domi kolo.. Taky mi přišlo, že ten byt v té Chůvě mají děsně malý na tolik lidí.. Ale jak jsem slyšela od Dády, jak se ta matka k těm dětem chová, tak si tu dovču vůbec nezaslouží. Tak jsem něco vyžehlila a zbytek zítra, už fakt nemůžu |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hnusné počasí17.5.2006 22:30:27
Kaaczo jsi mě prokoukla, na to hovínko jsem fakt čekala ;)
Majdulko, Hynek je šikulka, na srazíku mi přišlo, že ta tříkolka je na ušlápnutí o hodně těžší než to Domi kolo.. Taky mi přišlo, že ten byt v té Chůvě mají děsně malý na tolik lidí.. Ale jak jsem slyšela od Dády, jak se ta matka k těm dětem chová, tak si tu dovču vůbec nezaslouží. Tak jsem něco vyžehlila a zbytek zítra, už fakt nemůžu |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.