Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
2.4.2016 0:39:28
tak já již teď navrhuji klidně můžeme spáchat srazík u nás na chalupě. Gril, sauna a bazén k dispozici za každého počasí. Termín 15-17.7. nebo 29.-31.7. pokud přežijete bojové podmínky ve spacáku na zemi. Postelí je tu cca 10 a zbytek na zemi nebo když si přivezete stan tak zahrada je k dispozici. Program pro puberťáky už bude asi záhul vymyslet. Máme na zahradě ping pongový stůl, můžou si jít zahrát tenis nebo je můžeme poslat na kolečkové brusle. Víc aktivit tady v tom pupíkově nevymyslíme. Leda jako vzorné matky třeba šipkovanou s úkolama.... tak zapřemýšlejte a zvažte to. Kousek od nás má chalupu Ivča, kam jezdí i Sensi, nevím jestli sem holky ještě občas chodí, třeba by se nás sešlo víc.
|
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
2.4.2016 0:16:26
Tak tuhle fotku jsem myslela. Ukázala jsem Vojtovi nejdřív tu fotku Káji z narozenin, tak jí také typoval starší a samozřejmě nevěděl, kdo to je. Podrobila jsem se křížovému výslechu až jsem řekla, že když jezdíme pořád do Sedlčánek na kole, tak jednou uděláme zastávku v Čelákovicích a Káju navštívíme. Tak nás až budu zdravá, čekejte
![]() ![]() ![]() Moje noha- konečně výsledky z magnet. resonance. Přetržený vaz a chycená čéška. Za ten měsíc vaz už strůstá, tak to zas nechtějí dát do ortézy. Prý mám zkusit menší zátěž, protože nebude pak problém s rozcvičováním. Nohu nepropnu ani neohnu, bolí to docela dost, ptala jsem se, jak to může srůstat dobře, když je noha v jiné poloze než je běžné. Prý je to OK. Tak jsem přinutila manžela, ať pošle výsledky ještě jinam a snad se po víkendu dozvím odpověď. Vojta a šikana - je to kvůli tloušťce. Na té fotce od Jarky už je vidět ten růstový rozdíl a máme ho pořád. Což by nevadilo, Asha, Majdulka a Haki taky asi nemají žádné "habány" jenže my rosteme jen do šířky. S učitelem jsem to řešila, průser je v tom, že jak se to začne řešit v rámci školy, tak ve škole všichni jsou jak andílci, stačí pak zajít mimo školu a je průser. Proto už nechce Vojta doma nic říct, protože to je ve škole horší a horší. Máme v baráku učitelku (bývalou ředitelku) v jiné škole, klidně si ho tam vezme, ale kde je jistota, že to nebude ještě horší. Berdo - paní dr. Vavřincovou dobře známe, Domča k ní dlouho chodila, když jí našli pozdě boreliózu a má revma. Je super, že má ordinaci ve Vinohradské a nemusíme až do Motola. Čekáme jen na žádanku od naší dr. Je mi líto, že jsem neposlechla doktory a Vojtu jsem si přes všechno pořídila. Nese moje následky rakoviny a ozařování. Jenže jsem jedna z 10000 komu se to stane. Vyžrala jsem si to prostě všechno |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
29.3.2016 22:14:24
jojo Berdo máš pravdu taky bych se vrátila alespoň na den .... já mám pořád v hlavě první sraz .... jak jsme měla každá jedno dítě jen Bobo mi přišla jak hrdinka s dvěmi dětmi
)))))))))))) |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
29.3.2016 19:35:20
Michalo, já zapomněla, že jste na horách.
Narcisky mi kvetou už týden, čemeřice možná i dýl, stromy a keře už maj malý lístečky. V neděli tu bylo 18 stupňů. ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
29.3.2016 13:46:40
My meli o svatcich take dva vystupy, jeden Anicka, druhy Kacka....👌A udelali jsme s Honzou zasadni chybu, zacli jsme se smat, to se proste nedalo.... A to jsme si pak teda neco vyslechli
![]() Jarko, my meli 5 vlasu a Kaja palmicku, to si presne pamatuju Jak rada bych se vratila v case, aspon treba na den ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
29.3.2016 13:19:18
Dado, tak co noha? Vem si ortezu aspon na chozeni, berle, otok ledovat a nohu nahoru
Me to neboli, protoze na ni vubec nesmim slapat, bolet pry bude, az to budu mit rozchodit ![]() A Vojta, proc revmatologie? Boli ho klouby? A jake ma crp? Doporucuju uzasnou pani doktorku Vavrincovou v Motole. Pak ordinuje jeste ve Vinohradske, jen v utery od 13h a tam je velka sance dostat termin treba do 14 dni. Kdyztak se ozvi, dam ti kontakt. Sikanu bych dost tezko vydejchvala, nechce prestoupit do jine skoly? Na telak bych mu radsi sehnala osvobozeni, sportu si rikala, ze ma dost prece... A doktorka nevi proc je tak silny? ![]() Hry o truny? Ja videla asi 5 min a mela jsem dost. Me vubec posledni dobou pripada vsechno nejaky prilis drasticky, filmy, seversky detektivky, zpravy.... Super, ze uz Domi beha!!! Na organizovani sraziku se letos bohuzel nehlasim, ale nekam rada dorazim. V nedeli jsme byli na zahrade, byla by tam spousta prace a ja ted nemuzu, tak budem asi jen sekat a obcas nekoho donutim udelat neco navic... Uz takhle mi rikaji pane Lorenc ( zednik ze Samoty u lesa ![]() Jarko, super Take si slibuju, ze prohrabu stare fotky ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
29.3.2016 12:56:09
Nemate nekdo prosim na pujceni druhy dil knizky Oksa Pollockova- Les zbloudilych. Anicce se moc libil prvni dil, druhy neni k sehnani, pak mame jeste treti dil. Pry super knizka. Diky!
![]() |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
29.3.2016 10:05:32
a to ho šikanují kvůli tomu, že je silnej ??? A co vedení školy na to ?
ach jo, takovej malej, a tolik zdravotních komplikací :( A ta Tvoje noha a naše zdravotnictví, to je taky síla ! Lenost - Kája nedělá skoro nic, protože jsem málo důsledná a nebaví mě to říkat x krát. Velikonoce byly náročné na psychiku , puboš mě vyčerpával ... nekonečné, nikam nevedoucí debaty, kdy matka je neuvěřitelně vytočená a dítě chudinka, která se narodilo tak příšerným rodičům ..... jsem ráda, že šla do školy a uvidím jí až v pět odpoledne |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
29.3.2016 9:44:12
![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
28.3.2016 23:02:17
co blázníš ???? zahrada ???? vždyť nedávno slezl sníh
)))))))))))) včera jsem akorát sundala chvojí z růží .... pokvetou mi narcisky ..... my byli dnes ještě lyžovat na Lipně )))))))))letos chci udělat nový záhon před před barákem, před plotem .... tak tam něco nandám z loňska mám dvě kamčatky, dva muchovníky, tak je musím někam dát .... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.