| MajdulkaF | 11941 | 
|   | Berdo,30.5.2006 15:13:22 Hynek si zatím taky nevybral nej nej plyšáka, tak spí se všema (má jich asi šest). Narval je i do malé postýlky a to jsem si někdy kladla otázku, zda se tam k nim vůbec vejde. Teď ve velké je to těžká pohoda, klidně by si jich tam mohl ještě pár přidat :-) Kap, kap, kap, u nás taky prší, ještě že jsme vylezli ven aspoň dopoledne... Odpoledne už to nevidím moc nadějně. Marodi, tak se uzdravujte... | 
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 | 
|   | Re: Re: Cepicky30.5.2006 15:11:30 Ahojky všem. Tak notebook dnes odputoval do opravy a já si konečně pořádně rozchodila tady tu šunku, kterou mi manžel sestavil z dílů ze sklepa. No šunku - před pár lety to byl můj fungl nový superrychlý počítač. ;)))) Majdulko, Bobina na to kápla. Jde o to, aby Hynek viděl, že mimi brečí a tys mu pořádně vysvětlila, že to bude vaše mimi holt dělat taky. Dominka to znala běžně od miminek, co sem chodily pro šátky. No dneska musim ale říct, že jsou obě děti na zabití. Nic jsem nestihla udělat a Dominika stále ještě nespí. Poslední dobou usíná až kolem třetí. No je pravda, že ráno zas vstává po osmé. Majdulko, myslím, že jak sis to zařídila, tak to máš. Ve čtvrt na šest je prostě vražedná hodina. Dominika jak přijde před půl sedmou, tak má smůlu a šupajdí zpátky do postele. Když se jí nechce spát, tak tam dostane knížky a nesmí vylézt. Dádo, teda ještě že Vojta nebude chodit s Dominkou do školky. To bych tě asi přizabila, kdybys ho tam posílala nachcípanýho. No už se těšim na ty konflikty s ostatníma maminama, protože mi to teda fakt vadí. Když nějaká mamina nechce zůstat s nemocným dítětem doma, tak to pak odnesou dalších deset mamin, kterým se děti nakazej. Zuzko, mně vietnamci nevaděj. Zrovna nedávno říkali, že sem teď přicházej ti vzdělaní. A naše republika potřebuje přistěhovalce. Bez nich by nám počet obyvatel začal klesat, takhle se držíme jakžtakž. Asho, hehe, taky si nedovedu představit, jak zrovna Kugu kočíruješ z leže. :D Lolko, taky gratulujem. I když já si to teda zatim nedokážu představit, že bych šla do práce. No však mám ještě tři roky čas. :) Hakiniki, taky mě zajímá, jestli tam manža nakonec s tebou zůstal a jestli se mu to líbilo. Na dovču se taky chystáme do Itálie, ale asi až v září. V srpnu má celá Itálie prázdniny a je to o život. Navíc v září už tam není takové vedro a ceny jsou příznivější. Mám doporučené jedno úžasné letovisko, vhodné pro děti, ale nesmím to říkat dál. Platí se za bungalov (kuchyň, ložnice, obývák). Chceme jet asi na 14 dní, aby se to balení a cestování vyplatilo. Kdybys chtěla jet s námi, tak se ozvi na mail nebo ICQ. | 
| Berda-Berda | 12477 | 
|   | Lolko30.5.2006 15:11:29 gratulujeeeem! Super, taky bych si dala rict, ale az tu Kacka zacne lozit, tak me ty chute asi rychle prejdou, zatim je to vcelku pohoda. To mas zdatnou babicku, ja bych to po mamce asi nemohla chtit a tchyne by nam dite totalne prevychovala a rozmazlila! Dado, rikala jsem si, ze se asi nerozvadis :-) Ale stejne , uf, to je na dlouho! Nedovedu si to vubec predstavit! | 
| MajdulkaF | 11941 | 
|   | Lolko,30.5.2006 15:10:07 tak to velká gratulace!!! Ať se Ti v práci líbí a malý ať to s babi zvládá na jedničku! Asho, už jsem si říkala, kde se mi, spolutěhule, touláš... Super, že je vše v pořádku a ten čípek, no nádhera :-))) Já dnes byla v lékárně vyzvednout si glukózu, asi ve čtvrtek nakráčím do laboratoře a budu pít blivajzík kvůli té možné cukrovce. Dádo, jsem si zrovna po přečtení Tvého předminulého příspěvku říkala, že jste s manžou na srazu vypadali v pohodě a spokojeně, co že to píšeš, a Ty nám zapomeneš napsat, že se stěhuje pracovně a na půl roku... :-))))))) | 
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 | 
|   | Re: Hurááá30.5.2006 14:51:51 Lolko, móóóccc velká gratulace. Tak trochu ti závidím, já bych šla pracovat hned, ale s tím mým marodem a bez babiček to nemá cenu. Uvádím na pravou míru - manžel se bude stěhovat pracovně asi na půl roku | 
| lolka,Viktorek 23.3. | 18949 | 
|   | Hurááá30.5.2006 14:31:44 ...tak moc díky za všechny palce,činily jste se a vyšlo to!!!Jsem moc ráda.Budu dělat na plnej na letišti pro britskou společnost co tu má směnárny.Když jsem tam jela a přijela byla jsem úplně v klidu,až když se otevřely ty dveře k panu šéfovi,rozklepaly se mi kolena.Anglicky jsem vyklepaným hlasem přeříkala životopis,to mě nechal mluvit celkem dlouho.Jinak pohoda.A šplhla jsem si,že jsem si načetla info o firmě na internetu. A hodně se zajímal o to jak to mám s hlídáním.Babička je v důchodu a do teď fungovala 3 roky místo školky pro neteř,ta půjde snad už do školky teda doufám...teď jí bylo 6 let.Do školy půjde prý o rok dýl. Musim teď zjistit,jestli stačí na sociálce nahlásit že pracuju a kdy to musím nejpozději.Nevíte?Nebo co k tomu potřebuju. Nesmim na to myslet,ale bojim se,že se mi bude stejskat.No něco za něco. Jdu to pročíst ať jsem v obraze | 
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 | 
|   | Re: Re: Cepicky30.5.2006 14:24:38 čepičky také budeme chtít, je nám už malá. Asho, tvůj čípek - bomba:)), tak relaxuj u nás se spí, tak jsem vyžehlila a čekám až se probudí, abychom vyrazili k dr. dovča - také zatím nehrozí, manža prodává fotbal v Pardubicích a asi se od nás bude stěhovat, tak uvidíme jak to všechno dopadne. 1.července odvážíme děti na tábor na MOravu, tak tam někde pár dní zůstaneme a tajně doufám, že nám vyjde alespoň týden na Slovensku. Od loňska dětem slibujeme Tatranlandii a pořád není čas. | 
| bob, Ondra | 11615 | 
|   | Re: Cepicky30.5.2006 14:20:54 Jasně, že pak pošlu info o čepkách zase mailem. Ale holky prosím neblázněte, už minule jich bylo 90ks a to jste si braly 2-3ks! :-O Asho zimní začátkem léta? to fakt nevím,zeptám se, ale tipuju, že nebude mít zatím nakoupený flís. Jinak je super, že se čípek drží, protože si opravdu, ale opravdu nedovedu dost dobře představit, jak hlídáš Kugu v leže ;) Novohradské hory nevím, zkus nějaké info na netu, určitě něco najdeš... doporučovala bych se dívat po nějakých bazénech či aquaparcích s výřivkou :)) Majdulko neboj, on to Hynek určitě pochopí, co že je to to malé mimi, co mu doma děsně řve :) Ale praxe určitě nezaškodí, alespoň se natrénuje na cizích :)) Tak Ondra snad opět usnul, jak už nějak děsivě nekašlal, tak jsem mu zapoměla dát v poledne Hedelix a vzbudil se opět se šíleným dávením :( Jdu se naložit do vany, žehlení nechávám na večer :) Jsem si totiž k obědu udělala kuřecí řízečky na smetaně s bramborákem a nějak se nemůžu hýbat, jsem se prostě nějak pře...la :)) Berdo, když tvůj manža od března neví jak s dovčou, tak to já na letošek už neplánuju naprosto nic :(( No hlavně aby to dobře dopadlo, toho se bojím nejvíc.. držte palečky. | 
| Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 | 12545 | 
|   | Re: Cepicky30.5.2006 14:16:09 hi hi Berdo, sluší mi to, viď :-))) Jdu si už podruhý!!! toto těhu odpočinout na cvičení - paráda, budu mít chvilku na krámky a nebudu muset nikoho vláčet s sebou :-) Sestřička se divila, že jsem tam začala chodit, prej jestli se s Kubou málo nacvičím, tak jsem se začala smát, že si tam chodím odpočinout a zarelaxovat ;-) Dědovi jsem zařídila hlídací úterky, tak jsem zvědavá, jak dlouho nám to vydrží. Pa, letím. | 
| Berda-Berda | 12477 | 
|   | Cepicky30.5.2006 13:57:30 to mam radost, libila se i mym kamoskam, tak jich budu objednavat asi vic :-) Cau Asho, jsi frajerka, tak dlouuuhej cipek :-) Tak se mi zda, ze sem ted spousta lidi vubce nechodi...Kamca, Berber, Pavla, Jitus, Sarka, Vladka (Misa s Kaaczou maj omluvenku :-) Boba se taky docela flaka! Bob, s tou nasi dovcou to taky vypada blede, Honza menil praci v breznu a ted neni schopny rict, kdy si muze vzit volno. A pak uz bude pozde neco rezervovat. Tak asi skoncime jen na chate, coz me trosku depta. Jeste me napada vylet za Honzovym strejdou do Nemecka do Kolina n.R., jeste nikdy jsme tam nebyli. Oni jsou ale pekni snobaci (jejich deti taky) a Anicka by jim udelala z baraku kulnicku na drivi... | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.