Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
22.3.2016 8:41:26
Berdo - štěstí v neštěstí !
máš hodnou kámošku ! Pískání v uších - mám když jsem přetažená, ve stresu, přiopilá a když mám bloklou krční páteř. Ad záda - asi před 2 měsíci jsem si koupila Dynasit - nafukovací balanční polštářek na kancelářskou židli a musím říct, že mi docela ulevuje zádům .... používat dle návodu - zezačátku opravdu jen krátkou dobu - i tak mě ze začátku bolely zádové svaly, které se jinak nepoužívají a břišní svaly |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
21.3.2016 0:16:56
Ahojte, mam desnou radost, kamaradka mi pujcila Zafiru s automatem a ono to jde! Ma uz zase kridla / kola
Jeste musim vydrzet az se Martin uzdravi a pak bud moct jezdit do prace, vyzvedavat deti, proste fungovat!Jinak my dnes oslavili a fotky mam ![]() Nakonec jsme Anicce koupili mixer na Smoothie a super, mela velkou radost, cele odpo jsme tu vyrabeli ruzne ovocne mixy, bavilo to vsechny a hlavne to vsechny deti pily! Kdo nas zna, vi ze tomu ovoci moc nedaji... Zitra bude smoothie svacinka do skoly ![]() A ja jsem si nadelila pomaly hrnec, jeste je teda na ceste, protoze jsem peclive vybirala, ale uz se na nej strasne tesim! Muj sef a kolegyne mi o nem basni uz rok. V FB skupine PH jsem uz pochytila spravne vyrazy ... pomalit, loudat, pomalac, pomalacek, loudacek, brrr, ale recepty jsou tam dobre ![]() Miso, u nas uz nejen Anicka, ale i Kacenka zacina mit naladicky a uz vidim v jejim pohledu takovy lehky naznak puberty ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
20.3.2016 22:55:44
Bobino, to je tinnitus. Jsem tu psala před nějakou dobou, že to mám, oboustranný. Účastnila jsem se i jedné studie jako pokusný králík. Ale bez výsledku. Ale já to mám chronické, to už je skoro bez šance, zatímco akutní jsou na tom relativně lépe. Většinou jde u těch akutních jen o dočasné poškození sluchu např. po návštěvě koncertu. Ale zajdi co nejdřív na ORL.
|
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
20.3.2016 22:08:14
JARKO - jj Vojta je za odměnu
)) zatím ))))))))Jinak Jířa jde proti proudu tak nějak všude ..... nechci bejt hnusná, ale teď jeden na 4 dny pryč a skoro se i těším .... ikdyž je mi už teď jasný, že až přijdou kluci řechtat ...Vojta s nimi ... že mi bude líto, že Jířa letos nejde .....ale je to s ním fakt náročný U nás byla včera 3 x oslava - já, Majda, Jířa .... fotka žádná )))))))))))Bobino, hadry je u nás řeší tak nějak normálně ... naštěstí ![]() co ucho ?? může to být i od zad .... krku Víkend fajn, ale bylo to nějak náročné ... uf .... potřebuji ostříhat a hlavně nabarvit .... poslední dobou mi ty šediny nějak lezou víc a víc mějte se a všem krásné jaro |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
19.3.2016 10:31:41
Bob, mas rymu? Zalehle usi? Zkus si je profouknout ( jako kdyz se potapis a vyrovnavas tlak v usich).
Nebo od krcni patere? Masaz, teple na krk. nebo tinnitus- ruzne priciny, vnitrni ucho, nerv... Kdyby to neustupovalo, zavolala bych na pohotovost a zeptala se. ![]() Jinak inverzni kapesne je vtipny Nas Honzik v tom jede take, dostava pokutu 10Kc, kdyz neni rano do 7:30 hotovy, uz to bylo nesnesitelny a taky kdyz si zapomene ukol, tak mi zaplati za zjisteni ukolu u kamarada Od te doby uz se nestava, ze bych nemela v hudebce na kakao ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.3.2016 9:19:41
Holky od včera mi neustále písma v levém uchu. Pisklavy zvuk jak když turuje auto. Piiiisk, piiisk. Furt dokola. Desně špatně se s tím usíná a i teď při bdění mi hučí hlava a je to absolutně nepříjemné. Už se mi to párkrát stalo, poslední dobou častěji, ale dělalo to vždy jen nějakou dobu, teď to jede od včera :( Co s tím? Na ORL?
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.3.2016 9:19:41
Holky od včera mi neustále písma v levém uchu. Pisklavy zvuk jak když turuje auto. Piiiisk, piiisk. Furt dokola. Desně špatně se s tím usíná a i teď při bdění mi hučí hlava a je to absolutně nepříjemné. Už se mi to párkrát stalo, poslední dobou častěji, ale dělalo to vždy jen nějakou dobu, teď to jede od včera :( Co s tím? Na ORL?
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.3.2016 9:13:54
Jinak klasika pubis, začal o sebe dbát stylem, ze se konečně češe ale zase dost řeší hadry, boty, a ostatní věci. Prostě se ve škole začali poměřovat kdo víc :( Vůbec se mi to nelíbí, zavádí to tam jeden jeho kamarád a když mu řeknou (samo s výsměchem), že je to hrozné, tak to na sebe už nechce.
Teď jsem mu po pul roce reklamovala boty, tak jsem mu vytáhla moje staré Nike, že když nechce chodit v kotnikovych, ať je finosi, než bude ta oprava a prý se mu vysmáli, tak v nich prostě už nechce. Přitom s tím prve problém neměl. Tak dostal od přítele nové tenistky, ale bílé, tak litá v tom, jsou jak prase, ale to Něva, byly nové. Chapete to? ![]() ![]() ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.3.2016 9:03:29
Ahoj holky, super se nám to tady zase rozjelo, je opět co řešit - puberta :)
U nás poslední dobou hodně hekticke mám pocit, že naprosto nestíháme :( Tak jen pár postřehů a bezim cvičit, zapsala jsem se do Expresky a včera jsem byla uz tak hotová a nevyspala za celý týden, že jsem to po práci zalomila až do večera. Asho Romerku a Isofixem máme, chtěla jsem prodat stejně jako Ondry lyžáky, ale zatím to mám jen kdo ví kde nafocene. Zkusim najít a poslu foto. Kapesné a domácí práce. Dostával 50kc týdně, ale na vše prděl, žádná pomoc doma, učení taky na háku, vše s kecama po XY urgencích. Tak jsem mu udělala opak, chceš kapesné, vydelej si. Má tabulku, kde má částky za věci, co chci aby dělal. Tzn. Převlečení po příchodu domu, úkoly, nachystat aktovku, prostě naprosto běžné činnosti, co prostě nedělá a měl by automaticky. Pak pomoc v domácnosti, musí vyndavat mycku, chodit s odpadem. Pak má možnost si dobrovolně přivydělat, když vysaje,vytře, umyje WC,koupelnu.. Na to taky prdi takže od začátku tabulky si 50kc ještě nevydelal!! A to má nastavené, že když splní denně své základní povinnosti, ze to mít bude. No tím že na to stejně prdi jsme zavedli - nesplnis máš minus prachy a to značně víc do minusu. Tak min týden mi dal 160kc! Peněz ma dost, uložených u mě od babiček atd, šetří na další kameru... Holky třeba jsme byli domluveni, že než přijdu později večer z akce, že bude úkol, který měl být do 17hod když jsem přišla a nebyl... pokuta -100kc a on ho stejně neudělal??? Jen vymluvy ze nevěděl jak má napsat popis postavy a přitom byl celý večer na chatu s kamosema? Takže takto to ma chlapec na háku. Zítra myslím taky dostanu nějaké slušné kapesné já. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
18.3.2016 13:08:29
Katy, ten tvuj system se mi libi
I s fotkama si na ni vyzrala ![]() Nase deti zacaly fungovat pekne ted po mem urazu, nemyslim tim, ze byste si ze me mely brat priklad ![]() Jinak delaji jen drobnosti, naplnit mycku, ale uz ji nevyndaji, protoze je to vysoko, prendat pradlo do susicky, roztridit pradlo do skrinek... Kos nevynaseji protoze nedosahnou do kontejneru, luxovat neni skoro co, obcas zametou, holky ted chodi nakupovat, trochu vari... My slavime o vikendu a jsem odhodlana nejakou fotku ulovit Koukam, ze absence prani je uplne normalni. I kdyz nase Anicka se svym zajmem o pokusy a bylinky, taky neni uplne normalni puboska, hry ji ale bavi, ted je momentalne vlkem a ceka vlcata Takze Jirovi se vubec nedivim, dobry Youtuberi u nas zatim 0. Sminky take 0, jen vodicky na pupinky ![]() Dik za typy na kapesne, u nas prave nedostavaji, maji dost penez z narozek, ale ted nedavno se Anicka poprve ozvala, ze by rada, Kacenka ta uz chtela davno a Honzik porad loudi penize do skolniho bufetu. Tak to vypada, ze norma je neco mezi 100-200,-. Dado, tak to budes mit to koleno spis OK, ja bych bez ortezy vubec byt nemohla. Drzim palce ![]() Katy, kocka trochu lepsi, Kacka ji obcas preventive zprazi postrikovacem, kdyz dela neco co nema a uz dlouho nikoho neskrabla. V noci budi obcas, ale vetsinou staci okriknout. Zacala nam ale chodit do kvetinace na chodbu, takze ted ma omezeny vybehe, minimalne dokud se vzdy nevyto do boudicky... Asho, u Anicky ve tride jsou take kluci mali, nekteri dokonce o hlavu mensi nez Anicka a to jsou nektere holky jeste o hlavu vetsi nez nase Anicka ... Jinak Kuba frajer A holcickam vsechno nejlepsi! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.