| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 39363  [Dalších 39313 >>]
Berda-Berda 12477

Ka p kap

30.5.2006 13:43:03
my jsme se vubec nedostali ven, tady porad leje. Tak jesm si aspon zaskypovala s kamoskou a Anicka si "pokecala" s jejim rocnim Kubikem :-)

Holky se prave snazi usnout, tak budu mozna chvilku klidek. Taky chci udelat Anicce v obyvaku prekazkovou drahu. Mam tu obrovske dve krabice od kocarku, tak nez je vyhodime...

Uz jsem Vam psala, ze Anicka ted spi s kouli od kuzelek? V tombole jsme vyhrali plastove kuzelky (od koho?) a jelikoz si jeste Anicka nevybrala mezi plysakama zadneho oblibence, tak to strida a ted spi pro zmenu s plastovou kouli :-)

Haki, my letos zustavame v ceskych luzich a hajich, mozna Anicka pojede s babi a dedou k mori. Leda ze bysme Vam soupli Anicku :-)

Bobino, Dado, ty chlapi nic nevydrzej, co? Ze se na to nevykaslou :-) No nic, tak at jste brzy zdravi!
Asha,Kuba04Mára06,KáťaBára2/11 12545

Re: Re: Re: Úterní dopoledne

30.5.2006 13:39:09
čaute po delší době, nějak se teď nedostanu pořádně k PC (max. pracovně :-( ), takže budu reagovat jen na pár posledních příspěvků.

BOB - čepičky, my se určitě přidáme, kdyby pani měla klíďo i vzorník zimních, tak bychom se předzásobili.
V neděli máme jet na týden do Novohradských hor a před chvílí říkali, že na Šumavě komplikuje sněžení dopravu. POMOC!!!! Manža chtěl ještě s kámošema jezdit s dětma na kole, no vidim to bledě, asi vytáhnu zimní bundu a gatě a radši boty s kožíškem, je to tam všude min. 700 mnm. Brrr.... A to jsem si objednala sluníčko a lenošení v trávě - ha ha ha.
Kdybyste někdo měl nějaký tip na výlet v okolí Novohradských hor s dětma, když je hnusně, tak sem s ním!!! Asi se mi to bude hodit :-(((

Jinak rýma se nás drží, co jsme se vrátili ze srazíku :-( Všech tří, akorát pes je ready.

Chudák Kaacza a hlavně Kristiánek :-( Myslíme na ně a držíme palečky, ať už se to konečně "zlomí".

Jo a slyšeli jste tu ránu, jak mi spadl kámen ze srdce? Byla jsem včera v poradně a nezdál se mu čípek - čekala jsem s každou poradnou, kdy se začne můj čípek řešit :-((( Dal mu trojku a poslal na UZ na cervikometrii. Byla jsem nevozní jak sáňky na podzim, protože máme jet v neděli na tu dovču a představa, že až do porodu mám bejt s Kubem v poloze ležmo se zadkem nahoru... No naštěstí je dooost dlouhej a neotvírá se, takže to bylo "plašení pro klid duše", tak jsem mooooc ráda :-) S KUbem jsem ve 30.tt taky byla na měření čípku a byl o 1 cm kratší, než teď (28.tt), takže teď je to zatím paráda :-) Doufám, že to ještě pár týdnů vydrží.
bob, Ondra 11615

Re: Re: Úterní dopoledne

30.5.2006 13:29:29
Dádo, VOjta obět nemoc :(( Ondrovi se po Hedelixu ten šílený kašel celkem sklidnil, ale spustila se mu rýma a teplota trochu klesla na 37,6. No už jsme objednaní na odpo k Dr, akorát se mi tam moc nechce, leje jak z konve :((

Tak jsem si udělala uklízecí dopoledne, Ondra tu lítal s tím malým kuchyňským vysavačema otravoval, že chce velký (nemáme koberce, tak velký téměř nevytahuju) a nakonec jsem strávila víc než hodinu vysáváním všeho možného i nemožného..
Ještě mě tu čeká doslova hora prádla na žehlení a chystám se prát druhou pračku, kde se to furt bere :(

Hakiniky, oni někde uvádějí cenu za celý apartmán, a je pak jedno kolik lidí v něm je. Taky když tam budete dvě rodiny, tak tam budete dost stísnění, ono to většinou bývá, že je tam jeden pokoj s manž. postelí a pak ty další dvě lůžka jsou gauče v tom obýváko-kuchyni, takže by někdo musel bydlet tam a jak pak s tolika věcma... taky jsme se minulý rok rozhodovali jet do jednoho, ale Kaacza mi to rozmlouvala právě z tohoto důvodu..
Každopádně letos to bude s naší dovčou všelijaké, manža mění od čtvrtka práci (ještě pojede měsíc do zahraničí na stáž) takže jsem zvědavá jestli se vůbec jako rodina letos někam vypravíme :(
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Re: Re: Re: Úterní dopoledne

30.5.2006 13:21:05
Majdulko, v sobotu, když jsem šlapala Pálavské kopce jsem si na tebe vzpomněla, jak to tam s tim pupíkem budeš zvládat. Já měla co dělat sama se sebou:))

Hakiniki, jela bych hned, ale já jsem bez manžela a to bych sama s Vojtou asi nezvládala.
MajdulkaF 11941

Re: Re: Úterní dopoledne

30.5.2006 12:51:40
Ajajaj, koukám, že s hnusným počasím přibývají marodi. Tak držíme palce, ať jste brzy O.K.!!!

U nás zatím všichni zdraví. Dneska jsme tu měli na návštěvě kámošku s dvouměsíčním holčičkou, tak jsme ukazovaly Hynkovi, "vo co gou" mít doma malé mimi. Pozoroval ji se zvědavostí, sahal na ni, dokonce ji dal dudlíka do pusy. No, budeme muset spáchat více setkání, teoretická příprava je sice hezká, ale praxe je praxe...

Čepičky - Bob, díky za nabídku, vzorníky zase pošleš mailem, že?

Hakiniki, díyk za nabídku společné dovolené, ale my letos určitě zůstaneme v dosahu českých porodnic :-))))))))
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

Re: Úterní dopoledne

30.5.2006 10:26:22
Bobe, tak jste na tom jako my, taky dnes půjdem k doktorce. Já dávám Hedelix už od pátku, celý jsme ho vypotřebovali, ale pořád se dáví. Jen rýmu už nemá. Občas si ukáže na prsa a říká, že ho to tam bolí. A já macecha ho dávám do jeslí, dnes to bylo po delší době zase s pláčem, ale asi právě proto, že mu není dobře.
Hakiniki-Kuba 41020

Úterní dopoledne

30.5.2006 10:16:19
Dnes vydržel Kuba spát do sedmi hodin, včera dokonce vstával v 7.40hod. Asi přetrvává únava z víkendu. V cizím prostředí se mu špatně usíná. Jinak běžně vstává krátce po šesté.
Máme představu, že by jsme jeli letos v srpnu na dovču do Itálie. Prohlížím nabídky různých zájezdů a mám problém. Nemůžem se ubytovat v hotelu, kde jsou klasické pokoje, ale jen v apartmánech, které mají kuchyňku, nebo alespoň kuch. kout. Abych mohla Kubíčkovi připravovat BL stravu. Jenže většina apartmánů je pro nejméně 4 dosp. osoby, tak se chci zeptat- nemáte někdo zájem jet do Itálie s námi? Nechce se mi bydlet tam s někým cizím.
bob, Ondra 11615

Re: Brr

30.5.2006 9:03:33
Berdo, to je fajn, že je vám už líp. S tím bojkotováním mluvení a ostatních věcí u ANičky je to s příchodem Kačenky vcelku logické, ale uvidíš, to se časem zlomí, vždyť Ani byla už hodně dobrá mluvka :)

Tak a my jsme nemocní :( Jak jsem si myslela nachladil se o víkendu u tchýně, jak jsme šli na prochajdu v dešti a přišel s totálně promočenýma botama :( včera trošičku kašlal, ale jen po ránu, tak jsme šili ještě na plavčo a to ho asi dorazilo, včera ještě vůbec nic, ale noc byla dost hrozná... vzbudil se několikrát dávivým kašlem, má to na průduškách a nemohl to vykašlat, dala jsem mu Hedelix (nic jiného nemám a ani mě nenapadlo) tak pak spal do 5:40 pro mě vražedný čas, ale co se dá dělat :( Ráno zvýšená teplota, tak budu volat Dr. a asi tam naklušem.. Teď už sice nějak zlášť nekašle,ale ráno měl dobrý záchvat kašle, že jsem myslela že se nenadechne a udusí :(( Vůbec mi nebylo z toho dobře, on brečel a do toho se dusil a manža nadával, že to je to moje plavčo :(((
bob, Ondra 11615

Opět čepičky

29.5.2006 22:40:36
Jelikož se mě hodně z vás ptá, jeslti budem zase objednávat čepičky, tak jsem to domluvila a čepky budou, ale musíme si počkat tzn. nedá nám přesný termín, ale udělá to když bude čas. Bohužel na to zůstala sama, takže nestíhá a nové zakázky nebere...

Budou prý nové barvy (např. oranžový proužek), některé budou změněné a některé nebudou vůbec, mám na poště nové vzorníky a nějaký popis k tomu, tak to zítra vyzvednu..

Kdo teda bude mít zájem, nějak si promyslete co byste chtěly... jelikož mi manža sebere PC a teď mám celkem frmol, tak nevím kdy přesně dám ty nafocené nové barvy, ale počítám, že příští týden až budu u našich v OV, bude tam víc času... a pak bych potřebovala abyste se do 14 dnů co tam budu rozhodly a hromadně to zase objednám ať může začít šít....
Berda-Berda 12477

Brr

29.5.2006 22:26:47
to pocasi me dostava, ja potrebuju k zivotu sluuuuniiickoooo, jinak mam chmurne myslenky.

U nas uz je skoro dobre, Kacka mela dneska 4 kaku, to je sice porad dost, normalne kaka jednou za 2-3 dny, ale uz to nevypadalo uplne jako prujem. Ted uz to obe zalomily, dneska nas Anicka vzbudila v 6:30, brr to neznam. Mas muj obdiv, Majdulko!

Lolko, drzime palecky! A co budes delat? A jak to mas s hlidanim?

ZuzkaBe, dobre, ze ses nedala!!! Ja jsem mela v tehu taky "bojovou" naladu :-) S tim masem je to hruza! Me to chvili trvalo, ale naucila jsem se kupovat maso v masne, vzdycky jsem z toho mela trauma, ze nevim co je co a ze mi urcite daji tu nejhorsi flaxu...ted uz to docela zvladam :-)

Bobino, tak to je Ondrasek sikulka, samozrejme, ze i diky Tobe :-) Anicka pred casem uz taky pekne zpivala a rikala basnicky (chtela jsem napsat recitovala, ale to je trochu silne slovo :-)A ted nedela vubec nic, kdyz zacnu zpivat, tak na me zacne strasne jecet "tuhle neeee"...doplnovani slov v rikankach ted taky bojkotuje....

Mluveni-Dado, Anicka to resi i vetama typu- Ta opicka neni tak moc oskliva docela ;-)

Kaaczi je mi lito, hlavne, aby se to Kikimu uz zahojilo! Jeste, ze je Dali tak prima tatka. Taky me to nervuje kdyz Kacka place, ale uz jsem si docela zvykla a kdyz to neni uplne nalehave, tak vzdycky aspon dokoncim, to co delam, kam bych dosla, ze?

To jesm se rozepsala, to je tim, ze manzilek jeste neni doma. Sel na matfyz na nejakou prednasku a nejak se tam zasek, to asi resi u pullitru nejake slozitosti :-)))
[<<Předchozích 40] Názory 4150 z 39363  [Dalších 39313 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.