Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
26.12.2015 10:17:48
Krásné vánoční svátky přeji
![]() ![]() Letos nemám udělané ani přání, tak jen takto... Dáši tak to bylo super vymyšlené s tím Vojtou a nedivím se, že byl tak dojatý. Hlavně že se to vydarilo a všichni byli spokojení ![]() U nás jsme si dělali nadílku už min.nedeli. Ondra chtěl vánoce doma. Takže ve třech s přítelem. Bylo to moc fajn. Nejvíc si přál ty dotykove smart watch hodinky. Zabalila jsem mu spoustu balíčků s blbinama a mezi to ty hodinky do dvou krabic a to vše do velkeho kufru, který měl taky jako darek. Takže pro něj tam byl jen jeden velký darek. Samo se vrhl na ty malé a byl sklesly, že asi nebyl hodný, pak teda rozdelal kufr a z takovou rychlostí trhal papíry těch dárečků, ze to lítalo ![]() Jako poslední rozdelal hodinky a naprostá spokojenost. U našich jsem mu dala tu kamerku, takže tady lítá a neustále něco natáčí. Plus dostal spoustu dalších dárků, od brachy supr spacak, tak v nem ležel celý večer u telky ![]() Prostě letos opravdu hodně dárků, ani si tolik snad nezaslouží. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
25.12.2015 20:41:50
Michalo, to je pohodička :) :)
Musím říct, že nás Vojta docela překvapil, rozbalil svých 5 dárků typu sprcháč, rukavice, tužka a vůbec nedal najevo své zklamání a šel rozbalovat dárky naše. Jen pronesl, že nechápe, proč jich má máma tolik. Manžel byl vtipálek a přívěšky na Pandoru zabalil do obrovských krabic a menších krabic.... Pak na stromečku Vojta našel dopis, že ještě nějaký dárek má hledat po bytě. Když našel ten miniseqway (Hoverboard) vlezl manželovi na klín a začal strašně brečet. Vůbec jsme netušili, co se děje a nebyl k zastavení, pak nám řekl, že je to štěstím a radostí. Tak to jsem fakt u starších dětí nikdy nezažila. Pobrečela jsem si také. U ségry dostal pingpongový stůl a u našich výrobník cukrové vaty, tak myslím, že i když si napsal jen o jeden dárek, letošní vánoce se opravdu vydařily. Vatu prý v létě bude prodávat u mamky v bistru, jako brigádu, aby si vydělal na herní myš |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
25.12.2015 9:46:30
tak na druhý pokus
![]() |
|
|
25.12.2015 9:45:20
![]() |
|
|
25.12.2015 9:42:30
pokus hokus
![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
24.12.2015 16:55:21
Milé kamarádky!
Přeji Vám klidné svátky a do nového roku jen to NEJ! Majdulka |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
24.12.2015 9:54:03
přejeme krásné vánoce, hodně zdraví a ať se v Novém roce daří a ať je všechno bez pohrom
My si to snad vybrali. Vojta v úterý lehnul s horečkou, včera odešla lednice, pak i mrazák a večer jsem si popálila ruku. To už snad stačilo. Ale zas nemusím nic dělat, mám spálené prsty na pravé ruce, tak ať si to letos užije v kuchyni tatínek ![]() ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.12.2015 17:36:56
Holky, pohodové svátky mějte..
![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.12.2015 17:45:47
Koukám chyb jak máku, cvakam to z postele na mobilu. Tak to snad pochopíte
ja jdu vstávat |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.12.2015 17:42:04
Berber, tak to si přeji taky, aby se jí to přání splnilo, jsem zvědavá, jak to zařídíš, asi budeš muset ke 12ti měsíčkům
![]() Práci bohužel ještě nevím ![]() Rada sice přesuny zaměstnanců schválila, ale to neznamená, že vezmou mě. Ten vedoucí se neozyval, údajně byl nemocný, pak napsal, že se v lednu sejdeme a probereme napln práce atd.. tak nechápu, to uz jsme řešili... tak třeba mají víc zájemců a mezi nimi někoho "svého". Priteli se to nelíbí, ze to mám jit řešit v pondělí, ale já se na sílu nikam rvát nebudu. Užiju si vánoce a uvidíme, kdyžtak budu hledat dál.. Dnes v noci jsem skoro nespala, šílené křeče v břiše, nevím z ceho. Jestli ještě dozvuk večírku, ale včera přes den jsem byla v pohodě. Sice jsem toho moc nepojedla... no dnes jsem celé dopoledne prospala, dopoledne tady jely zbijecky od sousedů, rekonstruují. Snedla za cely den po lzickach jednu přesnidavku (domácí, jen jabko) a teď černý čaj. Večer jsem dojedla zbytecek paštiky z lahudek na vahu, tak jestli to nebylo z toho. Přítele bolelo břicho včera a raky ji jedl. Coz je asi jediné, co jsme jedli oba stejné. Večer chci jít na Elán revival, těším se na to už 2měsíce a navrtala jsem i Katy, ať jdou s námi. Tak to musím dát. I kdyby bez tance. Akrualne už mam hlad a nemám na nic chuť a trnou mi zuby. A to jsem mela dnes celý den pect! Těsta mám už od min týdne v lednici, tak doufam, že budou ještě dobré! |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.