| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 44179  [Dalších 43619 >>]
bob, Ondra 11615
26.12.2015 10:17:48
Krásné vánoční svátky přeji ~;((~;((
Letos nemám udělané ani přání, tak jen takto...

Dáši tak to bylo super vymyšlené s tím Vojtou :-) a nedivím se, že byl tak dojatý. Hlavně že se to vydarilo a všichni byli spokojení :-)

U nás jsme si dělali nadílku už min.nedeli. Ondra chtěl vánoce doma. Takže ve třech s přítelem. Bylo to moc fajn. Nejvíc si přál ty dotykove smart watch hodinky. Zabalila jsem mu spoustu balíčků s blbinama a mezi to ty hodinky do dvou krabic a to vše do velkeho kufru, který měl taky jako darek. Takže pro něj tam byl jen jeden velký darek. Samo se vrhl na ty malé a byl sklesly, že asi nebyl hodný, pak teda rozdelal kufr a z takovou rychlostí trhal papíry těch dárečků, ze to lítalo ~:-D
Jako poslední rozdelal hodinky a naprostá spokojenost. U našich jsem mu dala tu kamerku, takže tady lítá a neustále něco natáčí. Plus dostal spoustu dalších dárků, od brachy supr spacak, tak v nem ležel celý večer u telky ~t~
Prostě letos opravdu hodně dárků, ani si tolik snad nezaslouží.
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
25.12.2015 20:41:50
Michalo, to je pohodička :) :)

Musím říct, že nás Vojta docela překvapil, rozbalil svých 5 dárků typu sprcháč, rukavice, tužka a vůbec nedal najevo své zklamání a šel rozbalovat dárky naše. Jen pronesl, že nechápe, proč jich má máma tolik. Manžel byl vtipálek a přívěšky na Pandoru zabalil do obrovských krabic a menších krabic....

Pak na stromečku Vojta našel dopis, že ještě nějaký dárek má hledat po bytě. Když našel ten miniseqway (Hoverboard) vlezl manželovi na klín a začal strašně brečet. Vůbec jsme netušili, co se děje a nebyl k zastavení, pak nám řekl, že je to štěstím a radostí. Tak to jsem fakt u starších dětí nikdy nezažila. Pobrečela jsem si také.

U ségry dostal pingpongový stůl a u našich výrobník cukrové vaty, tak myslím, že i když si napsal jen o jeden dárek, letošní vánoce se opravdu vydařily. Vatu prý v létě bude prodávat u mamky v bistru, jako brigádu, aby si vydělal na herní myš
MajdulkaF 11941
24.12.2015 16:55:21
Milé kamarádky!

Přeji Vám klidné svátky a do nového roku jen to NEJ!

Majdulka
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
24.12.2015 9:54:03
přejeme krásné vánoce, hodně zdraví a ať se v Novém roce daří a ať je všechno bez pohrom

My si to snad vybrali. Vojta v úterý lehnul s horečkou, včera odešla lednice, pak i mrazák a večer jsem si popálila ruku. To už snad stačilo. Ale zas nemusím nic dělat, mám spálené prsty na pravé ruce, tak ať si to letos užije v kuchyni tatínek ~t~~t~
BERBER+A+L+V 7963
22.12.2015 17:36:56
Holky, pohodové svátky mějte..

bob, Ondra 11615
19.12.2015 17:45:47
Koukám chyb jak máku, cvakam to z postele na mobilu. Tak to snad pochopíte :-) ja jdu vstávat
bob, Ondra 11615
19.12.2015 17:42:04
Berber, tak to si přeji taky, aby se jí to přání splnilo, jsem zvědavá, jak to zařídíš, asi budeš muset ke 12ti měsíčkům~y~~y~

Práci bohužel ještě nevím ~a~
Rada sice přesuny zaměstnanců schválila, ale to neznamená, že vezmou mě.
Ten vedoucí se neozyval, údajně byl nemocný, pak napsal, že se v lednu sejdeme a probereme napln práce atd.. tak nechápu, to uz jsme řešili... tak třeba mají víc zájemců a mezi nimi někoho "svého". Priteli se to nelíbí, ze to mám jit řešit v pondělí, ale já se na sílu nikam rvát nebudu. Užiju si vánoce a uvidíme, kdyžtak budu hledat dál..

Dnes v noci jsem skoro nespala, šílené křeče v břiše, nevím z ceho. Jestli ještě dozvuk večírku, ale včera přes den jsem byla v pohodě. Sice jsem toho moc nepojedla... no dnes jsem celé dopoledne prospala, dopoledne tady jely zbijecky od sousedů, rekonstruují. Snedla za cely den po lzickach jednu přesnidavku (domácí, jen jabko) a teď černý čaj. Večer jsem dojedla zbytecek paštiky z lahudek na vahu, tak jestli to nebylo z toho. Přítele bolelo břicho včera a raky ji jedl. Coz je asi jediné, co jsme jedli oba stejné.
Večer chci jít na Elán revival, těším se na to už 2měsíce a navrtala jsem i Katy, ať jdou s námi. Tak to musím dát. I kdyby bez tance.
Akrualne už mam hlad a nemám na nic chuť a trnou mi zuby.
A to jsem mela dnes celý den pect! Těsta mám už od min týdne v lednici, tak doufam, že budou ještě dobré!
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 44179  [Dalších 43619 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.