Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
18.12.2015 20:13:29
Bobino, už víš víc ohledně toho nového místa?
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
18.12.2015 20:12:54
Musím se přiznat. Trochu na vás zapomínám. Ale není to tak zlé, ještě "plním plán", tj jednou do měsíce určitě přijdu.
Jak píše Míša, je to bomba, že i po letech se tu stále, byť už méně, scházíme. Určitě to bude i tím, že naše vztahy nejsou jen virtuální. U nás? Děti dnes poslední den školy, po+út mají řed.volno. Manžel má dovolenou (na můj popud). Já jsem v práci do 23. 24ho jdeme večer k našim, 25ho jedem ke tch., ale k mé radosti asi jen na otočku. Já jdu pak 26-27 do práce ( k mé "radosti"), a vlastně až do 31 včetně. Nevýhoda pekáren. Vyjma 25.12. a 1.1. se jede furt.. Dárky? Máme "větší", které dostanou od tchýně (povezeme z LBC - platila ona, pořizovaly jsme my). A teď musím dát do kupy nějaké menší. Anička sepsala seznam asi o deseti bodech, ale vybrala jsem z toho tak dvě věci, které by byly reálné. Verunka si přeje asi 4 věci, jedna z toho je aktovka (tedy batoh = máme). S Lenčou je to nejsložitější. Měla narozeniny. A k vánocům si přeje "jen" aby hodně sněžilo... ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
18.12.2015 7:43:54
Holky přeji krásný předvánoční čas
![]() ![]() Jestli se honíte a nestíháte, tak jako já, tak pevné nervy, to dáme! ![]() Já už snad mám všechny dárky, resp. ty hlavní, ještě mi zbývá pár maličkostí, ale to se vyvrbí a doladí ![]() Včera jsme měli vánoční večírek, a to, ze původně ani neměl být, prý jen posezení v zasedačče, tak si ho čedokáři nakonec "vykřičeli" a meli jsme pro sebe jeden klub. Prvně bylo placeno i tvrdé alko, na úkor jídla, ale o to vic se to rozjelo. Takže nakonec supr pařba ![]() Zatím, letím |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
13.12.2015 18:01:36
Katy, je to takové elektrické vozítko (jen taková stupačka) asi bude lepší, když si to najdeš na netu "minisegway4u" jen mělo být už ve středu a pořád jim ho na prodejnu nepřivezli, tak jsme pro jistotu nechali ještě u známého sestavit nový PC, který dáme Vojtovi do pokojíčku, protože už nemíním poslouchat ty jeho komentáře, když hraje hry nebo nahrává videa. Řve na celou kuchyň a ještě v AJ, že neslyšíme ani telku a občas se ptám, co to říká. Přijde mi jako když mluví sprostě.
Pokud přijde seqway, tak PC dostane až k narozeninám nebo naopak. Teď jeli s tatínkem pro stromeček a nechat si sestavit ohňostroj na silvestra. Já vyrobila pár andělíčků, abych měla pro kamarády dárečky a pádím na rehabilitaci. Krásnou adventní neděli |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
12.12.2015 21:30:47
pes - letěl lesem a asi někde nalítl na větev ...... a přesně nad pinďourem má díru ... tedy už zašitou
)) si mohl i amputovat ))![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
10.12.2015 15:28:41
Katy síť supr, kde přesně visí? Petr má taky takovou (červenou), ale zatim nevím, co s ní. A Ondra má tu menší v pokojíku už pár let. Poslední dobou ji dost využívá, hlavně když mu dám práci, vynadam, on se nafoukne, zaleze do sítě a demonstrativně nedělá vůbec nic!
![]() Michalo na psa jsem se chtela taky zeptat.. Dnes mám padla, letim s Ondrou k dr a zítra darovat krev, tak budu mít celý den volna. Snad něco uklidim a upeču. Ale taky jen ty naše oblíbené. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
10.12.2015 11:03:56
Michalo, co se stalo pesovi, že má zašitý břicho?
Jo cukroví.. to letos asi krapet zazdíme. Já jsem furt nemocná (už třetí týden!) a kdykoli se pokusím začít nějakou fyzickou práci doma, druhý den se mi to zhorší. Manžel objednal cukroví někde přes internet, a já s dětma napečeme, až budu zdravá, jen to, co nám nejvíc chutná. ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
10.12.2015 10:57:18
Ehm.. co je to minisegway?
![]() Jo, Bob, to nebylo plánovaný. A ještě čekám příští týden záclony, a pak sem můžu hodit fotku "před a po". Ale stejně největší úspěch má dárek k mým narozkám - houpací síť v obýváku. Z 90% času mi jí někdo z rodiny okupuje! ![]() ![]() Koupila jsem tuhle: Colombiana Oliva a je to super, můžu moc doporučit. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
10.12.2015 8:19:47
Holky musíte víc psát, ať mám po ránu v buse vo číst
Když urvu místo, tak je to příjemné zpestření cesty, takže ještě měsíc tady budete mit přebobinovano ![]() Ke Katy na zelenou se těším, po těch letech modré si to vůbec nedokážu představit. Ale už jsem jí říkala, že je žena činu, ještě před vánoci ![]() Dáši zase máš po těch letech klidné svátky! Dala bych si tak tyden doma, na úklid a nazdobeni bytu.. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
10.12.2015 8:02:24
Dádo, tak to pak na ten "segvej" přijedeme podívat, Ondra bude slintat, protože jak slyšel Vojtu, chtel by to taky a to jsem mu řekla, že opravdu nehrozí
Jinak nevím, jestli mě slyšel, že jsem Petrovi na vánoce koupila letenky do Londýna, tak se ptal, jestli tam pojedeme. Když jsem se ptala jak na to přišel, tak že si vzpomněl na Vojtu, že tam taky byl. Njn tentokrát ho nevezmu, po 2 letech to bude naše první společná dovča jen pro nás dva, ale nevím, jak to pochopí a zakousne Ondra. Letenky jsou levné, tak tam treba pak vezmu i jeho, ale první máj si chci užít ve dvou ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.