Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
9.12.2015 23:02:19
jak tak marodím, tak nic nestíhám :) Užívám si vycházek, trhy, svařáček... byt už jsem si uklidila a pořád se snažím něčím zaměstnat. Je to nezvyk, být celé dny doma.
Romčo, je mi líto, co se u Vás děje. To byl ten děda, co s holkama jezdil i na lyže? Berber, u nás "až" v 11 letech sice už 140, ale bohužel 52, denně se váží, tak se bojím, aby si nevypěstoval nějakou závislost. Zatím má radost, že nepřibývá, ale jinak se strašně podceňuje. Je hnusnej, tlustej, nic neumí.... Dárky, nakonec všechno škrtnul a chce jen ten "minisegway", tak jsme ho o víkendu byli objednat, doufám, že přijde, jinak bude hodně zklamaný. Včera jsem balila 3 hodiny dárky, samé drobnosti. Nechala jsem babičkám, ségře, manželovi udělat fotoknihy a kalendáře z fotek, když mám tolik času, tak jsem si s tím docela vyhrála. Tchánovci dostanou ruční vysavač a naši vysavač na listí, to se složím se ségrou. Nejvíc starostí mi dělají děti od švagra. Nemám žádnou motivaci co 12 a 10 leté holce. Manžel si nenapsal Ježíškovi, tak jsem mu koupila 15letý rum a pak už jen blbůstky typu pivní sprcháč, rumový šampon... Katy, tak to jste dobří, že jste to takhle všechno změnili. Možná by bylo dobré modré věci schovat na půdu, kdybys za pár let zas měnila barvu sedačky. Nám postupně přicházejí Domči kufry, tak vybaluju, peru, v Lukášově pokoji jsem vyklidila skříň, kam jí to dávám, ale doufám, že se tu Domča moc dlouho nezdrží až dorazí z Japonska. Už jsme zvyklí na svůj klid ![]() |
| michala |
| • |
9.12.2015 21:51:05
tak aby tady nebylo Bobiny vela
![]() zdravím v prosinci .... makáme v práci do 22/12 .. takže to bude letos zajímavé ... dárky ještě všechny nemám, tak asi vyrazím na nákupy ... sama ) ....v pátek máme Vánoční trhy u nás na vsi, už se těším, a snad klapne počasí s Jířou to děsně mlátí .... pomoooc ... Majda tady dělá emocionální divadýlka ... ještě že Vojta je miláček ) ....Pes má zašitý břicho, tak musí chodit s límcem ... a na vodítku .... cukroví nula .... ale to doženu ![]() šíleně to všechno letí ... v nové práci budu 3 měsíce .... a další rok v háji .... Dádo plně tě chápu ..... člověku nějak dochází, že život letí jak blázen ... tak co bych ještě napsala ![]() Bobino super, žes našla odvahu k výpovědi !!!!!!! Romanu, ty si žena s velkým Ž ![]() rodiče ... no ani u nás to není ideál, ale měnit to asi nebudou ... spíš mě děsí, že táovi bude 70, mámě 68 ...... a až jednou budu potřebovat pomoct, že to bude asi nejvíc na mě ... tak milá děvčata .... jaký si ten závěr roku uděláme takový bude ..... a jinak jsem ráda, že po těch letech se pořád potkáváme !!!!! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
9.12.2015 7:52:07
Jo holky, tak jsem (zatím
) nevyužila ty plíny osobně, ale putovaly k bráchovi, za pár dní se mi narodí neteřinka ![]() Po těch letech, co se jim nedařilo se jen modlim, aby bylo vše v pořádku. Takže jsme rozdělali velkou červenou krabici a byla jsem (naštěstí nejen já ) jako v Jiříkově vidění, vůbec netuším, jak to do sebe zapadá, evidentně je tam vícero druhů plen... no švagrová bude muset začít studovat, co s tím Chtěla to vyzkoušet, když jsem se zmínila, že to mám k dispozici, ale nikdy to neviděla, jako já. Tak jí nechám ještě chvíli tápat a pátrat a pak se asi obrátím pro radu k Berdě, nebo Aše ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
9.12.2015 7:41:29
Berdi ty jsi chtela ty malé potvory na přísavku z Lidlu? Našla jsem už jen 4 a nevím z jakých edic, tak jestli to chceš poslat. Můžu ti večer hodit foto. Když mi dáš třeba na FB do zpráv adresu, tak je pošlu, snad to dojde.
|
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
8.12.2015 8:10:27
Ahoj holky, tak jsme včera seděly s Romčou na vínku a koukám, že jsme ještě nestihly probrat všechno...
Verču si neuvěřitelně pochvaluji. Řešila jsem, že máme děsný problém s úkoly. Vždy dohadování kdy a jak to bude dělat, většinou se naštval, když jsem ho upozornilia na chybu, tak jsem to chodila rozdychat, prostě každodenní teror. Pak jsem to začala řešit, přišli mu na ADHD a doporučili, ať s ním ty úkoly dělá někdo jiný. Musím zaklepat, že šestou třídou se vše zlepšilo, o úkolech skoro nevím, dělá sám a většinou sloh atd si nechá na Verču. Takže jsem šťastná jak blecha, že ji máme a že jí baví přijet a psát sním úkoly, vysvětlí, co nepochopil ve škole, prostě SUPER. Jak jsme včera s Romčou rozebíraly ten jeji případný odchod do ciziny, tak jí to tedy moc přeji, ale bojím se, už nenajdu tak supr, holku k Ondrovi. Uvidíme, je to teď jen na ní, jak si povede při testech. Romča ji stejně doma neudrží, když to pravdu bude chtít. Romi s vašimi je mi to líto. Tatínek je super chlap, maminku neznám. Asi je dobře, že to udělal a chce žít lepší život, ale pro vás to musí být z mamciny strany psycho. Našim by taky prospělo, kdyby šli od sebe, poslední roky se jen hádají kvůli naprosto vsemu :( Přála bych jim oběma nového partnera, aby si ještě něco užili, jenže... obávám se že tatka by zůstal sám, úplně by zpustl a upil, je to prostě život na nic, ale nic s tím z mé pozice nenadělám. Jinak ohledně místa budu vědět víc po 14.12, to se bude projednávat. Když by to nevyšlo, budu hledat dál, ale zatim se mi to líbí a hlavně je to blízko a tak půlka práce, co jsem dělala doteď ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.12.2015 19:43:27
Tak jsme dnes byly s Lenčou na devítileté... 9/140/40 ..
No, dohledala jsem tady v diskuzi Aničku... ehm.. 9/145/48!!! Njn.. nemají být po kom drobné.. ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
7.12.2015 0:28:48
Katy, dodatecne vse NEJ! Neke, to jste vazne vsechno predelali?
![]() Jinak u nas se porad pisi predpotopni papirove dopisy Jeziskovi. Romco, ty se teda take nenudis! A na Vercu muzes byt vazne pysna! Bob, jses frajerka! Hodne stesti pri hledani prace! ![]() Ja dnes zahajila maraton vanocnich vecirku a akci s kamoskama na vinku ![]() A uz padam do peri, jinak to rano nedam. Dobrou! |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
6.12.2015 0:27:56
Jé holky díky za přání.
Ani nevím, kdy máte vy všechny narozky, abych mohla přání oplatit. ![]() Romano, koukám že máš teda taky pěkné starosti a radosti. Ta Verča je teda vzorná. Závidím. Dominika mi včera oznámila, že v 18ti se stěhuje pryč. Krapet znejistěla, když jsem se jí zeptala, kde na to vezme peníze. ![]() ![]() U Kikina fakt nevím, co s ním, včera přišel zas mail od družinářky, a hrozí mu vyloučení z družiny. ![]() Jinak já jsem si k narozkám a Vánocům nadělila novou sedací soupravu do obýváku. Nemohla jsem ale najít pěknou modrou jako jsme měli doteď, tak manžel nic netušíc schválil zelenou. ![]() Pak ho málem kleplo, když jsem mu následně vysvětlila, že kvůli tomu je potřeba ale změnit záclony (byly modré), koupit nové květináče (byly modré), přečalounit židle v jídelním koutě (byly co? modré), vymalovat obývák a kuchyň.. no a když už budeme malovat, přeci můžeme před tím konečně předělat světla ze stěn do sádrokartonových podhledů, a pořídit konečně po 8mi letech lustr.. no a taky když už tu ten malíř bude, tak může vzít i celou chodbu včetně schodišťové šachty, ne? No a vlastně i Kikinův pokoj potřebuje vymalovat.. No tak teď máme už vše hotovo, dokonce mám v obýváku i houpací síť. Tak já už mám Vánoce za sebou. ![]() Ale odnesla jsem to zdravím, od předminulé středy jsem nachcípaná, nějaký hnusný virus a nemůžu se ho zbavit. ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
4.12.2015 15:14:42
Tak jsem Vás dočetla :).
Katy - u nás i Verča píše klasický dopis ve svých 16 letech ježíškovi a dává ho za okno . Klárka si napsala o šicí stroj, tak už ho mám objednaný, ušila si už povlečení, kabelku, oblečky na plyšáky, zástěru na vaření ...chodí na výtvarné kurzy kde jí to chytlo a občas jí i zaplatím nějaký šicí kurz. A Verča si objednala od ježíška pomoc s přihláškou a zaplacením poplatku ohledně stipendia V USA či Anglii. Příští čtvrtek bude dělat zkoušky, vím že berou 10 dětí z cca 100 ale začínám mít strach aby ji tam náhodou nevzali. Nějak si to nedokážu představit, teď si to užívám, klábosíme skoro každý večer, pomáhá mi i s Klárkou když je potřeba... no jo no, roste a odpoutává se. Sama se přihlásila do Člověka v tísni a chodí 2 hod týdně doučovat rómského kluka vše co je potřeba - prý se musí dobrovolničit. Tak jí říkám že doučuje Ondru od BOB, Klárku, a teď ji za ní chodí jedna holčina z devítky na matiku... ale prý toto je něco jiného.Jinak holkám umřel před 14 dny děda, ex tchán,v 66 letech. Holky se sesypaly, musela jsem je nechat týden doma, já to taky moc nezvládala, jednak to byl skvělej děda a vrátilo se mi i období z dětství kdy mi v 16 umřel taky děda a už to nikdy jen s babičkou nebylo takový. No jo, tchýně teď jen brečí, holky za ní jezdí ale chce to čas. Bohužel se na rakovinu přišlo pozdě a šlo to strašně rychle. No a můj táta se odstěhoval ve svých 72 letech od mamky, takže taky psycho :). Už to prostě nešlo, mamka byla zlá, vše zakazovala a když se napila tak byla i agresivní. Táta je nadmíru spokojenej že má klid a mamka 2 x denně volá že něco potřebuje leč se už stihla pohádat s bráchou tak že mu řekla že ho už nechce vidět. Naštěstí táta ale mámě pomáhá,vozí nákupy ale i tak. No a doma kolotoč, puberta jede v plném proudu, Klárka má občas dny, kdy se s ní jen těžko na něčem dohodnu, vše chce jinak, vše dělám špatně ... a když se k tomu ještě občas přidají ty dvě od Petra tak dělám teda tu prudící co po nich něco chce, leč dámy si myslí že to mají u nás jak na hotelu ![]() .Dášo - cestování, no myslím že co nevidět Verča někam vyletí taky.... tak se třeba někam podívám :). BOB - držím palce s novou prací! Katy - Kikin - to teda máš fakt pekelný, tak až tak si to nedokážu představit. Stačí že mi občas někdo zvolá ze školy (u nás to tak řeší než přijde poznámka což jsem fakt ráda protože vím co se přesně dělo) - je to asi měsíc co jsem řešila že je Klárka drzá na angličtině, večer jsme to probraly a druhý den se mu omluvila a od té doby prý je nejhodnější dítě ve třídě. No zkouší to. Užijte víkend, my ještě budeme malovat ložnici, protože nám zplesnivěla jedna stěna ![]() .A minulý týden jsme s holkama napekla skoro z kila perníčky (1/2 bezlepkovou) a už je nemáme ![]() ![]() . |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
4.12.2015 8:22:58
Berber ta taška je suprová. Správně barevná, že se jí bude ke všemu hodit. A větší je myslím lepší, méně věcí tam dát může, naopak by to bylo horší.
Holky, co máte víc než dvě děti fakt smekám, musí to být někdy maso, hlavne úkoly, vařit, prát... ty nervy s pubošema, ale zase více radosti, smíchu.. vidím to, když přijedou Petrovi děti, je to takové veselejší. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.