Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Michala |
| • |
4.12.2015 7:54:48
haha ...vidíš, jak na tebe myslím ??? .... jsem se podepsala Tvým jménem
) |
| katy |
| • |
4.12.2015 7:53:48
Katy přeji Ti krásný narozeninový den !!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
4.12.2015 7:40:54
Pro Petra mam objednanou mandalu "na miru", to ho urcite potěší a uvazovala jsem o letenkach do Londyna, mluvime o tom dlouho a viděla jsem za 1200-1500kc. Doufam ze ještě budou.
Našim se složíme na mobily a tím má představivost končí. Hlavně nevím co extchánovcům, poraďte nejakou pozornost, ale nic drahého, už tak mě letošní vánoce dost finančně vysají |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
4.12.2015 7:32:03
Katy VŠE NEJ, NEJ, NEJ K NAROZENINÁM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak pohovor dobrý, akorát sami ještě nevědí, jak a hlavně kdy se to tam semele. Mají dělat akci "kulový blesk" kdy jeden pán bude mít vytvořené nové místo a za něj půjde ta holčina, co ji zastoupím já. Takže uvidíme. Jinak to tam vypadá moc fajn a hlavně to mám pár stanic od domu. Když mi Ježíšek přinese novou koloběžku, tak jsem tam za chvíli i po vlastní ose ![]() Dárky mám jen 2! Ondra strašně, strašně moc chce dotykové hodinky. Umí to sice všechno možné, volat, SMS, kalkulacka, měřič spánku, krokoměr. Prostě je v tom andriid a da se tam dat i SIMka. Cena děsná, na to, ze to má rozporuplné recenze, ale kdybyste viděly jak se těší, že z tohto nemohl ani spát a odpočítává dny do vánoc, tak jsem je musela koupit ![]() A to chce ještě minikameru za 7 tis. Ale to se nejak dohodli s Petrem (přítelem) že to koupí spolu a naši mu něco přispějí. No a pak mobil pro brachu. Zaklad si dá, m to doplatime, zajistíme i s pojistenim, obaly, tvrzene sklo, pawerbanka. Prostě set na miru :) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
4.12.2015 7:32:03
Katy VŠE NEJ, NEJ, NEJ K NAROZENINÁM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak pohovor dobrý, akorát sami ještě nevědí, jak a hlavně kdy se to tam semele. Mají dělat akci "kulový blesk" kdy jeden pán bude mít vytvořené nové místo a za něj půjde ta holčina, co ji zastoupím já. Takže uvidíme. Jinak to tam vypadá moc fajn a hlavně to mám pár stanic od domu. Když mi Ježíšek přinese novou koloběžku, tak jsem tam za chvíli i po vlastní ose ![]() Dárky mám jen 2! Ondra strašně, strašně moc chce dotykové hodinky. Umí to sice všechno možné, volat, SMS, kalkulacka, měřič spánku, krokoměr. Prostě je v tom andriid a da se tam dat i SIMka. Cena děsná, na to, ze to má rozporuplné recenze, ale kdybyste viděly jak se těší, že z tohto nemohl ani spát a odpočítává dny do vánoc, tak jsem je musela koupit ![]() A to chce ještě minikameru za 7 tis. Ale to se nejak dohodli s Petrem (přítelem) že to koupí spolu a naši mu něco přispějí. No a pak mobil pro brachu. Zaklad si dá, m to doplatime, zajistíme i s pojistenim, obaly, tvrzene sklo, pawerbanka. Prostě set na miru :) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
3.12.2015 7:50:05
Uz budu na metru tak pisnu pozdeji.
A Katy diky za konzultace s životopisem a výpovědí. Vše jsem uplatnila a držte mi dnes palce, jdu odpo na pohovor. Snad to vyjde. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
3.12.2015 7:47:47
Ahoj holky, totálně nestíhám, jsem vyčerpaná a vůbec, ale už se to pomalu lepší. Dnes jsem spala dokonce 5 hodin místo 3 jako poslední dny.
Jak již napsala Dáša, dala jsem výpověď. A to ze dne na den. Prostě džbán mé trpělivosti přetekl, opravdu si nenechám nadávat do slepic a čeho všeho a ještě neprávem. No pan účetní se za dva dny omluvil a teď kolem mě chodí po špičkách, ale mě už to je tam vše jedno. Myslim že jsem jim "dala" 9let svého života, byla to škola života a už je čas zvednout kotvy a podívat se dál. Akorát si to musím ještě nejak v sobě srovnat, protože ty problémy se spaním atd jsou určitě z psychiky. No je pravda, že jsem zrušila celé finanční, ale stejně jsem tam měla zůstat sama. Teď má sefik trochou větší problém ale to už není moje starost. Myslim, kdyby si nás s Dášou víc hleděl a neuprednoval kolegyni (svou "důvěrnici"),""tak jsme mu ten poslední rok ještě dodělaly. Njn prozrel bohužel pozde ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
30.11.2015 23:43:17
ještě chvíli počkám a mám splněno za prosinec, ale upřímně, tím, že jsem doma, tak mám na vás víc času a určitě v prosinci nakouknu
ad Bobina a já v práci - holky to je fakt docela síla. Bobina hrozila výpovědí, ale že to udělá v momentě, kdy ředitel vyhodí kromě mě ještě kolegyni, která se s ní měla dělit o moji práci - tak to před ní smekám. Tímto totálně zrušila celé finanční odd. firmy a všechny tři odcházíme k 17.1. Jen já si to užívám doma a Bobina ještě musí "makat" Berber - taška vypadá fakt dost dobře Michalo - úplně se vidím v tom, jak jsem fungovala já před xxx lety, počkej, až to najednou všechno skončí, to bude šok. Já nevěděla co s volným časem - ale jen pár měsíců - už zase nestíhám. Pak nechápu (teď se omlouvám všem matkám jedináčků) proč si stěžují, že nestíhají. Když mi zůstal jen Vojta, mohla bych prát, vařit, žehlit a uklízet celému sídlišti a pořád bych měla čas. Teď už ho ale nemám ![]() ![]() ![]() ![]() Katy - už jsem to tu psala, je dobře, že máš doma osobnost. Já když to vidím u Vojty ve škole, stejní učitelé co měli Domča s Lukynem, ale doba jde úplně někam jinam. Škoda pro všechny, jak pro učitele, tak pro děti. Ale Kikin se jednou určitě uplatní. My už máme důtku třídního učitele (za 4 poznámky co nasbíral od začátku roku) Vloni to bylo za 10 poznámek. Ale nám je to celkem jedno. Učitel by si měl s dětmi poradit a ne sázet jen poznámky. To mi potvrdilo mnoho jiných učitelů. A kluci mezi 6-7 tř. to musí být pakárna je učit, ale pokud do toho jdu, tak musím vědět, že jdu mezi tu "nejhorší" pubertu. Jenže chápu, že když učí TV důchodce se 150kg a neumí jim předvést ani kotrmelec, tak mnoho autority asi nepobere. U nás vede jako hlavní dárek PES, pak notebook, protože Vojta bude Youtuber a pak hawrbord - to už nám i rovnou napsal, kde se dá sehnat. Teď v Londýně viděl, že na tom jezdí skoro každý, tak ho to nadchlo 2x tolik A na závěr, dnes jsem se rozhodla, že oslavíme s manželem 25 od rozvodu. Loni jsme zapomněli na stříbrnou svatbu, tak jsem si poručila dárky k rozvodu. Taky důvod, ne !!! |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
30.11.2015 10:10:43
Tak asi si budete ťukat na čelo, ale my už máme dárky pro děti vpodstatě z krku, vše objednané minulý či tento víkend na eshopech, část dokonce už dorazila minuly týden. Nemám nejak sílu a čas pobíhat po obchodech. Každy rok na dáme přání od dětí do tabulky na Google Docs a rodinní příslušníci se tam zapíšou, co kdo koupí. Je to i pro ně jednodušší, neb tam mají rovnou linky do e-shopů, stačí kliknout a objednat. Akorat za prababičku objednáme my nebo teta. Letos mi to Dominika ještě ulehčila a svá přání napsala rovnou do té tabulky. :) Akorát jsem ji zapomněla dát k tomu instrukce, takže si navymýšlela věci z e-shopů z celého světa. Tomu říkám globalizace v praxi!
Jen je potřeba to objednat tak nejlépe v listopadu, aby mel člověk jistotu, ze to dojde. Ale aspoň máme pak klid. Kupodivu z Amazonu to někdy chodí i rychlejc než z Čech. ![]() |
| michala |
| • |
29.11.2015 8:13:09
pohádka 7-krkavců mi přišlo hodně dobrý !!!!
včera jsem umyla okna dole ... dnes jsme chtěla nahoře, ale je takový vítr, že to asi nedám, neb jsou tam i střešní a to je lehce o ústa ![]() včera jsem makala, ale i jsem se utrhla s ex-kolegyněmi na kávu a večer jsme byli celá rodina na koncertě sborových zpěvů ....... krása .... jen bylo málo lidí :-/dnes je odpoledne akce na základce a večer máme rozsvícení stromečku na vsi ... dárky nula :-( ... hlavně se mi nechce do žádného nákupáku bééé bééé bééé ...... ale asi budu muset vyrazit )) Jířu a Vojtu mám i vcelku vymyšleného, ale Majda nevím :-((( .... chce něco mimmoňovského cukroví nula, ale to je ještě čas ))) v práci jsem do 22/12 .... tak doufám, že to pak 23/12 nepřepísknu )))))))))))))))))))zítra máme 13 let od svatby a druhý dne má Jirka 43 ...... Hezké zahájení Adventu všem .... a ahooj v prosinci ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.