| bob, Ondra | 11615 |
|
|
7.9.2017 14:14:21
Jinak nohu má Ondra o 6 čísel větší než já a o dvě než jeho táta.
Rekonstrukce stále není u konce, ale už máme kuchyň a většinu vybavení a hlavně se musíme do pátku vystěhovat. Bez dveří a pár skříní to nějakou dobu vydržíme. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
7.9.2017 14:11:20
Tak u nás nástup do nové školy zatím dobrý - ještě se neučí. Sedí s Klarkou v lavici, to by mě nikdy nenapadlo
spolužáci prý OK. Teď ještě jaká bude realita s učiteli. Odpoledne běhá venku s bývalými spolužáky, takže si opravdu nestěžuje.Katy víkend v jiném městě nevím, to bych taky asi nedala a jak to vyřešit, když tak proudí. No jeď s ní, udělej si program a večer ji vyzvedneš. Rozhodně bych tam s ní nebyla, to by asi nepřežila ale drsný na rozhodnutí. Já naštěstí řeším jen občasné přespání u kamaráda. Děti z tábora má všechny na sídlišti a okolí. |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
5.9.2017 16:59:49
Ahoj holky, tak prázdniny v čudu.. Jak to dáváte?
Taky vám to tak vyrostlo zas? Dominika už je na výšku větší než já a má nohu o 3 čísla větší než já. O víkendu jsme byly kupovat nové podprsenky neb má už košíčky C! Jinak včera nastoupila na gympl a dneska mi o přestávce psala "Víš co? Víš co? My máme ve škole wifi!" Asi jsou tam nějací učitelé sebevrazi nebo flegmouši. ![]() Jinak příští víkend chce Dominika jet do Třebíče na party s puberťáky, které poznala na táboře. Prej tam budou i spát a já řeším co s tím, protože ve 13ti mi to přijde teda brzo. Tak jsem jí to zakázala, jenže ona strašně prudí a taky mi řekla, že tam prostě pojede a tak jsem jí řekla, že pak pro ni pošlu policii.. Co si o tom myslíte? Pustily byste jí? Ještě řešíme, že tam teda pojedu s ní, ale jen na večer a pak jedem zpátky. A to zas nevim, co tam jako budu od pěti do půlnoci někde dělat.. ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
22.8.2017 16:16:13
Tož se nám ta osmička blíží...
![]() Nějak se netěšim.. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
6.8.2017 11:12:54
Poslušně hlásím, že Lipno jsme si dle "nařízení" užili
![]() Fantastický počasí, holky pořád ve vodě. Jen ve středu a v pátek dopoledne sprchlo. Ve středu jsme udělali malý výlet - větší procházku v blízkém okolí, v pátek jsme lenošili. Odpoledne pak stejně teplota skočila na přijatelnou mez, takže vodomilky opět ve vodě. Nic jinýho jsme sice nepodnikli, ale manželův hlavní plán byl rybaření, holek koupání.. a můj? Odpočinek, a to se snad i povedlo ![]() Od zítra mne čeká "totální nasazení", pojedeme ve dvou místo ve čtyřech, a ještě bez šéfové, ale snad to bude dobré.. musím doufat. ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
6.8.2017 0:41:04
Omlouvám se, ale internet na chalupě je fakt oříšek
|
|
|
6.8.2017 0:23:23
Nějak jsem to tu na delší dobu "zazdila", ale nestíhám a musím se upřímně přiznat, že poslední měsíc jsem tak strašně unavená, zničená, vysílená..... , že už se ani netěším na další dovolené, které nás čekají.
Nevím, čím to je, jestli tou 50tku na krku (mezi námi si ji vůbec neuvědomuju). V práci těžká POHODA, chodím jen od úterka do čtvrtka. Pátky a pondělky jsem si myslela, jak si budu užívat na chalupě u bazénu. Za celé prázdniny se mi to ještě nepodařilo. První týden v červenci jsme si užívali řecké moře. S návratem do Prahy byl i návrat Lukáše na 3 týdenní dovolenou a musím říct, že to pro nás byla fakt "SODA" včera už zas odletěl zpět a já doufám, že se vrátíme k normálnímu režimu, víc už bych asi nedala. At mě kdo chce, jak chce, odsoudí, už žijeme svůj život a tohle bylo hodně těžké narušení a vyjetí ze zaběhnutých kolejí. Víkendy na chalupě s knížkou u bazénu, to je asi jen sen, pořád se tu někdo objevuje a pořád kolem někoho běhám A Vojta, těžká puberta, drzost, lenost, odmlouvání....občas mi až vyhrknou slzy, protože nevím jak dál. Stále docházíme do nutriční poradny, on čím má větší pohyb, tím SNAD víc kyne. Už má na svých 150cm 63kg. Jídelníček mu chválí, pohybu má na 200procent a pořád tloustne. Příští týden odjíždíme na týden do Norska-Švédska-Dánska (držte mi palce, ať mi ho neodeberou) a pak ještě týden Moskva a Petrohrad, tak jsem mu nařídila ať si nastuduje Auroru, Lenina, Petropavlovskou pevnost, ARBAT, Kreml..... a on fakt "studuje" |
|
|
6.8.2017 0:22:59
Nějak jsem to tu na delší dobu "zazdila", ale nestíhám a musím se upřímně přiznat, že poslední měsíc jsem tak strašně unavená, zničená, vysílená..... , že už se ani netěším na další dovolené, které nás čekají.
Nevím, čím to je, jestli tou 50tku na krku (mezi námi si ji vůbec neuvědomuju). V práci těžká POHODA, chodím jen od úterka do čtvrtka. Pátky a pondělky jsem si myslela, jak si budu užívat na chalupě u bazénu. Za celé prázdniny se mi to ještě nepodařilo. První týden v červenci jsme si užívali řecké moře. S návratem do Prahy byl i návrat Lukáše na 3 týdenní dovolenou a musím říct, že to pro nás byla fakt "SODA" včera už zas odletěl zpět a já doufám, že se vrátíme k normálnímu režimu, víc už bych asi nedala. At mě kdo chce, jak chce, odsoudí, už žijeme svůj život a tohle bylo hodně těžké narušení a vyjetí ze zaběhnutých kolejí. Víkendy na chalupě s knížkou u bazénu, to je asi jen sen, pořád se tu někdo objevuje a pořád kolem někoho běhám A Vojta, těžká puberta, drzost, lenost, odmlouvání....občas mi až vyhrknou slzy, protože nevím jak dál. Stále docházíme do nutriční poradny, on čím má větší pohyb, tím SNAD víc kyne. Už má na svých 150cm 63kg. Jídelníček mu chválí, pohybu má na 200procent a pořád tloustne. Příští týden odjíždíme na týden do Norska-Švédska-Dánska (držte mi palce, ať mi ho neodeberou) a pak ještě týden Moskva a Petrohrad, tak jsem mu nařídila ať si nastuduje Auroru, Lenina, Petropavlovskou pevnost, ARBAT, Kreml..... a on fakt "studuje" |
|
|
6.8.2017 0:22:39
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
1.8.2017 12:17:59
Tak tedy načínám srpen. Půlka prázdnin pryč
Letos bych brala nějaké dvojnásob né ![]() Ondra toho času na táboře, takže pohoda a příští týden se přesune na 14dní k našim. Ke konci prázdnin chceme vzít všechny naše dětičky někam alespoň na týden, ideálně 14dní, ale to si nedělám iluze, že tak dlouho dáme. Bude mě tlačit stěhování, tedy pokud už bude hotovo, v což pevně doufám! Aktuálně malujeme a pak přijdou podlahy, kuchyň, dveře... No je toho ještě fakt hodně. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.