| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 39363  [Dalších 39303 >>]
bob, Ondra 11615

Re: Bob,

29.5.2006 22:13:13
Majdulko, to tě teda lituju a až bude druhé tak tím tuplem! nechtěla bych měnit :( No snad si dá říct a pochopí, že mamina potřebuje nabrat sil :)

Zuzi, ve Vestci maso vůbec nekupuj, bydleli jsme kousek od toho bývalé Mainlu, tak jseme tam hodně nakupovali, ale maso fak neeee už tenkrát a těma pomalýma prodavačema jsou snad vyhlášení, jsem myslela, že když je z toho Hypernova, že se něco hnulo k lepšímu, ale jak vidím tak nikoli.
Já bych se rozčílila taky a nechala bych mu to přímo tam, někdy to chce v obchodech opravdu pevné nervy. Ty se prosímtě šetři ať nejde VOjťík předčasně..

Dádo, tak po všech těch nehodách ses rozhodla Vojtu konečně pojistit ;)
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

večer

29.5.2006 21:41:12
Majdulko, nežehlim, "zítra je taky den". Přijela jsem domů až v půl osmé, než jsem udělala večeři, dala spát Vojtu, napsala úkoly už se mi nic nechce. Navíc je tu šílená zima, tak půjdu zalehnout.

Lolko, držím palečky ať to vyjde.

Zuzko, zaslechla jsem o tom mase ve zprávách, taky bych se rozčílila a to nemusím být těhotná. Šetři se nám.

U nás malý pokrok v mluvení. Do nedávna na všechno říkal rozbité x nerozbité (nebo rozbité NE), špinavé x nešpinavé. Poslední dobou používá rozbité x spravené; čisté x špinavé; nahoru x dolů...
MajdulkaF 11941

Bob,

29.5.2006 21:21:07
co mi zbývá? On je prostě už v tuhle nekřesťanskou dobu totálně vzhůru a čilý, k delšímu spánku ho prostě nepřemluvím. Zatím to řeším tak, že chodím spát v poledne s ním, ale jak to bude od srpna s mimi, to si vůbec nedovedu představit. Příští týden jedeme s Hynkem k našim, tam si trochu odpočinu, babi už se na něj těší :-)

Jinak se tu musím smát Tvému popisu řevu dětí ze všech koutů Kaaczina bytu a překvapeného Daliho, i když to v podstatě vůbec k smíchu není... Hlavně aby byl Kristiánek už konečně v pořádku!
bob, Ondra 11615

Re: Lolko,

29.5.2006 20:51:38
taky budeme držet palečky, ať ti to dobře dopadne a nemáš trému..

Majdulko, máš můj obdiv ve čtvrt na šest, bych teda nebyla schopná vstanout, ale nevím co bych s ním dělala, dneska jsem vstávala až v půl 8 (manža byl ještě doma), ale stejně na mě přišla kolem 6té únava a kdybych tu neměla práce jak na kostele, tak bych už asi zalezla.. Jinak na žehlení se vyprdni, a raději odpočívej.

Tak jsme byli dneska u Kaaczi, šla s Kristiánkem na kyčle, tak jsem hlídala dvě spící děti (naštěstí spící ;) ) No ale musím říct, že malého bych doma nechtěla, ne že by nebyl slaďoučký to je, ale jak ho trápí to bříško, tak chudák řve a řve a řve :(( Jak už jsem si odvykla a Ondra ani moc neřval.
No byla tam dobrá mela, z jedné strany bytu řvali ti dva hadi a dělali co možná největší bugr a na drhém konci brečel Krisián, kterého Kaacza po víc jak hodině konejšení položila a my jsme seděly uprostřed toho řevu a do toho přišel Dali a koukal na nás jak z jara co tam jako v tom řevu děláme, že s tím řevem nic neděláme :)))))

Jinak Kaacza možná bude mít dneska zprovozněný nějaký starší PC, ale neuvědomila jsem si, že já o něj přijdu :((( Manža mění práci a musí ten "můj" vrátit :((

MajdulkaF 11941

Lolko,

29.5.2006 20:31:10
budeme na Tebe moc myslet a držet pěsti!!!
lolka,Viktorek 23.3. 18949

pěkný klidný večer všem

29.5.2006 20:26:48
...přeju
Zítra mám pohovor v 10h dopol.prosím držte mi palce,jsem z toho trošku vyklepaná,ale jak řekla Šárka:představ si toho šéfa na hajzlu,to mi říkala máma a pomáhá to:-)))))

Jinak si malej včera hnusně skřípnul prst do dveří,já bych omdlela bolestí,byl statečnej.Pořád si na to sahal a jako když chtěl ten prst sundat pryč,chudě malý.Snad přestane třískat s dveřma konečně.

Jdu se ještě kouknout na anglický slovíčka,ať tam neblekotám.Zatim papááááááááá a za palce dík předem.
MajdulkaF 11941

Zuzko,

29.5.2006 20:17:44
klííííd! Teď se přece nerozčiluj, ať nám neporodíš v předstihu. I když upřímně řečeno Tě naprosto chápu - zkažené maso by mě taky nadzdvihlo a nechápaví vietnamští rodiče taktéž.

Dádo, tak co, žehlíš, žehlíš? :-))) Mě tak strašně bolí záda, že se na to asi vykašlu...

Odpoledne jsme strávili na hřišti, Hynek běhal a lozil po různých prolézačkách, tak doufám v klidnou noc. Doufat v pozdější budíček už jsem přestala :-)))

Jdu napsat nějaké mailíky a pak se na Vás ještě mrknu. Dneska tu bylo nějak mrtvo...
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678

Re: Re: po poledni

29.5.2006 20:04:59
hihi...mi tam vypadlo,že prodavač po mě chtěla,at ho odnesu zpátky k pultu s masem..aby ho asi dali zpět do vitríny!!!!já s břichem,nákupem a Eliškou na vozíku...tak jsem to odmítla...

a to nemluvím,že to tam bylo i samý vietnamec...je mi z nich už špatně...se tu množej jako houby po dešti..zabírali jediné autíčko,co je na peníze a když se ten smrad malej dohoupal,tak ho tam nechali sedět,takže jsem jim "laskavě" řekla,že se chceme taky houpat,tak at si jdou povídat jinam....

omlouvám se...asi jsem moc naštvaná co?tak já jdu číst:-)
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678

Re: po poledni

29.5.2006 20:00:30
tak mám smutnou náladu.....na chalupě nám mají stavět penzion,což jaký to byl konec světa,tak tam bude "václavák"....každý je tam naštvaný,ale co naděláme..

byla jsem v Hypernově (bývalý XXL meinl ve Vestci)...prodávají tam slováci a jde jim to jako když jim to nejde..takže 30min u kasy žádný div...už mi tam tvrdlo břicho....u kasy jsem zjistila,že mi dali zkažené,smradlavé maso,takže jsem ho odmítla platit,aby mi to neprojížděl kasou..byla jsem vytočená,tak jsem to ODMÍTLA,AŤ SI TAM JDE SÁM...tak prý at to aspon odnesu na informace...fakt síla a zrovna jsem koukala na zprávy,jak už za to hrozí 50mil pokuta...už mě to maso vážně štve..

tak si Vás jdu dočíst zpět...určitě Dáda nezklame a bude mít horší zážitky jak já:-D..musím se trochu rozptýlit...
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

po poledni

29.5.2006 13:22:03
stihla jsem kafíčko, solárko a pojistit Vojtu. Teď už spíme a já se chystám k doktorovi. Jdu na SONO krku jestli tam neroste něco co tam nepatří. Vzhledem k tomu, jak jsem posledních 14 dní nervní a držkatá, tak určitě ne, rodina konstatovala -že huba mi jede dobře:))

Žehlení jsem odsunula na večer.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 39363  [Dalších 39303 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.