Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.11.2015 22:51:51
Já chtěla levněší, menší obyčejnější, ale peníze dala tchýně, vybíral manžel, tak jsem přitakala... je to vlastně novoměstský ježíšek, tak proč ne..
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.11.2015 22:50:43
Pootvírala jsem si ty odkazy, ale i nějaké svoje další, tak nevím, jeslti jste mi někdo doporučoval tuto??
![]() Tu máme nakonec pro Aničku! |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.11.2015 22:39:10
jsem teď dokoukala sedmerokrkavců... Issovou někdy můžu, někdy míň, ale tahle role jí sedla.
A Remundová byla taky k dívání.. Hlavně mám chlapa v pryč a klid. A můžu si večer zařídit po svém )A Anička spí ve škole, tak tu mám jen mladší a kupodivu se ani nehádaly.. |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.11.2015 22:37:11
Hezky nás tu ten nadpis doprovázel. V úterý to přepíšem
)Se přiznám, že jsem tu pár dní nebyla, a ouplně zapomněla, že jsem položila dotaz. Tašku jsem včera koupila, zkusím jí vygooglit, a hodim jí sem. Já ji víceméně nechci do školy, na to má pěknej batoh. Ale do hudebky a podobně... A hlavně, přála si jí, a pro mne je to přijatelnější než jiná "nesmyslná" přání... Verča dostane aktovku. Lenča nevím. A to má 9.12. narozky!!! To mi připomíná, nevíte něco o Sensi?? ![]() |
| michala |
| • |
27.11.2015 16:04:57
ahoj holky, konečně pátek
)))u nás je to kvapík, 3 školáci, 3 hudebky, 2 plné úvazky, barák, pes, kočka, žádná babička, tetička k ruce, ale ![]() Jířa těžká puberta .... střídání nálad je na zabit pomoooooc Vojta miláček, škola pohoda, jen občas prudí, když má psát .... a hezky se rozehrál na flétnu Majda chodící lenost )) ...ve škole jedna z nejaktivnějších dětí ve třídě, ale prostě doma se jí nechce ..... uf ...asi se bude muset dobře vdát )))Pes Dali v poho .... 12/12 máme jet na sraz sourozenců, maminky a babičky ) na Křikoklát nebo Karlštejn .... no spíš ten Karlštejn ![]() No a já stíhám, ale je to mazec ..... potřebuji na kosmetiku a ke kadeřnici ale nějak tam nezvládám ani zavolat ))))))))))))) ale jinak dobrý !!!! .... tedy trochu na mě dolehaj Vánoce - dárky, úklid, pečení ..neb v práci jsme do 21/12 .... ale nějak to dopadne a hlavně to za mě nikdo neudělá takže tak Bobino napiš !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ) těším se na novinkyDáda - hele já tě plně chápu s tím naplněním života !!!! sama na sobě vidím, že po 40tce člověk vidí pár věcí jinak ... a hlavně to jak to všechno brutálně letí kupředu uf Berdo - tobě přeji prima Vánoce s novým členem rodiny ![]() Bobě - vše nej k narozkám !!! Katy - Kristiána je mi až líto ..... prostě mi to přijde, že dostal nálepku a hotovo .... slabá útěch - je to osobnost ![]() Tak se drahé ženy mějte krásně, zvládněte Advent každá po svém !!!! a třeba někdy na viděnou .... kdyby někdo jel na JIH tak se stavte na ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
27.11.2015 7:51:53
Katy nezávidím. Kikiho znám a je to supr kluk, treba jen nedává ty skupiny dětí. Držím palce, ať máte výsledky. Jednou narazi na někoho, kdo mu jako autorita sedne a bude to s nim umět.
Je zvlastni, ze se vam nepotvrdilo ADHD, ale mozna tim lépe pro vás, i kdyz by měl diky tomu ted nějaké ulevy. Ondrovi se prokazalo na EEG, ulevy psane nemá, ale začínám o tom uvažovat kvůli ucitelce z cj která ho začala značně dusit. V pondělí jsou pohovorky, zajdu za ni a podle toho se rozhodnu. Drzim palce. Tak přestup na metro, tam psat nejde, jsem ráda, že mam kde stát :) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
27.11.2015 7:44:55
Tak zkusím z busu, omluvte překlepy atd, někdy to nabídne slovo, nekdy se ukliknu
Majdulko USA supr, snad se nám to jednou taky povede. Jsem přesvědčená, že Ondra se tam jednou 100% vydá, tak pak třeba budeme jezdit navštěvovat jako má v planu Dáša. Už druhým rokem ma 1x tydne hodinu s rodilým mluvčím (4deti ve skupině), je to vždy nějaký mlady "amik" a Ondra nadšen. Libi se mu víc americká aj a už pochopil, že aj je třeba. Ma v nějaké hře kamaráda z mexika a je nadšený, že si rozumí. Letos je i holcici skupina, tam chodí Klarka Romci a taky spokojenost. Jen ja bych chtěla s aj trochu pohnout, tak uvažuji, že si Zacha objednam i pro sebe :) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
27.11.2015 6:35:55
Ahoj holky, omlouvám se, že jsem tady tak dlouho nebyla a zapojuji se do zavazku příspěvku měsíčně.
Teda Dášo, Romčo, vídáme se často a nic neřekne, koukej se přidat! V praci soukr veci poustim minimalne, v mobilu ma FB, to projedu cestou v buse a večer Pc už nezapnu. Teď řeším výpověď, je to síla, netušila jsem, ze mě to tak sebere a že v sobě najdu sílu jit a ze dne na den to podat. Teď nemůžu spát, tak jsem nakoukla na telefonu, celé zpětně přečetla a mám pocit, že jsem zase "doma s Rodinou". Teď už musím letět, ale slibuji dlouhý příspěvek... u nás je totiž spooousta noveho! ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
25.11.2015 8:56:16
Katy a všem Kačenkám přeji všechno nejlepší k svátku, pořádně si to užijte
![]() No myslím, že každý žijeme, jak si to uděláme a já mám pocit, že mi pořád ještě něco chybí ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
22.11.2015 22:42:03
Týjo Dádo, to tedy máš myšlenky.. ti řeknu. To je to tak vážné? Druhá míza pomine, znám to od táty a dalšího příbuzného. Začít nový život? Jak by měl vypadat? Myslíš, že bude lepší?
S tím Lukášem jsi mě teda šokovala. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.