| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 44179  [Dalších 43569 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
22.11.2015 1:12:28
tak u nás se zatím taška neřeší, když jsme loni letěli do Austrálie, koupila jsem batoh (tašku do školy) s tím, že bu""d ho Vojta bude chtít nebo ne. Naštěstí řekl, že je to v pohodě a nosí ho do školy rád a na obou ramenech. Když to srovnám s Lukášem, ten by si ho nevzal ani do školy. Holky je to strašné, všechny máme (děti) kluky ve stejném věku a když se vrátíte na diskuse (to jen pro info) před 10 lety, kdy našim dětem byl cca rok a našemu Lukášovi 12 a už si užíval s holkama a my doma tajně doufali, že to nějakých dalších 5let nepraskne, protože by nás honila sociálka, tak jsem ráda, že Vojta je dítě, mazlíček a holky ho zatím nezajímají. Byly to fakt krušné časy.

Jinak, když si tu mohu vylít srdíčko, tak můj chlap už měl 50tku a nevím, jestli ho honí 2míza nebo co se děje. Raději nám zaplatí Egypt, Londýn... ať jsme pryč, ale u nás je tak dokonalá idylka, až to není normální. Vzhledem k tomu, že jsem bez práce, tak to nemůžu řešit, peníze potřebujeme každý, ale je mi to nějak líto po 30 letech vztahu.
Kdyby nebyl Vojta ¨, tak už jsem za Domčou. Momentálně je učitelka AJ v Laosu ve škole, tak bych tam šprtala s nimi. Plánuje od dubna Kanadu, jestli jí to vyjde, pak asi půjdu s ní a začnu uvažovat o novém životě. Pořád mám pocit, že už mám půlku za sebou a nic jsem si neužila.

Omlouvám se za vylití srdíčka, ale kde jinde mohu, než mezi námi (vámi(

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
19.11.2015 22:44:29
No pokud byste chtěli oživit, jak vložit do příspěvku link, tak stačí zkopírovat a doplnit tohle: ~;)
<a href=semvlozitadresu>viditelnytext</a>

Pokud to nezkopírujete a budete to psát ručně, je akorát potřeba dát si pozor na to, že v těch závorkách nesmí být jiné mezery než mezi A a HREF (zejména nesmí být mezera mezi rovnítkem a url adresou).
Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
19.11.2015 21:17:04
Ahoj Klárka má tuto https://www.google.cz/search?q=ta%C5%A1ka+p%C5%99es+rameno+d%C4%9Btsk%C3%A1&biw=1680&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCLWi-aO8nMkCFccPGgod42gN6A#tbm=isch&q=ta%C5%A1ka+p%C5%99es+rameno+paul+frank&imgrc=VJ_GZVtCGpzSJM%3A, nosí ji na hudebku a jak je potřeba. Kuba má Adidas, takovou tu koženkovou, je pevnější, ale tahle je zase "hezčí".:-)
Berda-Berda 12477
19.11.2015 13:27:29
Anicka ma tuto:
https://www.google.cz/search?q=ta%C5%A1ka+p%C5%99es+rameno+d%C4%9Btsk%C3%A1&biw=1680&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCLWi-aO8nMkCFccPGgod42gN6A#imgrc=26VTRZQjzYPQQM%3A
Kacka tuto:
https://www.google.cz/search?q=ta%C5%A1ka+p%C5%99es+rameno+d%C4%9Btsk%C3%A1&biw=1680&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCLWi-aO8nMkCFccPGgod42gN6A#imgrc=S4WZm04Fpak4sM%3A

Nosi ji ale jen 2x tydne na hudebku, tak nevim jestli vydrzi kazdodenni noseni.

Nejaka znackova by mohla byt kvalitnejsi, třeba:
https://www.google.cz/search?q=ta%C5%A1ka+p%C5%99es+rameno+d%C4%9Btsk%C3%A1&biw=1680&bih=955&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CC0QsARqFQoTCLWi-aO8nMkCFccPGgod42gN6A#imgdii=InhR4LGTVaeWrM%3A%3BInhR4LGTVaeWrM%3A%3BnB4kY-rovLDvJM%3A&imgrc=InhR4LGTVaeWrM%3A
BERBER+A+L+V 7963
19.11.2015 8:55:40
Anička by chtěla tašku přes rameno, nemáte nějaký tip??
BERBER+A+L+V 7963
19.11.2015 8:55:06
Krokodýla? Nebo spíš žraloka, že jo??
BERBER+A+L+V 7963
19.11.2015 8:54:29
Zatímco Dáda řeší starosti(?) dospělých dětí, já jsem včera řešila naší nejmladší..
Už někdy od června tvrdí, že s jí kýve zub (první). Někdy v červenci nám tuto domněnku potvrdila zubka, byť teda byl uvolněn opravdu nepatrně... Pořád jsem čekala, kdy už konečně vypadne.. nakonec se rozkývala u druhá jednička...
No, a před pár dny jsem zjisila, že máme doma krokodýla!!
Normálně jí v druhé řadě rostly jedničky nové...
Takže jsme naběhly k zubce, a mám doma bezzubku :-D
Jsem jí teda říkala, že narozdíl od některých svých vrstevníků má tu výhodu, že ona už tam má zoubky nové, které brzy dorostou a snad se i zarovnaj...
Když jsem včera ve školce viděla ostatní děti.. chlapeček např. neměl všechny 4 v horní řadě..
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
12.11.2015 20:20:30
Katy, alespoň víš, že máš doma pořádného kluka. On se z toho dostane, držím palce, i když věřím, že je to někdy o nervy. U nás je to s Lukášem jak kdy a to mu bylo v září 22. Včera jsem se ho ptala, jestli už nešel kolem něj rozum, tak říkal, že ho čeká příští rok, jen se trochu bojí, aby nešel po špičkách. Tam mám obavu, že ho zase mine ~;)~;)~;)

Že jsou děti daleko mi vůbec nevadí, ale musím o nic vědět. S Domčou jsem teď mluvila po měsíci. Ale na FB dává fotky Kambodža, Laos, Thajsko. Tak jen tiše závidím. Stále věří, že jí vyjde ta Kanada, byla bych i ráda, asi bych tam jela na pár měsíců s ní. A také si myslím, že až se nabaží velkého světa, tak se vrátí. Ale mně ty velké děti nijak nechybí, protože mám Vojtu, nevím, jak budu mluvit, až zůstaneme sami (i když teď se na to strašně těším, až budu bez starostí typu úkoly, vaření, kroužky - ale je jasné, že i to pomine)

ad vánoce - Vojta chce kameru na přilbu a zároveň pod vodu, šnorchl a brýle. Ještě dostal na vybranou tablet nebo notebook, ale to prý nechce, tak uvidíme, až bude dopis na okně.

Já už v práci doklepávám posledních cca 14 dní a to co se tam teď děje, je fakt hnus a jsem strašně ráda, že jdu pryč. Bobiny je mi líto, ale i ona uvažuje o změně a já se ani nedivím.

Zítra letím s Vojtou na 4 dny do Londýna, mají v pondělí ředit. volno, já mám v úterý narozky, tak jsem si to dala jako dárek a on touží vidět památky.
Berda-Berda 12477
7.11.2015 19:38:32
To se to tu rozjelo ~3~
U nas poklidny vikend, zadne zavody ani zapasy ~;) Anicka odjela uz vcera rano na soustredeni s houslema, my uklizime po malovani a odpo jsme vyrazili do lesa, protoze bylo vazne krasne. Ja jdu v pondeli opet do prace a vlastne se uz tesim, i kdyz doma jsem se teda vubec nenudila.

Ad Vanoce,
Anicka nevi a my take moc ne, tak jsem zvedava co napisete ~j~ Harry Pottera precetla ve 4. tride, to se divim, ze v tom Domi tak jede, me uz prisla daleko vic slecna nez nase Ani. Ted to cte Kacka. Anicka cte Eragon, uz 4. dil.
Kacka si preje novy mobil a spoustu dalsich veci (pletaci jehlice a vlny, latky na siti, vyrobu mydel, 3D puzzle, plysaka)....
Honzik si preje mp3 prehravac, skate, nerv...
Martinek freestylovou kolobezku, mec....

Miso, take si kupuju zub ~o~ A prace vypada jak pro tebe delana~R^ Rybarska skola muze byt u Vas na jihu fajn. Anicka asi ze 7. na nejaky gympl.

Dado, vsak Domi si procestuje svet a rada se vrati domu! Take jsem mohla zustat ve Francii a z mnoha duvodu jsem to neudelala.
A to volno si uzij!

Berber, taky jsem zvedava na tridni schuzky, zatim se mi zda, ze v nekterych predmetech typu zemepis po nich chteji nejak moc (vubec se doma neuci dulezite veci typu matika a jazyky, ale porad nejake posuny litosferickych desek, vse uplne dopodrobna ~o~

Jinak Martinek si ve skolce zvyknul v poho, rika nam mami a tati a kazdou chvili resim nejake klukovske hadky, doufam, ze casem nastane klid. Honza rikal ze jsme si to nase teploucko a smradek trosku rozvirili ~t~

Vcera mi bylo malo dneska je mi moc....ten XindlX mi zase zpiva z duse ~3~

michala
  • 
7.11.2015 17:30:15
jinak Vánoce nevím .... Jířa něco na muškaření ................. Majda a Vojta nevím a já si kupuji "zub" :-))))))))))))))))))
[<<Předchozích 600] Názory 601610 z 44179  [Dalších 43569 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.