Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michala |
| • |
7.11.2015 17:28:37
Katy a další koho to zajímá
.... dělám ve firmě, která spadá pod americkou firmu emerson, a vyrábí elektrické rozvodné skříně a další věci .... teď se měnil ředitel, starého odvolali ze dne na den a je tam nový, takže se uvidí co a jak bude, nebude .... já jsem konkrétně v logistice na vývozu ..... takže objednávám dopravu přes všechny možný portály, vybavuji papíry, komunikuji s expedicí, balením, někdy i výrobou a obchodním odd., ... posíláme zboží třeba i námořní přepravou - kontejnery ..... je to docela pestré, nesedím jen u PC, někdy i docela běhám po hale ... něco jedem v němčině, něco v angličtině .......je to docela nárazová práce - někdy až moc klid a někdy nestíhám ...... a některé věci se musí hodně hlídat ..... ale prostě splnilo to moje požadavky - jedna směna a odpo čistá hlava .... dělám od 6.30 do 15.00 ...někdy přesčas, ale to si pak vyberu ..... nikdy jsem ve velký fabrice nedělala ..... takže další zkušenost ...... před tím, jak jsem dělal projekty, tak to bylo fajn, ale další projekty bude ex-šefka podávat až asi na jaře 2016 a u projektů je to vždy nejistota .....Kristián - hmm Katy .... určitě z něj vyroste férovej chlap, ale bude to asi cesta trnitá ... kroužky - hmm blbý .... co třeba nějaký skaut s drsným panem vedoucím ??? Jinak u nás kolotoč - domácnost, děti, kroužky, pes a další aktivity ...... u nás je krásný podzim tak se snažíme být dost venku .... ale stejně Ty Vánoce uf uf klepou na dveře .... Byla jsme s Jirkou na koncertě v Plzni na Deep Purple ... další víkend jedeme s hasiči na Moravu .... a dnes jdu s kámoškama na víno jupíííí Joo děti .... )) skoro bych zapomněla )Jířa - docela bere školu hodně na háku uf .... ale nějak si říkám, co s tím ? vyhrožovat, ječet, nadávat ..... musí si to v palici srovnat on )) .... loni byl na dnu otevřených dveří ve Vodňanech na střední rybářské škole ..... chtěl by tam, ale je to hodně výběrová škola, takže je třeba mít i něco v záloze ) .... tak jsem mu řekla, že jestli nebude makat, tak v Třeboni je rybářské učiliště s možností nástavby .... prostě můj názor je, že když dítě není vyloženě studijní typ,, že je lepší jít na učňák a pak si třeba maturitu dodělat, ale aby se nacpal někam na střední a pak to nezvládal a za ork dva odešel a v 17ti někde začíná od začátku nic moc :-( nuž uvidíme .... Majdu zatím neřeším co dál .... Ještě jak psala Berber - uplatnění - hmm ..... to je velká zodpovědnost něco vybrat .... tak hezký listopad všem, kdo nakukuje ![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.11.2015 10:05:37
Děti?
Anička - 6.třída, no, jsem zvědavá jestli budou nějaké indivindi tř.schůzky, a dozvím se od nové učitelky nějaké indivindi informace. Ančí není premiant, žákrdli má pestrou, samozřejmě se jí snažím motivovat, že 1 a 2 by byly lepší, ale sama já ani manžel nejsme nijak extra ambiciozní, takže se z toho až tak uplně nehroutíme... no, uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.. Mimochodem, jsem si tuhle nějak uvědomila, že za tři roky bude v devítce, a že fakt vůbec nemám představu kam půjde dál. Gympl nepředpokladám. Spíš nějakou střední odbornou, ale vůbec nevím jakou. Hned vedle baráku máme stavebku, ale to nevím, co by tam dělala, nedaleko zdrávku, no to asi taky ne... a chodila loni na kroužek na textilku, ale to si musím ještě prostudovat, jaké obory tam mají, a zda-li mají v budoucnosti uplatnění.. Lenča - 3.třída. Má super učitelku (tu co měla Ančí 1-3.), takže tam skoro nic neřeším. Maximálně její brebentění, zapomínání, případně nesoustředění. Verunka - školka. Odklad byl správným rozhodnutím. Teprve letos je z ní ten správnej předškolák. Jo, to jsem říkala už na jaře, kdyby mohla jít do školy v březnu (6,5), tak by to bylo akorát. No, tak půjde v sedmi. No, už loni ji vlastně do školy přijali, ale i sama učitelka naznačila, že už jenom proto že je červencová by zvažovala odklad. A my teda k tomu měli nakonec i jiné důvody, které nám PPP ve výsledku potvrdila... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
7.11.2015 9:55:13
Nového?? Ti ani nevím. Asi nic výrazného. Ale ve své podstatě se máme fajn. Takže asi i dobře, že žádné extra výkyvy... Mám práci, která mne ve své podstatě baví, mladé (2) kolegyně jsou na samostatné téma, ale momentálně je stav taky relativně klidný, tak nemám problém s nimi vycházet. Od šéfové jsem se k výročí svého ročního "pobytu" mezi řečí dozvěděla, že můj úspěch ve výběrku byl i v tom, že jsem klidná mamina tří dětí s určitým nadhledem a rozumným pohledem na svět i na život. No, v tzv."druhém kole" (užším výběru) jsem prý byla s mladou holčinou, a šéfová řekla, že další střeštiprdlo by už asi nedala.
Já to ostatně tušila od začátku, že si mne vybrala "k sobě" (je to taky taková statná mamina), ale slyšet na NA ŽIVO bylo opravdu potěšující... sice dělám chyby, boty, ale v tom našem kolotoči snad ani není divu, a byť si šéfule zabrblá, ve výsledku to snáší lépe, než hysterické výlevy nevyzrálých slečen )) |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
5.11.2015 21:36:28
Jo tak listopad jo.. no pěkný, blížej se Vánoce.
Dejte tipy na dárky! Dominika se zbláznila do Harryho Pottera a všechny dárky, co si napsala, jsou na toto téma. A od rána do večera čučí do mobilu a čte si ty knížky nebo jejich variace na Wattpadu (to je web/aplikace, kam kdokoli píše vlastní "knížky"). Ale Kristián s dárkama tápe, tak mu chci něco zajímavého poradit, a nevim, co (aby to pak neskončilo za pár týdnů pod postelí nebo v koši).Jo Dášo, teda asi ti to volno závidím. Co se týče Dominiky cestování, nebojíš se, že ti tam někde zůstane natrvalo? Z toho mám strach, já bych nechtěla mít Dominiku nebo Kikina na druhé straně světa. Dominika mě s tím štve, pořád tvrdí, že se chce odstěhovat do Ameriky.. jenže to je naprd takhle daleko. Mám sestru ve Skotsku a moc to nefunguje.. ![]() Michalo, a co přesně děláš v nové práci? Berber, co nového u vás? Romano, no nevim, lepší, když tě zkouší doma, než když musíš furt řešit nějaký stížnosti. Kristiána už de facto "vyhodili" z několika kroužků, naposledy z tenisu. Už nevím, kam ho dát. Teď jsem ho od září dala na lezení a rybářský kroužek, jenže i tam s ním mají potíže. No chodíme teď do toho Střediska výchovné péče, tak snad to bude mít nějaký efekt.Berdo, teda ty seš taky vzor supermatky. Nechápu, jak to můžeš zvládat. Jak vás bere ten Martínek? Říká ti mámo? |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
4.11.2015 22:14:50
jsem si to odklikla :)
ad výpověď - budu se teď pár měsíců věnovat jen sobě, Vojtovi, rodině a mému zdraví. Chci zhubnout a myslím, že tohle je dobrá příležitost. S Bobinou jsme uzavřely sázku, tak teď bojujeme společně. Už to není ta super rodinná firma, nechodím tam ráda. Nelíbí se mi ani ta budova, kde jsme. Bez vzduchu, jen klimoška, pořád nás bolí hlava. Před sezónou jsem váhala, jestli s tím praštit, Vojtu jsem už 8 let zanedbávala o prázdninách, tak doufám, že teď si to vynahradíme a o další práci začnu uvažovat až za rok. Vezmu jen nějakou výpomoc někde 1x v týdnu nebo zpět přepis knížek, abych měla pocit užitečnosti a nějakého svého vlastního výdělku. Domča má dnes narozky (24), za nás už skoro každý měl jedno dítě a jediný zájem, uvařit, přebalit, těm mladým závidím. Momentálně se dnes přemisťuje z Thajska do Laosu, což závidím. Kdybych tušila, že dostanu výpověď, naplánovaly bychom si někde srazík a cestovala s nimi, ale teď už to nejde. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
4.11.2015 22:08:31
já snad budu první se svým měsíčním příspěvkem
![]() Dnes jsme přijeli z Egypta, bylo to super, jen trochu krátké, potřebovala bych ty podzimní prázdniny delší. Vytáhla jsem sebou i ségru, tak jsme si užívaly i s Vojtou pláž, bazén, aquapark, mastili karty, relax. Ani se mi zítra nebude chtít do práce. Ale už jen měsíc a končím. Snižují se stavy, tak jsem dostala výpověď a upřímně - JSEM RÁDA. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
29.10.2015 15:07:34
Jeeee holky, dekuju moc! Pisu mailik.
|
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
29.10.2015 11:19:09
Berdo, Klárka je šla hledat, snad ještě nějaké má - sbírala to pro kamarády, alu určo ještě nějaké má. Pošli mi na mejlík adresu, pošlu
![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
27.10.2015 20:38:03
Berdo jj uvidíme, zatím pokořujeme flétnu
)Majdu lanařím na dudy jako druhý nástroj )Jířa jede v dechovce a hrajou super věci .... Stekkez - kouknu měli jsme hodně, ale Vojta je asi rozdal ve škole |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
27.10.2015 11:51:33
Berber, jasne a nemysli si, ze mas takhle kratkym prispevkem splneno
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.