| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 44179  [Dalších 43539 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
23.9.2015 0:30:34
musím se vám přiznat, že jsem nějak pozapomněla, že máme tyto stránky. Až dnes, když mám splín, všichni už spí, jsem si na Vás vzpomněla a kousek vás i zpětně přečetla. OMLOUVÁm se.

Majdulko, jak to popisuješ, tak "jako bychom" tam byly spolu. Tahle místa jsme s Domčou navštívily a doufám, že ne naposledy. Snad se tam jednou vrátím. I když v porovnání s Austrálií... (Austrálie je asi hezčí, ale USA pro nás všechny dostupnější a levnější)
My máme v plánu prosinec Austrálii a leden Zéland. Vzhledem k tomu, že nám tam Domča leží v nemocnici (a uvažuje o návratu) tak už zbývá jen Zéland a Luky uvažuje o stěhování do Austrálie, tak možná uděláme s Bóbou a ještě s Bobinou (možná Romanou) místo našich plánů srazík v Itálii v Aprice na horách ~t~~t~~t~
Nic neplánuju, necháme se překvapit.
K mému splínu - není to příjemné, když vám oznámí, že máte dítě s krvácením do mozku v nemocnici a i při nejlepší vůli, bychom se tam do dvou dnů nedostali. Naštěstí se to nepotvrdilo a jde jen o otřes mozku. Spadla z koně na ostnatý drát, tak se k tomu ještě podřízla pod krkem, rozřízla si ruku a nohu. Ale žádná zlomenina. Jen má ještě něco s kolenem /meniskus nebo utržené vazy)
ad Vojta- pořád ještě běháme po doktorech kvůli tomu našemu růstu, ale vypadá to dobře. Teď máme ještě dořešit cukrovku, měl přes 7,6 (limit je kolem 4) ale to by si nás měli vzhledem k tomu, že si tchýně píchá a můj táta i manžel jsou na lékách, zaevidovat v diabetické ambulanci. Jinak se nic nepotvrdilo, tak musíme najet na jiný stravovací režim

ad puberta - je u nás asi na stupni 80% a už najíždíme na dvojku z chování. Drzost na nejvyšší úrovni. Od loňského návratu bojujeme s třídním učitelem (má ho na M, Fy a Pc) a nějak se nemůže vyrovnat s jeho pobytem mimo ČR. Takže Vojtu učím lhát, protože v sobotu s Bobinou a klukama letíme k moři a nebudou v úterý ve škole a my to raději nepřiznáme. (První týden v září jsem s Vojtou byla na Kypru - tak by to někteří učitelé nemuseli rozdýchat)

Bóbo, že jsem se na Dachsteinu nepotkali ~t~
Co se týká velikostí ve 14 letech, tak Luky se zasekl na botách, ale rostl dál na výšku, kdybyste potřebovali lyžáky nebo snowboard, tak se ozvěte, leží to tady téměř nepoužité, zapůjčíme

ad škola - vzhledem k tomu, že u nás se jede už od 5 tř. jako druhý stupeň, tak změna učitelů skoro žádná. Jen mě překvapilo,že hodně učebnic je pro gymnázia.

Tak jsem se vykecala, přeju všem pohodové září a slibuji, že se ukážu časteji.
BERBER+A+L+V 7963
18.9.2015 9:40:43
Tak si to dnes hezky oslav!!

Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) 17084
13.9.2015 22:34:56
Tak holky, dnes jsem Kubovi kupovala nové boty - velikost 46!!!! Je to hrůza, ve 14 letech se mi to stejně zdá moc~n~, výška cca 180cm
Klárka standart 38-39 - no je po mně, já mám 40.... výška Klárky cca 152 cm.

Jinak začátek roku normálka, zase stresíky, abychom nakombinovali všechny kroužky, no snad jsme se už zajeli a nastane klidnější období....

Majdulko - nepotkala si tam moji sestru s rodinou~t~ Přesně váš výlet absolvovali na přelomu června a čevence. Přijeli nadšení, z fotek jsem byla nadšená i já!!!

My byli letos v Rakousku u Dachsteinu a pak týden ve Valašském Meziříčí, oboje se nám vydařilo, tak super.
michala
  • 
8.9.2015 17:05:06
Vojta má tak 122 a 22 kg, noha 31 :-) a Majda má asi 156cm, noha 36-37, Jířa 159cm, noha 40-41 .....

obříci ze Šumavy
MajdulkaF 11941
8.9.2015 14:28:51
129 cm a 27 kg. Je o pár cm větší, než byl tehdy Hynek.
MajdulkaF 11941
7.9.2015 11:31:17
Katy, držím palce, ať se to "usadí". Snad Kristián najde s píuč společnou řeč. ~;((

U nás v pohodě. Radim je ve čtvrté a má stejnou učku jako loni. Hynek je už od loňska na druhém stupni (pavilon), takže většinu učitelů už zná a má jen pár nových. Dokonce tři muže! Na AJ, TV a dílny.

Dneska jdu s Radimem na devítiletou, tak schválně hodím míry, abyste se pobavily :-)
BERBER+A+L+V 7963
6.9.2015 9:31:54
U nas treti trida v pohode. Stejna ucitelka, co ji mela uz Ana, takze 6let vim co cekat. Navic ona je fakt super, takze nemam problem.

To Anicka si nese od 2.zari krivdu, ze kecali mnozi ale s kamaradkou je rozsazena jen ona... 2roky se tesili az se zbavi predchozi neoblibene ucitelky a ted se desi ze tahle bude az do devitky.
Jsem zvedava na tridni schuzky, vubec ji neznam...

Prvni tridu jsme odlozily, takze "tady" mame jeste rok klid~6~
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
5.9.2015 16:25:54
Tak co nástup do školy? U nás dle očekávání katastrofa, nová učitelka s Kristiánem vstoupila do válečného stavu. Nechce ho prý v družině, a že to požene až k ředitelce, bude-li třeba. Už jsem měla s ní delší telefonát, ve středu jdu na kobereček. Bohužel on tu změnu fakt těžce nese, protože nakonec tu, co měl od první třídy, měl rád, a tahle ho prý nenávidí. No takže ji asi dělá naschvály, což ona mu samozřejmě netrpí. No jsem na to zvědavá.

O Dominice ohledně školy skoro nevim, jen puberta občas vystrčí růžky.

Minulý víkend tu byla Bobina s Ondrou, tak jsme si užili posledního tepla a příjemného odpočinku.

Jinak mi kvete Magnolie, je po těch vedrech tak zblblá, že si myslí, že je jaro. ~:-D
michala
  • 
31.8.2015 22:58:35
Ahooj Majdulko .... USA i s klukama ??? .... krásná dovolená !!!

My jsme byli v Českém Ráji a pak výlety ... koupačky .... pes .....návštěvy .... děti tábory ..... a tak pořád dokola :-)))

Škola - Jířa těžká puberta, budou mít asi učitele chlapa ... Majda se i těší .... a Vojta se totálně netěší !!!! .... pořád mele, tak to bude veselé :-)))))))))))))

holky mějte se krásně !!! a třeba se zas někdy někde potkáme :-) ahoooooooooooj
MajdulkaF 11941
31.8.2015 21:42:34
Moc Vás všechny zdravím a přeju našim školákům, ať zítra vykročí pravou :-)

Jak velké je u Vás nadšení, že začíná školní rok? U nás teda nic moc. Radim má hned zítra první trénink basketu, Hynek pokračuje v lezení, ale začínají až později. Ráda bych pro ně nějakou mimoškolní angličtinu, ale zatím nemám nic sehnaného.

Jinak doufám, že jste si všichni užili prima léto. My se měli opravdu báječně, protože jsme letos podnikli něco mimořádného: strávili jsme 17 dní v USA a navštívili národní parky Joshua Tree, Zion, Grand Canyon, Sequioa a Yosemite a taky se podívali do Las Vegas, San Francisca a Los Angeles. Jsme absolutně nadšení a rozhodnutí se tam znovu podívat - až zase našetříme ~;)

Jinak klasické léto: kluci jeden týden s prarodiči na chatě, jeden týden u našich, jeden týden společně s bandou v Čechách (v Českém Švýcarsku - absolutní bomba!) a příměstský tábor. Hynek na Stěně a Radim v Lanovém parku (mimo jiné hráli paintball, z čehož byl absolutně unešený). ~t~

[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 44179  [Dalších 43539 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.