| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 44179  [Dalších 43529 >>]
michala
  • 
27.8.2015 20:50:14
taky zdravím všechny ... ještě pár dní a jdeme na to :-)) ... tři děti ve škole .. to budou rodičáky jako víno :-))) .... máme za sebou nákupy bačkory, a další věcí do školy ..........
dnes jsem se ještě byli koupat, ale už nám podzim klepe na dveře .....
BERBER+A+L+V 7963
27.8.2015 10:45:15
A propos, že se nám tu mihli nějací oslavenci?? Radim svátek? Honzík narozeniny??
BERBER+A+L+V 7963
27.8.2015 10:44:41
Koukám, že sice nakukuju, ale nepíšu, tak aspoň malý letmý pozdrav před odchodem na odpolední.

Děti máme s našima na Lipně, počasí zdá se vyšlo, vzájemné soužití přes veškerou náročnost taky klape, večerní telefonáty s mým tátou (a mámou za jeho zády), zní optimisticky..

Jsou stateční, a až se vrátí, jen přebalí a pojedou si odpočinout do Řecka!

bob, Ondra 11615
24.8.2015 7:40:51
Ahojky zdravím z ranního busu v do prace.
Jsem si to vše smazla, tak pak napisu víc, ty přestupy jsou děs běs :)
michala
  • 
14.8.2015 23:55:10
jo a boty - Jířa má regulérní 40, občas mi tahá moje 41 :-/////////// a má 159 cm
Majda má 36-37
michala
  • 
14.8.2015 23:54:13
také vám milé dámy pozdravím, byli jsme týden v Českém Ráji u Jičína ... vedro, vedro a ještě jednou vedro ... letos jsem nechtěla kvůli psovi k moři .... že by m tam bylo vedro HAHAHA .... ale naštěstí koupání v kempu ok ... a i jsme dost chodili .. když už jsme tam byli ... Majda na mě ječela že jsem fakt hrozná :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

myslím, že ani u moře jsme nikdy nezažili týden 38st v kuse ..... ale přežili jsme, viděli jsme a koupali se ....

zítra máme velkou akci ve vsi, tak jsme byli večer připravovat .... a ještě zítra dopo .... a odpo to propukne ..snad nebude bouřka !!! ... a do toho balím jířu na tábor od neděle

Katy ... jj Vojta jde do školy síla co ???

Bobino ... prima, že s přítelem je to hezké a pohodové, fotky s macinu jsem viděla :-)

dnes u nás bouří, blejská ... už asi dvě hodiny, ale teprve teď začalo trochu pršet uf ... zahradu už neřeším ... má to i svá pozitiva ... nemám plesnivá rajčata :-))))

tak hezký zbytek prázdnin všem

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
8.8.2015 11:35:41
Jo, Bob, jsme si tu včera dělali srandu, že jsme se jeli do Řecka trochu zchladit.. Zatímco vy měli 39, my tu na Rhodosu jen 36. ~:-D
bob, Ondra 11615
7.8.2015 23:03:33
Katy sucho a vedro je teď všude! ~t~
Dnes bylo totálně na padnutí. Ještě že jedu většinu času hodinového přesunu z práce metrem. Stačilo mi těch posledních 20min v buse, blééé. Doma taky na padnutí, ani okna se nadala otevřít, otevírala jsem až teď.

Užívejte si moře a pohodičku. Však dobře, že máš navařeno, nemusíš se o NIC starat :-)

Katy Ondra má nohu 38, jako já, teď jsem v ALpine kupovala boty 39, ale musí tam mít trochu posunuté číslování. Tak jsem vzala jedny pro sebe a jinou barvu pro něj a naštěstí jsem to trefila! Jít s ním nakupovat boty to je očistec.
Jo a byla tam rodinka se synáčkem, stejné "kecy a ofuky", tak jsem se jen usmívala a povídám, kolik mu je, tak 11-12? Pokecali jsme na adresu pubošů se kterými je hrůza nakupovat :-)

Mám dítko doma, zítra frčíme dál. Moc se mu nechce, což chápu, ale nedá se nic dělat, dovča není ~:(
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
6.8.2015 19:41:09
Bob, nakonec jsme odlítali v půl jedenácté. Je to tu super, i když na můj vkus moc sucho a vedro. :) Ale jinak luxus, areál hotelového komplexu je přímo u moře, se soukromou pláží, a kromě několika bazénů v areálu máme u studia na terase vlastní bazén s výhledem na moře. Pro děti jsou tu animační programy dokonce v češtině. A All inclusive je peklo, jak odolat tolika jídlu?? ~:-D No proste letos jsme se po minulých několika letech u moře pod stanem zas rozhodli trochu si užít. ~R^

Dominika i Kristián taky budou mít novou učitelku, tak jsem na to zvědavá (hlavně u Kikiho). ~7~

Berdo, jak to Anička zvládá? Jste na chatě? Chudinka v tomhle vedru nemůže ani do vody? Nebo ma tu umělou sádru?

Michalo, Vojta do školy? ~8~ Strašně to roste.. Teda Dominika už má nohu vel. 39, v 11ti letech?? ~a~

Berber, se mas. Zrovna včera mě v moři oslovila nějaká paní, že kolik Dominice je a že ona má stejně hubatou 12tiletou vnučku puberťačku. A že to dřív nebejvalo. ~d~
bob, Ondra 11615
6.8.2015 0:04:11
Jo Katy jak jste dopadli s tím letem? To se bohužel někdy stane, když vypadne nějaké letadlo, tak to pak nahrazují jinde a lidi čekají. Za to bohužel může letecká společnost a má v podmínkách, že můžeš letět až 24hod později... njn.
Jednou jsme měli odlétat v 10 ráno, pak to přehodili na 10 večer a odlítali jsme ve 3 v noci. Někteří to nevěděli a s dětmi tam stepovali od 8 ráno, to bylo celkem maso.
Tak snad jste si to následně náležitě užili. Rhodos jsem ještě neviděla, ale chystám se tam :-)
[<<Předchozích 640] Názory 641650 z 44179  [Dalších 43529 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.