Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| michala |
| • |
27.8.2015 20:50:14
taky zdravím všechny ... ještě pár dní a jdeme na to
) ... tři děti ve škole .. to budou rodičáky jako víno )) .... máme za sebou nákupy bačkory, a další věcí do školy ..........dnes jsem se ještě byli koupat, ale už nám podzim klepe na dveře ..... |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.8.2015 10:45:15
A propos, že se nám tu mihli nějací oslavenci?? Radim svátek? Honzík narozeniny??
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
27.8.2015 10:44:41
Koukám, že sice nakukuju, ale nepíšu, tak aspoň malý letmý pozdrav před odchodem na odpolední.
Děti máme s našima na Lipně, počasí zdá se vyšlo, vzájemné soužití přes veškerou náročnost taky klape, večerní telefonáty s mým tátou (a mámou za jeho zády), zní optimisticky.. Jsou stateční, a až se vrátí, jen přebalí a pojedou si odpočinout do Řecka! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
24.8.2015 7:40:51
Ahojky zdravím z ranního busu v do prace.
Jsem si to vše smazla, tak pak napisu víc, ty přestupy jsou děs běs :) |
| michala |
| • |
14.8.2015 23:55:10
jo a boty - Jířa má regulérní 40, občas mi tahá moje 41 :-/////////// a má 159 cm
Majda má 36-37 |
| michala |
| • |
14.8.2015 23:54:13
také vám milé dámy pozdravím, byli jsme týden v Českém Ráji u Jičína ... vedro, vedro a ještě jednou vedro ... letos jsem nechtěla kvůli psovi k moři .... že by m tam bylo vedro HAHAHA .... ale naštěstí koupání v kempu ok ... a i jsme dost chodili .. když už jsme tam byli ... Majda na mě ječela že jsem fakt hrozná
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))myslím, že ani u moře jsme nikdy nezažili týden 38st v kuse ..... ale přežili jsme, viděli jsme a koupali se .... zítra máme velkou akci ve vsi, tak jsme byli večer připravovat .... a ještě zítra dopo .... a odpo to propukne ..snad nebude bouřka !!! ... a do toho balím jířu na tábor od neděle Katy ... jj Vojta jde do školy síla co ??? Bobino ... prima, že s přítelem je to hezké a pohodové, fotky s macinu jsem viděla ![]() dnes u nás bouří, blejská ... už asi dvě hodiny, ale teprve teď začalo trochu pršet uf ... zahradu už neřeším ... má to i svá pozitiva ... nemám plesnivá rajčata )))tak hezký zbytek prázdnin všem |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
8.8.2015 11:35:41
Jo, Bob, jsme si tu včera dělali srandu, že jsme se jeli do Řecka trochu zchladit.. Zatímco vy měli 39, my tu na Rhodosu jen 36.
![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
7.8.2015 23:03:33
Katy sucho a vedro je teď všude!
![]() Dnes bylo totálně na padnutí. Ještě že jedu většinu času hodinového přesunu z práce metrem. Stačilo mi těch posledních 20min v buse, blééé. Doma taky na padnutí, ani okna se nadala otevřít, otevírala jsem až teď. Užívejte si moře a pohodičku. Však dobře, že máš navařeno, nemusíš se o NIC starat ![]() Katy Ondra má nohu 38, jako já, teď jsem v ALpine kupovala boty 39, ale musí tam mít trochu posunuté číslování. Tak jsem vzala jedny pro sebe a jinou barvu pro něj a naštěstí jsem to trefila! Jít s ním nakupovat boty to je očistec. Jo a byla tam rodinka se synáčkem, stejné "kecy a ofuky", tak jsem se jen usmívala a povídám, kolik mu je, tak 11-12? Pokecali jsme na adresu pubošů se kterými je hrůza nakupovat ![]() Mám dítko doma, zítra frčíme dál. Moc se mu nechce, což chápu, ale nedá se nic dělat, dovča není ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
6.8.2015 19:41:09
Bob, nakonec jsme odlítali v půl jedenácté. Je to tu super, i když na můj vkus moc sucho a vedro. :) Ale jinak luxus, areál hotelového komplexu je přímo u moře, se soukromou pláží, a kromě několika bazénů v areálu máme u studia na terase vlastní bazén s výhledem na moře. Pro děti jsou tu animační programy dokonce v češtině. A All inclusive je peklo, jak odolat tolika jídlu??
No proste letos jsme se po minulých několika letech u moře pod stanem zas rozhodli trochu si užít. ![]() Dominika i Kristián taky budou mít novou učitelku, tak jsem na to zvědavá (hlavně u Kikiho). ![]() Berdo, jak to Anička zvládá? Jste na chatě? Chudinka v tomhle vedru nemůže ani do vody? Nebo ma tu umělou sádru? Michalo, Vojta do školy? Strašně to roste.. Teda Dominika už má nohu vel. 39, v 11ti letech?? ![]() Berber, se mas. Zrovna včera mě v moři oslovila nějaká paní, že kolik Dominice je a že ona má stejně hubatou 12tiletou vnučku puberťačku. A že to dřív nebejvalo. ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
6.8.2015 0:04:11
Jo Katy jak jste dopadli s tím letem? To se bohužel někdy stane, když vypadne nějaké letadlo, tak to pak nahrazují jinde a lidi čekají. Za to bohužel může letecká společnost a má v podmínkách, že můžeš letět až 24hod později... njn.
Jednou jsme měli odlétat v 10 ráno, pak to přehodili na 10 večer a odlítali jsme ve 3 v noci. Někteří to nevěděli a s dětmi tam stepovali od 8 ráno, to bylo celkem maso. Tak snad jste si to následně náležitě užili. Rhodos jsem ještě neviděla, ale chystám se tam ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.