| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 44179  [Dalších 43509 >>]
michala
  • 
21.7.2015 8:42:48
Kájo Berdo, ahoooj, já četla že si zlomila kosti na obou rukách .... uf ... no i tak dvě kosti v jedné ruce je děs běs ..... přeji ať je to dobré !!!! já když byla v první třídě tak jsem měla taky zlomenou ruku někde v lokti a pamatuji si že mi hodně pomohlo cvičení ve vodě ...... u malých děti je docela problém, že se po sundání sádry bojí s rukou hýbat, neb se bojí, že to bolí ..... ale Anička už není prcek ...... a Martínek - přesně jak píšeš je to podobná situace jak s rozvodem .... já mám rozvedených kámošek nemám, ale u jedné sem párkrát zažila střet nevlastních bratrů .... její syn a jeho syn .... to bylo šílený a hlavně únavný ...... asi jak to jsou kluci, tak by se v tom měl i víc angažovat Honza .... jak budeš dlouho doma na MD ? ..... no prostě seš malá velká žena :-))))) ...škoda, že jsme se nepotkaly, ale ono to určitě brzy vyjde :-)

Katy ..... střelba dost dobrý !!!!! si pašák :-))) ......... prostě co začneš, to dovedeš k dokonalosti :-)

Jarko, jak bylo v Chorvatsku ??? a kde jste byli ???? a co pejsek, ten byl s Vámi ????
Pupínky Jířa ještě nemá, ale držkuje statečně .... uf ... menzes - jj to se ojím u Majdy, že jak je vcelku macatá, aby to nepřišlo moc brzy .... a navíc ona co se týče hygieny, tak to je o nervy .. uf ... to nás čekaj věci :-)))))))))

a Berber vidím na FB :-)~R^

tak hezké léto ~x~~3~~3~~3~~3~~3~
Berda-Berda 12477
20.7.2015 17:07:01
Ahojte, tak. clovek mini a prazdniny se meni .... Dnes jsem si privezla Aninku po tydnu z nemocnice. Minule utery, zrovna na muj svatek, Aninka zakopla pri vylezani z teepka a neuveritelne nestastne si zlomila obe kosti praveho predlokti, navic otevrena fraktura ~n~ Sanitka prijela do 10 min a do hodiny jsme byli v Motole a o dalsi hodinu pozdeji sla na sal. Tyden dostavala antibiotika. Tak ted uz jen doufam, ze vsechno sroste jak ma, obnovi se ji citlivost v malicku a prstenicku a bude to bez nasledku. Sadru ma urcite do konce prazdnin, titanove draty budou vytahovat po pul roce. Nemate nekdo zkusenost jak rychle se to po sundani sadry rozhybe? Jsem vazne rada, ze jeste nejde na gympl, to by byl tezky start.

Tento tyden jsem mela byt bez deti a chtela jsem malovat byt. Kacka s Honzikem jsou na tabore, Martinek na tyden u sve babicky a Aninka mela byt u sve kamaradky v jiznich cechach. Jak jen ja mohla byt tak blahova, ze me potka takove stesti ~8~ Ale videno pozitivne, mam cas na Aninku a uklidit doma take muzu.

Jinak Martinek je uz takove odrostlejsi miminko, bude mu brzy pet ~t~ V jadru je moc hodny, takovy dobrosrdecny, v realu je dost zivy a vsetecny, na vsechno saha, vsechno montuje, po zakazu to vzdy pro jistotu jeste nekolikrat zkusi, takze potrebuje jasne hranice. Konflikty vznikaji v podstate jen s Honzikem, jde casto o jeho hracky a neustale porovnavani jetsli maji oba vseho stejne apod. Uz je ale i spousta svetlych chvil, kdy si spolu hrajou. Myslim, ze jde o zvyk a casem se to podda, v podstate je v podobne situaci mnoho rozvedenych rodin, kdy si na sebe musi zvykat nevlastni sourozenci.

Katy, nejsi ty nahodou strelec :-) A koukam, ze zen je na listine jak safranu ~;)

Co ted Vase 11 lete slecny ctou? Ani schroupla nekolik dilu Mimonky, ale to je kniha tak na 2 hodiny, grrr.

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
12.7.2015 22:55:49
Berdo, neskonalý obdiv. Jak to zvládáš psychicky a mentálně? Myslim ho neprotěžovat ani naopak? ~Rv~g~

Jinak jak jsem tu psala o té střelbě, tak jsem v sobotu byla na svém prvním závodě LOS. Když jsem tam přišla, hned jsem vyfasovala skupinku, která jako první šla řešit snad nejdebilnější situaci z těch šesti, co tam byly. No můj čas tomu hezky pak odpovídal, protože jsem totálné zazmatkovala a ještě dostala jednu penalizaci. Měla jsem chuť to zabalit a jediné, co mě přinutilo zůstat bylo, že někteří zkušenější na té situaci dostali i čtyři penalizace. No byl tam se mnou ve stejném squadu ještě jeden kluk začátečník, tak jsme se navzájem podporovali a natáčeli na mobil, abysme pozdějc mohli analyzovat chyby. Dvakrát jsem jen díky milosrdnosti rozhodćích unikla diskvalifikaci, tak jsem radši pak už přestala závodit na čas a hlavní byly bezpečnostní pravidla, až potom přesnost zásahů a kdesi nakonec čas. Jsem ráda, že jsem nebyla poslední, nakonec myslim pěkný výsledek 53. z 59. v divizi pistole ( výsledková tabulka zde). U posledních dvou situací jsem dokonce od rozhodčích dostala pochvalu za bezpečnost, krytí a zásahy (čas samozřejmě v pr..). ~:-D
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
9.7.2015 9:21:24
Jé, Berdo !!! tak gratuluji k dalšímu dítěti ! A hluboce smekám ! Nevím proč, myslela jsem si, že je Martínek už větší ...a ty zase na MD :-)
U nás nic nového, akorát puberta je zde, ale to všechny znáte :-) Pupínky a držkatá huba :) kamarádí se spolužačkou a ta už má menses.
Na vysvědčení byly samé jedničky, ale předpokládám, že naposledy !
Zítra odjíždíme do Chorvatska...

Přeji klidné pohodové sluníčkové léto všem !

Michalo, odpočívej a přeji štěstí při hledání nového místa
Berda-Berda 12477
8.7.2015 11:23:50
Zdravim po delsi dobe z dovolene na Lipne. Jsme tu uz od soboty, pocasi jak u more. Az dnes pres noc se to zkazilo, ale ve stanu je sucho, nejaky ten tablet tu je a slunicko uz beztak vyleza :-) Byli jsme a stezce mezi stromy, nadhera! A vcera jsme si pujcili pramici s motorem a trochu to tu prozkoumali. Dnes dame asi Krumlov nebo Kostkomanii a zitra nekam na kolech. Jen me udivuje, ze je kemp poloprazdny, jen na ten prodlouzeny vikend tu bylo plneji.
Ja jsem od 6.6. na materske, Martinka uz jsme si vzali naporad. Zacatek byl narocnej, protoze musime nastavit nejake hranice, ale ted uz se to lepsi a na dovce je pohoda.
Na vyzo mely holky samy, coz me potesilo hlavne u Anicky, protoze musela na konci roku maknout a pak z toho vysledku mela radost (ja take, nebot se celou dobu tvari, ze je ji to uplne sumak :-)
Tak si uzivejte prazdnin a dovolenych !!!

Michal, drzim palce, urcite najdes! ~;((Bracha ted hledal mesic a dneska volal ze ho vzali.
Katy, ty teda dokazes odpocivat ~t~
Pisu z mobu, ipad je obsazeny, tak uz koncim....Mejte se krasne!
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
30.6.2015 11:28:20
Tak u nás Klárka jedna dvojka z češtiny a Verča 3 dvojky (zeměpis, dějepis a chemie), tak jsem nadmíru spokojená~;((~;((.

Užijte prázdniny a dovolené, já už mám dovolenou vybranou, dovolená v Řecku nádherná, vše předčilo i mé očekávání, děti si úžasně rozuměly, ani jednou se nepohádaly... krásná příroda, památky, výlety, moře... doufám že stejného názoru je i BOB :)
28.6.2015 22:53:17
Výzo - u nás klasika oba samý. Příští rok už to nečekám.
28.6.2015 22:51:45
Dádo, to teda vůbec nechápu. ~:-D

Jojo, vypnout člověk jednou za čas musí! My byli od čtvrtka dodnes na střeleckém kurzu na Slovensku. Děti jsme cestou zahodili na Moravě u tchánovců, kde budou, až dokud nepojedou na skautský tábor. Tak máme veget. ~z~ Kurz byl super, včetně dynamické střelby a pod zátěží. Vcelku zábavné bylo, když nás postavil instruktor do dvojic a kdo z dvojice udělal daný úkol pomalejc (třeba tasení, řešení závady, atd.), tak musel dřepovat nebo dělat kliky. Začalo se na pěti a postupně se číslo zvyšovalo.. ~:-D Teda holky, tak rychle jsem eště nikdy nepřebíjela. ~t~ Došlo i na trénink s krapet větší zátěží, když jsme probíhali určitou trasu se stanovišti a museli zasahovat cíle, přitom měli řešit závady, ale předtim i v průběhu byla fyzická zátěž (dřepy, kliky, bušení do lapy), točení (zráta orientace a stability), stříkal mi vodu do obličeje a ještě mě další kluk po cestě bouchal lapou, do toho oba řvali, že člověk skoro nevěděl, co dělá. Věci, které bez zátěže už dělám v pohodě, jsem najednou zmatkovala, nemohla se soustředit, a malé chybky se násobily. Zní to asi hrozně, ale fakt doporučuju si nékdy takovou zátěží projít, člověk si posouvá své limity, zvyšuje ohromně odolnost vůči stresu. :-)~R^ Podruhé už mi to přišlo jako skoro, že to už tolik nevnímám, a pak ten trénink bez zátěže mi přišel najednou hrozná hračka. ~t~ Byla tam ještě jedna holka, co skoro předtím nestřílela, taková tenounká drobounká, myslela jsem, že to vzdá, ale taky jí to chytlo, a na konci, že si taky udělá zbroják. ~:-D
BERBER+A+L+V 7963
28.6.2015 15:42:01
Míšo, když odmyslím finanční potíže, musím říct, že loni mi ten půl rok bez práce víceméně prospěl. Hlavně teda po dobu prázdnin. Tehdy jsem pochopila, proč tolik (hodně) maminek usiluje o částečné úvazky. Od října pak jedu na plný plyn, a vidím, kolik toho nestíhám.

Já si myslím, že dát si teď 2 měsíce volno, není vůbec od věci. Finančně to nebude taková zátěž, a hodně toho stihneš doma a s dětmi, a tak... a jak říkáš, i tělo a duše ti poděkuje.
A věřím, že od září/října něco najdeš!!~R^ jsi holka šikovná!
BERBER+A+L+V 7963
28.6.2015 15:38:27
A můžete mi gratulovat! ~b~
Dneska jsem pod Smrkem zanechala L i V!
L a A bych si netroufla, jsou permanentně ve při, to by si neužil nikdo.
Měla jet k babi jen L, ale pak mne napadlo, že když udám i V budu mít pracovní týden krapet snažší, a... ve výsledku i pro holky a babi to bude lepší, když budou dvě a budou si hrát.
Ty dvě si i dokáží hrát a tolik se nehádat..

Jediné, co teď řeším, je Anička první prázdninový týden, kamarádky odjetý, plány žádný..
Ale už jsem se smířila i s tím, že se bude "JENOM" flákat. No a?
Příští týden je tu moje ségra, pak maj tábor, pak zas něco. Tak si holt užije totální VOLNO!~5~
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 44179  [Dalších 43509 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.