| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Před polednem, ale u nás už po obědě...29.5.2006 12:08:13
Tak jsem se těšila, jak se dneska vyspím, Hynek včera přes den nespal, byl vzhůru od půl šesté do půl osmé, takže jsem více méně počítala s tím, že si dneska přispí. Chachá, budíček ve čtvrt na šest... Co dodat. Tak jsme vstali, byli nakoupit, na hřišti, tam sebou několikrát praštil, byl úplně jak hrom do police (u nás jasná známka toho, že je absolutně unavený). Kňoural, fňukal, tak jsme šli radši domů, po jedenácté jsem udělala oběd a už chrní.
Bob, já dneska taky opět zkoušela bezplínkování a můžu Tě ujistit, že sami poslední nebudete. Vidím posun v tom, že se nechá cca co půlhodiny posadit na nočník. Bohužel ale nic neudělá, říká, že čůrat nechce a pak když ho znovu oblíknu, je do pěti minut počůraný. Že je mokrý, mu hrozně vadí, hned to jde nahlásit, ale co mi to je platné, že... Po vyspání budeme s pokusem pokračovat. Mám vyžehleno prádlo, takže spoustu tepláků, jsem zvědavá, kolik jich dneska ušpiníme... Hakiniki, super, že se víkend vydařil. Tys načerpala plno informací a manža se alespoň věnoval Kubíkovi. Takže přínos pro Vás oba, ne? Dádo, já bych taky měla žehlit, ale asi si spíš taky dám to kafíčko :-))) |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
Re: Dobré ráno29.5.2006 9:02:38
tady zatím slunečno, chtěla jsem žehlit, ale kámoška mě vytáhla na kafe, tak to je příjemnější činnost, to nemohu odmítnout.
Od pátku jsem obarvená na červeno a ve středu si to půjdu nechat promelírovat, aby to dostalo trochu šmrnc. Bobe, přidávám se k Bóbě, ve školce jde o hraní. Ve škole je to horší, já byla zrovna ten vyrušující element, který uměl číst, psát a počítat a nebavilo mě poslouchat ty pomalé děti. Ale ve třetí třídě se to všechno vyrovnalo. Domča uměla také počítat a slabikovala než šla do první třídy a patřila tam k průměru. Když se to bude chtít učit dopředu, nedá se tomu zabránit. Vojta např. neumí (asi) skládat puzzle, vůbec ho totiž nezajímají, ani je nevezme do ruky. |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Dobré ráno29.5.2006 8:41:56
Tak noc v pohodě, Klára vydržela ve velké posteli až do rána, tak jsem zvědavá na dnešek, kde se rozhodne spát:-))
Bob - neměla bych strach, že bude ve školce zlobit, protože vše umí, vždyť tam si nejvíc hrají:-))) Ve škole je to pak jiné, vím, že kamarádky, co učí tak nemají rádi děti, které toho už hodně umí a pak vyrušují, protože se vlastně namají co učit:-( Tady vykukuje nesměle sluníčko, tak snad to bude fajn, jedu k holiči, tak se těším na nějaký sestřih (spíš jen prostříhat)! Včera jsem ostříhala i Klárku, lezlo jí to už do očí! Teď jí nějak rychle rostou vlasy,mám pocit, že je každou chvíli stříhám!! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Ahoj všem:-))28.5.2006 22:41:09
Bóbo, víkend jako malovaný, taky bych brala :) Akorát nemáme chaloupku, tak nevím, kam bych manžu s Ondrou vyhnala, ale možná by to někdy výhledově šlo ke tchýni ;))
No já vím, že se z toho nestřílí a do školy s plínama nepůjde, ale štve mě to, kdyby byly alepoň nějaké drobné pokroky, takto si říkám - co dělám šptantě?? No někdo poslední být prostě musí :( Jinak vám musím napsat postřeh mojí tchýně. Prohlásila: "Já jsem tak přemýšlela... já tak někdy přemýšlím na WC, nebo v koupelně.. (tato věta mě obzvlášť pobavila :) ) a myslím, že ten kluk bude mít ve školce poblémy, protože už to všechno umí, to co umí, se moje děti naučily až ve školce, tenkrát na ně nebylo tolik času, praly se plíny ručně...blabla .. on může být třeba do 6ti leté génius, ale pak se to může zlomit..." no celé si to nepamatuju, ale prostě v tom smyslu, že ho moc učím a že toho moc umí a pak už mu školka nic nedá, tak bude zlobit. Tak jsem jí řekla, že si nemyslím, že je zrovna génius, že mi to přijde celkem normální, že umí co umí.. ale musím říct, že mě hodně potěšilo, že si myslí, že na 2roky je velice chytrý.. a hlavně, že je to i díky mě (ikdyž mi to vlasně svým způsobem vyčetla) :))) Ono dělá hodně to, že umí dobře mluvit, musím říct, že se hodně zlepšil, básničky sype z rukávu (třeba "prší prší" umí bez chyby obě sloky). Větách občas přehodí slovosled, ale jinak je mu dobře rozumět, lidi se s ním domluví.. a díky tomu si taky myslí, že je o hodně starší. A taky se musím pochlubit, že složil puzzle (právě poprvé před tchýní), na váš popud jsem mu koupila tu knížku z puzzle, nejdřív jsem si myslela, že je totální kopyto, že to snad nikdy nepochopí, ale ta potvora to jen dělá a sválně to dává špatně, a když jsem mu řekla, že nic nedostane (nebo už nevím co to bylo), tak to složil ani nemrkl, je to hezká potvůrka. Taky vám to tak dělají? Třeba Domi to skládá sama krásně a ještě ONdru poučuje a je vidět, že to chce složit dobře a pochlubit se, ale on naprosto ne, je mu to šumafuk, akorát když mu něco slíbím, tak to hned jde a to mě na tom štve :(( |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Nedělní ahoj!28.5.2006 22:25:51
Bobe, tak od nás u Kaaczů pozdravuj.
My přijeli po sedmé do Prahy, ještě jsme jeli do Jedličkárny, vezli jsme neteř a já seděla se všema dětma vzadu, byla to síla vměstnat k autosedačce ty naše zadky a ještě se mi udělalo pěkně blbě, protože jízda na zadních místech je pro mě kritická. Vybrala jsem schránku a pěkně mi zatrnulo, protože tam byl dopis z nemocnice z Motola, tak jsem se už viděla na ozařování. Naštěstí mi jen přesunuli kontrolu z úterka až za 14 dní, tak jsem si došla s manželem do hospůdky na "džin s tonikem", abych si trochu zvedla náladu. Vojtova jízda autem byla i pro něj pěkně poučná. Když chce jít do auta nechce klíče a říká nebudu točit (tím myslí startovat) doufám, že si to zapamatuje na pěkně dlouho!! Jinak jsem ho přechválila, dnes se 2x počural. Naštěstí doma. |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Re: Re: Nedělní ahoj!28.5.2006 22:17:10
Tak mám vyřídit pozdrav od Kaaczi, pokazil se jí PC,takže půjde do opravy a vidí to na měsíc :(
S Kristiánkem to asi moc dobré není, prý od 6ti řval a nechtěl ani prso, až teď se nějak v polospánku napil a prostě se už chudák uřval k spánku :( Vůbec to Kaacze nezávidím, musí to být šílené, snad se to bříško podaří brzo vyřešit a bude konečně OK. Zítra tam jedeme po plavču pohlídat Domi, protože jde Kristy na kyčle, tak snad alespoň tam bude všechno dobré... |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Ahoj všem:-))28.5.2006 22:16:30
Tak jsem si užila báječný víkend, sraz se vyvedl, uklidila jsem celý byt, probrala oblečení, vybrala fotky, poslechla si oblíbená CD a užívala si klidu. Ráno jsem vychrupovala do půl 10!!!!!!!!!!!!!!
Děti se také vrátili spokojené a tatínek prohlásil, že tam s nima zase někdy sám pojede, že si jich užil:-)) Tak toho budu muset časem opět využít!!! Klárka dnes zalehla na své přání do velké postele a usnula, tak jsem zvědavá, co dál! Nevím, co jí to popadlo, ale chtěla tam, tak jsem jí nechala, uvidíme... Hakiniky, to je fajn, že se ti to líbilo, nových informací není nikdy dost a hlavně víš, že v tom nejste sami!!! Bob - hlavu vzhůru, za chvilku jste také bez plín a na tohle období budeš s úsměvem vzpomínat:-)) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
Re: Re: Nedělní ahoj!28.5.2006 21:51:38
Tak jsme se vrátili od tchýně, tentokrát si s Ondrou víc hrála.... a dneska jsem se válela až do půl 11!!! To se mi opravdu už dlouho nestalo, akorát to počasí :(( táhli jsme krosnu, že vyrazíme na výlet, ale nakonec jsme trčeli doma, akorát jsme šli k švagrové na narozky, tak jsme si alespoň nacpali bříška :)
Zítra má manža ještě dovču, tak si ho Ondra užije v bazénu, ve čt. byl naprosto nadšený a chtěl plavat jen s ním. Hakiniki, tak to je super, že jste si to užili, poučili se a nakonec zůstali až do neděle. Co manža šel taky na nějaké ty přednášky atd? Že ti je občas do breku je pochopitelné, držím palce, ať se s tím co nejdřív smíříš. Ikdyž nejlepší by bylo, kdyby se to za půl roku nepotvrdilo, nebo jste alespoň neměli tak přísné omezení... Dádo, ty vaše hystorky jsou opravdu šílené, už brzděte, hlavně, že se nic nestalo.. Bezplínkování u nás na bodu mrazu :((( Po vzoru Vlaďky jsem mu slíbila bagr, v zápětí zahlásil, že chce čůrat a taky šel, ale pak ho to nějak přešlo, ikdyž pod slibem bagru jde celkem dobrovolně na záchod a nemusím ho tolik přemlouvat, jinak naprosto nic :( Závidím všem bezplínkáčům! Tak jdu pověsit další pračku.. |
| Hakiniki-Kuba | 41020 |
|
|
Re: Nedělní ahoj!28.5.2006 21:28:55
Tak zdravím po náročném víkendu. Pobyt v Jeseníkách byl poučný i zábavný. Přednášky byli bezva, některé(např. s psycholožkou) se mnou docela zamávali. Na jednu stranu si myslím, že to docela zvládám, ale když pak přijde řeč na to, proč zrovna moje dítě musí mít nemoc s celoživotním dietním omezením, apod. tak mi tam bylo do breku. Ale zase jsem v tom nebyla sama. Jelikož jsem dost ukecaná, seznámila jsem se tam s pár lidma, hlavně maminkama s dětma a jejich pocity byli stejné. Dlouho to trvá, než se s tím člověk vyrovná. Kubíček si konečně pořádně užil tátu po dlouhé době, myslím, že jim to prospělo oběma. Dorazili jsme domů dneska až k večeru a jsem dost unavená. Kubik vstával tradičně v šest, s tím, že v pátek usnul až v deset a v sobotu po osmé.
|
| Hezdaps- Patrísek 11.3.04 | 33192 |
|
|
Re: Hezdaps,28.5.2006 19:39:21
Majdulko, děkujeme za skoro pochvalu za neplínkování:-)
Opravdu měří 98. Oproti jiným dětem v jeho věku je opravdu asi tak o 10 i více cm větší než oni. Už jsem to tu párkrát psala, že je to jak nevýhoda, tak výhoda. Každopádně vypadá jak 3leté, trochu hloupé a opožděné dítě, ale nám je teprve 2 a to někteří netuší:-))) |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.