| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 39363  [Dalších 39283 >>]
MajdulkaF 11941

Hezdaps,

28.5.2006 19:07:11
Patrik měří už 98 cm? Tak to jste tak o deset čísel větší než my :-) Jinak gratuluji k bezplínkování!
MajdulkaF 11941

Nedělní ahoj!

28.5.2006 19:05:15
U nás dneska dopoledne poprchávalo, zamračeno, tak jsme vyrazili ven na tříkolce - jezdit do kaluží ho baví a je to lepší než vysvětlovat, aby tam nelezl :-))) I když musím říct, že je celkem naučený, že do nich smí jen v holínkách. Na oběd ke tchánovcům, pak jsme si dali kafčo, prohlídli fotky z Egypta (byla švagrová s přítelem) a opět domů. Hynek celý den nespal, zatím je živý a v pohodě :-)))

Kaaczo, Bambiriáda musela být super, doufám, že nám to příští rok taky vyjde, letos bohužel pršelo, tak jsme nakonec nešli :-(

Bóbo, tak co sraz se školou a bezdětný víkend? Začalo se Ti stýskat? :-)))
Dáda + Vojta 6.3.04 13524

hezké odpoledne

28.5.2006 14:14:01
tady střídá šílené lijáky svítící sluníčko, ani se nedá pořádně jít ven.

Z Moravy jsme přijeli kolem půlnoci, kluci spali u babičky, tak jsem si ráno zas po dlouhé době přispala. Na Pálavě jsem popila vínečko, probrala rodinné drby a příjemně se odreagovala.

Tak jdu nacpat prádlo do pračky, nádobí do myčky a zbalit do Prahy. Vojta odpolednímu spánku moc nedal, bude k večeru už pěkně protivný.
Hezdaps- Patrísek 11.3.04 33192

Po delší době.

28.5.2006 11:21:04
Snažím se číst, ale reagovat už nestíhám. Když to náhodou stíhám, tak se mi příspěvek nezobrazí, v horším případě prostě nejde vložit:-(
Berberko, snad už je veseleji a nemáš tak špatnou náladu jako po ránu.:-)
Tady svítí sluníčko, je tedy docela zima, ale to nám až tak nevadí.
Přes den jsme úplně bez plínek, dostává jí jen večer na noc. Někdy je počuraná, a někdy zase suchá.
Je to neuvěřitelnej pomocník, vysaje skoro celý byt a člověk ho od toho musí ještě odtrhávat, dnes se mu dokonce podařilo zaťukat hřebík v podkroví, když jsme dělali sádrokarton.
Už se strašně těším až bude hotovo, protože je z toho neskutečný bordel...
Hrůza.
Máme 98cm, 13kilo.
Vítám novou maminku.
Nevím, nenapsala jsem si na co jsem chtěla reagovat, takže zase snad někdy brzy.
BERBER+A+L+V 7963

Bré Ránko....

28.5.2006 8:59:57
jeden optimistický obrázek do ošklivého dne :-/ ....

Chjo, já mám náladu:-/, sem celá rozlámaná, se mi blbě spí a to ještě nemám břicho.. v noci jsem byla asi 10x na záchodě, 3x vstávala k An, v 5h převlíkala pročůranou postel... je devět, Ani ještě vychrupuje, jí asi pujdu probudit, ikdyž bych si nejradši lehla k ní... buéé, to je den... a za okny leje a leje...
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209

SMS od Michaly

27.5.2006 21:40:44
SMS od Michaly:
"Majda má 5,85 kg, 1. očkování, prošťouchlej kanálek a v pondělí náušnice. Jířovi lezou pětky. V pátek jdem celá rodina na svatbu. A jinak se máme fajn, jen počasí!"
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209

Re: Dobré ráno

27.5.2006 21:16:16
Dádo, to je fakt nějaké divné. Nepochopila to špatně? Ať přikládá a vyprdne se na odstříkávání.

Berdo, to je mi líto. Dovedu si představit, jak ti asi je. Zkus ten Nizoral nebo jak radí Zuzka a pečlivě vyčesávat. Určitě to nebude tak hrozné.

My dnes byli na Bambiriádě a bylo to opravdu úžasný. Jenom mě mrzí, že jsme nechali doma foťák. Počasí jsme chytli naprosto přesně, při příchodu začlo svítit slunce a při odchodu už se mračilo. No, jsem z toho tak nadšená, až mě mrzí, že nejsem dítě. Tolik atrakcí a možností pro děti, jak si vyhrát, zahrát, přiučit se. Jak někdo psal, že je to jen pro velké, tak musim říct, že jsme s Dominkou našli spoustu míst, kde se bezvadně zabavila nebo pohrála. Ať už jde o získání řidičáku a jízda na tříkolce po "ulicích" na stanovišti Městské policie, nebo nafukovací skákadla, trampolína, házení plněnýma ponožkama na padajícího kosa, házení kroužků na tyčky, míčků do děr, návštěva skutečné sanitky či policejního vozu, koukání na slunce astronomickým dalekohledem, prolézání tunelem, návštěva teepee, závod motorek (odrážedel), malování obrázků, navlékání housenky (moduritových koleček na provázek), klouzačky do bazénků s míčky (a přenášení míčků tam a zpět) - to všechno během pár hodin zvládla a kdyby nemusela domů spát, určitě bychom tam byli dýl. Na závěr jsme si nacpali pupky staročeským "trdelníkem". S většíma dětma si dovedu představit, že bych tam strávila celé ty čtyři dny. Museli jsme vynechat sekci her a hlavolamů, kde bych si klidně sedla a pár hodin zkoušela různé deskové hry, taky sportovní disciplíny pro starší děti pořádané např. skautskými či turistickými oddíly jsme jen míjeli. A to nemluvím o různých keramických a jiných výtvarných koutcích, kde si děti mohly vyzkoušet všechno možné, herních koutcích s foukáním lodičky po vodě, kutálením kuličky po bludišti, vytahováním míčku provázkem aby ho pusy nesežraly, a spoustu dalších a dalších her. No už se těším, až budou děti větší.

Jo a tuším že u Klubu dvojčat a vícečat jsem zírala na úžasnou "stavebnici" z použitých víček od petlahví a závitů těch petlahví. Jde o to, že se ufiknou vršky od petlahví a slepí dva (možná i víc?) dohromady tak, aby ty šroubovací konce trčely ven. Pak se to vše nahází do krabice i s vršky a může se začít šroubovat. Některé ty vršky měli šroubky přišroubované třeba na proužek kůže.
Zuzka+Eli04+Vojtík06+Honzík10 24678

Re: Re: Ahojky o vikendu...

27.5.2006 21:13:42
taky hlásím déšt...vymalovala jsem pokojík,ale vůbec to neschne...kulhá nám pes,takže ho zítra vezu mámě,aby s ní skákla na veterinu...taky nám kulhá kůn,takže čekám veterináře i tady..hrůza...

vstávání-my naštěstí vstáváme kolem 8h,ale zato chodí spát kolem 22-23h...naštěstí mě ke hraní nepotřebuje...
ZUZKA, Máťa & Adámek 23621

Re: Ahojky o vikendu...

27.5.2006 19:09:15
Dobrý den všem. Hlásím se zase po delší době. Občas vás stíhám číst, ale žádná sláva.

Berdi, dětské seborhei se dá docela dobře pomost, u nás lékaři píší kyselinu acetylsalicylovou do olivového oleje a na noc se to nanáší tampónem a docela rychle to mizí, zkus se zmínit.

Dnes dopledne a odpoledne jsem byla na přednášce v Hradci Králové v rámci kontinuálního vzdělávání a normálně jsem tam usnula. Naštěstí jsem seděla vzadu, tak na mě nebylo vidět. Jsem ale poslední dobou nějaká KO a už jsem to nerozchodila.

Včera jsme byli s Petrem po dlouhatánské době v kině na Účastnících zájezdu a musím zkonstatovat, že mě to nijak nenadchlo. Byli jste někdo?

Ta některá slůvka, co tu rozebíráte mi připomíná, že Marťa už taky docela fajnově povídá a někdy přímo vypráví. Leze to z ní jako z chlupaté deky, musím se stále ptát, ale je to docela obstojný rozhovor.
MajdulkaF 11941

Re: Re: Ahojky o vikendu...

27.5.2006 19:01:46
Tak u nás se mraky taky honí, ráno poprchávalo, tak jsme spáchali nějaké nákupy a teď odpoledne vyrazili s krosničkou na prochajdu, za odměnu do hospůdky, Hynek si tam pohrál (mají udělanou z cisterny ponorku a je tam plno kamení a kůly, kde se dá lézt). Takže vcelku prima den.

Chacha, Kaaczo, ruku kočičíma dvířkama :-) My máme záchod a koupelnu v jednom a většinou ho tam mám nasáčkovaného. Zatím je pro mě snesitelnější u TOHO recitovat než poslouchat veleřev za dveřmi :-)))

Verono, můžu se zeptat, manžel je Němec? Takže vychováváte dvojjazyčně? To bude mít Domi velké plus pro život...

Bóbo, jen si to užívej! Však si to taky zasloužíš!!! Jinak my dneska vstávali až o půl sedmé, nádhera!

Berdo, ty strupy měl Hynek ve vlasech taky, vylezlo to vždycky u koupání, jak měl husté háro odmala, tak to za sucha nebylo moc vidět. Já to hodně mastila Ondřejovou mastí (dostali jsme v porodnici), nechala chvíli působit a pak vyčesávala. Šlo to dolů postupně. Vůbec se s tím nenervuj, tohle je naprosto běžné a Kačka tím určitě netrpí!!!
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 39363  [Dalších 39283 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.