| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 44179  [Dalších 43309 >>]
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
12.2.2015 8:56:00
Koukám do kalendáře - a svátek má Slavěna .... tak všechno nejlepší ! ~;((~x~ štěstí, zdraví, lásku, pohodu, hodné děti a manžela !!

Berdo - klobouk dolů - smekám při všech Tvých aktivitách ! Fyzicky mi připomínáš jednu mladou paní od nás z Čelákovic, mluvívala jsem s ní, když byla Kája malá - ještě na kočárku, měla o něco mladší holčičku a od těch dob má min. 2 vlastní a 2 romské děti ..... takže už mi jí připomínáš i mentálně :-) Já s ní tedy už nemluvím, ale občas jí zahlédnu ve městě nebo na FB.

Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
10.2.2015 9:38:49
Tak koukám, příspěvek co jsem napsala včera jsem asi nějak smazala, já ho nevidím ~a~.

Dádo - uf. Já řeším s Klárkou něco podobného, buď je úplně zlatá nebo vyfikne takovou scénu že se nestačím divit. A jde i o věci, které dělá běžně a pak najednou zásek a bude to po jejím. Dnes s ní jdu k psycholožce, sice neskáče z okna~n~, ale řve, dělá pravý opak než ji řeknu a jak je vzteklá tak někdy mám i strach aby si i neublížila...

BOB - jo vzpomínám na moře než jsem přijela tak se mohla přetrhnout a pak vše byl problém. Dělá to opravdu jen mně, u nikoho si to nedovolí, ba naopak se ještě víc snaží ~y~ . Ze školy jen samá pochvala, co donesla navíc, co dělá pro třídu ...

Jo a Verča včera přišla včera z hudebky že bude ještě chodit~g~~g~~g~. Že si povídala s učitelem ~g~. Sice asi nebude moc doma hrát, ale na zkoušky vím že nacvičí, u nás nejsou teda vůbec jednoduchý.

bob, Ondra 11615
9.2.2015 11:18:56
Berdo, tak to jste fakt dobří, to jsem nečekala. Držím moc palečky, ať se Martínek u vás brzo zabydlí a je to v pohodě. A kam ho uložíte? Už jsem u vás dlouho nebyla, ale myslím, že máte dva pokojíky... Takže bude chodit do školky a ty normálně dál do práce?
No já o tom uvažovala kdysi, jak jsem zůstala sama, že bych vzala nějaké dítko k Ondrovi, ale nevěděla jsem, jak to budu zvládat, spíš jsem vždy doufala v nějaké "své".
Ono se o tom kdysi víc mluvilo, jak chtěli zavřít všechny ústavy.. to mě ještě zaujala ta přechodná péče, že máš dítko jen na rok, nejlépe nějaké miminko :-)

U Dády to vím, že by Jirka chtěl k Vojtovi další, ale pak ta puberta..

Skok z okna - no těžko říct, jestli to myslí vážně, nebo jen blafuje ~a~
Aby si pak neřekl, že když mu nevěříš a jen to zlehčuješ, že ti to dokáže a na just skočí..
Já si vzpomínám, že jsem jako tenager měla takový blbý nápad, že si sednu na okno a až mamka přijde, tak budu tvrdit, že chci skočit, aby viděla, jak mi ubližuje.. ani nevím, co jsem s ní měla za spor, ale nikdy jsem to nepodnikla, tak mamka ani neví.
U nás je to jednoduché, z toho přízemí bych ho klidně nechala skočit ~j~

Romčo já si vzpomínám jak na té dovče, když byla Klárka jen se mnou, tak pohoda, zlatá holka a jen co jsi dorazila, tak začala vyvádět. Dělá to jen tobě. Dej vědět, co ti poradili.
My to máme naprosto to samé. Ondra to zkouší jen na mě, přesvědčování, pomalu ze sebe tlačí slzy, nebo je nepříjemný a hnusný, když mu něco nechci dovolit, prostě si snaží prosadit svou za každou cenu a běda, když nedovolím, ale když přijde někdo jiný, tak naprosto v pohodě, zlaté dítě.
Klasický příklad - úkoly, se mnou se div neválí po zemi, jak je to hrozné, těžké, jak to nedává a přijde Verča nebo táta a pohoda, jde napíše a nikde žádný problém! Včera tady ztropil děsnou scénu, práskal věcmi, nadával, ale nepovolila jsem. Už od pátku ví, že za víkend udělá dva úkoly, v sobotu jsem mu řekla, že to má mít do neděle do půl 4, když chtěl jít s kámoškou na bazén a co myslíte, měl stále čas a pak začal před třetí vyšilovat, že to nestíhá, že to napíše jindy. Což jsem řekla, že ani náhodou, několikrát jsem mu to během soboty i neděle řekla, že to má jít dělat, jinak nikam nejde a měl čas. No dal to z odřenýma ušima a hromadou chyb, mlácením, nadáváním a vzdycháním, jaký on je chudáček a já jsem hrozná, že ho nutím!

Katy co nová práce?
Bowling - ono je lepší jít v partě. Pak uvidí, že ostatním to taky nejde a budou v klidu :-) Teď jsem ještě viděla, že tuším v BUtovicích mají UV minigolf, vše tam hezky svítí, tak jsem si říkala, že by to nebylo marné. Měli nějaké slevy na Slevomatu.

Radikální debordelizaci bych potřebovala udělat ve svém šatníku! Jsem 3 týdny doma a neudělala jsem nic, jen je tu větší a větší bordel. Ale byla jsem nucena ležet, což jsem teda poctivě dělala. Teď si slibuji, že alespoň jednu skříň bych mohla přebrat. Už před vánoci jsem slibovala Dáše pro ty opuštěné ženy a ještě se k tomu nedostala ~Rv

Romčo jsi měla napsat, že máte u vás školu, poslala bych ti ještě jednoho žáčka :-) S Verčou Ondra nemá vůbec žádný problém, sednou si k úkolům a maká.
A řekni jí ať těch 7let dokončí, půl roku před koncem to přece nemá smysl. V úterý jí to taky řeknu, ať neblázní..
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
9.2.2015 0:01:26
už bych šla spát, ale dětičky před hodinkou vylétly na N. Zéland, sleduji flighradar :) ale do přistání čekat nebudu, závidím jim. Jestli tam Lukáš vydrží (čemuž jako matka dávám sotva 2 měsíce) tak tam musím letět.

Berdo, napíšu Ti na mail. U nás je to celých 10 let stále aktuální téma - pěst. péče a v posledním měsíci opět na denním pořádku. Já se tomu při 4 dětech bránila, ale jak jsme teď zůstali jen s Vojtou, tak jsem nějaká nahlodaná, že snad i jo, klidně i sourozence, hlavně ale ve Vojtově věku. Jen se peru s tím, že jsme si neporadili s vlastním synem (myslím Lukášovo 3 leté marjánkové období) a jak se pak budu "prát" s cizími

Jo a Vojta šel dnes skočit z okna. Musel od Pc, chtěla jsem po něm utřít nádobí a udělat cvičení z čj, za to že dostal 5,3 a 2. Takhle už i vydíral Domču v Austrálii, když mu vzala za něco notebook a telefon, šel skočit z balkonu. Tak jsem mu řekla, že ho zítra odvezu na psychiatrii a nechám ho hospitalizovat, protože nemá mozek v pořádku a já se nenechám vydírat. Řekl mi, že cizím lidem není nic do toho, co se doma děje a on nikam nepůjde. Vůbec nevím, jestli to mám brát vážně nebo to zlehčovat. Tentokrát jsem mu řekla, že mě to štve, protože si neodtáhl záclonu, když otvíral okno a málem mi ji roztrhl, příště, že nás má zavolat, že mu ji odtáhneme a dáme pryč kytky.
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
8.2.2015 23:17:30
Kdybyste někdo měl pocit, že máte doma moc Nerfek, mrkněte sem.. ~;)
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
8.2.2015 14:16:16
Berdo, tos mě teda dostala! ~8~ Tři děti ti nestačily? ~t~ No seš dobrá, já bych na to neměla už nervy. A bála bych se, že mezi nima budu nevědomky dělat rozdíly, nebo naopak ho upřednosťnovat, a že mi to pak moje děti vyčtou. Ale kdybych neměla svoje, nebo kdyby se jim něco stalo, tak vim, že bych si nějaké vzala. Ale teď už jsem ráda, že jsou velký. Konečně zas začínáme normálně žít a nemusíme se pořád ohlížet na to, co děti. V úterý jsme byli v divadle, a děti se samy krásně uložily. V březnu nemusim mít výčitky, že pojedu na týden až dva pracovně do Švýcarska, v neděli zas s manžou oba máme večer svoje cvičení, a děti se obstaraj. No Berdo obdivuju vás s Honzou, že se k tomu zavážete.

Bowling.. jste mě nalákaly a tak jsem včera vzala na hoďku děti taky. No moc jim to nešlo, hlavně Dominika z toho byla otrávená, a Kristián se po půl hoďce ptal, kdy už půjdem. Až ke konci se jim začlo trošku dařit, ale celkově nic moc. Byla tam zima a hrozně zahuleno, že jsme po té hodině smrděli jak popelnice. ~n~

Jinak jsem se pustila do radikální debordelizace Kristiánova pokoje, včetně nového nábytku s kontejnery na hračky. Ještě že si ho od včerejška vzala k sobě kámoška z vedlejší vesnice, a Dominiku si po obědě odvezli sousedi na bruslení, tak mám na to klid.

Michala, chlumany
  • 
8.2.2015 12:12:58
Bobina - Jířa na koncerty moc nechodí, pořádný důvod nevím, učitel pořád chválí, jak je šikovnej a další koncert zase nic ... loni jsem udělala už trochu zle ...... tak mi řekl, že hůř ladí sax s klavírem, sax jsme nechali opravit, poladit a stejně situace stejná .....
no je to nějak zamotaný, tak proto jsem byla ráda, že z toho školního kola postoupil .....
Jířu to loni mrzelo hodně, teď to bere víc sportovně ... a hlavně ..... jsme mu už snad vysvětlili, že je důležitější hrát pro radost :-)

Nadání děti asi mají, ale zadarmo to fakt není ... a čím jsou starší tím je to těžší ....
a občas dotlačit Majdu aby si vzala harmoniku je nadlidský úkol ... Vojta asi začne s flétnou, přijde mi, že z dětí nejšikovnější, al ezas to můž být i tím, že vidí, že všichni doma hrajou ... krom mě :-)

Berdo - ty jo to je novina :-))) vím, že už si o tom kdysi mluvila .....my jsme o tom v práci kdysi mluvili s Klimešem v souvislosti s jedním semináře ..... přeji ať se brzy vyřídí papírování a máte klučíka doma, a Honzíkovi přeji ať to zvládne !!!!!!! ~6~

Motol jj byla jsem tam s Majdou se ~s~ .... oči no uvidí se v červnu

taky vařím ~c~

8.2.2015 10:13:52
BERDO - oběd závidím~:-D, jdu vařit, už nám nestačí 1/2 kg těstovin, peču z kila mouky a druhý den nanovo... a ještě část bezlepkově~y~
8.2.2015 10:11:06
BERDO - tak ať Vám to vyjde!

Hudebka - Verče opravdu chybí málo, aby dokončila celou hudebku, no uvidím..

Bowling se úžasně povedl, holky hrály jak o život, jednu dráhu jsme měli dětskou s těma mantinelama, druhou klasika, 2 hodiny byly akorát....hlavně jsme byli v plném počtu (2 + 5~t~), což už se zas tak často nestává... takže super oslava svátku Verunek~z~.

Holky od včerejšího rána si hrají na školu~t~, Verča jim dělá paní učitelku, tolik věcí co jim nacpe do hlavy a baví je to, škola nezvládne za rok~t~! Mají úžasně vymakaný žákovský knížky, katedru, lavice, přesně daný předměty, a paní učitelku teda poslouchaj~t~.

Občanka~t~
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 44179  [Dalších 43309 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.