| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 44179  [Dalších 43299 >>]
Berda-Berda 12477
8.2.2015 8:47:50
a venku krasne snezi a my jdem ke tchyni na obed, takze nemusim variiiiit ~z~
Berda-Berda 12477
8.2.2015 8:30:19
Jira saxik, bravo ~g~ Holt geny jsou geny, ale zadarmo to take neni, cvicit se musi....
Kacka na podzim odsunuje klavir na druhou kolej kvuli gymnastice, ale tentokrat ji to chytlo a cvicila a cvicila a ucitelka ji poslala na verejny koncert, tak byla cela blazena :-) A dala to krasne ~s~
Anicka ma pred sebou take verejny koncert, hraji ve 4 na housle Humoresku, tak je to v pohode, kdyz to nekomu vrzne, neni to moc slyset ~j~
Romco, ale 7 let je prece ukonceny cyklus, to chces rict, ze to vzdala tesne pred koncem?

Bob, hlavne, ze uznje lip a ze jsi to vylezela~6~

Romco, honza se valel smichy, kdyz jsem mu rikala ontev obcance, promin~t~ Ja mela u nas take dva roky nahlasenou Macu, a ani jednou u nas nespala ~j~

Bowling jsme s detma jeste nezkouseli, tak dik za tip! My ho teda taky dvakrat neumime, tak na tom budem s detma tak stejne ~f~

Dado, dobre jste udelali!
Berda-Berda 12477
8.2.2015 7:57:46
To jsem netusila, ze ta jedna veta vyvola takovy poprask ~t~~8~ Chtela jsem puvodne napsat az to bude vyrizene, ale vlece se to...Neni to bohuzel ani bydleni, ani prsa, nastesti ani novy manzel ~j~
Chceme si vzit do pestounske pece chlapecka. Zazadali jsme uz pred nekolika lety, ale ozvali se az ted v zari, tak jsme si ho brali na navstevy a ted je zadost u soudu, abychom si ho mohli nechat. Jsou mu 4 a jmenuje se Martin. Holky jsou z nej nadsene, Honzik na nej na zacatku zarlil, ale ted uz spolu radi. A tim uz s detma koncime ~t~

Jinak jsme minule utery skoro vsichni lehli s nejakou virozou, nejdriv Ani kaslala, tak nechodila minuly tyden na skoky, Honzik si stezoval par dni na boleni v krku a pak najednou horecky, Anicce se take pridala teplota, v patek prisla Kacka take s rymou a 37C, ja se z toho vyhrabala rychle, takze jsem davala castecne praci i deti doma. Myslela jsem, ze to o vikendu dolecime, ale Ani porad stekave kasle a poboliva ji v krku a Honzikovi se udelaly v puse afty ~8~

Michalo, Motol jedine doporucuju, vzdy odbornici na svem miste. Jeste je na oci vyborna poliklinika Barandov, poradila by Ti Ivca, chodi tam s detma. A verim, ze to bude OK, to by ta lekarka plasila jinak, kdyby se neco opravdu delo ~;((
bob, Ondra 11615
8.2.2015 1:06:20
Dádo, tak ho zapiš na ten bowling, to by ho určitě bavilo. Jen aby pak jako puberťák nechodil po hospodách "trénovat" ~t~

Berdooo tak nenapínej! ~:-D

Holky já už chci ven, do práce, kamkoli! doma už mi fakt hrabe ~n~ Ale konečně se to lepší, ťuk, ťuk, klep, klep.

Michalo Jířa dobrej ~R^ a proč ho nedává moc na koncerty?

Romčo, za 7let hudebky myslím, že ji to alespoň trochu bavilo ~;) Ale jaderný fyzik je hold jiný level, jsem na ni zvědavá ~t~
A ještě budeš mít novou občanku zadara :-)

Dáda + Vojta 6.3.04 13524
7.2.2015 22:51:21
tak florbal jsme "odpískali" manžovi už ve středu ani nenastoupil do auta, tak tam dojel za trenérem sám, dveře tam má pořád otevřené, platit nic nemusíme (ale to je až to poslední) tak uvidíme v budoucnu

Teď se zaměříme hlavně na to, aby mu dr. udělala testy, jestli je v pořádku a pak něco vymyslíme.

Berdo, hezky jsi to napsala "přijmout sám sebe" to musím Vojtovi vysvětlit, až zas začne mít ty svoje stavy, že je hnusnej, blbej.... Na vysvědčení nakonec přinesl jednu 2 z čj, tak jsem mu řekla, že nemá usnout na vavřínech, protože za tohle pololetí pochytá špatné známky a bude hůř. A hned první pololetí z čj přinesl z diktátů 5,3,2 :) :)

Michalo, oční v Motole mám také jen dobrou zkušenost. My tam s Vojtou chodili, když byl malý

Bowling u nás taky vede, vloni tam Vojta slavil i narozky. Když tu byl ještě Lukáš, tak si ho brali sebou i 2x týdně, takže občas porazí už i nás, teď mě tak napadlo, že kousek odtud je dětská liga, že bych se ho mohla zeptat, jestli nechce místo florbalu alespoň tam.
MajdulkaF 11941
6.2.2015 19:39:02
Naše děti milujou bowling. Dokonce dostali každý jako dárek pod stromečkem poukázku. Velké nadšení!

Michalo, Jířovi gratulujeme k postupu do dalšího kola a držíme palce, aby byly oči O.K.!

U nás je celý den strašný vítr, jsme úplně zabednění, ani na mikroventilaci se okna nedají otevřít. Hezký víkend všem!
Michala, chlumany
  • 
6.2.2015 18:05:18
Bowling je teď můj sport ,..... dokonce hraju LIGU :-))))))))))))))))
občas jdeme i s dětmi ....dají se jim nastavit mantinely ... nepadají koule do koryta :-)))

začínáme jarňáky

Jířa jj ale taky má občas krize ... jsem ráda, že postoupil, neb učitel ho nedává moc na koncerty .... ale beru to sportovně .....

asi půjdu do kina ......

hezký víkend ~R^
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
6.2.2015 14:19:25
Jiřa - je dobrej~g~ , po tatínkovi~:-D

Verča takhle před 3 lety postoupila s klávesama do celopražského kola kde byla třetí a v pondělí mi vyčetla že hrála 7 let jen kvůli mně, že ji to nikdy nebavilo~q~ . Ale včera jsem přišla domů - na stojanu noty, potah z kláves sundanej, si myslím že hrála~t~, ale jinak jí to vůbec nebaví~a~.

BOB - tak ať už jsi brzo fit!!!

Jsem objednala na sobotu bowling, s dětma jsme ještě nehráli, tak jsem zvědavá..
Michala, chlumany
  • 
5.2.2015 21:14:20
Jířa postoupil ze školního kola do okresního v saxu ... :-)
bob, Ondra 11615
5.2.2015 21:07:16
Ahoj holky, nevkládalo mi to příspěvek ~Rv¨

Berdo co za novinku?? Stěhujete se, nebo budete mít další mimino? :-)

Já jsem už tři týdny doma se zápalem plic ~n~ A ještě mě nechala doma, ukecala jsem ji, že se přijdu ukázat už ve středu a ne až v pátek jak navrhovala, tak snad už to bude dobré. chjo
Katy noha zatím nic moc, díky té nemoci jsem vůbec nebyla na rahabilitaci ~Rv

Dádo já bych tam Vojtu nenutila, on není takový, že by něco bojkotoval z pohodlnosti, tam se něco muselo stát.. Buď zkuste jiný klub, kde si najde kámoše, nebo jiný sport.

Michalo tak uvidíte s tím okem, hlavně, že se to řeší..
[<<Předchozích 870] Názory 871880 z 44179  [Dalších 43299 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.