| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 44179  [Dalších 43289 >>]
Michala, chlumany
  • 
4.2.2015 16:22:13
jojo uvidíme ... co z toho bude .... ~;((~;)
Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
4.2.2015 10:00:43
Míšo - Motol a oční - tam to mám prolezlé já od mých 2 let až to vše skončilo operací očí cca v mých 10 letech. ...Tam jsou fakt profíci, chodím tam s oběma holkama, Verča už 4 D, Klárka brýle na blízko... snad to nebude potřeba, případně ti doporučím doktora co chodí holky i já v Motole - úžasnej a strašně milej k dětem...

Úkoly - to jsi dobrá s češtinou, já někdy fakt tápu a nejsem si jistá~a~. Ale zase doučuju celý sídliště chemii~g~.

Michala, chlumany
  • 
3.2.2015 18:45:14
tak včera sem byla s Jířou na vyšetření očí ... MUDra měla nějak podezření na zvýšený oční tlak .... což se nepotvrdilo ....ale jiným vyšetřením se ukázalo, že má asi nějaké změny na očním pozadí .... jedno oko mu vyšlo docela k.o. .... to co dělal první .... musel 10 minut čučet jedním okem do přístroje na jeden bod a mačkat joistik, když viděl světýlko, záblesk .... prostě test na oční pozadí ....

tak jsem dnes mluvila s MUDrou a říkala, že test mu v červnu zopakuje a kdyby to vyšlo opět takhle tak by nás poslala na jiné vyšetření do Motola ......

na rovinu slovo Motol ve mě tedy nevyvolává moc dobré pocity, takže uvidíme .... v rodině nic nemáme, tak doufám, že to bude ok
Michala, chlumany
  • 
3.2.2015 18:40:42
Romčo, daří se :-))))

Hudebka, jestli jsou solidní, tak vrátí, u nás převádí na sourozence ..... škoda, že nevydržela .... mohla by mít po těch letech ukončení cyklus ??? hm ... ale jako jadernému fyzikovi je to asi k ničemu :-))))

Úkoly z ČJ -
já kontroluji gramatiku a Jirka háčky, čárky ..... a máme jedničky :-))))
když Jířa nedá k podpisu, tak klidně dostane i 3 uf ... ale většinou háčky, čárky .... njn

Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 65974
3.2.2015 9:36:09
BERDO, asi vím ~z~. Co to kafe

Dádo- taky bych ho tam asi už neposílala. Ať dělá prostě jiný sport co ho baví. U nás Verča vystřídala sned za 5 let všechny sporty, u ničeho nevydržela více než pololetí.... jen si musela místo jednoho zrušeného sportu vybrat jiný právě kvůli pohybu.

Verča včera u nás skončila asi po 7,5 letech s hudebkou, chápu že má jiné zájmy (prý bude jaderný fyzik~t~) Hlavně to mohla říct dřív než jsem zaplatila druhé pololetí~a~. Jsem zvědavá jestli ji učitel ještě nepřemluví, prý do hudebky zatím chodit nemám se ptát na vrácení peněz - teda podle mě to asi ani už nepůjde~a~. Může si hrát co chce, ale jak necvičí tak není zvyklá že něco pak neumí~a~

Pak Klárka včera mi dala sodu, že skoro všechny úkoly když opravuju z češtiny že ji tam nechám aspoň jednu chybu, tak jsem ji marně vysvětlovala že čeština není moje silná stránka a strašně se divila že maminky prostě musí umět všechno~z~. Bulela jak alík že to chce mít vždycky správně a dostat 1.To nevím jak to udělám, včera opravovala úkol Verča~t~

No a do třetice jdu včera na úřad, kamarádce jsem dala trvalé bydliště na chvíli k sobě aby ji děti vzaly do školky a úřednice ustříhla roh občanky mně a ne kamarádce~q~. A pak se ptala jestli mi to nevadí a že jestli občanku budu 14 dní potřebovat. Jsem nechápala, jsem říkala že každý den jezdím autem, tak musela vypsat že mi roh omylem ustříhla ona ... jen ta pruda kam to budu muset pak všude zase hlásit.

~3~
BERBER+A+L+V 7963
3.2.2015 6:31:39
Mne napadlo akorát stěhování.. ~d~
Michala, chlumany
  • 
2.2.2015 20:56:18
potvora jedna :-))))

napověz alespoň !!! :-))

studium, změna práce, nový prsa, blond vlas ??? doufám, že u Vás vše ok ~s~
BERBER+A+L+V 7963
2.2.2015 18:38:18
Nakousne, a neřekne, co??

Berda-Berda 12477
2.2.2015 9:16:23
Teda Dado, to bych ho tam uz nenechala chodit ani minutu. Uz byl statecny dost, kdyz se rozhodl po tom soustredeni chodit dal. Dohodla bych se s trenerem na vraceni penez, druhe pololeti zacina teprve dnes, tak by snad nemel byt problem. Pokud ano, dost bych se nastvala a rekla mu cosi o neschopnosti predchazet takovehlemu chovani v druzstvu. A to je skolni florbal? On ty kluky zna i od jinud? Ve tride si rikala, ze je v pohode, tak je mi divne, ze tady je najednou takovy problem. Ja jsem to tedy resila i s maminkama tech holcicek. Sikana se proste musi resit! Vojtu vystipou a najdou si dalsi obet...
Drzim palce, i na ty testy....~;((

A rozhodne si myslim, ze telesna konstituce je vicemene dana geneticky. A pokud clovek zije zdrave, ma vyrovnany prijem/ vydej, sportuje a nema zadnou poruchu, muze byt i pri vyssi vaze v dobre fyzicke kondici. Naopak nekdo prirozene hubeny, kdo na to hresi a nesportuje a spatne se stravuje na tom muze byt daleko hure. A nemyslim si, ze kazdy ma dano byt stihly, proste jsou i lidi silnejsi a nic s tim nenadelaji, leda, ze by drzeli drasticke diety, pak uz ale paradoxne smeruji k podvyzive. Holt maji ted smulu, ze vede kult extremni vychrtlosti, pred par stoletimi tomu bylo jinak... Samozrejme jsou i lide vyzrani, takovy ministr vnitra Chovanec, zhubnul 75 kg a to porad jeste neni hubeny ~8~
Podle me je dulezite, snazit se zit zdrave a se svoji vahou se smirit a prijmout sama sebe. Je hloupost se cely zivot trapit ( ze jsem treba nevyrostla o pul metru vic ~j~
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
1.2.2015 22:44:55
s trenérem už jsme to řešili, řekl nám, že Vojta je zvláštní, tichý, samotářský (přesný opak než ve škole). V létě jsme řešili šikanu na soustředění, to ho stěhovali i na jiný pokoj. Já mu letos říkala, že jestli na florbal nechce, tak nemusí, protože jsme loni fakt zažívali kruté časy, hlavně v momentě, kdy někde spali. Ale sám řekl, že to ještě zkusí, teď je to v té fázi, jak jsem psala. Řekl nám, že klidně bude chodit každý den na tenis, ale na florbal ne.

ad obezita - s dr. to řešíme, čekáme na vyšetření štítné žlázy, jestli něco nezdědil po mně. Co se týká jídla, tak u nás doma nic sladkého nenajde, nekupujeme, pije jen vodu, bombóny, čokolády.. nejí, nechutná mu to a nikdy to nejedl. Nejí knedlíky, omáčky. Jeho jídlo doma se skládá hlavně se zeleniny a masa, kapesné má 50kč na týden a to si šetří na nový notebook (chce nějaký za 25tis - chichi) takže ani neutrácí a on šetřit fakt umí.
Dnes jsem mu říkala, že když je florbal zaplacený do června, že by to měl dochodit, ale v tom momentě je to fakt šílený hysterák, že nemůže ani mluvit jen brečí a brečí
[<<Předchozích 880] Názory 881890 z 44179  [Dalších 43289 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.