| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
Re: Ahojky o vikendu...27.5.2006 12:44:41
Tak se hlásím z bezdětného víkendu:-)) Je to paráda, včera jsem vlítla do města, obstarala vše co potřebovala, a večer jsem probírala dětem hračky, věci na sebe a trochu jim to tam dávala do kupy. U toho jsem poslouchala svůj oblíbený NEREZ a Hapku s Horáčkem a vůbec se mi nechtělo jít spát:-))) Šla jsem až o půl 2!!! Musím toho využít, že si ráno můžu pospat:-))
|
| Verona | 12985 |
|
|
Ahojky o vikendu...27.5.2006 12:07:05
Tak se opet ozyvam a i kdyz se tu moc nechytam neco napisu.
Nas Domi se ve vecernim spani hodne polepsil,jde uz automaticky do sve postylky a nevyzaduje jit do nasi.Pak mu prectu pohadku a hladim ho u toho,nekdy mi do tech 20 min usne a vcera jsem odesla a jeste nespinkal,chvilinku pofnukaval,ale pak usnul,tak mne to potesilo,tak uvidime,jestli to bylo jen vcera a nebo nam svitlo na lepsi vecery... Co se tyka povidani,tak malej zatim rika jen velmi jednoduche vety a nebo spojeni dvou az tri slov.Neco rika spravne a neco take komoli.Take jsou veci,ktere mu prijdou v nemcine jednodussi,tak to rika nemecky napriklad misto vajicko nebo vejce rika aj(ei),misto zmrzlina ajs (eis),misto horky,varici hajs(heiss),misto miminko rika bejby (baby) atd. Takze pak je veselo.... Pres den uz je uplne bez pliny a davam mu ji jen na spani a kdyz nekam jdeme a to si casto rekne ,i kdyz ji ma,tak musime stejne na zachod nebo travy :-) Nevim,co bych jeste napsala,tak se mejte krasne a preji hezky vikend. |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
Dobré ráno27.5.2006 9:34:32
tady od včerejška pořád deštivé.
Berdo, u nás to míval Lukáš a jediné co nám pomáhalo bylo obyčejné máslo, ale zas ta hlavička srašně smrděla. Vojta to měl první 4 měsíce, na kožním nám řekli Nizoral šampon jednou za 14 dní a zabralo to. Vojta ocásek taky není, někdy ani neví, že jdu z místnosti pryč. k tomu kojení,mě právě překvapilo, že ani mimča nepřikládají, švagrovou už prý hrozně bolí prsa, tak odstříkává ve sprše, což si myslím, že je škoda |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
Ach jo :-(27.5.2006 0:14:38
Vecer jsem umyla Kacce hlavicku a ta seborrhea ji najednou vylezla uplne vsude kde ma vlasky! Nejsem zadna cita, ale neudrzela jsem se a zacla jsem bulet jak zelva. Kdyz ma vase krasne miminko ve chvilce "plesnivou "hlavicku, to je moc i na me. Vim ze ji to nevadi, pry to ani nesvedi, ALE...pomoc, proc prave my.
Na I-netu jsem nasla, ze to ma nejpozdeji do roka zmizet, ale rok prece neni tak kratka doba, ach jo. |
| jituše | 40446 |
|
|
Re: Re: Re: Barvy a básničky26.5.2006 22:15:10
Směju se tu tomu,jak strká ruku dovnitř kočičíma dvířkama.Fakt dobrý.
|
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Re: Re: Barvy a básničky26.5.2006 22:04:14
No Dominika je vcelku samostatná a jako ocásek jí nemám, ale záchod jí teda láká taky. Když se tam nemůže nacpat se mnou (to už má dlouho zakázané), tak nejenže stojí hned za dveřmi, ale strká mi dovnitř ruku kočičíma dvířkama! :D A jak se u toho mám sakryš klidně vyprazdňovat?! ;))))))
|
| jituše | 40446 |
|
|
Re: Barvy a básničky26.5.2006 21:57:43
Jo Majdulko,zrovna tak u nás.Na záchod už jsem ho trochu odnaučila,tak na mě alespoň čeká přede dveřmi.Ty básničky a písničky zrovna tak.....Dneska u nás"jelo" "Neťukej a neťukej náš táta je divokej"-a pak ještě dodá "prase divoké"
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Re: Re: Kojení nekojení26.5.2006 21:52:53
Tak to jo, jsem to špatně pochopila... To víme přece, že ze začátku je tam jen to mlezivo...
|
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
Re: Kojení nekojení26.5.2006 21:49:54
No já to nemyslela s kojením! Přikládat často, to určitě, ze začátku po dvou hodinách. Ale pokud se netvoří mlíko, tak ty tři dny to prý nevadí a nemusí se přikrmovat.
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
Kojení nekojení26.5.2006 21:47:25
Tak o tom taky slyším poprvé, vždyť nám říkali přikládat co nejčastěji, aby se spustila laktace. To je fakt vůbec nepřikládají? A co ty maminy, to rozjíždí laktaci odstříkáváním, nebo jak? Fakt teda koukám...
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.