Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
29.1.2015 17:24:39
užij si víkend!!!
|
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
29.1.2015 17:23:55
U nás taky oba samé. U Hynka hrozila dvojka z tělocviku - jsem fakt ráda, že mu nezkazili vysvědčení. A u Radima jsem se bála češtiny, protože jeho písanka je občas vážně tragédie... Už se těšíme na další ročník, kdy se nebude hodnotit krasopis...
|
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
29.1.2015 16:51:51
Ahoj všem, tak u nás Klárka samý, Kuba v 8.třídě 6 dvojek, takže vyznamenání, jsem převelice spokojená
Klárka se hned vybrala sedací pytel do pokojíčku a Kuba váhá, zda si něco vybere, nebo bude chtít finanční podporu![]() Teď jsem jim zamávala a jeli s taťkou na tatínkovský víkend do Deštné na lyže!!! Hurá!! Už jsem si naplánovala tolik akcí, že nechápu, jak to vše do neděle stihnu ![]() Gratuluji všem k vysvědčení ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
29.1.2015 15:09:39
Tak hlásím Verča samý a pochvala třídního učitele za samý, Klárka jedna dvojka z češtiny. Pro zajímavost jsem našla svoje vysvědčení - v prváku na gymplu jsem měla 5 trojek, hafo dvojek, v páté třídě 5 dvojek
. |
| Michala, chlumany |
| • |
28.1.2015 22:42:55
Co čte Jířa ve škole ani nevím, ale co čte doma vím přesně - časopis rybář, kniha enc. ryby v ČR, na youtube "rybáři" .... ovšem co si napíše do deníku těžko říct
))))))))))))))Jinak četl Jířa od Vánoc Mikulášovi patálie, atp. a to ho bavilo. |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
28.1.2015 15:58:42
Jsem tu taky, ale nějak nebyl čas něco napsat. Celý leden se potácíme v nemocech. Nejdřív Radim, pak proběhla naší rodinou střevní chřipka a teď pro změnu leží doma Hynek. Doufám, že už mu zítra bude natolik dobře, aby si došel pro vysvědčení
![]() U obou dvou to budou buď samé, max. jedna, dvě dvojky. Sama nevím, jak se nakonec učitelka rozhodne. Co čtou Vaše děti ve škole? U Hynka teď dočetli Boříkovy lapálie (což ho prudilo, neb jsme to četli spolu doma) a teď se chystají na Robinsona Crusoe. Si vzpomínám, že jsme ho na základce taky četli v páté třídě (některé věci se nemění). ![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
27.1.2015 21:49:06
ale už funguje
)))))))))já měla hezkej víkend - sobota celá rodina bruslení, na zimáku bylo málo lidí, tak to bylo fajn ... a v neděli sem byla neplánovaně v Praze na Zimní královně ... známým zbyl jeden lístek, tak sem doma dostala volno ... včera kosmetika .....a večer sem udělala super kynutý buchty mňam )))v pátek jdeme na ples, tady ve vsi, tak už se docela těším ..... v práci vcelku pohoda, tak dodělávám resty ..... děti ok ... Majda bude mít myslím samý, harmonika ok .... ale umí dělat super scény úúúááá ..vyhrožuje, vydírá ....např. v sobotu chce na dětský ples, kde má se zumbou vystupovat ... a mě se tam tak nechééé ... no budu muset jít ....slova pořádek a úklid, cizí slova uf .... Vojta je odveden ... budoucí prvňáček ... jen má uvolňovat ruku a vybarvovat ... no bylo to dojemný poslední dítě u zápisu .... občas má super hlášky a je to pořád mazel, co že fajn )) jo a vybíráme taškuJířa mít samý rozhodně nebude ... z jedné dvojky na konci loňského šk. roku skočí na dvě až čtyři dvojky ... hmm ... a myslím, že zaslouženě ... prostě se došel k názoru, že i dvojky jsou hezký známky uf .... no a jede v rybařině, chodí na rybářský kroužek, čte časáky, knížky, na youtube rybáři atd atd ... na jaře bude dělat rybářský zkoušky .... chodí na karate ... tak na jaře asi taky první zkoušky .... a příští týden jde na soutěž se saxofonem ... ale je to jen místní a uvidíme zda postoupí ..... a jinak vcelku ok ...![]() já chci psa, a v půlce února se narodí ) jupííí .....ještě jsme bohužel nevyjeli na lyže :-/// tak snad se zadaří mějte se a ahooj všem ![]() |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
27.1.2015 8:17:19
Prej nefunguje Facebook.. tak kde jste?
![]() |
|
|
27.1.2015 8:15:21
Huuuu.. je tu někdo?
Sakryš... se tu začínám bát.. ![]() |
|
|
24.1.2015 9:54:53
Jo, moji prarodiče spolu byli přes 60 let a totál ponorka, babička na dědu nadávala 24 hodin denně. Kdykoli jsem tam přišla na návštěvu, tak jsem neposlouchala nic jiného, jak děda je línej, nic jí nepomůže, furt po ném musí uklízet, prát, poskakovat mu.. Jenže ona si za to mohla dost sama, protože ho nikdy k ničemu nepustila, ani kafe si sám neudělal, nádobí v životě nemyl ani lžičku ani blbej hrnek, nikdy nic neuklidil, natož aby pomohl s vařením třeba. Na návśtěvy nemohla, protože "děda musí mít v 18:00 na stole teplou večeři" a ohřát si jí neumí. A když jsme jí to říkali, tak vždycky jen povzdychla "nojo starého psa novým kouskům nenaučíš". Pak se to s dědou zhoršovalo zdravotně, nemohl už chodit, kálel do postele, a ona mu de facto v 87 letech dělala ošetřovatelku. Z čehož byla totálně na dně a zoufalá, brečela mi pravidelně do telefonu, až se pak podařilo konečně sehnat nějaké ošetřovatelky, které jí pomáhaly. Před pár týdny děda zemřel, a babička začla "jak jí chybí, jak je v bytě sama..", a pro změnu zas furt brečí.Člověk by řekl, že by se jí mělo ulevit, když na něj imrvere nadávala, že konečně může třeba do divadla, dělat věci co nemohla, věnovat se vnoučatům a pravnoučatům (těch má už 6!), ale je to spíš horší, teď dokonce přestala jíst, a tak musela do nemocnice na kapačky. Holky já když to vidim, jsem tak vděčná za svého manžela, a až budu stará, tak si budu užívat, dokud budu moct.
Dádo, jak proběhlo vyšetření? Kdy budeš vědět výsledky? Bobino, co noha? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.