Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
21.1.2015 23:25:15
je to smutné, že si lidi na "sklonku" života neumí ten život užít. Naši jsou spolu 48 let, strašně se dřív hádali, táta se i několikrát odstěhoval kvůli máminým aférkám, my s tím se ségrou hodně trpěly, nebylo to vůbec růžové. Jak jsme se odstěhovaly, tak naši žijou jak milenci, jezdí na dovči, mamka taťku opečovává, naprostá pohoda, tak snad už jim to tak vydrží. I Vojta je hodně semknul. Dřív jsem měla mamce za zlé, že nechtěla hlídat, žila si svým životem. Teď jí chápu. Ještě jí nebylo 40 a ségra (ač mladší než já) z ní udělala babičku, za 3 roky já a do 45let měla 4 vnoučata a ona chtěla žít. Mně je 47 a vnouče bych nechtěla ani za nic, byla bych hnusná nepříjemná babizna, chci taky žít svůj život. Jenže tím si všichni musíme projít, abychom to pochopili. Ještě že moje vnoučata budou mít dědečka - medvěda brtníka, který už se těší. Nechápu. Já budu žít a on hlídat vnoučata :) :)
Holky dík za podporu, už to chci mít za sebou. Asi nikdy jsem se netěšila do nemocnice víc než teď. |
| Michala, chlumany |
| • |
21.1.2015 21:28:59
no Bobino naši jsou spolu skoro 43 ..... a někdy žasnu ... ale zas poslední dobou jsou důchodci vcelku v klidu ......vlastně mi přijde celej život, že se k sobě vůbec nehodí
))máme za sebou zápis - Vojta .... téměř mě to dojalo ..... vysvědčení .... Jířa má 4 předměty 1-2 .... tak se do toho "opřel" a začal s trojkou z matematiky ... no coment .... ale o muškaření toho ví dostatečně ...uf je to nějak hektický - konec pololetí, přehrávky, práce .... počasí mi leze krkem blééé v dubnu budu mít konečně (SNAD) psa .... jupííí ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
21.1.2015 19:31:13
No Dádo, že bych tě nepoznala na svahu, to by musela být fakt velká náhoda
![]() Zítra budu držet palečky už od rána, aby ti to dobře dopadlo ![]() ![]() ![]() ![]() Mamka je nešťastná, to já moc dobře vím, ale prostě nemám jak ji v tom pomoct. Je to mezi nimi na kordy, neustále se hádají a to kvůli naprostým maličkostem, doslova kvůli hovnu, když to tak musím napsat Mamka nás sekýrovala celé roky, takže když přijedeme na chvíli, tak jsme jako návštěva, když na déle, tak se vrací do starých kolejí... já už jsem rezistentní a nedovolí si tolik, takže nastupuje na Ondru. Viz naše poslední dovolená, prostě už ji nevezmu, nemám to zapotřebí. Taťka roky nic neříkal, ale poslední dobou vyskakuje naprosto na vše co mamka řekne, takže je to fakt síla. Někdy musím přiznat, že zbytečně. Taťka utíká na zahradu, kde má kamarády, jenže tam popíjejí, takže přijde náležitě upraven, což je zase voda na mamky mlýn a tak dokola. Prostě totál ponorka. Jsou to moji rodiče a jako dítě jsem si to nedovedla představit, ale teď říkám, že by měli jít od sebe. Akorát mají jeden byt, teď si mamka vymínila rekonstrukci, což taťka celkem bojkotoval, ach jo, je to prostě na prd. Kdyby šli od sebe, myslím, že by si mamka mohla najít někoho k sobě a zklidnilo by jí to, to bych jí moc přála. A taťka by se upil.. Já se s ní nehádala, já jsem jí jen řekla, že vím, že je nešťastná a je mi to líto, ale že si to nemusí vybíjet na nás a hlavně Ondrovi, že pak brečí, že ho babička nemá ráda a mám obavu, aby tam chtěl na prázdniny... Tak se urazila, co jako Ondrovi udělala, že mu nic nedělá. njn. |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
21.1.2015 11:15:49
Katy, dost dobrý zážitek!
Musím přiznat, že bych měla dost velké zábrany se svléknout. Seš dobrá, žes to dala!Dádo, myslím na Tebe a zítra ať Ti to dobře dopadne!!!!!!!!! ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
20.1.2015 22:01:22
Bobino, já bych se válela smíchy, kdyby my dvě jsme se nepoznaly na sjezdovce v helmách, brýlích.... ale i to se může stát
Katy, nemysli si, také mám občas splín. Jsem zamčená v koupelně, aby mě Vojta neviděl, bulím a říkám si, proč zas já. Přitom to vůbec nemusí být nic vážného, ale ta nejistota je strašná, takže se fakt už těším, až to bude za mnou. Letos jsme ani nechtěli jet na hory, hodně nás stála ta Austrálie, ale manža ví, jak to s Vojtou strašně chceme, tak to celé zařídil sám, dokonce máme hotel, kde nemusím ani vařit. Ono to dokonce ani nejde, protože tam není kuchyňka. To budou moje první hory, kde budu jen lyžovat, odpočívat - to asi víc, protože díky mému zdravotnímu stavu, jsem teď jako moucha, popíjet svařáček a bavit se. Zrovna ve vedlejším hotelu je ubytovaná celá banda lidí z Pálavy vč. mojí tety a strejdy z Vídně, tak o vínko a zábavu nebude nouze. Bobino, ještě mě napadá k té tvé mamince, vidí vás tak strašně málo a pak se tak chová, není třeba nešťastná a pak to odnášíte a nebo nežárlí na tebe, protože máš s tatínkem mnohem lepší vztah |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
20.1.2015 20:53:40
No jasně Michalo, myslím, že celkem všechny z vás
![]() |
| Michala, chlumany |
| • |
20.1.2015 14:03:06
ty Bobino mě by si snad poznala ne ?
)))))))))))))) |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.1.2015 23:05:58
Michalo a Berdo supr PFka
![]() Katy tak Domča je dobrá s tím klukem a ty se ani půl roku nezeptáš Tak třeba proto je teď v pohodě ![]() S Kikim ti rozumím, to u nás to skončilo propáleným linem... Nejdřív tvrdil, že mu spadly bouchací kuličky, což jsem se na více místech ujistila, že je to tolální blbost, tak pak z něj vylezla pravda, že obalili pinpongáč do alobalu a zapálili. Chtěli to vyhodit z okna, ale nějak jim to spadlo a výsledek máme vypálen na zemi o což mi nejde, spíš, co se mohlo stát...Tak teď jsem četla se zatajeným dechem, jak to Katy dá, ale věřila jsem od začátku! ![]() ![]() ![]() jsi prostě JEDNIČKA ![]() ![]() a to bezpečnostní opatření fakt síla! Ale zase ten certifikát bude mít dost dobrou váhu ne? Pche pak že v IT excelují hlavně chlapi![]() ![]() Katy tak u tvého popisu návštěvy aquáče se tady válím smíchy teda resp. kašlu smíchy, jsem se málem udusila ![]() No Ondra vyrušuje ve škole a prudí i doma, tak nevím On je teda zlatý, když mu "jdu na ruku", když neřešíme školu, úklid a tak, ale jak se dotkneme školy a potřebuji ho někam "dotlačit" tak hrůza a děs. Nejlépe funguje něco za něco - ukliď stůl, napiš úkol a pak můžeš.. ale to se nedá vždy a u všeho.No jinak já jsem se ještě nezbavila berlí po operaci a dnes jsem vyfasovala ATB na 14dní, prý zápal plic. Byla jsem dost v šoku, protože už "ležím" od čtvrtku, sice se to moc nelepšilo, ale ten kašel jakoby ustal. Tak jsem měla kapku pochyby, jestli fakt a dneska večer se kašel vrátil opravdu ve výživné formě a mám pocit, že vykašlu plíce. A to jsem si ještě nevzala ten prášek na vykašlávání, to se pak těším na ráno ![]() vánoce jsme prožili celkem v poklidu. Letos jsem ohledně vánoc nedělala naprosto nic, ani stromek jsme neměli (máme nazdobený fíkus ) maminka se o vše postarala. Ale mé obavy se naplnily, takže ač jsem se fakt snažila, tak už jsem to zrovna na Silvestra nedala (po 3 týdnech) a mamce jsem něco řekla (neustále tam všechny sekýrovala, hlavně Ondru,ale opravdu zbytečné dusno a nedopřála mu klidu). Tak se se mnou nebavila, ale co jsme odjeli a voláme si tak mi přijde milejší a vstřícnější než dřív, tak třeba to i k něčemu bylo...Mezi svátky nás vždycky odpoledne vyzvedl přítel s dětmi a jeli jsme něco podniknout. Resp. oni podnikali a já dělala provianťáka s berlemi a batohem Setkání Majdulky s Berdou dobrý Já nevím, koho bych nepoznala, je teda pravda, že Majdulku jsem neviděla ani nepamatuji a ještě třeba v čepici ![]() Z přespolních jsem před vánoci viděla akorát Macinu, když se u nás zastavili a když nepočítám Dádu, na kterou koukám celé dny tak jsem vás viděla naposled na posledním srazíku u Katy. Byla bych pro nějaký jarní sraz! |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.1.2015 22:19:22
Jooo vzpomněla jsem si na hesloooo
![]() ![]() Holky omlouvám se, že jsem tu tak dlouhoooo nebyla.... jdu vás dočíst, je toho tady dost, jste se činily ![]() |
| bob, Ondra | 11615 |
|
|
19.1.2015 22:17:55
d
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.