Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
18.1.2015 22:59:14
Dádo držim palce na to vyšetření.
Seš dobrá, že to takhle zvládáš, já bych byla asi už na mašli. Jsem hroznej nervák, když jde o zdraví. Budu na tebe myslet.A s tím Vojtou.. prý se říká, že když si to děti "vyberou dopředu", tak ta puberta neni tak hrozná. Ale nevim, jestli mě jen někdo neutěšuje. Dominika má teď období, kdy je totálně zlatá. Jak byla na zabití kolem prázdnin, tak teď je to samé "maminko, já tě mám tak ráda". Tak ćekám, kdy jí to zas přejde a bude to zas na diazepam. ![]() |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
18.1.2015 21:41:48
Romčo, nevím co je lepší, jestli má zlobit doma nebo ve škole. Ale co nadělám, každé dítě je jiné, Lukáš nosil také denně poznámky, že vyrušuje, doma zas byl totální "flegmouš", ten nebyl ani drzý, udělal si svoje a šel na fotbal no a pak nám to ukázal na učňáku a to stálo za to. Tak nevím, jestli Vojta už nám to nedává po malých kapkách, abychom věděli do čeho jdem. Holky, kdyby mě to mělo čekat jako s Lukášem, tak si myslím, že už to nedám.
Ve čtvrtek už jdu konečně na vyšetření s tou bulkou v krku, tak snad do konce měsíce budu vědět jestli je to zhoubné nebo ne. Už bych to chtěla mít za sebou. Jo a ještě jsem se chtěla zeptat, určitě to někdo bude vědět, ale my jsme s manžou "mimo mísu" byli jsme dnes v parku a tam byly takové jakoby velké železné koše - řetízkové, pak v jednom místě nějaká destička. To je nějaký druh sportu? Už jsem to viděla i v Brně a různě po jiných městech, ale absolutně se nechytám Katy, dobrý, že jste si to užili. Vojta tam chce jít také (byli jsme tam jednou) ale na aquapark se narodil špatným rodičům. Já si vždy něco přinesu i kdybych se tam snad jen dívala a do vody vůbec nešla. Tak to bojkotuju. Kámoška slíbila, že si ho někdy vezme, ale už to slibuje 2 roky tak nevím, jestli pak už nepůjde sám s kámošema. |
|
|
18.1.2015 18:58:30
No Romčo, s tebou se nemůžu srovnávat, ty míváš doma třikrát víc dětí než já. To věřim, že pak na nějaké studium už nezbyde místo. Já vůbec tady obdivuju triplematky (a vícematky jako Asha považuji za svaté, jinak nechápu, že to dávají).
Michalo, ještě neříkám, kam jdu, neb ještě nemám podepsanou smlouvu a v tomhle jsem pověrčivá. Je to nicméně velká mezinárodní firma a budu tam řidit IT projekty. Ale táhne se to hrozně, už v prosinci mi řekli, že mě berou, ale jak byly Vánoce a ještě pak měl ten personalista dovču, teď prý zas nějaký zádrhel v Americe. No slíbili, že už příští týden to podepíšeme, tak doufám, že nekecaj. ![]() Včera jsme byli v Aquaparku v Čestlicích (v rámci benefitů od zaměstnavatele jsem měla celodenní rodinný vstup zdarma). Měla jsem z toho teda hrůzu, protože nesnáším ty davy a kravál, co tam je, ale nakonec jsem nevěřila svým očím, co jsme zažili. Prvních pár hodin klasika, plavání, oběd, děti vyhrály nějaké soutěže, plavání, odpočívka, blbnutí v divoké řece a v jeskyních. Pak mě děti zatáhly mezi tobogány, a koukala jsem, že tam nacpali dva nové. Já je moc nemusim, ale chytnul nás ten nový, kde bylo cca 20 cm vody, takže člověk nedře zadkem po plastu a pěkně to šplouchalo ve vlnách sem a tam. Navíc mohlo se tam jezdit hromadně, k tomu uprostřed byla taková kupole, kam se při troše snahy dalo zaplout, prostě překvapilo mě, že to byla i zábava. Pak jsem dětem objednala v části Spa čokoládovou masáž, tak byly nadšené. No a přitom jsem objevila celý ten saunový svět tam. My tam nikdy nešli, protože já sauny nemusím (dělá se mi v nich blbě), ale tohle mě teda naprosto nadchlo. Jen mi chvíli trvalo, než jsem se přestala stydět, že tam člověk v celém tom vcelku rozsáhlém areálu musí být povinně bez plavek. Ale 14 saun, suché i parní, od nízkých teplot kolem 38 stupňů až po superhorké, některé bylinkové, s vůní citrusů, římské lázně, no totální relax a pohoda. No a pak nás děti ukecaly, abysme zůstali do večera na laserovou show. Jenže se ukázalo, že od 20 hodin mají spec akci, a celý aquapark se stal povinně nudistický! No ještě že jsem měla tu zvykací část v saunovém světě... A musím říct, že ta show byla bombastická, nic takového jsem zatím nezažila. Promítali na obrovské "plátno" z vody a ve chvíli, kdy tam vypustili mlhu, staly se ty obrazy trojrozměrné! Byl opravdu surrealistický zážitek stát v té veliké prostoře ve tmě s 500 nahatými lidmi a nad námi se za zvuku dramatické hudby proháněly ohromné barevné laserové obrazy. ![]() ![]() Tak to je konec příběhu o tom, jak se ze mě stal naturista. (teda tolik penisů jako včera jsem neviděla za celý život) ![]() |
| Rovekla - Verča 99 a Klárís 04 | 65974 |
|
|
15.1.2015 10:50:07
Katy, fakt tě obdivuju, jsi dobrá ... Vidím jaký to je záhul doma po práci s dětma a ještě se pak jít učit
. Já chodím v práci na angličtinu a už rok si říkám, že musím ještě k tomu něco přidat doma a ne a ne se k tomu dokopat. Letošního silvestra jsem strávila s kamarádkou na taneční párty kam si koupil lístky brácha se švagrovvou a švgrovka omarodila, Petr jít nechtěl tak jsem si říkala nenechám to propadnout, sama bych za to ty peníze co to stálo tam nebyla. No a kámoška chodila kouřit do baru a tam jsme se daly do řeči se španělama a zjistila jsem že se v pohodě domluvím, tak má motivace ve zlepšení je zase na nule . Tak aspoň 1,5 hodiny týdně v práci .Dádo - já tohle mám, ale jen doma. Klárka je všude vzorná, všude si ji chválí ale doma má období kdy je fakt nesnesitelná, zkouší to, nezabírá po dobrém ani po zlém, už jsem i to přestala řešit a říkám si její výlevy nechám být ale zase se obula do toho Verča: "mami" to si přece nenecháš líbit, tak to řešit musím. Pak je problém jít spát, vyčistit si zuby...., ale jak ji to přejde tak je vzorná, vše začne dělat... vůbec tomu nerozumím. Řešila jsem toto už i s psycholožkou a říkala mi že jsou děti které si to vybijí jen doma (to je přesně Klárka), že mě má jistou, tak si hranice nastavuje u mě, ale jsou i děti jako Vojta, které zase jsou vzorný doma a prudí jinde. Že prostě si to musí na někom vyzkoušet. No nevím. A rada psychologa - vydržet a nepovolit. Jo a v pondělí řeším s Verčou jestli mi nebude vadit když bude mít dvě dvojky, že zítra píšou písemku ze španělštiny a že i když bude mít jedničku a učit se že ji stejně asi na vízo nedostane. Ale že ví že kdyby se teď 2 hodiny učila že může mít v poho samý. A říkám jí, vykašly se na učení, tak jsme čas učení prokecaly a teď píše, pololetní písemka za jedna a že má jedničku . Jsem si říkala na to že jí je 15 tak dobrý... její starosti jsem teda v jejím věku neměla . |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
14.1.2015 21:42:11
jo Katy a co budeš vlastně dělat ... promiň ...možná už si psala ...
Dádo to je psychické vydírání )))Já se po čase s Majdou učila anglinu uf |
| Dáda + Vojta 6.3.04 | 13524 |
|
|
14.1.2015 21:09:08
Katy, smekám a gratuluju, připíjím si na Tebe :)
Berber, Anička je možná těžší ale také o 20cm vyšší My jsme dnes po rodičáku, tak známky na to že se válel 3 měsíce v Austrálii a musel se učit sám jsou v pohodě, tutová 2 z Čj a u M a VL se ještě rozhodne mezi 1/2. Zbytek za 1. My si říkali, že o pololetí sneseme i 3, vím jak to u Domči flákal, tak překvapil. V čem ovšem nepřekvapil ze 6 zlobivých patří on a ještě jeden k těm naprosto nejhorším. Vyrušuje, vykřikuje, pošťuchují se s kamarádem se kterým sedí. Hlavně že doma je pořád jako andílek - občas teda přežene drzost, ale jinak pohoda. Tak přemýšlíme, jak to řešit. Změnila jsem taktiku, nekřičela jsem, nenadávala jsem, nezakazovala jsem, řekla jsem mu, že jsem z něj zklamaná, že mě to mrzí a že se za něj stydím. Že mu asi nedovolím jet ze sedmákama na lyžák a možná ani na školu v přírodě. Tak uvidíme. |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
14.1.2015 16:49:30
Velka gratulace Katy! Jsi hvezda! Tak at se Ti v nove praci libi
![]() |
|
|
13.1.2015 19:06:33
Holky jste moc hodné, až se tu červenám.
Díky. Tak aspoň jsem důkaz, že ani po čtyřicítce nejsme do starého železa a něco se dokážeme naučit! Pokud někdo máte možnost k profesnímu růstu a váháte, jděte do toho. Stojí to za to. ![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
13.1.2015 16:02:33
Katy, jsi borec! Smekám před Tebou a tleskám
Pořádně to oslavte! |
| Jarka + Karolínka 03/2004 | 1769 |
|
|
13.1.2015 12:24:32
Jseš skvělá, Katy !!!!
Ty bláho, bezpečnostní opatření jako v FBI !!! To je síla |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.