Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
4.1.2015 19:52:19
![]() ![]() ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
4.1.2015 19:41:25
tak tedka uz opravdu musim napsat
![]() To byste holky neverily, co se nam stalo...to si takhle lyzujeme na Severaku, ve fronte na vlek jedno nase dite a za nej se samozrejme postupne nacpe cela nase rodinka a jeste jedna holcicka navic, kterou jsme hlidaly Pani za nami se tvari trosku divne, tak se ji snazim omluvit, ze se jednou za cas snazime sesynchronizovat a jet vsichni spolu. Pani se mile usmiva a rika, ze to chape a ze se prece zname!!!! Rekneme si ahoj a ja lovim v pameti a tu hrozne milou pani si v tu chvili proste nezvladam zaradit, nastupujem na vlek, Honzika vezu na kolene, protoze od rana uz dvakrat spadnul z vleku a odmita jezdit sam....pak se nam zkrizi lyze a padaaaaame....A dnes konecne pise MAJDULKA Promin ze jsem Te nepoznala, tak rada bych byla pokecala, no proste novorocni zkrat po silvestrovske parbe A kam tam jezdite? My jsme tam kazdou zimu, bud u kamaradky hned v Janove nebo u teticky v Jindrichove. A lyzovali jste i v patek? My to vzdali a jeli jsme plavat do Jablonce, vsichni ve vypujcenych plavkach, docela sranda to byla (mamiii, kouka ti prso ![]() |
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
4.1.2015 17:28:03
Preju Vam hodne zdravi a hlavu vzhuru!
![]() |
| MajdulkaF | 11941 |
|
|
4.1.2015 11:54:34
Zdravím poprvé v novém roce!
Michalo, krásná PFka! Obdivuji! Bóbo, hlavně že to nebylo nic horšího! Užívej si klídeček u telky, určitě si to zasloužíš ![]() Katy, smekám před Tebou a držím palce, ať se to vše stihneš naučit. A dvanáctého tu na Tebe budeme všechny (že jo, holky?) myslet a posílat pozitivní energii! ![]() My strávili konec roku na horách, v Janově nad Nisou - kde jsem 1. odpoledne potkala na sjezdovce Berdu Tomu říkám náhodička! Prima jsme si zalyžovali, letos děti zkusily i běžky - Hynek nadšen, Radim vůbec, škoda, škoda. Silvestr byl veselý, ale poklidný, nějak už na ty bujaré oslavy nejsem - šla jsem spát po půl jedné...Takže teď peru a peru a peru ![]() |
| Bóba (Kuba 12/00,Klárka 03/04) | 17084 |
|
|
3.1.2015 22:39:55
Ahoj holky, konečně trochu času se ozvat. Vánoce byly fajn, děti s dárky spokojené. Hned druhý den jsme vyrazili k ségře do Prahy, 27. jsme měli nejdříve badbintonový rodinný turnaj, pak posezení s přáteli v hospůdce
Pak jsme se vrhli do přestavby pokojíčka - děti ho chtěli aspoň opticky a nábytkem předělit, no tak jsme 3 dny malovali, stěhovali, uklízeli, třídili věci, no ale máme hotovo, děti nadšené a jsme spokojená, že se podařilo mnoho věcí vytřídit a poslat zase dál. No a pak jsem vyrazili na návštěvu, kde jsem pěkně slítla ze schodů (zase tak opilá jsem nebyla ) a Silvestra strávila s černající nohou, jsem prostě nešika, noha nateklá a modřina jako hrom a úplně černá No, ale přežila jsem![]() Dnes jsme se vrátili od tchánovců z Vrchlabí, kde byla povinná návštěva. Jsem ráda, že jsme doma a sedím si v klídku u televize, toho jsem si fakt za ty svátky neužila ![]() Michalo PF opět super!!!!!!!!!!!!!!!! Katy - klobouk dolů, obdivuji, nechápu, jak zvládáš, já už bych do toho nešla, fakt jsi dobrá a držím palce ![]() ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
3.1.2015 14:15:12
Berber no jasně
) |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
2.1.2015 17:35:42
Mně
![]() |
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
2.1.2015 17:35:25
... mě to připomnělo spíš to posazení rodiny, než vozidlo jako takové
![]() ![]() ![]() |
| Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 | 13365 |
|
|
2.1.2015 15:10:24
Katy ty si buldok !!!
Zmákneš to .... Já bych chtěla zhubnout .... a štve mě to neb kopici věcí jsem zvládla ale ta úprava váhy ne a ne být úspěšná :-( |
| Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 | 16209 |
|
|
2.1.2015 11:23:36
Jó Michalo, to já střídavě propadám depresi a panice tak 10x do dne!
[hysterický smích] Díky za podporu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.