| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 44179  [Dalších 43189 >>]
Dáda + Vojta 6.3.04 13524
31.12.2014 16:02:16
manžel zabral kuchyni, v TV nemůžu najít nic na co bych se dívala, tak mi zbyl PC :)
všichni si to dnes pořádně užijte, šetřete játra a přeji do dalšího roku jen to nejlepší

Moje děti už to mají 54 minut za sebou, prý jim máme volat až budou střízliví, ale podle fotky to vypadá, že jsou v pohodě. Jen Lukáš včera trávil celý den v nemocnici, byli se koupat a přišla velká vlna (a že tam jsou fakt obr vlny o tom jsem se sama přesvědčila) zlomila se, vyhodila ho a práskla s nim o dno, nejdřív mu řekli zlomenina, ale nakonec jsou to přetrhané šlachy a vazy na rameni. Domča je špatná, že jim nebude mít kdo vařit ~t~

Katy, Domča pořád studuje, což je podmínka pro to, aby tam mohla tak dlouho být a dostala pracovní vízum. Teď pracuje už jen v pizzerii, ze začátku tam měla několik prací, aby se uživila, před půl rokem postoupila na vyšší post, tak už jí stačí jedna práce a má šanci, že by mohla být manažerkou ve Vapianu (to je ta pizzerie), ale ona už zas přemýšlí, že by chtěla něco jinde a jinak. Do dubna má vízum, pak chce na skok do Čech a prý pak uvidí.
Lukáš tam letěl se mnou a měl přeletět na Zéland, kde má pracovní vízum na rok, ale zjistil, že AJ nic moc, tak mu tam Domča zaplatila 3 měsíční kurz a do února tam chodí do školy, pracovat nemůže, tak si to odpracovává vařením. Domča bydlí ještě s dvěma známýma (kluk ze střední s přítelkyní) a po našem odjezdu se k ní nastěhoval ještě jeden kamarád, kterého poznala v Řecku. Nájmy jsou tam dost drahé, hlavně pak elektřina, to šetří kde se dá.
Neteř by už odešla před rokem, ale kvůli ségry rakovině to vzdala, už si to i vyřizovala, že půjde k Domče a bude tam chodit do školy, tak třeba za nějaký ten rok.
BERBER+A+L+V 7963
30.12.2014 19:28:49
Nás napínáš.. ~8~
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
30.12.2014 12:27:14
u nás taky jasno modro ...
stroj na PF zprovozněn .... takže pozor už se to blíží :-)))))))))))))))))
Jarka + Karolínka 03/2004 1769
30.12.2014 10:25:09
Tak sníh a zima tu je, kde je PFka, Michalo ? : o))

Já měla včera takovou radost z toho sněhu ! : o))) Dneska jsem v práci, ale je to radostnější, když kouknu z okna a vidí jasno, modro a sníh

Přeji veselého Silvestra všem !
Michala, chlumany
  • 
27.12.2014 16:47:08
Dádo, a neteř to někam netáhne?
U nás se zdá do světa Jířa ..... uvidíme :-)
Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
27.12.2014 9:43:32
Dádo, si stejně nedovedu představit, mít děti na druhé straně světa. Teda u nás v rodině to taky máme - pratety vnoučata (náš věk) bydlí v Austrálii se třema dětma už dlouho. Jejich rodiće tam za nima třeba na čtvrt roku občas zajedou, ale přijde mi to furt takový divný. Chudák Vojta. Aspoň že existujou dneska už ty Skypy. Co tam Dominika dělá vlastně za práci? Kde bydlí? V bytě s někym? Nějak mi uniklo, jak se tam dostala? A ten Lukáš je tam s ní? Co on dělá?
27.12.2014 0:55:01
Katy, tak to má být - správný kluk, bude to mít v životě jednodušší. Jinak přejeme, ať je u vás brzy líp

Michalo, my moc nechodíme na muzikály, ale teď jsme si vyčistili hlavu u Mamma Mia a i Vojta vydržel bez problémů celé představení. Jinak mně přinesl Ježíšek zlevněné vstupné na 10 představení do různých pražských divadel, tak jsem zvědavá, co vybereme. Než jsem odletěla do Austrálie byla jsem v divadle ve Fénixu (Divadlo DVA) a tam snad není nic co by nešlo nevidět, vč. slovenských představení, např. Půldruhé hodiny zpoždění a všechno co je s Rodenem nemělo chybu

My dnes dorazili na chalupu, u tchánovců oběd, pak u našich dárky a nakonec u ségry a Vojta nás "zradil", zůstal spát u ségry s neteří, myslím, že se mu stýská po sourozencích, ale nám to nechce připustit, když se ho někdo zeptá, tak řekne, že se mu nestýská, ale určitě je to jen zástěrka, bydlet 10 let se třemi sourozenci a pak najednou nikdo...... Nás třeba mrzelo, že se na štědrý den ani neozvali a když jsem jim to vytkla, tak přišlo od Lukáše, pěkné vánoce a od Dominiky jsem v práci nestíhám, ale na druhé straně je to o tom, že se mají fajn a nic jim nechybí, protože když je problém volají klidně ve 3 ráno ~:-D

27.12.2014 0:54:40
Katy, tak to má být - správný kluk, bude to mít v životě jednodušší. Jinak přejeme, ať je u vás brzy líp

Michalo, my moc nechodíme na muzikály, ale teď jsme si vyčistili hlavu u Mamma Mia a i Vojta vydržel bez problémů celé představení. Jinak mně přinesl Ježíšek zlevněné vstupné na 10 představení do různých pražských divadel, tak jsem zvědavá, co vybereme. Než jsem odletěla do Austrálie byla jsem v divadle ve Fénixu (Divadlo DVA) a tam snad není nic co by nešlo nevidět, vč. slovenských představení, např. Půldruhé hodiny zpoždění a všechno co je s Rodenem nemělo chybu

My dnes dorazili na chalupu, u tchánovců oběd, pak u našich dárky a nakonec u ségry a Vojta nás "zradil", zůstal spát u ségry s neteří, myslím, že se mu stýská po sourozencích, ale nám to nechce připustit, když se ho někdo zeptá, tak řekne, že se mu nestýská, ale určitě je to jen zástěrka, bydlet 10 let se třemi sourozenci a pak najednou nikdo...... Nás třeba mrzelo, že se na štědrý den ani neozvali a když jsem jim to vytkla, tak přišlo od Lukáše, pěkné vánoce a od Dominiky jsem v práci nestíhám, ale na druhé straně je to o tom, že se mají fajn a nic jim nechybí, protože když je problém volají klidně ve 3 ráno ~:-D

Katy, Domi 3/04, Kiki 3/06 16209
26.12.2014 18:18:21
Heh, tak dneska mě Kristián opět dostal. Byli jsme nakupovat v nákupním centru v Brně a po dvou hodinách už ho to samozřejmě nebavilo. Tak jsme ho zanechali u foordcourtu, kde se vozil proskleným výtahem nahoru a dolu. Za půl hodiny najednou volal, že má vyděláno 40 korun! ~8~ On se tam pasoval do role liftboye, a než jsme přišli, tak měl už stovku. ~t~ Prý mu to lidi dávali sami! To jsem teda čučela, ten se fakt neztratí.
Michala,Jiří04,Majda06,Vojta09 13365
25.12.2014 21:54:34
u nás taky pohoda .... úterý nákup, kapr, středa přípravy, ale tak nějak v klidu a odpo jsme obešli s našima přímejma sousedama obešli naši čtvrť ... a u jedněch jsme se sekli ... což bylo dost vtipný ... nicméně večeři jsme stihli všichni už doma :-)))

dnes u našich a u švagrovky, zítra jdem kouknout na zábavu, kde hraje jirka ....

děti toho dostaly hodně, ale jsou tam z větší části i dárky praktické :-)))

a stále čekáme na sníh, aby jsme udělali dobrou PF ku na sněhu .....

na mě padla nějaká únava ... podzim byl fakt náročný ... a co je šílený .... zjistila sem, že sice padám na hubu, ale nezumím moc odpočívat ... uf .... potřebuji toho psa, abych si šla vyčistit hlavu do lesa ....

tak prima zbytek volno ... kdo ho má :-))) ... mějte se ...

jo pražandy - nějaký typ na nějaké rodinné divadlo, muzikál ...díky

[<<Předchozích 980] Názory 981990 z 44179  [Dalších 43189 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.