| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 122979  [Dalších 122879 >>]
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

no

30.8.2006 15:39:03
tak bořek taky bude potřebovat větší přeskáče, lyže, brusle, ale to musí vyzkoušet a tak to nemůže mít pod stromkem, on bláhově věří na Ježíška.....

hraček máme taky dost....tak já nevím!
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Re: :-P

30.8.2006 15:33:39
Rybko, vánoční dárky bych už ráda scháněla, ale nějak mě nic nenapadá. Ivetě možná pár nového oblečení. Lucajdě asi dost oblečení. A protože Lucinka hrozně ráda pomáhá vařit, krájí nožem - třeba vařenou mrkev obyčejným příborovým nožem, tak dostane kuchyňku. Koupíme už asi nějakou o trochu větší a možná ji dostanou s Ivetou dohromady. A asi dostanou i kobereček, takový ten se silnicema a městečkem. Myslím, že takový nějaký měl Kájík v pokojíku. A jinak nevím. Hraček máme spousty. Asi knížky, těch není nikdy dost a pak nevím. Lucka možná boby, žádné doma nejsou a taky nějakou výstroj na lyže - přilbu....
Když jsme u těch lyží, tak nevím, jestli dát jen lyže na normální boty a nebo kupovat tedy přeskáče a nové lyže. Na půdě jsou totiž lyže po mě, jenže jen takové ty co mají místo vázání řemínky. Děda by je mohl stříknout na červeno a namaluji na ně krtka. Ještě uvidíme.

Re: :-P

30.8.2006 15:21:01
jaffi: tak si nacpi bříško.....*****

tak Arturek chrupe, Bořek se snaží uklízet! zatím rozebírá své výtvory ze stavebnice.

holky už sháníte vánoční dárky?? už začali. ale nějak mě nic nenapadá pro Arturka, zatím máme jen knížku o Krtečkovi a auto....

pro bořka puzzle velký a taky auto na ovládání.

chjo, začalo lejt.
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

:-P

30.8.2006 15:15:51
Razíme do cukrošky. Mějte se a neumrzněte!
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Trolli.

30.8.2006 15:15:14
Ahojda, tak já schrupla s Majdou, ona ještě pokračuje, teď jsem stihla pověsit prádlo ven - tak mi laskavě neposílejte to hnusné počasí, ať to stihne uschnout!!!

Trolli, gratuluju ke ko, myslíš, že Spýťa už zůstane hlavou dolů? Já se ptala minule dr. jak je na tom mimčo a on mi říkal, že jak je teĎ není vůbec podstatné, že u druhoadalších rodiček se klidně může přetočit hoďku před porodem, že se to hlídá jen u prvních. Tak jsem si vzpomněla na Vlaďku....
Jinak doufám, že na CS nedojde, ať si vychutnáš rekonvalescenci po normálním porodu :-)))) a MD se fakt blíží i mě, nastupuju 17.9.

Jaffi, já si ráno říkala, jaktože se neozvýváš a tys měla prácičku :-)))

Trolli.

30.8.2006 15:00:36
důležité je, abyste nakonec oba byli v pořádku!!! ať už proběhne přirozený porod nebo císař!

Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: Re: Re: se picnu:

30.8.2006 14:55:11
Jojo Any byla nakonec císařem, kvůli nepostupujícímu porodu, toť diagnóza. Znám spoustu případů, co druhý porodily normálně, asi mě spíš jen chtěl připravit na to že ta pravděpodobnost tam je vyšší. Něco v tom smyslu, že jakmile mě jednou řízli, tak při jakékoliv komplikaci by řezali znovu.

pokud

30.8.2006 14:52:15
to není nutné v dešti ven nejdu. a po dešti jdem hezky po cestě takže stačí normální boty. my právě nemáme tu chalupu......

no a radši promočím botky a pak je dám uschnout.

ale to je každého věc.

tak artur usnul 3krát hurá.

já už prádlo na balkon nedávám, vtomhle počasí by to snad ani neuschlo, takže se nám sušák plete v bytě.
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Re: Re: se picnu:

30.8.2006 14:46:51
Trolli, prima, že je s vámi oběma dr. spokojený! A k císaři vůbec nemusí dojít.....

Rybko, jasně, že holinky nejsou na celodenní nošení, ale co dáváš klukům v dešti, do lesa atd..??
Neumím si představit procházku v lese na Šumavě, kde jsou samá rašeliniště, mechy a borůvčí, bez holin....
No a takový MGS dubňáčků bez holin také nejde....:-))

Prcek chrupká - jdu za ním...:-)

Re: Re: se picnu:

30.8.2006 14:39:01
Trolli: já zkusila znovu uspat, tak uvidíme.

a i Andrejka byla císařem? teď si to nějak nepamatuji?? hlavně, že je jinak vše ok.

myslím, že Honzík taky byl hned na začátku školy marod! já doufám, že Bořek bude fit!!!!

a nemlsejte tolik,j á těhu nejsem a na co to mám potom svádět?!*****

tak jdu si dát oběd.
[<<Předchozích 90] Názory 91100 z 122979  [Dalších 122879 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.