| Petra,Kájík 04/04,Honzík 11/06 | 22198 |
|
|
Re: Re: se picnu:30.8.2006 14:38:43
Ahojky.
Zpátky jsem nestihla nic přečíst. Kájík dnes nespal a co jsem tu jen zahlídla, tak není asi samotný dubňáček, co bojkotuje spaní,ale dnes je to u nás tím, že vstával až před 9h, což je skoro rekord, ale zase doháněl včerejšek, kdy vytuhnul až po 22,30. Už jsme mysleli, že spí, bylo tam ticho, jdu zhasnout lampičku, která musí svítit a on seděl v posteli a hrál si se všmi plyšáky, co měl v tom závěsném koši z Ikey. Nějakým způsobem to vytrhl ze stropu i s hmoždinkou a očkem. No máme blbý stropy, takže to moc nedrží,ale když jsme to přidělávali, drželo to hodně, tak nevím, jak se mu to podařilo. :-( Trolli to je dobře, že jsi v poradně dopadla dobře. Četla jsem, že máš nějaké problémy s cukrem,tak snad po porodu to bude OK! Já od Kájíka už musela každý rok na diabetologii na kontrolu cukru a hormonů štítné žlázy, i když jsem to po porodu měla OK, tak už mě evidují a kontrolují. Můžu se zeptat, proč budeš pravděpodobně rodit císařem? Ty jsi pravně taky rodila císařem? Já jsem totiž zvědavá, jak dopadnu já, jestli o tom začne doktor mluvit nebo jestli mě nechají osudu. No asi to nevydržíma pokud nezačne sám, tak se ho ke konci těhu zeptám, jak to vidí. Jinak jsem včera přišla na to, že v pátek pojede Kája kolem Liedlu, tak ho tam vyšlu se špejlí, kdyby náhodou ještě nějaké pozůstatky gumáčků měli, ale moc tomu nevěřím. No nic, zpátky vás nestihnu přečíst, Kájík zatím kouká na Krtka, ale už mu jde podruhý, máme natočených jen pár minut, tak až to zkončí, tak půjdeme na dvůr. Tak pa |
| Lenča, Vojta a Marek | 19960 |
|
|
Re: Re: se picnu:30.8.2006 14:38:28
Jaffi, já teda kafe už taky nemám, ale jdu si udělat kotel čaje, jinak tu fakt umrznu.
Trolli, blahopřejeme k dobré ¨kontrole, Andrejka je šikulka, že to s tebou zvládá :o) No taky myslím, že Džuliin Honzík nebyl ze začátku ve škole. Vojta už moc netopí, tak mu orazilo. No asi půjdu umýt nádobí, alespoň si ohřeju tlapky. |
| Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt | 11790 |
|
|
Re: Re: se picnu:30.8.2006 14:36:40
Trolli, tak gratuluji k dobré kontrole. Je super, že mimísek poslouchá a je hlavičkou dole. Neboj, císař nebude, vše bude ok a rychlovka :-).
Střídavě věším a sundavám prádlo, ty přeháňky mě štvou. Lucka je venku, zalejvá, tak za ní zase rychle utíkám. |
| Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. | 14004 |
|
|
Re: se picnu:30.8.2006 14:19:49
ahoj tak u nás se asi spánek taky konat nebude a to jsem si najivně myslela že přijde utahaná, byly jsme s mimísem na KO.
Dávám si tu ted kafe a uklidnuju se čokoškou. Mimi je prý rozumný a je hlavou dolů, jinak je vše v pořádku, dr. je spokojený s mou váhou (aspoň někdo) i s mimísovou. Už mi vypsal papíry na MD a příští kontrola je u něj poslední, pak si mě přebírá Podolí. Mám prý počítat s větší pravděpodobností císaře:-(((. Nějak jsem vás přelouskala,ale nic moc si nepamatuju. Zdravím Sugar a Jirku Lenčo to je pech s Vojtou, cudák. Asi bych ho do té školy dávala, ono to je blbý zameškat první dny v úplně novém kolektivu a prostředí. Neměl to náhodou vloni Honzík od Džuli taky tak? |
| Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
|
|
se picnu:30.8.2006 13:53:17
pochválím artura, že je ticho a už zase něco drmolí.....no jeho chyba, on bude unavenej.
|
|
|
Re: Rybko30.8.2006 13:51:23
Jaffi: bohužel , ale myslím, že i tak ti bude chutnat!
no tak artík je potichonku, to jsem ráda. jinak ten zbyteček polévky je akorát pro mě a artura, takže jsem Bořkovi, k jeho velkému potěšení rozmrazila karboše a dá si je s chlebem, kečupem, paprikou, rajčetem atd......ale aspoň se nebude ksichtit na cukety a to DH dnes od své mamky přiveze další 3, co tam vyrostly, ale jsou to už úplně poslední. baru: jen si dej, já snědla ty plněné perníčky. ale od pátku začnu zase pilně cvičit a až začne aerobic od příštího týdne musím se donutit tam chodit, kdo se přidá?! i když nevím kdy tam budu chodit, když je v TV tolik seriálů večer******* ale samotnou doma mě to už moc nebaví cvičit. |
| Lenča, Vojta a Marek | 19960 |
|
|
Re: tak30.8.2006 13:47:28
Jaffi, včera jsem to dožehlila :o))) ještě před běháním, potom nějak nejsem schopná stát u prkna, resp. stát vůbec :o)))
Rybko, zvykneš si, já nesladím od střední, ale toho mléka si tam dávám ta 1/3 hrnku. Právě mě vůbec neláká, že bychom si kupovali presso. Mám radši slabší kávičku. |
| Jaffi, V 4/04 + V 3/08 | 13491 |
|
|
Rybko30.8.2006 13:45:39
Já se nějak zasekla u PC, takže jdu na to kafčo až teď - no to tady s ním budu asi sama, co?
|
| Baruschka | 11798 |
|
|
:-)30.8.2006 13:41:56
Pěkné odpolko. Tady už zas prší.. a to to vypadalo tak nadějně.. ach jo..
Neplánovaně u nás byla Anna s klukama, Aňa byla nadšená :-) A já se jdu pochválit, protože jsem po půl roce konečně znovuzprovoznila video.. kapánek jsem předtím přehlížela, že je potřeba zapojit ještě jeden kabílek, tak to pořád nešlo.. no truPka jak vyšitá! :-)) Mám chuť na něco dobrého.. ta čokoláda mi nedá spát.. jééé.. vždyť tu mám ještě jednu bonboniéru!!! Díky, dubňáčci, že jste tak inspirativní! |
|
|
tak30.8.2006 13:36:40
ho slyším, jak si brouká...no jo včera taky neusnul a pak jsme jeli kolem 17h. do města a dh musel s ním sedět v autě před tescem, protože spal a já s artíkem nakupovala.
tak jsem na něj houkla, ať je ticho!!**** uvidíme, zda to zabralo. jaffi: ani si s tebou to kafčo nedám! už ho mám vypitý. |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.