| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 122979  [Dalších 122839 >>]
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 22:29:33
Sapi dáš si zobrazit zdrojový kód stránky, a tam už se to dá dohledat.

Já to hlavně chci zítra přehrát Ajce, tak aby se mi to neztratilo.
Sapina a Ondrášítko 15.4.04 17218

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 22:22:39
Jé Troli jak si to zjistila?
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Kuku

29.8.2006 22:22:07
Tak já nakukuju po super večeři, byli jsem oslavit naše výročí jako každoročně v Řecké restauraci, kde jsme měli večerní svatební hostinu, opět nás nezklamali, super servis, tam má člověk pocit, že je doma. Anetce hned dali židličku a dětskou pokladnu, tak byl od ní celý večer pokoj, akorát ke konci přišel chlapeček, tak jsme mu kasu půjčila, protože Anetka si u tabule malovala, no a když přišla, tak to byl řev, nemohla pochopit, že ta pokladna není její:( Ale jinak perfekt, jídlo super jako vždy, takže se nám oslava vyvedla:)

Dokonce i Anetka už spí, ale usnula asi před půl hodinou, takže jsem se o moc nespletla.

Hani, to je fajn, že se vám tam líbilo a uvidíš, že Honzíkovi se tam v pátek bude taky líbit.

A ještě se musím pochlubit, jak jsme byla úspěšná v Lídlu. nejen, že mám holinky 24, oranžový, takže super, hodí se nám k té Lídlácké soupravě, ale dokonce mám i ty pantoflíčky s očičkama, ty jak s emi líbily u dubňáčků na dovče a jen za 29 Kč, měli je v akci. To trochu nechápu, protože jsem je sháněla v červenci a to nebyly a te´d je mají ve slevě. No ne že bych si stěžovala:) vzala jsem Anetce už 25, jsou jí teda větší, ale kupodivu ne tak moc, protože chci, aby je měla na příští léto, moc dobře se jí v nich na dovče chodilo:)

Petro, kombinézka je super, taky chci Anetce koupit, protože bude mít jako oteplováky a bundu tu soupravu z Lidla, tak k tomu chci kombinézu. No uvidím, kdybych někde narazila na pěknou soupravu, tak mi to taky neva. V H&M mají teď super, ale taky za supe rprachy, kalhoty 800 a bunda 1000, no kdybych všděla, že jí to 3 roky vydrží, tak to toho i jdu, ale takhle ani omylem.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 22:21:48
Sapi super, to je bomba, pro ty co si to chtějí uložit tak je to na této adrese

www.ftipky.cz/zvuky/chnapik_malicky_krokodyl
Lenka a Markétka 04 + Mára 08 20416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 21:46:00
Hani,děkuji za vysvětlení.

No to mi tu bohužel nc takovýho nemáme a ani tu není žádná možnost soukromýho hlídání.Takže v lednu nacukruju do práce a Markéta do školky na plný uvazek a bude zameteno.

Ještě jsme si vzpoměla že mi Renda připoměla že my máme taky zítra výročí.Normálně jsme to nějak vypustila:))
Sapina a Ondrášítko 15.4.04 17218

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 21:01:06
ahojky holky koukněte na
http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?z_podkategorie=no&id=195&pg=2&string=&monthadd=&monthfrom=&yearfrom=

A zapněte si repráky :o)))))
Baruschka 11798

:-)

29.8.2006 20:59:28
Koukáte někdo na Kouzelníka? Musím říct, že určité scény mě pořád dostávají.. ale chtěla jsem něco jiného - za prvé, ta móda, když si vzpomenu, jak jsem taky takhle chodila vymóděná... :-))) ale v tom publiku jsou ženské, které jsou oblečené stejně a už to bylo i minule, docela mě to zaujalo :-)

A odpoledne dávali naprosto pekelnou pohádku z roku 1990, ta byla nejen otřesná dějem (který vlastně nebyl), ale zase i kostýmama a choreografií... Když jsem viděla na princezně takové ty překrásné svítivě růžové naúšnice z umělé hmoty.. hmmmm.. do lodiček ponožky, nejlépe bílé k černým punčocháčům atd.. :-))) No.. předpokládám, že našim dětem taky přijdeme brzo směšní..
Lenča, Vojta a Marek 19960

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 20:28:08
Jsem vyběhaná, jen chvíli jemně mrholilo. Dnes jsme to přepískly, kamarádka byla nějaká rozčílená, tak napálila tempo. Teď jsem si dala ještě jogurt a rozložila se na postel :o))

Vojta od pěti do teď spal, teď dostal další panadol a šel zase spát. Ale myslím, že mu teplota trošku klesla. Jen mu je hodně cítit z pusy, bojím se, aby to nebyla angína. No ráno jdeme každopádně k dr.

Hani, plovoučku jsme pokládali v kuchyni, tu klikací, povedla se, z té bych strach neměla. Ale dlažba se nám až tak nepovedla, některá dlaždice zní jakoby dutě - zřejmě jsme pod ní neměli dobře to bláto :o))) Když jsem pozorovala obkladače, tak mi to taky jako věda nepřišla, ale asi si na to netroufnu :o)))

Majda dnes asi bude držet basu s Rendinou Anetkou, po O vychrupoval, takže desátá to jistí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 20:19:05
Hani díky
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky

29.8.2006 20:14:19
jo a v té ceně jsou zahrnuté i plínky.....
[<<Předchozích 130] Názory 131140 z 122979  [Dalších 122839 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.