| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 122979  [Dalších 122809 >>]
Sapina a Ondrášítko 15.4.04 17218

Ahojky

29.8.2006 15:26:48
Nazdárek,
včera jsem celý den uklízela večír přišla kontrola (majitelka bytu)tak aby si nemyslela že tu má prasátka :o)naštěstí do ložnice nešla to by nás asi vystěhovala na místě :o))))

Dnes dopolko jsme byli u kamarádky Ondra se tam strašně těšil.Celé ráno byl jak z divokejch vajec.Lítal po bytě a křičel že jde za Kubíkem.Byli kouzelní.Hezky rozházeli auta po pokojíku :o)

Pujčila jsem si na ten zítřek kočárek takže jsem připravena vyrazit.Ale četla jsem že se sraz asi nekoná?Je to tak?
No nedá se nic dělat a jestli má zítra pršet jako dnes tak by to asi ani nemělo cenu.

Petro Ahoj,parádní pokojík já už se tak těším až budu zařizovat pokojík malému mám spoustu plánu atd.Ale kdy se uskuteční opravdu netuším :o)
A malému přeji at má brzo po neštovicích.

Baru já jsem připravená odfrčet během vteřiny jsem ti ještě neříkala že se umím proměnit v mouchu ?:o))))))

Skřítek Pořádníček u nás funguje perfektně.Představte si že mám doma i trochu uklizeno :o))))

JITKA+Heda4/04&Teodor9/05 12039

Soutěž

29.8.2006 15:01:46
POZOR, POZOR! V SRPNOVÉM KOLE NASTÁVÁ ZMĚNA PODTÉMATU FOTOSOUTĚŽE NA TÉMA:

"DUBŇÁČEK A.."

Nějak jsem vycítila, že už to opravdu chce změnu, takže na srpen tu máme zbrusu nové a jednotné téma "DUBŇÁČEK A SPORT".

Každý kalendářní měsíc, počínaje květnem 2006 proběhne jedno kolo. Předpokládaný počet kol je 6, t. j. do měsíce října. Pořadatel si vyhrazuje právo v průběhu soutěže oznámit změnu počtu kol. Změna bude oznámena ve 14denním předstihu. Každá registrovaná "dubňačka" může vložit do každého kola jednu fotografii. Fotografie budete vkládat samy do albíčka "SOUTĚŽ-název měsíce" pod názvem: nick maminy/jméno dubňáčka. Fotografie NEMUSÍ být nová, nikdy nepublikovaná.

Hlasování bude probíhat prvních sedm dní následujícího měsíce na e-mail: hlasdosouteze@atlas.cz. Každá z vás může poslat 3 hlasy a je její věc, jak je rozloží, zda všechny jedné fotografii nebo 3 fotografiím po jednom apod. Pokud dojde ke shodě počtu hlasů na prvních 3 místech, určí pořadatel po dohodě s odborným poradcem, které 3 fotografie ze všech, jež počtem bodů odpovídaly 1., 2. a 3. místu, budou vítězné.

Poté budou zveřejněny výsledky v diskuzi a první fotografie dostane odměnu v podobě malé pozornosti. Fotografie, které se umístily na prvních 3 místech budou přesunuty do alba "SOUTĚŽ-vítězové proběhlých kol" pro případné finální hlasování

Pravidla soutěže budou k nahlédnutí v deníčku "FOTOGRAFICKÉ SOUTĚŽE".
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

kombineza

29.8.2006 14:51:58
vypadá dobře.

my už koupili taky a ještě tchibo kalhoty tak to snad stačí a možná, to jsem ale ještě nezkoušela, mu budou oteplené kalhoty po bořkovi nebo spíš až tu další zimu. zatím jsou někde v pytly.
Petra,Kájík 04/04,Honzík 11/06 22198

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoja!

29.8.2006 14:36:41
Rendo musím ti pochválit těhu tabulku. :-)) A současně i Jaffi za realizaci konečné podoby. :-)
Petra,Kájík 04/04,Honzík 11/06 22198

Re: Re: Re: Re: Ahoja!

29.8.2006 14:32:34
Ahojky.
jsem ráda, že se vám pokojíček líbí. :-) Kájík dnes spinkal po Fenistilu celou noc, nekňoural a vzbudil se až v 8,20h a kupodivu skoro hned usnul po obědě a ještě spinká. Dala jsem mu na spaní Fenistil znovu, ráno ne, i když ho může 3x denně.
Gumáčky ještě nemáme, ale budeme muset sehnat. Koupili jsme mu na jaře, měl je jednou na noze a to nepršelo, bylo jen po dešti, prošel dvě malé kaluže a měl mokré ponožky na vnitřní straně nožiček na nártu, takže jsme je reklamovali, po měsící mi vrátili peníze, bylo už skoro léto, tak jsme jiné nekupovali, ale až pojedem do města, tak už budeme muset nějaké koupit. Do Liedlu se mi nevyplatí jet, nemáme ho blízko. Jinak potřebujeme délku stélky 17 cm, nožičku má dlouhou 16 cm, takže to vidím na vel. 26-27 podle toho, jaké budou.
Jinak sandálky i jarní botičky má vel. 25 a snad mu budou ty celoroční ještě do zimy, zatím tam má místo.

Jo a ještě jsem vám chtěla napsat, že jsem nakonec sehnala na MMB úžasnou kombinézku, tak jsem zvědavá, jak se bude Kájíkovi zamlouvat, bude mít svou první kombinézu v životě.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Pro Plzeňandy

29.8.2006 14:30:56
Právě mi píše kámoška, že z plzeňské ZOO prý utekla vlčice, tak bacha, ať vás nesežere:) ještěže jsme ten srazík zítra zrušily:):):)***
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Re: Re: Re: Ahoja!

29.8.2006 14:29:25
Pendulko, no to je teda DH chudák, to je pak těžkej výběr bot. No ale co, já mám zase vysokej nárt, takže taky neobuju všechno a většinou neobuju ty boty, co by se mi líbily:( A u Anetky mám zase problém, že má tu nohu hrozně droboučkou, takže i když jí je ta bota dobře na délku, tak je jí široká, takže taky nemůže mít všechny boty. S tímhle jsme měli spoblém, když jsme chtěla nějaké pěkné botičky k sukýnce, tak vše jí bylo široké. Takže zatím jsme žádný vhodný nesehnala, přes léto nosila sandálky, ty byly Ok a teď budu muset něco sehnat. Tenisky už taky nemá, bude potřebovat něco do jeslí, no to jsem zvědavá, kde to budu shánět. COpak o to, pokud bych ta to chtěla dát 700 a více, tak bych si u Bati vybrala:) Ale to já teda rozhodně nechci. Pořád čekám, že bude mít něco kloudnýho Lídl, ale zatím nic, krom holin. Zimní botky budeme kupovat asi 24, uvidím, jak jí to bude, z toho mám nerv už teď, moc dobře si pamatuju, jak jsme loni v prosinci už nemohla žádný sehnat:(
Diny a čtyřlístek 10792

Baruško

29.8.2006 14:25:56
já myslím, že nechutnalo...ten sirup je teda fakt nic moc...já ho koupila od hostesek, byla nějaká akce, už nevím, stál u nich asi 25,- Kč, teď vím že je dražší. Dávala jsem ho malému do kaše, sobě jsem zkusila kakao a ne úplně hnus fialovej, ale nic extra to není.

Já ujíždím na klasické nugetě, mňam, myslím té české:)

Jinak u mě se to snad lepší, troufla jsem si jít pro oběd (máme to ani ne 500 m), snad bude dobře, hlavně děti nic, to musím zaklepat!!! Tak snad to bylo jen z těch hub, i když manžel to jedl mnohem víc a nic....

Jdu počíst zpět a konečně zkusit ty barvičky, když mě vždycky umře poc, když se chystám...

Pendula 11758

Re: Re: Re: Ahoja!

29.8.2006 14:22:24
Hm, tak nezabral, tak ho vyndam, to už nemá cenu aby usínal a večer tu strašil:(
Neteř spinká, to bude mít "radost", že ji m. probudí.
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

botky

29.8.2006 14:20:05
Artík má teď 24 vel a snad vydrží do zimy ty pdzimní botky a zimní počítám 25-26 podle toho jak mu to bude.

no a Bořek už má 33. děs běs! to je docela velká tlapa.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 122979  [Dalších 122809 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.