| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 122979  [Dalších 122799 >>]
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

Re: Re: Ahoja!

29.8.2006 14:17:59
jé a nedělejte mi takový chutě!!!!
Pendula 11758

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

29.8.2006 14:16:35
Rendo, také spoléhám na stmívání dříva dřívější usínání. U nás jsme na tom asi jak vy, ale možná usne v půla desáté ,ale taky tam straší dost dloho.
Teď snad po 90 min už zabral.

No jo, to mě nenapadlo, že je to kolohnát:)Od Bati má sandále 26 a Essi myslím 25.
Jenže manža je fakt chudák, pže má 47 a tak sežene sandále jen ve sportu za 2500 kc a více a nebo nadměrná obuv ostatní boty, vyjímečně v normální. V Humanicu mu třeba jejich největší velikost co mají 46 je malá. Tak jsestli to m. podědil, tak ho předem lituji.
Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 5257

tak

29.8.2006 14:15:06
Artík tomu spaní moc nedal....to nevadí!

zase prší, tak aspoň něco uklidím. až podvečer asi pojedem někam nakoupit, nemáme doma ani 1 jogurt a chci nějaké samolepky s nápisy hrubá mouka, cukr...atd na ty dozy z IKEY.

jinak nám už do školy chybí jen vyčleněný ručník a polštář pod zadek. no a desky na písmenka.....jinak máme doufám vše. jo a botasky, ale ty chci koupit až na začátku září až bude mít Bořek nový vložky v botech, abychom je tam vložili a vyzkoušeli.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Re: Ahoja!

29.8.2006 14:10:44
Tak já jsem si lehla s Anetou, krásně jsme zabrala a po půl hodině mě vzbudil DH telefonem, že by přišel na oběd. No myslela jsme, že mě švihne. Sice jsme měla telefon v kuchyni, ale stejně mě to probudilo, i Anetku, ale ta se jen probrala a zase hnedka usnula. Naštěstí, to by byla megaprotivná.

holkýýý, co je to zase za diskusi s těma nutelama, tytyty, musela jsme si jít dát domácí perník, co včera přivezl DH od babičky. Je teda výbornej a Anetka, která jinak koláče a podobně moc nemusí, by se po něm utloukla:)

Trolli, tak přeju, ať je Andrejka hodnější, to musí být děs, ječení a do toho pracují těhuhormony, asi bych už byla v Bohnicích. Anetka je teď celkem hodná, máme novou výhružku totiž, když bude zlobit, tak nebude moc chodit do jeslí. To na ni platí:) Bohužel jen přes den, s večerním usínáním máme problémy furt, usne rozumně jen když po obědě nespí:( Jinak to desátá jistí, včera teda půl desátá, to byla světlá výjimka. A už mě to docela unavuje, ty dvouhodinové vymýšlenky, protože do postele jde hned po osmé. Uvidím, co s ní udělá to, že se bude dříve stmívat, třeba to bude lepší.

Pendulko, kolik má Martínek nožičku? To nosí i normálně 26 a nebo jen holinky? Anetka má teda 23, i holinky, protože ve 24 by se asi přerazila:) I když některý botičky už 24 má, pokud jsou to tenisky na zapínání, tak ty už může mít 24.
Pendula 11758

Re: Ahoja!

29.8.2006 13:59:51
Nutelu jsem zrovna ládovala minulý týden. Nevím, jak chutnají ostatní, ale nutela je mňam. Čokošku mám nejradši milku s oříšky, no gejšou taky nepohrdnu:)))
Baruschka 11798

Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

29.8.2006 13:58:20
Tak na KŠ jsem taky zatraceně zvědavá.. Na ty slibované změny.. No..uvidíme.. Nedávno byla Dáda v Blesku nebo v čem, jak zhubla asi 5 kilo, že měla nějaký stres s nějakým známým a že je toho na ní moc.. ale naštěstí má tu práci s dětmi, která jí naplňuje.. tak z toho se mi téměř zvedl kufr :-)
Lenča, Vojta a Marek 19960

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

29.8.2006 13:57:37
Baru, to teda joooo, arašídová Nugeta, to je moje. Bohužel to chutná i zbytku rodiny.
Tak já teda nechci popichovat, ale dávám si "paříž" - zbyla ze včerejška z dortíků, co donesla mamka. DH naštěstí nerad hnědou šlehajdu :o)
Lenča, Vojta a Marek 19960

Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

29.8.2006 13:54:51
Hance musím poděkovat za mail o dětech, je to svatá pravda.

Trolli, taky jsem se s Vojtou vztekala už v těhu. Bála jsem se, že Majda bude nerv, naštěstí se to nijak neprojevilo. Ale teď to teda má grády. Nějaké vysvětlování absolutně nemá smysl, prostě když se má před kým předvádět, tak to dělá (i když třeba dorazí jen DH z práce). Diskuse s ním je na ostří nože, hned mi něco vpálí, co jsem kdy řekla - a jak Hanka píše v mailu "doslova". Uvidíme, co s ním teď udělá škola. Tobě přeju, aby Andrejka byla k mimču pečovatelkou :o)))

Teda mám tu kosu, půjdu konečně žehlit.
Pendula 11758

Ahoja!

29.8.2006 13:53:19
Přečetla jsem vás kus zpět a tak rychle píšu barvičkou, abych od Jaffi nedostala černý puntík:)

No teda na listopadu už máte miminko:(Tak snad bude v pořádku! Musíme se holky šetřit, ono se to nezdá, ale přeci jen....

holinky z Lidla máme také. Zelené vel. 27.Takže asi na jaro, nebo co já vim kdy do toho doroste. Těď nosí nějaké staré 26.

Jinak také není nijak hodný, takže si miminko nervíky taky užívá:(

No co jinak. Asi nic nového. Mám tu neteř a teď už hodinu čekám až m., který byl děěsně unavený usne a půjdu zalehnout také. Už mě štve, že tak špatně usíná:(
Baruschka 11798

Re: Re: Re: Re: Skřítek

29.8.2006 13:51:50
Trolli - ty provokatérko!!!! Zrovna na březnu řešíme čokoládu a já tu slintám jak bernardýn.. Jakej máš čoko-krém jako Nutela? Já jsem zatím nenašla nic, co by mě chuťově uspokojilo.. Nejvíc mi chutná česká arašídová Nugeta (Lenčo, ty jsi na tom stejně, že jo?) a pak teda Nutela. Všechno ostatní mi připadá hnusný, umělohomotný...

A to mi připomíná - už jste někdo měl ten Granko sirup?? Běží na to reklama, ale vůbec nikde to nemají.. Tak to by mi asi taky moooc chutnalo :-)))
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 122979  [Dalších 122799 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.