| Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. | 14004 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Skřítek29.8.2006 13:48:07
tak jsem vyšpiónila, že Kouzelná školka začne Majdou, jsem zvědavá kdy nastoupí Dáda a hlavně s čím.
|
|
|
Re: Re: Re: Skřítek29.8.2006 13:42:37
Lenčo tak at je Vojtík do pondělka fit, to by byla obrovská smůla prostonat první den ve škole.
Já se ted dopovala čokoládovým krémem alá nutela. Musím to už odnést pryč:-))) |
| Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
|
|
chjo29.8.2006 13:30:58
tak se držte, to by byla škoda, kdyby přišel o první dny ve škole.
|
| Baruschka | 11798 |
|
|
Re: Re: Re: Skřítek29.8.2006 13:28:58
Lenčo, vy máte teda doma veselo :-((
|
| Lenča, Vojta a Marek | 19960 |
|
|
Re: Re: Skřítek29.8.2006 13:26:47
Rybko, právě že už chytil, v jedenáct měl 39. no snad to do pondělka vyléčíme, pro jistotu s nima skočím zítra k dr. Majda je teď v poho, jen unavenější a ukňouranější.
Jdu se trošku nadopovat kávičkou. |
| Rybka, kluci 2/00, 4/04, 8/07 | 5257 |
|
|
Re: Skřítek29.8.2006 13:19:11
ahojky jsme doma z návštěvy.
Arturka jsem uložila a spí, Bořek a já jdem na polévku. Trolli: chápu tě, já mám to samé,a le s Bořkem. jo a kamarádky dcerka stejně staá jako naši dubňáčci skoro celou návštěvu hystericky řvala....no děs běs a nic nezabíralo. Petro: krásnej pokojík, přeji ať je Kájík brzy fit. lenčo: to je škoda! ať je Mája zdravej co nejdřív a hlavně aby to nechytl vojta. hanko: Honzík si to ve školce fakt užije a určo se potom na sebe budete ještě víc těšit a užívat si společný čas. tak nějak je to vše co si pamatuji. |
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
Re: Re: Re: Frrr, frrrr :o)29.8.2006 12:58:03
Barbucha chce asi ukázat, kde maj facky hnízdo, co?:)*** Si piš, že si tě tam najdu, jestli půjdeme:)
|
| Baruschka | 11798 |
|
|
Re: Re: Frrr, frrrr :o)29.8.2006 12:47:32
Hm.. tak o ZOO na zítra jsme taky uvažovaly s Míšou, ale nevím, nevím, jaké bude počasí a hlavně - když už tam bude Renda.. co kdybych jí náhodou potkala???
|
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
Re: Frrr, frrrr :o)29.8.2006 12:42:48
Nakukuju u oběda, Anetka už je v postýlce a asi i spí, dneska vstávala brzo (v 8 - na ni je to brzo), tak už byla protivka. Já asi po vzoru Jaffi také zapadnu:)
A víte, kdo nezapomněl na naše dnešní výročí svatby? tchýně:):):) Hned ráno nám oběma posala SMS s přáním mnoha dalších společných let, tak to bylo pěkný:) A DH teda taky nezapomněl, což mě hooodně překvapilo, tak jen jesli mu to babičky netloukly celý víkend do hlavy, jinak tomu nerozumám:):):) Auto máme spravené, jsme zvědavá, na jak dlouho, protože to čidlo, co bylo špatné zatím jen pospravovali, pokud to nepomůže, tak ho vymění, tak uvidíme. Ještě ho hlavně musím taky vyzvednout:) Jen co Anetka vstane. Takže zítřejší Plzeň bych stíhala, ale když je zrušena, tak jsem se domluvila s kámoškou na ZOO, pokud bude nějaký slušný počasí. Praha střed hlásí momentálně slunečno, ale asi to dlouho nevydrží, ženou se sem nějaký mraky:( Baru, nevadí, alespoň neubude, já žampiky miluju:) Tak dítě spí. jdu taky. |
|
|
Re: Frrr, frrrr :o)29.8.2006 12:39:18
Jaffi jak ráda bych napsala to samé, že Andrejka byla nesmírně hodná, poslední dobou bych ovšem musela dennodenně psát pravý opak. Skoro už měsíc je příšernej prudič, vše si vynucuje řevem a záchvaty vzteku, úplně nesmyslnými. Půl dne je zlatá a pak hodinu jen ječí o příšerné intenzitě. Docela to nezvládám přecházet v klidu. Chudák Spýťa poslední dobou si musí taky užívat pěkný nervíky,ale aspoň bude připravenej na to co se bude dít až vykoukne:-))).
Jo na žampionovou pařbu se těším,ale prosím aby to bylo ještě v to září. Jinak už vím že my budem mít plavčo ve středu navečer a to je tak jedinný zatím pevný program. Jinak vše asi bude variabilní. Jo to jsem vám nepsala přihlásila jsem Any na tu Slávii, 10 lekcí vyjde na 1000Kč, což je teda na Prahu dost bombová cena a ptala jsem se jak je to s náhradama tak to taky není problém zajít na kteroukoliv jinou lekci, musí to tedy být v rámci toho kurzu, nedá se to převádět a když už prý vím dopředu že nepůjdem, tak můžem už ted v září zajít víckrát. Tak ted jsem jen zvědavá na úroven,ale hlavní je aby Any zůstala v kontaktu s vodou a mohl s ní chodit Jirka. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.