| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 122979  [Dalších 122779 >>]
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Frrr, frrrr :o)

29.8.2006 12:29:30
Vojta byl dnes dopoledne nesmírně hodnej, jsem z toho úplně perplex. Krásně si hrál, uklízel, snědl 3 misky polévky a to přesto, že se nacpal koláčema! No já prostě zírám. Spát šel před 12:00. Jdu toho využít a jdu také chrnět. :o) Počasí je na to tak akorát.
Baruschka 11798

Re: :-)

29.8.2006 12:17:34
a tady to zas frčí...
Baruschka 11798

:-)

29.8.2006 11:01:01
Trolli, ty jsi fakt radioaktivní.. kdybych nevěděla, kde bydlíš, řekla bych, že jsi snad z Dukovan nebo Temelína******

Petře chválím pokojíček a cudák malej Kájík!

A co ta Sapi s tou dovolenou?? :-)

Na žampionový srazík určitě přijedeme rády také, pokud to bude v nějaký vyhovujující termín :-). Nicméně žranice se fakt nezúčastním :-)))

Hani - nebuď smutná, naopak to Honzíkovi jenom prospěje. Taky bych Andulku hned někam dávala, aby si užila dětí.¨

Víc nevííííím :-))
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Re: Hezké ráno

29.8.2006 10:12:53
Aha, Rendo, tak to je. Já počítala tento týden už jako 1. Když už je v pátek září. Takže já bych to asi viděla tak na druhou půlku září. Už budeme všichni vědět kdy jaký den máme kroužek nebo jesle a taky už by mohli být žampíci. Včera jsem hned urgovala manžu a prý už jim psal 2x ať už nám to pošlou, takže počítám, že koncem září by mohla být žampíková srazíková žranice.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Hezké ráno

29.8.2006 10:02:02
Ahojda, teda kouká, že trolli je po ránu nějaká radioaktivní, já jsme dneska nějaká vysátá, asi jsme se vyčerpala včera:)

Jaffi hned po ránu reje, takže tady je tabulka a barvičku už nepoužívám neb mi na klávesnici nejdou ty závorky a kopírovat mě to furt neba:)

TĚHULKY
PřezdívkaTPPohlavíJméno
Radka30.09.klukKubík
Trollik31.10.klukSpýťa :o)
Vergelka12.11.překvápkopřekvápko
Pendula03.12.klukpřekvápko
Petra08.12.klukHonzík
Pavlinda24.02.??????
Baruschka08.03.??????

Dinny, zrušení srazíku registruju a vítám, alespoň se nebudu muset honit, i když bych to samozřejmě přála, aby ti bylo dobře a srazík s emohl konat. Takže v září s ebudu těšit, Ale prosímvás, druhý týden tu nejsem (pro Pavlu - to je od 8.9. do 17.9. - takže 14.9. fakt neee:)

Kájík má supe rpokojík, já už se tak těším, až uděláme pokojík Anetce:)
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Hezké ráno

29.8.2006 9:32:34
já dnes byla hned od rána za pilnici, mám vytřeno, zařídila jsem telefonicky Ajce plavání. O víkendu mě napadlo super řešení té naší přestavby, včera jsem si to oměřila a hodila na papír, jen tak narychlo a půjde to zrealizovat, jsem nadšená a Jirka taky. Získáme tím úložný prostor, já vyřeším můj problém s mrazákem a ledničkou, že budu moct pořídit mrazák zvlášt a bude kam dát a myslela jsem i na sušičku, která půjde dát případně nad pračku. Ted už jen aby nám poslali penízky a můžem začít.

Petro cudák Kájík,ale pokojík má hezoučkej. A super že ti ta cukrovka vyšla dobře.

Diny at je brzy líp.

Školičku bych brala taky, pro Ajku.

Pavli Sokol na Zbraslavi je fajn a můžeš tam chodit i s Ivetkou, bylo tam dost maminek co takhle chodilo s oběma dítkama, akorát to je teda docela dost hlídání, ale jde to. My tohle pololetí chodit nebudem,asi zas až od ledna února. A taky máte naproti Sokolu v té škole MC Pexeso, teprv se rozjíždí, ale mají tam docela zajímavý program. www.pexeso.org
Lenča, Vojta a Marek 19960

Dobré ránko,

29.8.2006 9:20:47
tady také lilo celou noc, a stále to pokračuje. Asi si budu muset rozsvítit :o)

My měli děsunoc Májovi se vrátila teplotka, v noci moc nespal, potom chtěl ještě čůrat. V půl sedmé jsem vstala jako mátoha, připravila Vojtu na dnešek k babče (měli jsme jet všichni), udělala jsem jim snídani a Májovi sunar. Ten ho hned vycvakl a spali jsme do 8,15 A teď tu čumím, jak umím a doufám, že dočkám oběda a potom půjdeme zase chrnět.
Asi jsme to přepískli a Majda hned lítal venku. Doufám, že Vojta vydrží, když má jít do školy.

Hani, Honzíkovi se ve školce bude určitě líbit. Ty čtyři hodky nejsou tak moc a oni jsou pak děsně důležití. Vojta nejhůř snášel, když tam musel spát a to Honzík při těch 4 hodinách nebude :o) Tak držím palce.

Chudinka Kájík, takový průběh neštovic. Ať už jsou za vámi, bude mít klid. Pokojíček je hezoučký, takový pidi :o))

Diny, ať je ti lépe. S Klárkou a hokejem jsem se musela chechtat, že by se projevovala jako fanynka už takhle od mala?
Diny a čtyřlístek 10792

Omlouvám se

29.8.2006 8:49:17
ale pořád se mi plete Petra s Radkou...

Kájíka je mi líto, ale vypadá že to bere sportovně...

To mi připomnělo fotku do soutěže...haha, tak doufám, že stihnu vložit...

Jaffi, moc díky za včerejší odkazy na barvičky:)
Jaffi, V 4/04 + V 3/08 13491

Ahojda!

29.8.2006 8:38:21
Vergi, u nás taky prší. :o( Ach jo.

Ahojda Petro, gratuluji k úspěšnému cukrovkářskému testu a ke krásnému pokojíčku. Kájíkovi přeji co nejdřívější uzdravení a hlavně, ať ho neštovice moc dlouho netrápí.

Hani, já si myslím, že Honzíkovi školka jen prospěje! I když ti samozřejmě rozumím, že máš obavy, ale fakt neměj. Honzík bude v poho.

Diny, tobě přeju, aby se ti udělalo co nejdříve co nejlépe. Škoda toho srazíku zítra, ale aspoň vám nemusím nic závidět. Chichi.

Pavli, ať si tvoření albíčka pěkně odsejpá a pak se nám tady pochluP. :o)

Rendo, tak si tak nějak říkám, že když už jsi líná používat barvičku, neměla bys zapomínat vkládat tabulku, když ses s ní tolik nadřela.*****
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Holčiny

29.8.2006 8:37:10
Tedy Kájík má super pokojík, chudák malej, neštovice.

Všechny zdravím, u nás se spalo do 8. Kolem poledne jedeme k babí, děda nás hodí autem, tak nezmokneme. Tady je příšerně hnusně, leje a leje.

Nějakou dětskou školičku bych taky brala, ale u nás jsou jesle děsně z ruky. Spíš bych chtěla chodit s Luckou cvičit do sokola, ale Ivetu nám nikdo nepohlídá, takže asi budou sokolnice obě,jinak to nevidím.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 122979  [Dalších 122779 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.