| Jaffi, V 4/04 + V 3/08 | 13491 |
|
|
Frrr, frrrr :o)29.8.2006 12:29:30
Vojta byl dnes dopoledne nesmírně hodnej, jsem z toho úplně perplex. Krásně si hrál, uklízel, snědl 3 misky polévky a to přesto, že se nacpal koláčema! No já prostě zírám. Spát šel před 12:00. Jdu toho využít a jdu také chrnět. :o) Počasí je na to tak akorát.
|
| Baruschka | 11798 |
|
|
Re: :-)29.8.2006 12:17:34
a tady to zas frčí...
|
| Baruschka | 11798 |
|
|
:-)29.8.2006 11:01:01
Trolli, ty jsi fakt radioaktivní.. kdybych nevěděla, kde bydlíš, řekla bych, že jsi snad z Dukovan nebo Temelína******
Petře chválím pokojíček a cudák malej Kájík! A co ta Sapi s tou dovolenou?? :-) Na žampionový srazík určitě přijedeme rády také, pokud to bude v nějaký vyhovujující termín :-). Nicméně žranice se fakt nezúčastním :-))) Hani - nebuď smutná, naopak to Honzíkovi jenom prospěje. Taky bych Andulku hned někam dávala, aby si užila dětí.¨ Víc nevííííím :-)) |
| Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt | 11790 |
|
|
Re: Re: Hezké ráno29.8.2006 10:12:53
Aha, Rendo, tak to je. Já počítala tento týden už jako 1. Když už je v pátek září. Takže já bych to asi viděla tak na druhou půlku září. Už budeme všichni vědět kdy jaký den máme kroužek nebo jesle a taky už by mohli být žampíci. Včera jsem hned urgovala manžu a prý už jim psal 2x ať už nám to pošlou, takže počítám, že koncem září by mohla být žampíková srazíková žranice.
|
| Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 | 18451 |
|
|
Re: Hezké ráno29.8.2006 10:02:02
Ahojda, teda kouká, že trolli je po ránu nějaká radioaktivní, já jsme dneska nějaká vysátá, asi jsme se vyčerpala včera:)
Jaffi hned po ránu reje, takže tady je tabulka a barvičku už nepoužívám neb mi na klávesnici nejdou ty závorky a kopírovat mě to furt neba:)
Dinny, zrušení srazíku registruju a vítám, alespoň se nebudu muset honit, i když bych to samozřejmě přála, aby ti bylo dobře a srazík s emohl konat. Takže v září s ebudu těšit, Ale prosímvás, druhý týden tu nejsem (pro Pavlu - to je od 8.9. do 17.9. - takže 14.9. fakt neee:) Kájík má supe rpokojík, já už se tak těším, až uděláme pokojík Anetce:) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. | 14004 |
|
|
Hezké ráno29.8.2006 9:32:34
já dnes byla hned od rána za pilnici, mám vytřeno, zařídila jsem telefonicky Ajce plavání. O víkendu mě napadlo super řešení té naší přestavby, včera jsem si to oměřila a hodila na papír, jen tak narychlo a půjde to zrealizovat, jsem nadšená a Jirka taky. Získáme tím úložný prostor, já vyřeším můj problém s mrazákem a ledničkou, že budu moct pořídit mrazák zvlášt a bude kam dát a myslela jsem i na sušičku, která půjde dát případně nad pračku. Ted už jen aby nám poslali penízky a můžem začít.
Petro cudák Kájík,ale pokojík má hezoučkej. A super že ti ta cukrovka vyšla dobře. Diny at je brzy líp. Školičku bych brala taky, pro Ajku. Pavli Sokol na Zbraslavi je fajn a můžeš tam chodit i s Ivetkou, bylo tam dost maminek co takhle chodilo s oběma dítkama, akorát to je teda docela dost hlídání, ale jde to. My tohle pololetí chodit nebudem,asi zas až od ledna února. A taky máte naproti Sokolu v té škole MC Pexeso, teprv se rozjíždí, ale mají tam docela zajímavý program. www.pexeso.org |
| Lenča, Vojta a Marek | 19960 |
|
|
Dobré ránko,29.8.2006 9:20:47
tady také lilo celou noc, a stále to pokračuje. Asi si budu muset rozsvítit :o)
My měli děsunoc Májovi se vrátila teplotka, v noci moc nespal, potom chtěl ještě čůrat. V půl sedmé jsem vstala jako mátoha, připravila Vojtu na dnešek k babče (měli jsme jet všichni), udělala jsem jim snídani a Májovi sunar. Ten ho hned vycvakl a spali jsme do 8,15 A teď tu čumím, jak umím a doufám, že dočkám oběda a potom půjdeme zase chrnět. Asi jsme to přepískli a Majda hned lítal venku. Doufám, že Vojta vydrží, když má jít do školy. Hani, Honzíkovi se ve školce bude určitě líbit. Ty čtyři hodky nejsou tak moc a oni jsou pak děsně důležití. Vojta nejhůř snášel, když tam musel spát a to Honzík při těch 4 hodinách nebude :o) Tak držím palce. Chudinka Kájík, takový průběh neštovic. Ať už jsou za vámi, bude mít klid. Pokojíček je hezoučký, takový pidi :o)) Diny, ať je ti lépe. S Klárkou a hokejem jsem se musela chechtat, že by se projevovala jako fanynka už takhle od mala? |
| Diny a čtyřlístek | 10792 |
|
|
Omlouvám se29.8.2006 8:49:17
ale pořád se mi plete Petra s Radkou...
Kájíka je mi líto, ale vypadá že to bere sportovně... To mi připomnělo fotku do soutěže...haha, tak doufám, že stihnu vložit... Jaffi, moc díky za včerejší odkazy na barvičky:) |
| Jaffi, V 4/04 + V 3/08 | 13491 |
|
|
Ahojda!29.8.2006 8:38:21
Vergi, u nás taky prší. :o( Ach jo.
Ahojda Petro, gratuluji k úspěšnému cukrovkářskému testu a ke krásnému pokojíčku. Kájíkovi přeji co nejdřívější uzdravení a hlavně, ať ho neštovice moc dlouho netrápí. Hani, já si myslím, že Honzíkovi školka jen prospěje! I když ti samozřejmě rozumím, že máš obavy, ale fakt neměj. Honzík bude v poho. Diny, tobě přeju, aby se ti udělalo co nejdříve co nejlépe. Škoda toho srazíku zítra, ale aspoň vám nemusím nic závidět. Chichi. Pavli, ať si tvoření albíčka pěkně odsejpá a pak se nám tady pochluP. :o) Rendo, tak si tak nějak říkám, že když už jsi líná používat barvičku, neměla bys zapomínat vkládat tabulku, když ses s ní tolik nadřela.***** |
| Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt | 11790 |
|
|
Re: Holčiny29.8.2006 8:37:10
Tedy Kájík má super pokojík, chudák malej, neštovice.
Všechny zdravím, u nás se spalo do 8. Kolem poledne jedeme k babí, děda nás hodí autem, tak nezmokneme. Tady je příšerně hnusně, leje a leje. Nějakou dětskou školičku bych taky brala, ale u nás jsou jesle děsně z ruky. Spíš bych chtěla chodit s Luckou cvičit do sokola, ale Ivetu nám nikdo nepohlídá, takže asi budou sokolnice obě,jinak to nevidím. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.