| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : duben 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 122979  [Dalších 122769 >>]
Diny a čtyřlístek 10792

Holčiny

29.8.2006 8:21:15
je mi pořád nějak nevalně...tak co když ten srazík v Plzni přesunem na někdy v září? Třeba mi bude zítra dobře, ale...kdyby ne, přece to nebudu odvolávat ráno...

Kdyby se tu ukázala Sapi, Anna, Renda (ta nevěděla, jestli pojede), můžete vyřídit? Nejde mi icq zase, kopla bych do toho...

Radko, krásný pokojíček!!!:) Ty tapety ve tmě svítí, že jo?:)
vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Re: Dobré ránko

29.8.2006 8:06:53
A zdravím Petru s Kájíkem, opravdu se vám pokojíček povedl!!! To se nedivím, že Kájík spinká sám a krásně.
Akorát chudáček s neštovicemi, alespoň to budete mít z krku.

vergelka, děti 04/04, 11/06 12449

Dobré ránko

29.8.2006 8:02:38
Majda hned po probuzení kontrolovala jestli jí Pořádníček vzal nějakou hračku - nechala večer na zemi knížku, ale ráno tam naštěstí byla :-)))

U nás prší, budem sedět doma, zítra zase budeme hlídat Jáju, takže jim musím vymyslet nějaký program, ať mě z nich netrefí.
Hanka, Honzík 17.4.04 26129

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

29.8.2006 0:26:18
moc hezký pokojíček - taky by se mi tam hezky usínalo...

právě jsem si uvědomila,že bych mohla šoupnout nějakou fotku do soutěže - no, něco jsem našla...

Chudák Renda se mne taky nakonec dočkala... Honza okupoval PC a tak jsem ho nakonec vyhnala pověsit prádlo na balkón - do té zimy se mi nechtělo...
Potřebovala jsem její zkušenosti s dětskou školičkou - zítra se jdeme do jedné podívat (Honza za mé nepřítomnosti vše vypátral). Honzík miluje děti a asi bude dobré, aby byl chvilku v dětském kolektivu - jen já to nesu dost špatně - nějak ho nechci dát z ruky cizím lidem.... Je to mamánek a bojím se, jak to ponese... Myslíme, že zkusíme 1-2 dny v týdnu tak na 4 hodiny. No uvidíme - zítra se tam jdeme všichni podívat...Fakt je mi do pláče, že ho budu muset dát z ruky...:-((

Když vidím to počasí, tak je dobře, že Honza koupil ty holiny dvoje..:-)

Petra,Kájík 04/04,Honzík 11/06 22198

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 23:24:32
No a v pátek jsem byla na velkém cukrovkářském testu. Teď se u nás chodí jen jednou a to ve 26.tt a na ten delší test (3 odběry), u Kájíka jsem byla na glykémce ve 20.tt a ta mi dopadla špatně, tak jsem musela na ten velký test, který byl stejný jako teď, jen jsem musela navíc před každým odběrem čůrat a ještě posuzovali moč.
U Kájíka jsem měla do 30.tt poruchu glukózové tolerance, ale žádnou dietu jsem mít nemusela, jen jsem se musela vyvarovat sladkému, pak už to bylo dobrý, tak jsem měla strach, jak to dopadne teď, ale mám to v pořádku. Jupííí :-)

No takže to je od nás v "kostce" všechno :-)). Doufám, že jste všichni v pořádku a dětičky nemarodí. Mějte se tu hezky, já snad brzy zase nakouknu, snad už budeme doma všichni zdraví!!! :-) pa

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 23:19:08
Jinak další novinka je, že už 14 dní spinká ve velké posteli. Využili jsme toho, že tu byla neteř,tak šel pak spát místo ní, celý pokojíček jsme mu předělali, moc se mu to líbí (mě neskromně taky) :-)) a je tam moc spokojený a usínání se nám vrátílo konečně do starých kolejí. Když ho dáme spinkat, tak nezdrhá ani v poledne ani večer a kecá si tam do té doby, než usne, když se vzbudí, tak sám přijde, ale musela jsem ho to naučit, první dny si netroufl. :-))
No a takhle vypadá jeho pokojíček:

Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 23:11:14
Ahojky.
Přišla jsem vás pozdravit z jámy neštovicové. :-) Mám doma další neštovičátko, tentokrát je to Kájík, který je dostal přesně 13 dní od výskytu pupínku u velkého Káji. Našli jsme mu nejdřív asi jen 5 pupínků, ale jeden už byl podlitej, tak už ho měl možná dřív, druhý den jich měl mnohem víc a teď je má po celém tělíčku. :-(( Má jich fakt hodně, dnešní noc byla nejhorší, to se začal budit kolem 23h a pak pořád pobrekával a říkal, že ho to bolí. Takže jsem mu nakonec po půlnoci dala Ibalgin, ikdyž kolem 20,30h dostal Panadol na teplotu. Usnul, ale musel tam s ním zůstat Kája. Pak se k ránu zase budil a každou chvíli brečel.
Měl docela vysoké teploty každý den, hlavně večer, první dny celý den, takže snižujeme teplotu a dávám mu Dithiaden proti svědění, který dostal Kája. Dávám mu ho 1/4 ráno a v poledne a večer 1/2, ale protože to dnes nezabralo, tak jsem mu koupila Fenistil kapky, tak jsem zvědavá, jestli to bude lepší.
no a takhle vypadal včera po koupání:

Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 23:10:55
Tak co třeba ten čtvrtek? Takže třeba 14/9, čtvrtek? zkusíme se nějak domluvit, ať je nás co nejvíce. Jsem hotová, jdu do pelíšku. Zítra budu zakládat album, tak budu snad každou chvilku nakukovat.
Všem přeji krásnou a dobrou noc.
Renda, Aneta 4/04 + Nicol 7/07 18451

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 22:44:00
Tak já číhám na tu Hanku, jsem napnutá jak šle, co mi chce a ona nikde. DOufám, že nespí:):):)

Jinak Pavli, třetí týden v září můžu čtvrtek nebo pátek, ale na mě se moc neohlížejte, nám začínají od září kroužky a jesle, takže to se mnou bude horší:) Každopádně čtvrtky a pátky budeme mít volno stabilně, pokud nebude nějaký dr nebo něco, takže to budeme moci:)
Pavla,Lucí04/04,Ivet12/05,33tt 11790

Re: Re: Re: Re: Re: Skřítek

28.8.2006 22:31:33
Trolli, díky, jsi zlatíčko, hrozně jsi mi pomohla. Chci totiž prodat pár věciček po holkách a tady u nás to nikde nevykupují a pro ségru to všechno schovávat nechci.

Jinak ten Skřítek je super, zítra k nám hned taky přijde :-)
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 122979  [Dalších 122769 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.